PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

bravo adamlara bizim yapamadigimizi yapiyoorlar .gelde ic  cekme simdi ? bir Iran kadar olamadik ...... Mesajı Paylaş
Özgürlük için Pardus...

Alıntı yapılan: lleo - 07 Eylül 2011, 16:59:02
bravo adamlara bizim yapamadigimizi yapiyoorlar .gelde ic  cekme simdi ? bir Iran kadar olamadik ......
oldukta  süreklilik  sağlayamadık , irandan  çok daha etkili  ataklarımız  oldu  ve  sonuçlarıda  oldukca  tatmin  ediciydi ama devlet  birtürlü  terörden kurtulmayı  tam  olarak istemedi , devletin  çıkarları = terör kuruluşları... bunu  son  seçimdede  oldukca  açık  şekilde  gördük  ,  her nekadar  görmemekte  ısrar  eden  arkadaşlarımız  olsada görmek isteyenler  gördü.  temennimiz  teröre  vurulan  darbenin  ardının kesilmemesidir  , iranı  kutluyorum  hiç olmazsa  başkalarının  uşaklığını yapmıyor. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: enes38 - 07 Eylül 2011, 17:54:49
bravo adamlara bizim yapamadigimizi yapiyoorlar .gelde ic  cekme simdi ? bir Iran kadar olamadik ......
oldukta  süreklilik  sağlayamadık , irandan  çok daha etkili  ataklarımız  oldu  ve  sonuçlarıda  oldukca  tatmin  ediciydi ama devlet  birtürlü  terörden kurtulmayı  tam  olarak istemedi , devletin  çıkarları = terör kuruluşları... bunu  son  seçimdede  oldukca  açık  şekilde  gördük  ,  her nekadar  görmemekte  ısrar  eden  arkadaşlarımız  olsada görmek isteyenler  gördü.  temennimiz  teröre  vurulan  darbenin  ardının kesilmemesidir  , iranı  kutluyorum  hiç olmazsa  başkalarının  uşaklığını yapmıyor.
onemli olan pionlari temizlemek degil beyin kadrosu!beyin kadrosundan  simdiye kadar kac kelle aldik? beyiin takimini temizlemedikce bu ulke bu beladan kurtulmaz .....saygilar Mesajı Paylaş
Özgürlük için Pardus...

Alıntı yapılan: lleo - 07 Eylül 2011, 18:54:02
Alıntı yapılan: enes38 - 07 Eylül 2011, 17:54:49
oldukta  süreklilik  sağlayamadık , irandan  çok daha etkili  ataklarımız  oldu  ve  sonuçlarıda  oldukca  tatmin  ediciydi ama devlet  birtürlü  terörden kurtulmayı  tam  olarak istemedi , devletin  çıkarları = terör kuruluşları... bunu  son  seçimdede  oldukca  açık  şekilde  gördük  ,  her nekadar  görmemekte  ısrar  eden  arkadaşlarımız  olsada görmek isteyenler  gördü.  temennimiz  teröre  vurulan  darbenin  ardının kesilmemesidir  , iranı  kutluyorum  hiç olmazsa  başkalarının  uşaklığını yapmıyor.
onemli olan pionlari temizlemek degil beyin kadrosu!beyin kadrosundan  simdiye kadar kac kelle aldik? beyiin takimini temizlemedikce bu ulke bu beladan kurtulmaz .....saygilar

Epey kelle aldık beyin kadrosundan şimdiye kadar. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Erzurum'da emniyet müdürlüğü binasına saldırı
DHA
7 Eylül 2011
Erzurum'da emniyete saldırı
PKK'lı teröristler Erzurum'un Hınıs ilçesinde emniyet müdürlüğü binasına uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi.

5-6 kişilik bir grubun düzenlediği bildirilen saldırıda 1 polis hafif yaralandı.

İÞ MAKİNELERİNİ YAKTILAR

Öte yandan Diyarbakır'da teröristler bir mermer ocağındaki 2 iş makinesi, 2 kamyon, 3 konteyner ile 2 çadırı yaktı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, terör örgütü PKK mensubu 4-5 kişilik bir grubun, dün akşam Kocaköy ilçesine bağlı Þaklak Köyü yakınlarındaki Hanifi Dönegel'e ait Dimersan Mermer Ocağı şantiyesi önünde bulunan 2 iş makinesi, 2 kamyon, 2 barınma amaçlı konteyner ile 2 adet çadırı ateşe vererek kaçtığı bildirildi.

Açıklamada, kaçan teröristlerin yakalanması için operasyon başlatıldığı kaydedildi.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/18674132.asp Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Bu zamana kadar bizde aldıkta aynen enes38 inde dedigi gibi biz bir istikrar tutturamadık.İran sürekli yapıyor.Biz bekliyoruz onlar saldırsında biz sonra bir gidelim.Ama onlar tam tersi klasikleşmiş ''bugun operasyon var genjler.Bir el atak gelek.Hele bir daglara platolara çıkah mıkahta birşeyler avlayah geleh :D'' havasındalar. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Falcon - 07 Eylül 2011, 14:54:37

İran'ın resmi haber ajansı IRNA, Mecid Kavyan'ın Cumartesi günü vücuduna isabet eden şarapnel parçalarından dolayı öldüğünü duyurdu.

Bir yerdə okumuşdum,İran PJAK liderlerini genelde tutub bıraktığını.Haberdende anlaşıldığı gibi tesadüf neticesinde ölü bulunmuş.
İrana o bölgede PJAK lazım.Operasyon yapar,terorist tutar,öldürür, bölgeni bombalar,silahlarını deneyer amma PJAK-ı bitirirmi buna şüphem var. Mesajı Paylaş

İran  Pjak 'ı bitirmez. Mesajı Paylaş

Yakalıyacaksın parasını sülalelerinden çıkarıp hapse tıkıcaksında. BU züürtlerden ne kadar para çıkar. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz