PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

kadın müsteşar yardımcısı bir yerde diyor ki:HABURDA HUKUKU KALDIRDIK!kim içim teröristler için!hani yargı böyle istemişti hani hükümetin dışında ki olaylardı bunlar şimdi neden hep general ve amiralleri içeri alıyorlar anlıyorum.bir türk vatandaşı olarak yakalaması gereken teröristle pazarlık eden ve öcalana sayın diyen mit müsteşarı istemiyorum siyasiler istemiyorum.Subatta askerim ve bu ülke için öl deseler hiç düşünmezdim ama şimdi 1000 kere düşünürüm yazıklar olsun!!1  Mesajı Paylaş

Tüm bunlar hoş değil ama bunu servis edenlerin niyetide çok açık.İlk akla israil gelsede değişik ihtimallerde sözkonusu. Mesajı Paylaş
Düşmanını ve kendini çok iyi tanırsan, her zaman kazanırsın. Eğer kendini çok iyi tanır düşmanını tanımazsan, bazen kazanır bazen kaybedersin. Ancak hem  düşmanını hem de kendini tanımazsan, sonuç daima yenilgi olacaktır...

Arkadaslar yine hiddetlenip sacmaliyorsunuz bakin suan sinirda Tank manevralari yapiliyor yani olasi bir kara harekati heran olabilir bunu icisleri bakanida belirtti yani biraz dusunceli olun tam kara harekatinin arefesinde boyle birsey sizce tesadufmu? Mesajı Paylaş
Adaletin hakim olduğu yerde silahın yeri yoktur.

İçişleri Bakanlığı'ndan kara harekatı açıklaması

İçişleri Bakanı İdris Naim Þahin: Irak ile görüşmelere bağlı olarak kara harekatı her an yapılabilir.
13.09.2011 - 11:34

İçişleri Bakanı İdris Naim Þahin, ''Sınır ötesi operasyon, havadan olduğu gibi kara harekatı da sınır komşusu ile yapılan görüşmelere bağlı olarak her an yapılabilir'' dedi.

Þahin, makamında Almanya Göç, Mülteciler ve Entegrasyon Bakanı Maria Böhmer ve beraberindeki Alman parlamenterlerle görüştü.
"HER AN YAPILABİLİR"

Görüşmenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Þahin, sınır ötesine kara harekatıyla ilgili gelinen noktanın ne olduğunun sorulması üzerine kara harekatının her zaman yapıldığını, askerlerin, polislerin karada hizmet verdiğini belirterek, şöyle devam etti: ''Yani karada boşluk yok. Görevlilerimiz sürekli karada harekat halindeler. Kara harekatından kasıt, sınır ötesi bir kara harekatı ise o tabii ki ayrı bir konu. onun değerlendirmesi devam ediyor. Ama bizim kendi sınırlarımız dahilinde kara harekatımız, karadan kontrol, karadan suç ve suçlularla mücadelemiz devam ediyor. Sınır ötesi harekat da havadan olduğu gibi karadan da sınır komşumuz ülkeyle yapılan görüşmelere bağlı olarak her an yapılabilir.''

http://www.ensonhaber.com/icisleri-bakanligindan-kara-harekati-aciklamasi-2011-09-13.html Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Tanklar manevra calismalarina baslamis yakin bi zamanda baslar diye umuyorum. Mesajı Paylaş
Adaletin hakim olduğu yerde silahın yeri yoktur.

PKK yol kesip sivil vatandaşı öldürdü

PKK'lı tePKK yol kesip sivil vatandaşı öldürdü
PKK'lı teröristler Siirt'te yol kesip, bir sivil vatandaşı öldürdü.

19.09.2011 - 22:05   

Siirt'in Eruh İlçesi'nde yol kesen PKK'lı bir grup terörist, Abdullah Öztürk isimli bir kişiyi öldürdü. Güvenlik güçleri, kaçan PKK'lıların yakanlanması için bölgede operasyon başlattı.

ÖLDÜRÜLMÜÞ HALDE BULUNDU
Olay akşam saatlerinde Eruh-Þırnak karayolunun Gedikkaşar Mevkii'nde meydana geldi. Bir grup PKK'lı terörist, karayolunu taşlarla kapattı. Durdurdukları araçların içindekilenin kimliklerini kontrol eden PKK'lılar, iki yeğeni ile birlikte Þırnak'a giden Abdullah Öztürk'ü silah zoruyla alıkoydu. Diğer araçların geçişine izin veren teröristler, Öztürk'ü de yanlarına alarak kaçtı.

Yeğenlerinin jandarmaya haber vermesi üzerine bölgede başlatılan operasyonlarda, PKK'lıların yol kestiği bölgeye yakın bir yerde Öztürk'ün silahla vurulmuş cesedi bulundu. Güvenlik güçleri kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede araştırmalarını sürdürürken, Abdullah Öztürk'ün cesedi Eruh Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

PKK'lılar tarafından öldürülen Abdullah Öztürk'ün, terör nedeniyle 15 yıl önce Eruh'tan Gaziantep'e göç ettiği öğrenildi.röristler Siirt'te yol kesip, bir sivil vatandaşı öldürdü.

19.09.2011 - 22:05   

Siirt'in Eruh İlçesi'nde yol kesen PKK'lı bir grup terörist, Abdullah Öztürk isimli bir kişiyi öldürdü. Güvenlik güçleri, kaçan PKK'lıların yakanlanması için bölgede operasyon başlattı.

ÖLDÜRÜLMÜÞ HALDE BULUNDU
Olay akşam saatlerinde Eruh-Þırnak karayolunun Gedikkaşar Mevkii'nde meydana geldi. Bir grup PKK'lı terörist, karayolunu taşlarla kapattı. Durdurdukları araçların içindekilenin kimliklerini kontrol eden PKK'lılar, iki yeğeni ile birlikte Þırnak'a giden Abdullah Öztürk'ü silah zoruyla alıkoydu. Diğer araçların geçişine izin veren teröristler, Öztürk'ü de yanlarına alarak kaçtı.

Yeğenlerinin jandarmaya haber vermesi üzerine bölgede başlatılan operasyonlarda, PKK'lıların yol kestiği bölgeye yakın bir yerde Öztürk'ün silahla vurulmuş cesedi bulundu. Güvenlik güçleri kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede araştırmalarını sürdürürken, Abdullah Öztürk'ün cesedi Eruh Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

PKK'lılar tarafından öldürülen Abdullah Öztürk'ün, terör nedeniyle 15 yıl önce Eruh'tan Gaziantep'e göç ettiği öğrenildi.

http://www.ensonhaber.com/pkk-yol-kesip-sivil-vatandasi-oldurdu-2011-09-19.html Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

bence o bölgeye tam bir kışın çökmesi bekleniyor malum mayınların verdiği zararı nerdeyse sıfıra indiriyor. Mesajı Paylaş

Kuzey Irak'a 152 operasyon gerçekleşti!
Genelkurmay, Kuzey Irak'a yönelik hava operasyonlarıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı
21 Eylül 2011 Çarşamba, 12:01:31
Kuzey Irak'a 152 operasyon gerçekleşti!

HABERTURK.COM

Genelkurmay Başkanlığı, 17 Ağustos'tan bu yana Kuzey Irak'taki terör örgütünün çeşitli noktalarına 152 adet hava operasyonu gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığı, terör örgütünün barınma alanlarına, kontrol noktalarına, silah ve mühimmat depolarına yönelik 58 keşif sortisiyle hedeflerin titizlikle analiz edildiğinin altını çizdi.

Bu keşifler neticesinde 152 hedefe hava harekatı yapıldığı yine açıklamada yer aldı.

Genelkurmay Başkanlığı'nın yazılı açıklaması şu şekilde;
"17 Ağustos 2011 tarihinden itibaren Irak'ın kuzeyindeki bölücü terör örgütünün barınma alanlarına, kontrol noktalarına, silah ve mühimmat depolarına yönelik olarak 58 sorti hava keşfi icra edilmiş, çekilen hava fotoğraflarının kıymetlendirilmesi ve titiz bir şekilde yapılan hedef analizleri sonucunda 152 hedefe hava harekâtı icra edilmiştir.

Her hava harekâtından sonra vurulan hedefler keşif uçakları tarafından kontrol edilmiş, çekilen hava fotoğrafları yeniden değerlendirilmiştir. Elde edilen sonuçlara göre, tüm hedefler tam isabetle vurulmuş ve tahrip edilmiştir.

Irak'ın kuzeyi bölücü terör örgütünün faaliyetleri açısından yakından izlenerek hedef belirlendikçe hava harekâtı sürdürülecektir."

http://www.haberturk.com/gundem/haber/671619-kuzey-iraka-152-operasyon-gerceklesti Mesajı Paylaş

Munzur Dağları'na 2 bin asker indirildi

Tespit edilen teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için Tunceli il merkeziyle Munzur Dağları arasında hava köprüsü kuruldu. Bölgeye 2 bine yakın asker sevk edildi
21 Eylül 2011 Çarşamba, 13:06:05

Tunceli'de tespit edilen teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için büyük hava operasyonu başlatılırken, il merkezi ile Munzur Dağları arasında kurulan hava köprüsüyle bölgeye 2 bine yakın asker indirildi.

Edinilen bilgiye göre, güvenlik güçleri tarafından yapılan teknik takip sonucu Munzur Dağları eteklerinde birden çok terörist grubunun aynı anda hareketlendiği tespit edildi. Terörist grupların tespit edilmesi üzerine sabah saat 04.00 sıralarında başlayan hava harekatında, 5 skorsky helikopter İl Jandarma Alay Komutanlığı ve 4. Komando Tugayı ile Orta Munzurlar'ı oluşturan dağ silsilesinin Dolubaba, Azizabdal, Kırmızıdağ, Bor ve Zel Dağı arasına kurulan hava köprüsüyle yaklaşık 2 bine yakın özel eğitimli komando askerleri bölgeye indirildi.

Birlikler indirilirken 2 kobra tipi taarruz helikopteri ise bölgede havadan güvenlik sağladı. Hakim tepelere indirilen birlikler arama tarama faaliyeti başlatırken, bölgede sıcak temas yaşanıp yaşanmadığı konusunda henüz bir bilgi alınamadı.

İHA

http://www.haberturk.com/yasam/haber/671654-munzur-daglarina-2-bin-asker-indirildi Mesajı Paylaş

Bitlis'te Polis Okulu'na saldırı: 1 polis şehit

Bitlis Polis Meslek Yüksekokulu'na uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

21.09.2011 - 09:29   

Bitlis'te Polis Meslek Yüksekokulu'na bu sabah saat 09.10 sıralarında uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Açılan ateş sırasında yaralananların olduğu bildirildi.

Bitlis çıkışında ve kent merkezine 12 kilometre uzaklıktaki TOKİ konutları yakınında bulunan Polis Meslek Yüksekokulu'na saat 09.10 sıralarında teröristler uzun namlulu silahlarla ateş açtı.

Dağlık kesimden açılan ateş sırasında yaralananlar ambulanslarla hastaneye sevk edilirken güvenlik güçleri bölgede operasyon başlattı.

1 POLİS ÞEHİT
Meydana gelen saldırıda 1 polis adayı şehit olurken 1'i ağır 8  yaralı polisin olduğu öğrenildi.

Alınan bilgilere göre, sabah saat 09.00 sıralarında öğrenciler içtima için bahçede toplandı. Bu sırada kapıya kadar yaklaşan bir otomobilden Kalaşnikof marka uzun namlulu silahlarla öğrencilerin üzerine ateş açıldı. Saldırıda Kahramanmaraşlı olduğu öğrenilen bir polis okulu öğrencisi şehit oldu.

4 SİVİLİ DE KATLETTİLER
Teröristler dün akşam Siirt'te Polis Meslek Yüksekokulu'na saldırı düzenledi. Fakat o sırada yoldan geçmekte olan düğün aracını vurdu. Dört kadın hayatını kaybetti, iki kadın ise ağır yaralı.

http://www.ensonhaber.com/bitliste-polis-okuluna-saldiri-2011-09-21.html Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz