PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Buraya tarih düşmek anlamında yazıyorum doğruluğu kesinleşirse alıntı yaparım "doğruymuş" derim Türkiye 27 kasım 2011 tarihinde ırak'ın kuzeyine girilecek diye birşeyler okudum (ankaranın başkent olacağını  "Müştâk Baba" önceden bilmiş ebcet hesabıyla, ırak içinde tarih vermiş) bakalım doğru çıkacakmı, göreceğiz. Mesajı Paylaş

ben şunu söyliyim bu olayda generalleri olsa olsa streteji hataları olur tabiki emir aldıkları operasyonlarda bu sorunun sebebi siyasi stretejide bunuda düzeltmek ve etkili hareket etmek için valileri ve bazı yerleri güçlendirerek anında cevap verilesini sağlamaya çalışıyorlar bence doğru yolda ilerliyoruz gelelim işin askeri boyutuna bence terörle (içdeki terörle, dış terör için istisna olabilir) askerin deil polisin müdahale etmesi gerek çünkü polis bizim şu ana kadar hep söylediğimiz gönüllü olsun profesyonel olsun işini bilsin kurallarına kesinlikle uyuyor vede iç güvenlikte polisin gücü askerden daha fazla şöyle söyliyim polis askerden daha az bir emir komuta zincirine sahip ki bu sayede daha hızlı hareket edebiliyor polis önceden bu işi yapmış bilinçli asker gibi askerlik bitince yeniden aynı yere dönmüyor polisin bir eksiği askeri techizatlar bunların karşılanmasından sonra polisin askerden daha çok etkili olacağına inanıyorum askerin bence görevi dış tehditlere karşı önlem alması ki birde içte terör eklenince askerin boyunu aşıyor bence tek temennim polisin eskiden yaptığı bazı hataları yapmaması (sivil halka eziyet vs) bu sorunun şu dönemde olacağınada inanmıyorum halkımız terörü tanırken kürt kökenli insanlar terörün nasıl şerefsiz olduğunu anlarken polisin yanlış yola sapacağına inanmıyorum birde daha fazla güvenlik istiyorsak şehire köye kasabaya daha fazla istihbaratçı yerleştirmeliyiz ve bu istihbaratı topluyan polis olmalı bu sistemde istihbarattan dolayı çok büyük sorunlar yaşadığımızı biliyoruz hatta hala yaşıyoruz. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: DESPERADOS - 01 Ekim 2011, 11:55:23
Alıntı yapılan: çiğil42 - 01 Ekim 2011, 10:42:30
kara kuvvetlerimiz berbat rezil bir ordumuz var normal polis bile askerden daha başarılı o ankarada oturan bütün generalleri emekli edeceksin hiç bir işe yaradıkları yok bak irana pjak a operasyonlarda generaller askerlerinin yanında.

SENSİN BERBAT VE REZİL  >:( >:( >:(  azımı bozdurma benim !!!

sen ağzını bozarsan bizimde söyleyecek lafımız olur ağzını bozup ne söyleyeceksen özelden söyle bana konuya gelince hiç kendimiz kandırmamaıza gerek yok kötü bir kara kuvvetlerimiz var evet terörle mücadele polis daha öncelikli olmalı ama tsk terörle 20-30 sendir mücadele ediyor 30 sene önceki taktik hatalar hantal yapı hala var hiç bir ders çıkarma yok.tsk da mayın döşeyip mehemetçiğimizi şehit eden herondan görüp müdahale etmeyen pkk lılarla çatışmada askere geri çekil emri veren yem gibi önlerine atan subaylarda olmuştur genelkurmay 2. başknı değilmiydi misafiri var diye jetlerin kalkış emrini vermeyen kişi bunu gibi daha bir çok hadise peki bu bir ordunu malesef rezilliğini göstermezmi doğruya doğru şişirmenin bir anlamı yok!! en azından benim açımdan böyle.ankarada rahat koltuklarında oturan genraller yerne 5 tane pamukoğlu gibi komutan olsun bize yeter Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: çiğil42 - 01 Ekim 2011, 14:40:05
Alıntı yapılan: DESPERADOS - 01 Ekim 2011, 11:55:23
Alıntı yapılan: çiğil42 - 01 Ekim 2011, 10:42:30
kara kuvvetlerimiz berbat rezil bir ordumuz var normal polis bile askerden daha başarılı o ankarada oturan bütün generalleri emekli edeceksin hiç bir işe yaradıkları yok bak irana pjak a operasyonlarda generaller askerlerinin yanında.

SENSİN BERBAT VE REZİL  >:( >:( >:(  azımı bozdurma benim !!!

sen ağzını bozarsan bizimde söyleyecek lafımız olur ağzını bozup ne söyleyeceksen özelden söyle bana konuya gelince hiç kendimiz kandırmamaıza gerek yok kötü bir kara kuvvetlerimiz var evet terörle mücadele polis daha öncelikli olmalı ama tsk terörle 20-30 sendir mücadele ediyor 30 sene önceki taktik hatalar hantal yapı hala var hiç bir ders çıkarma yok.tsk da mayın döşeyip mehemetçiğimizi şehit eden herondan görüp müdahale etmeyen pkk lılarla çatışmada askere geri çekil emri veren yem gibi önlerine atan subaylarda olmuştur genelkurmay 2. başknı değilmiydi misafiri var diye jetlerin kalkış emrini vermeyen kişi bunu gibi daha bir çok hadise peki bu bir ordunu malesef rezilliğini göstermezmi doğruya doğru şişirmenin bir anlamı yok!! en azından benim açımdan böyle.ankarada rahat koltuklarında oturan genraller yerne 5 tane pamukoğlu gibi komutan olsun bize yeter

Polis mi ? ulan o adamlar 90larda o halka eziyet etti be eziyet birileri şahsi ordusunu kuracak bende şakşaklayacağım he ne olduğun malum ne yapmaya çalıştığın da sence pkk yı polis bitirecek mi süper zeka ! o işlerin hepsi siyasi ordaki adama ekmek su verme anasını sonra niye dağa çıkıyor çıkar lan tabi ne yapacak iş mi var sonra öldürsün asker saçmalama orada o adamın dağa çıkmasını engelleyemeyen hükümettir ama öldürmeyen tsk suçlu ne güzel iş lan ! hadi özel harekatçılar çıksın sahaya iyi eğitimleri vardır doğru ama o adamlar operasyonu halka değil pkk ya yapması lazım sen kendini kandır birileri gidecek hacet alacak sonra operasyon yapılacak eeee sonuç ne tsk ya mı patlıyor gene ! Özelden yazacaklarım ban yememe sebep olabilir bozdurma benim azımı kara kuvvetlerimiz de gayet güçlüdür ! BİZİM YAPTIĞIMIZ TERÖRLE DEĞİL TERÖRİST İLE MÜCADELE !!!! bunun tek suçlusu da o hükümet !!!! sri lanka uçağı tankı topu olan kaplanları bitirdi tsk o köpeklerimi bitiremeyecek ? ama işte başımızdakilere birileri bitirmeyeceksin diyor onlarda selamı çakıp aynen geri dönüyor !!!! Mesajı Paylaş

sayın desperados emin ol pkk terör örgütünün uçağı tankı topu olsa tamil kaplanları gibi bir sistemi benimseseler tsk nın onları bitirmesi 1 hafta felan sürer Mesajı Paylaş

la canım sıkma adam akıllı yazıyorsan yaz efelik taslama askerin hiç suçu yok polisle hükümetin suçu var demek sri lanka bitirdi diyorsun 30 senedir pkk illeti var niye bitmedi ozaman erbakanı bir astsubaya tokatlattırmakla tehdit eden bir ordu komutanı hükümetmi dinlerdi . heronlar çok zayiat verdiriyor düşürün diyende subay değilmi.ışık koşanerde ses kayıtlarında  ordunu ne halde olduğunu belirmedimi . Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: kosavalı1989 - 01 Ekim 2011, 15:37:18
sayın desperados emin ol pkk terör örgütünün uçağı tankı topu olsa tamil kaplanları gibi bir sistemi benimseseler tsk nın onları bitirmesi 1 hafta felan sürer

Orada pkk konumunda sen ben olalım elimizde sapan olsun belirli yerlerden belirli izinler alınmadıkça bize SAPAN dahil bıraktıramazlar .... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: çiğil42 - 01 Ekim 2011, 15:38:08
la canım sıkma adam akıllı yazıyorsan yaz efelik taslama askerin hiç suçu yok polisle hükümetin suçu var demek sri lanka bitirdi diyorsun 30 senedir pkk illeti var niye bitmedi ozaman erbakanı bir astsubaya tokatlattırmakla tehdit eden bir ordu komutanı hükümetmi dinlerdi . heronlar çok zayiat verdiriyor düşürün diyende subay değilmi.ışık koşanerde ses kayıtlarında  ordunu ne halde olduğunu belirmedimi .

Bak zeka küpü ! ordunun ne halde olduğu belliymiş adam iktidara anlattım bunların aynılarını diyor niye önlem almadı peygamber efendimiz tayyip ? niye ALAMADI ?  tokatlatmış neymiş sende inan ! 30 senedir bitmedi 30 senedir kimse bitmesini istemedi sn. hazretleri erdoğana denilmedi mi harekatı bitir 8 günde apar topar çıkmadık mı zeka ! ordu mu dedi ben harekatı bitirdim çıkayım  he sence ordu mu dedi ? birilerinden hicaset almadan yapacağı harekat 8 gün sürer işte o hicaset vermeyen yer bitirmeyeceksin diyor ! sence askere mi hükümete mi diyor ? sence ?

Orada pkk konumunda sen ben olalım elimizde sapan olsun belirli yerlerden belirli izinler alınmadıkça bize SAPAN dahil bıraktıramazlar ....

Ama şartla kendini inan asker suçlu diye şartlan ! Mesajı Paylaş

sen ne yazdığının farkındamısın peydamber yakıştırması  filan yazdıklarına dikkat et abd süper güç istesende istemesende icazet alcaksın bıtılıyım diyorsan eğer Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: çiğil42 - 01 Ekim 2011, 15:55:53
sen ne yazdığının farkındamısın peydamber yakıştırması  filan yazdıklarına dikkat et abd süper güç istesende istemesende icazet alcaksın bıtılıyım diyorsan eğer

HEH geldin dediğim yere demekki abd bitirme diyorsa sesini çıkaramazsın demi ! o yüzden şucu Tsk ya felan atıp kara kuvvetlerine karşı azını açamassın ! ... Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz