PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Alıntı yapılan: DESPERADOS - 01 Ekim 2011, 16:06:45
Alıntı yapılan: çiğil42 - 01 Ekim 2011, 15:55:53
sen ne yazdığının farkındamısın peydamber yakıştırması  filan yazdıklarına dikkat et abd süper güç istesende istemesende icazet alcaksın bıtılıyım diyorsan eğer

HEH geldin dediğim yere demekki abd bitirme diyorsa sesini çıkaramazsın demi ! o yüzden şucu Tsk ya felan atıp kara kuvvetlerine karşı azını açamassın ! ...

ARTIK SIKTI   BU ABD MESELESİ UNUMAIN TÜRKİYE KENDİ KARARLARINI VERİRRRRRR BUNLAR  HÜKÜMET DÜÞMANLARININ ABARTILARIDIR   AMA YOK DEMİYORUZ ABRTI DİYORUZ Mesajı Paylaş

Sözde akademide Öcalan üzerine yemin

İZMİR Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonla 30 kişinin tutuklanmasına neden olan, terör örgütü PKK'ya eleman kazandırmak amacıyla kurulduğu belirtilen sözde siyaset akademisinde, elebaşı Abdullah Öcalan'ın yolunda ilerlemek için yazılı metin üzerine yemin ettirildiği, buradan 100'e yakın kişinin mezun edildiği ileri sürüldü.
14:01 | 01 Ekim 2011

İZMİR, (DHA)

Terör örgütü PKK sempatizanlarının polise yönelik gösteriler ardından araştırma başlatan polis ekipleri, katılanlardan özellikle gençlerin bağlantılarını takibe aldı. Bu kişilerin PKK'nın sözde Siyaset Akademisi adı altında düzenlenen toplantılarda eğitildiği belirlenince operasyona başlandı. Geçen 22 Eylül'de, İzmir, İstanbul, Muş, Siirt ve Diyarbakır'da, 300 polisin katıldığı eş zamanlı operasyonlarda, BDP Bayraklı İlçe Başkanı emekli öğretmen Zeynel Hasdemir, BDP il yöneticisi Emine Aslan, parti meclisi üyesi ve siyaset akademisi yöneticisi emekli öğretmen Ahmet Demiroğlu ve Mezopotamya Kültür merkezi yöneticisi Emir Ali Genç, emekli öğretmenler Hale Dikilitaş, Cemil Akçay, Nevzat Ayan, emekli polis memuru olan ve terör suçlarından 9 kaydı bulunan Nizamettin Öztürk'ün de aralarında bulunduğu 6'sı kadın 34 şüpheli gözaltına alındı. Bu kişilerin evlerindeki aramalarda, örgütsel doküman, yasak yayınlar, mahallelerde karışıklık durumunda nasıl davranacaklarını gösteren notlar, ruhsatsız tabanca ile 200 karton kaçak sigara ele geçirildi.

Þüphelilerin terör örgütü PKK'nın gizli şehir yapılanması olan KCK/TM'yi, İzmir ile Ege'de etkili hale getirmeye çalıştıkları, kurulan sözde siyaset akademisi ile de terör örgütüne sempatizan ve eleman kazandırmayı amaçladıkları bildirildi. Emniyette işlemleri tamamlanıp adliyeye sevkedilen 34 şüpheliden 30'u tutuklandı.

AÇILIÞI DEMİRTAÞ YAPMIÞ

Operasyon, dikkatleri, Güneydoğu ve Doğu illerindeki bazı kentlerde bulunan, Ege Bölgesi'nde de aynı amaçla kurulan sözde siyaset akademisine çevirdi. Çankaya Semti'ndeki bir işhanında, dershane görünümünde faaliyet gösteren akademinin açılışının, geçen ocak ayında, Ege Bölgesi Genişletilmiş Başkanlar Toplantısı için kente gelen Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Genel Başkanı Selahattin Demirtaş tarafından yapıldığı iddia edildi.

100'E YAKIN SEMPATİZAN MEZUN

Periyotlar halinde terör örgütüne yakın kişilerin eğitime alındığı, sözde siyaset akademisinde, PKK'nın faaliyetlerinin detaylandırılarak anlatıldığı, elebaşı Abdullah Öcalan'ın yolunda ilerlemek için yazılı bir metin üzerine yemin ettirildiği ileri sürüldü. Bugüne kadar burada eğitime tabi tutulan 100'e yakın kişinin mezun olduğu, bunların faaliyetlerinin de mercek altına alınıp takip edildiği bildirildi.

http://gundem.milliyet.com.tr/sozde-akademide-ocalan-uzerine-yemin/gundem/gundemdetay/01.10.2011/1445475/default.htm Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: altay - 01 Ekim 2011, 22:54:42
Alıntı yapılan: DESPERADOS - 01 Ekim 2011, 16:06:45
Alıntı yapılan: çiğil42 - 01 Ekim 2011, 15:55:53
sen ne yazdığının farkındamısın peydamber yakıştırması  filan yazdıklarına dikkat et abd süper güç istesende istemesende icazet alcaksın bıtılıyım diyorsan eğer

HEH geldin dediğim yere demekki abd bitirme diyorsa sesini çıkaramazsın demi ! o yüzden şucu Tsk ya felan atıp kara kuvvetlerine karşı azını açamassın ! ...

ARTIK SIKTI   BU ABD MESELESİ UNUMAIN TÜRKİYE KENDİ KARARLARINI VERİRRRRRR BUNLAR  HÜKÜMET DÜÞMANLARININ ABARTILARIDIR   AMA YOK DEMİYORUZ ABRTI DİYORUZ

Kendi kararını mı verir ? işte buna güldüm ;D yahu daha 2008 de adamlar çık oradan diye emretti biz çıkmadık mı ya ? daha neyin hesabındayız ?
Mesajı Paylaş

Jandarma lojmanına roketatarlı saldırı

PKK'lı teröristler Kağızman'da jandarma lojmanlarına roketatarlı saldırı düzenledi
01 Ekim 2011 Cumartesi, 20:42:34
Jandarma lojmanına roketatarlı saldırı!

Tacettin DURMUÞ / KARS (AHT)

Olay, Kağızman'ın Þahindere Mahallesi'nde saat 19.00 sıralarında meydana geldi. İstiklal Caddesi üzerinde bulunan jandarma lojmanlarına bir grup teröris tarafından roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Roketatarların 2'sinin lojmanların yakınında bulunan askerlik şubesi yanına, 1'inin de lojman yanına düştüğü öğrenildi. Ardından uzun namlulu silahlarla taciz ateşi açan teröristlere bu esnada olay yerinde bulunan panzerden karşılık verildi. Çıkan çatışmada ölen ya da yaralanan olmazken, teröristler karanlıktan faydalanarak kaçtı.

Hain saldırının ardından açıklama yapan Kars Valisi Ahmet Kara, terör örgütü PKK mensuplarının yüksek bir tepeden Kağızman ilçe merkezindeki jandarma lojmanlarına roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla taciz ateşinde bulunduğunu belirterek, güvenlik güçlerinin anında karşılık verdiği çatışma sonunda teröristlerin olay yerinden kaçtığını söyledi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadığını ifade eden Vali Kara, kaçan kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede başlatılan geniş çaplı operasyonların sürdüğünü açıkladı.

http://www.haberturk.com/yasam/haber/675061-jandarma-lojmanina-roketatarli-saldiri Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Çok merak ediyorum bir ülkede güvenlik olmassa demokrasi olurmu güvenlik olmassa ülke olmaz zaten başbakan dahi itiraf ediyor güneydoguda pkk nin silah tehdidi ile bdp nin oy aldıgını o zaman bu tehdidi bertaraf edecegin bütün tetbirleri al terörün üzerine var gücünle git ortadan kaldır ondan sonra halk özgür iradesini kullansın ( bu arada İranı kutluyorum pejak abd destekli olmasına ragmen ve bize göre çok daha terörde tecrübesiz olmasına ragmen sildi attı hani bizimkiler diyorya dış destek var ondan bitmiyor diye demekki oluyormuş önemli olan irade) Mesajı Paylaş

lütfen arkadaşlar dini şeyleri kişiler üzerinde kullanmayın bu bir terbiyesizliktir bu konuda yönetizelerinde sizi uyarması gerek bence Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: atmaca1 - 02 Ekim 2011, 12:05:53
lütfen arkadaşlar dini şeyleri kişiler üzerinde kullanmayın bu bir terbiyesizliktir bu konuda yönetizelerinde sizi uyarması gerek bence

Bu adamların nasıl ilahlaştırıldığını gördükten sonra bu tip cümleler bana anormal gelmiyor artık :) .... Mesajı Paylaş

lütfen bakın bu söler gerçekten ayıp ki bunu söyliyen insanlar kendini bilmez insanlar bu insanlara söylenecek tek söz bu bence "be adam sen diyeceksen böyle bir laf bare halifede olsun sen niye böyle terbiyesiz konuşuyorsun" bu terbiyesizliği yapan insanların hepimiz yalaka olduklarını biliyoruz  Mesajı Paylaş

Antalya'da jandarmaya saldırı
Olayda yaralanan iki askerden birinin beyin ölümü gerçekleşti
02 Ekim 2011 Pazar, 22:52:25

Antalya'da kimlik kontrolü yapan jandarma ekibine ateş açıldı. Olay sonucu yaralanan iki askerden birinin beyin ölümü gerçekleşti.

Edinilen bilgiye göre, Antalya İl jandarma Komutanlığı'na bağlı Çakırlar Jandarma Karakolu timlerine, Üçoluk köyünden "köyde şüpheli iki kişi olduğu" şeklinde ihbar yapıldı. Harekete geçen sivil jandarma istihbarat ekibi, Hisarçandır bölgesi Üçoluk mevkiine geldi. Bölgedeki iki kişiye kimlik sorgulaması yapan ekibe, şahıslardan biri, çantasında taşıdığı silahla ateş açtı.

Olayda Astsubay Başçavuş Þahin Çınar ve Uzman Çavuş İsmet Polat yaralandı.
Yaralı askerler, ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayın ardından bölgeye çok sayıda asker sevk edildi. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedavisine devam edilen ağır yaralı Astsubay Başçavuş Þahin Çınar'ın beyin ölümü gerçekleşti. Uzman Çavuş İsmet Polat'ın hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

Antalya Valiliği'nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, olay sonrası firar eden saldırganların yakalanması için çalışmalara çok yönlü olarak devam edildiği ifade edildi.

İHA

http://www.haberturk.com/yasam/haber/675367-antalyada-jandarmaya-saldiri Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz