PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Alıntı yapılan: enes38 - 03 Ekim 2011, 15:30:23
beni hiç  yanıltmadınız
hiç  değişmediniz  70 yıldır  aynı  zihniyet , sizi  benden  iyi  kimse  tanıyamaz  (zamanında bende  sizden  birisiydim lanet olsun  o günlere )   o  yüzden  kendini bana  anlatma  ,  tsk ya  hakaret  ettiği  zaman  söylenmesi  gerekeni  söyledim , mesajlarımı  okumadan  ezbere  konuşma
70 yıldır  aynı  masallar (şeriat  getirecekler)  çığırtkanlığı  yapan  ulemadan  farklı  bir  davranış  beklenmez  , 70  yıldır  aynı masallarla  darbeler  aynı  zihniyetle  gericilik  yaptınız  , derdiniz  belli  kıyamete  kadarda  devam  edeceksiniz.

1. ben susuyorsun lafını sana söylemedim
2. benim hakkımda ne düşünürsen düşün umurumda da değil beni bilen tanıyan siyasi görüşüm olmadığını üstelik kendim parti kurmadan asla bir partiye destek vermeyeceğimi bilir ! Mesajı Paylaş

eğer  dediğin  gibiysen  bende  lafımı  sana  söylemedim  varsay  ,  seni  belirterek  konuşsamda  söylemek  istediğim  şahsına  değil  anlatmak  istediğim zihniyetedir.  benim  kızdığım  nokta  siyasileri  eleştirmen  değildi  tek  sinirlendiğim  nokta  tayyipe  oy  verenlerin  tayyipi  peygamber  gibi  görmeleri  meselesiydi  , bugün  tayyipe  oy  verenlerin birçoğu müslümandır  ve  tek  hedefleride  dinsel  özgürlüklerine  yapılan  saldırılara  karşı  tayyipten  medet  ummalarıdır ki  bu sayede tayyip erdoğan  başa  geçti , başbakanın  yalnışlarını  az  çok  bizde  görüyoruz  ama  bunu  bütün  halkın  hatasıymış  gibi  sunmak  doğru  olmaz
her insan  yalnış  adımlar  atabilir  her  insan  yalnış  kararlar  verebilir  , bu  yalnışlar  insanların  küçük  görülmesine  sebep  değildir Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: enes38 - 03 Ekim 2011, 15:59:17
eğer  dediğin  gibiysen  bende  lafımı  sana  söylemedim  varsay  ,  seni  belirterek  konuşsamda  söylemek  istediğim  şahsına  değil  anlatmak  istediğim zihniyetedir.  benim  kızdığım  nokta  siyasileri  eleştirmen  değildi  tek  sinirlendiğim  nokta  tayyipe  oy  verenlerin  tayyipi  peygamber  gibi  görmeleri  meselesiydi  , bugün  tayyipe  oy  verenlerin birçoğu müslümandır  ve  tek  hedefleride  dinsel  özgürlüklerine  yapılan  saldırılara  karşı  tayyipten  medet  ummalarıdır ki  bu sayede tayyip erdoğan  başa  geçti , başbakanın  yalnışlarını  az  çok  bizde  görüyoruz  ama  bunu  bütün  halkın  hatasıymış  gibi  sunmak  doğru  olmaz
her insan  yalnış  adımlar  atabilir  her  insan  yalnış  kararlar  verebilir  , bu  yalnışlar  insanların  küçük  görülmesine  sebep  değildir

Hayır hayır tam aksine asla öyle birşey olamaz çünkü amcam da akp ye oy veren hatta ara sıra bana takılıp sende ver olm yerine gelecek adam mı var ? diyen birisi asla tayyipe oy verenler onu peygamber görüyor demem benim sözüm direkt cemaatçi zihniyete idi ve gerçekten trabzonda gördüklerim yaşadıklarım başbakanın nerede ise peygamber  derecesinde sayalıdığı idi ve ben şok olup hayret ile izlemiştim o yüzden eshef ile kınıyorum o şahısları yoksa amcama da resmen dinsiz diyecek halim yok Mesajı Paylaş

o  zaman  aynı  yolun  yolcusuyuz  ,  yalnış  anlaşılmalar  yada  kendimizi  tam  olarak  anlatamamızın  sıkıntılarını  yaşıyoruz  ,  kırıcı  olduysam  senden  ve diğer  arkadaşlarımdan özür  dilerim  ;)   hepimiz   milliyetciyiz , ahh birde birbirimizi  anlaya bilsek  hiç  sorun  olmayacakya  neyse ,  hakkını  helal  et. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: enes38 - 03 Ekim 2011, 16:15:10
o  zaman  aynı  yolun  yolcusuyuz  ,  yalnış  anlaşılmalar  yada  kendimizi  tam  olarak  anlatamamızın  sıkıntılarını  yaşıyoruz  ,  kırıcı  olduysam  senden  ve diğer  arkadaşlarımdan özür  dilerim  ;)   hepimiz   milliyetciyiz , ahh birde birbirimizi  anlaya bilsek  hiç  sorun  olmayacakya  neyse ,  hakkını  helal  et.

Ne demek tabi kide sizde edin :) Mesajı Paylaş

helal  olsun  kardeşim  :)    herkeze  helal  olsun. Mesajı Paylaş

Önce nakil diğerek yanlış bir ifade  kullandıgımdan dolayı yanlış anlaşıldıgını düşündüm .Yanlış ifade benim hatam.Ama bir daha okudugumda adınıda bari Polat koyalım şeklinde dalga geçtiğini görünce doğru anladıgını görmüş oldum. Evet tamda adını Polat diğerek dalga geçtiğin gibi bu yüz değiştirme ameliyatları yıllardır Amerikada tanık koruma programlarında uygulanıyor. Orta düzey birçok Sırp savaş suçlusu bu ameliyatları oldu. Bir kısmı kurtuldu bir kısmı yakalandı.(İnternete orthomorphic surgery yazarsanız bu konuda bilği edinebilirsiniz)
İfade edilen şey terörün içten vurulması.Bunu kısmen 90 lı yıllarda denedik yakaladıgımız teröristler içinden itirafçı olmayı kabul edenlerden timler oluşturup pkk ya karşı sahaya sürdük.Ve çok başarılı oldu bu timler .Çünkü  örgütten ayrılıp bir kere örgüte silah sıkarsan tek yaşama şansın devletin yanı.En milliyetçi adamdan daha fazla devlet yanlısı oldu bu adamlar.Çünkü başka şansları kalmıyordu bu nedenle bu timler en güvenilir olanlardı:Cem Ersever yeri geldiğinde sadece kadın teröristlerden oluşan timlerden bile bahseder.Ki kendiside yıllarca yanında eski bir itirafçıyı koruma olarak gezdirdi sırtını ona dayadı. Ama bu timleri yönetenler istemeden Pkk ya en büyük destegi ,halk destegini sağladılar.Halka zulmettiler kendilerini herşeyin üstünde gördüler yasadışı işlere bulaştılar .Uyuşturucu kaçırdılar vs vs. Ordaki vatandaşın devletten nefret etmesini sağladılar. Bu nefret onlar ordayken sonradan çıkmak üzere içlerinde saklanıyordu halkın. Eger bu adamlar illegal yollara sapmasalar sadece dagda teröristle mücadele etselerdi çok faydalı olurlardı.Kanımca terör örgütünün en korktugu şey budur içten vurulmak.Bundan korktukları için hep aksi yönde propaganda yapıyorlar. Mesela Þemdin Sakık örgütten kaçmış Barzaniye yakalanıp bir oyunla bize teslim edilmiştir. Sonrasında örgüt bunun propagandasını bölgede çok iyi yapmıştır.Bakın bizden kaçanın sonu böyle olur Þemdin Sakık içerde elini yıkayacak sabun bile bulamıyor ne geleni ne gideni var T.C ye güvenenin sonu böyle olur. Bak serok apoya her hafta örgütün sağladığı 4-5 avukat yanına gidiyor ailesi gidiyor görüşüyor.İçerde  bizim gücümüz sayesinde rahat diye bölgede alenen konuşuyor propaganda yapıyor.
     Çünkü en çok bundan korkuyorlar.En sert bunun üzerine gidiyorlar .Kaçmayı düşündüklerine inandıklarını dahi öldürüyorlar. Hele birde yanındaki adamın kendini vurabileceğini düşünürse o adam bırakın eylem yapmayı geceleri yatamaz bile.Hadi eyleme gitti sırtını ordaki teröriste dönemez askeri gözleyecegine arkasını kollar.
Nasıl egitim sistemizde sorunlar var diye okulları kapatmayıp yanlışları düzeltme yoluna gidiyorsak.Devlet bu işi kökten kaldırmak yerine bu sistemin yanlışlarını düzeltmeyi denemek yerine Sırf AB ye yaranmak için bu paradigma değişikliğini yapmasaydı o timler legal sınırlar içinde halka değil teröristle mücadele etmeye devam etseydi. Kanımca şu an terör  sorununu değilde .Mardin'e gelen turist sayısını konuşuyor olurduk.
     Þu anki konjoktürde bu timler kurulması olası değil.Ama en azından belirleyelim tarifeyi Tim komutanı vurup teslim olana  şu kadar, il sorumlusu vurup gelene şu kadar, bölge sorumlusuna şu kadar. Yönetim kademesine şu kadar diyelim. Adama bir gelecek veriyorsun para veriyorsun geçmiş hatalarında kurtulma şansı veriyorsun evlenme sevme sevilme hakkı veriyorsun .Teröristin bunlara ulaşmak için tek yapması gereken yönetici birinin kellesini alması .Ama asıl önemlisi örgüt içindeki güven bagını koparıyor herkesi paranoya haline sokuyorsun.Ondan sonra bakın örgüt nasıl birbirine giriyor.Bu paranoya içinde örgüt içi infazlar nasıl artıyor.  Ertesi gün tüm Ab ülkeleri ve içimizdeki liberal liboşlar nasıl ayaga kalkıyor İnsan hakları diye .
Düşmanla savaşmakta her yol mübahtır.Düşmandan kasıt eline silah alan kişidir Mesajı Paylaş
Düşmanını ve kendini çok iyi tanırsan, her zaman kazanırsın. Eğer kendini çok iyi tanır düşmanını tanımazsan, bazen kazanır bazen kaybedersin. Ancak hem  düşmanını hem de kendini tanımazsan, sonuç daima yenilgi olacaktır...

Kıyamet alameti olabilir mi bu acaba? Forumda birbirlerini yeyip sonra anlaşanlar olmuş. Vay be! Demek ki olabiliyormuş. Az daha konu kilitleniyordu. Son yazışmaları görmeseydim...

Artık konuya dönülebilir herhalde. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: Þahin Ağa - 03 Ekim 2011, 19:29:18
Ama asıl önemlisi örgüt içindeki güven bagını koparıyor herkesi paranoya haline sokuyorsun.Ondan sonra bakın örgüt nasıl birbirine giriyor.Bu paranoya içinde örgüt içi infazlar nasıl artıyor.  Ertesi gün tüm Ab ülkeleri ve içimizdeki liberal liboşlar nasıl ayaga kalkıyor İnsan hakları diye .
Düşmanla savşaşmakta her yol mübahtır.Düşmandan kasıt eline silah alan kişidir

İşte can alıcı nokta burası. Kendi içerisinde güven bunalımı yaşayan bir örgütün destekçileri de hızla azalacaktır. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 03 Ekim 2011, 20:58:07
Kıyamet alameti olabilir mi bu acaba? Forumda birbirlerini yeyip sonra anlaşanlar olmuş. Vay be! Demek ki olabiliyormuş. Az daha konu kilitleniyordu. Son yazışmaları görmeseydim...

Artık konuya dönülebilir herhalde.

Neden olmasın ki ? ömür boyu küs mü kalacaktık ? Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz