PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Alıntı yapılan: atmaca1 - 26 Eylül 2011, 16:27:41
Alıntı yapılan: DESPERADOS - 25 Eylül 2011, 23:31:26
Alıntı yapılan: SKYWOLF - 25 Eylül 2011, 22:42:14
Sağlam bir sınırötesi harekatı barzaniye haber vermeden yapabiliriz. Ama başkası, uydusundan bizim kapsamlı sınırötesi harekatımızı önceden görerek barzaniye ve pkkya derhal ne yapması gerektiği konusunda talimatlar verecektir.

Hocam onu geçin adamlar diyarbakırdan ne uçak havalanıyorsa pkk ya bildiriyorlar mühimmatla uçak kalktımı aynen mağaralara öyle büyük bir operasyon pkk ya duyurulmadan yapılamaz ...

bunun çözümü var aslında çin işkencesi gibi yapacağız şöyle çinlilerin işkencesi var Suçlunun kafası kazınırmış ve suçlu bir direğe hiç hareket edemiyeceği şekilde bağlanırmış...ve üstten damlalar halinde soğuk su damlatılırmış...damlalar bir süre sonra balyoz etkisi yaptığından adamın delirmesi sağlanırmış bir süre sonra ne zaman damlıycak acaba diye kafayı yiyor adam tabi bizde aynı sistemi yapacağız eğitim için kalakan uçaklarımız füzeleriyle hareket edecek bu yapılırsa terörist bu uçakların saldırımı yoksa eğitim için mi kalktığını anlayamaz bu bize başarı sağlar belki uçakların kullanmadığı mühimmatlarla inişi zor olsada bunu katlanması lazım

O kadar uğraşmaya ne hacet ? malatyadan kalksın uçaklar ... Diyarbakırın aynen üstünden yüksek irtifadan kandile ... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: DESPERADOS - 26 Eylül 2011, 19:20:06
Alıntı yapılan: atmaca1 - 26 Eylül 2011, 16:27:41
Alıntı yapılan: DESPERADOS - 25 Eylül 2011, 23:31:26
Alıntı yapılan: SKYWOLF - 25 Eylül 2011, 22:42:14
Sağlam bir sınırötesi harekatı barzaniye haber vermeden yapabiliriz. Ama başkası, uydusundan bizim kapsamlı sınırötesi harekatımızı önceden görerek barzaniye ve pkkya derhal ne yapması gerektiği konusunda talimatlar verecektir.

Hocam onu geçin adamlar diyarbakırdan ne uçak havalanıyorsa pkk ya bildiriyorlar mühimmatla uçak kalktımı aynen mağaralara öyle büyük bir operasyon pkk ya duyurulmadan yapılamaz ...

bunun çözümü var aslında çin işkencesi gibi yapacağız şöyle çinlilerin işkencesi var Suçlunun kafası kazınırmış ve suçlu bir direğe hiç hareket edemiyeceği şekilde bağlanırmış...ve üstten damlalar halinde soğuk su damlatılırmış...damlalar bir süre sonra balyoz etkisi yaptığından adamın delirmesi sağlanırmış bir süre sonra ne zaman damlıycak acaba diye kafayı yiyor adam tabi bizde aynı sistemi yapacağız eğitim için kalakan uçaklarımız füzeleriyle hareket edecek bu yapılırsa terörist bu uçakların saldırımı yoksa eğitim için mi kalktığını anlayamaz bu bize başarı sağlar belki uçakların kullanmadığı mühimmatlarla inişi zor olsada bunu katlanması lazım

O kadar uğraşmaya ne hacet ? malatyadan kalksın uçaklar ... Diyarbakırın aynen üstünden yüksek irtifadan kandile ...

oda bir çözüm tabi Mesajı Paylaş

İstersen İstanbuldan kaldır. Ne farkeder? Yine haberleri olur. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 26 Eylül 2011, 20:37:12
İstersen İstanbuldan kaldır. Ne farkeder? Yine haberleri olur.

Orada biraz güven lazım çok gizli bir operasyonda diyarbakırdaki kadar geliyoruz diye bağırılmaz en azından ... daha bugun adam f-16 sesinden konuşamadı o kadar belli nereye gittikleri ... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: DESPERADOS - 26 Eylül 2011, 20:42:50
Alıntı yapılan: SKYWOLF - 26 Eylül 2011, 20:37:12
İstersen İstanbuldan kaldır. Ne farkeder? Yine haberleri olur.

Orada biraz güven lazım çok gizli bir operasyonda diyarbakırdaki kadar geliyoruz diye bağırılmaz en azından ... daha bugun adam f-16 sesinden konuşamadı o kadar belli nereye gittikleri ...

Nereden belli? Arkasında pankart gibi birşey mi vardı. Bütün hava üslerinde hergün uçaklar inip kalkıyor. Sürekli eğitim yapıyorlar. Bir yere gidiyoruz diye bağırmıyorlar. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Ben pkk destekçisi Fırat Haber Ajansını takip ediyorum. Adamlar Türk medyasından daha hızlı haber veriyorlar. Atıyorum 12.51'de Diyarbakırdan kalkan savaş uçakları Zap bölgesine yöneldi diye haber çıkıyor. Saat 1.03 te Türk jetleri zap semalarında diye bir haber daha çıkıyor. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Ayyuk - 26 Eylül 2011, 20:57:07
Ben pkk destekçisi Fırat Haber Ajansını takip ediyorum. Adamlar Türk medyasından daha hızlı haber veriyorlar. Atıyorum 12.51'de Diyarbakırdan kalkan savaş uçakları Zap bölgesine yöneldi diye haber çıkıyor. Saat 1.03 te Türk jetleri zap semalarında diye bir haber daha çıkıyor.

Sn skywolf arkadaş çok güzel anlatmış :) ... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: DESPERADOS - 26 Eylül 2011, 23:12:22
Alıntı yapılan: Ayyuk - 26 Eylül 2011, 20:57:07
Ben pkk destekçisi Fırat Haber Ajansını takip ediyorum. Adamlar Türk medyasından daha hızlı haber veriyorlar. Atıyorum 12.51'de Diyarbakırdan kalkan savaş uçakları Zap bölgesine yöneldi diye haber çıkıyor. Saat 1.03 te Türk jetleri zap semalarında diye bir haber daha çıkıyor.

Sn skywolf arkadaş çok güzel anlatmış :) ...

Bir de burada...

Bilmem anlatabildim mi? Mesajı Paylaş

sayın desperados anladığım kadarıyla sayın skywolfun söylediği amerika ve israilin bizim f-16 kalkış ve operasyon bilgilireni terör örgütüne uydudan tespit edip söylediği  :) Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz