PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Alıntı yapılan: enes38 - 04 Ekim 2011, 13:31:18
bir gün bile yatmazlar  >:(

Yatsalarda savcı ertesi gün serbest bırakır. Mesajı Paylaş

Uzasa ne değişecek ki , icraat olmadıkça...

Her olaydan sonra cevap 2 kelime ; Sabrımızın sonlarındayız...
Mesajı Paylaş

Fransa ile PKK pazarlığı!
Görüşmede Cem Uzan da konuşulacak...
07 Ekim 2011 Cuma, 13:18:46

Enis YILDIRIM/ANKARA
Gazete HABERTÜRK

Fransa ile Türkiye bugün İç Güvenlik İşbirliği Anlaşması imzalayacak. Anlaşmaya Fransa İçişleri Bakanı Claude Gueant ile İçişleri Bakanı İdris Naim Þahin imza koyacak.

NEDİM SEVEN VE CANAN KURTYILMAZ'IN (TATAR CANAN) İADESİ İSTENECEK
Gueant ile görüşmelerde Türkiye'nin PKK'nın Fransa'daki kasası olan ve halen yargılanan Nedim Seven ile Avrupa sorumlularından Tatar Canan olarak bilinen Canan Kurtyılmaz'ın iadesini isteyeceği öğrenildi.

CEM UZAN'IN DA İADESİ İSTENECEK
Fransa Türkiye'nin bu yöndeki taleplerine "AB üyesi olmayan bir ülkeye iade yapılmasını yasal mevzuatımız engelliyor" yanıtı veriyordu. Türkiye'nin, işbirliği görüşmeleri sırasında halen kırmızı bültenle aranan Cem Uzan'ın iadesini de isteyeceği ifade ediliyor.

Enis YILDIRIM/ANKARA
Gazete HABERTÜRK

http://www.haberturk.com/gundem/haber/677225-fransa-ile-pkk-pazarligi Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

slm anlamıyorum ben bizi yonetenleri onlar pkk arka cıkıyorsa biz neden onlarin kacaklarına arka cıkmıyoruz mesela en basit olani kara para sorusturması gecirenler veya ona benzer kisileri iade etmeyelim bak nasıl verecekler .....saygılar Mesajı Paylaş
Özgürlük için Pardus...

PKK öğretmenleri neden kaçırdı

PKK'nın sözde yöneticileri Fehman Hüseyin ve Sofi Nurettin'in telsiz konuşmaları deşifre oldu.
09.10.2011 - 09:30

Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da öğretmenleri kaçırarak bölge halkını cehalete mahkum etmeye çalışan terör örgütünün üst düzey elebaşlarınca yapılan telsiz konuşmaları, PKK'nın Kürtlere bakışını net bir şekilde ortaya koyuyor. Yeni Þafak'ın ele geçirdiği konuşmalarda eli kanlı örgütün sözde yöneticileri Fehman Hüseyin ve Sofi Nurettin, okula giden çocuklara 'hain' damgası vuruyor; "Okula gideceklerine cahil kalsınlar daha iyi" diye konuşuyor
"OKULLAR KATLİAM YERİDİR"

Güneydoğu'daki Kürt çocukların okula gitmelerini istemeyen ve onları cahil bırakmayı amaçlayan terör örgütü PKK'nın, bölgedeki çocukların geleceğini nasıl karartmak istediği açığa çıktı. Örgütün iki yöneticisi arasında birkaç gün önce gerçekleşen telsiz konuşmaları teröristlerin eğitim sistemini hedef aldığını ortaya koyuyor. PKK'nın Suriye kökenli 'sözde' yöneticisi Fehman Hüseyin, devlet okullarının karakollardan daha tehlikeli olduğunu söyleyerek okulların 'katliam' yeri olduğunu savunuyor:

Fehman Hüseyin (Rojhat): Çocuklar okula gitmezse daha iyi olur. Zaten milletin hepsi bilinçlidir, aileler de... İnternet üzerinde, bilgisayar üzerinde okullar karakollardan daha tehlikelidir. Tam katliam yerleridir.

Sofi Nurettin (Rüstem): Doğrudur. Cahil kalacak. Biz de dedik hain olacağına cahil olsun daha iyi... Olsun, cahillik hainlikten daha iyidir.

Fehman Hüseyin (Rojhat): Cehaletin en büyük yeri okullardır. Bu çocukların başına kara cehalet veriliyor. Valla bilmiyorum bizim görüşümüz yasaktır, diyecektik. Kürdistan'da Kürtçe dille ya yaparsınız ya da Türk okulları yasaktır. Çünkü çocuklarımız öğreniyorlar tam cahilleşiyorlar. Bundan daha kötüsü var mı?
DERSLERİ KÜRTÇE ANLATSINLAR

Terör örgütü yöneticilerinden biri olduğu anlaşılan Sofi Nurettin ise kaçırılan öğretmenlerden Kürt olanların propaganda yapmak ve dersleri Kürtçe anlatmak şartıyla bırakılması talimatını veriyor. Kaçırılan ve Kürt olmayan öğretmenlere ise 'bölgeyi terk etmeleri karşılığında' serbest bırakılma teklifi yapılmasını isteyen Nurettin, şunları söylüyor: "Kötü insan değillerse, polis-asker değillerse bıraksak Kürdistan'ı terk edin gidin deriz. Yasaktır deriz. Ama Kürt olanlara da sizi bırakıyoruz, Kürt dilinden bahsedin ve derslerde Kürtçe konuşsunlar. Bu esaslar üzerine onları bırakın."
KÜRT ÖĞRETMENLERE DE UYARI

İkili arasında geçen konuşmada, kaçırılan öğretmenlerin arasında bulunan bir askerle ilgili görüşmede ise ayrı bir taktik deneyeceklerini belirtiyorlar. Kaçırdıkları öğretmenlerle ilgili olarak Türkiye'ye bir mesaj vermek istediklerini söyleyen 'Rüstem' kod adlı Sofi Nurettin şu ifadeleri kullanıyor: "Roza onların tarafında. Belki daha somut şey yaparız ama uyarısı olsun tamam. Bu bir mesajdı biz Türkiye'ye vermek istedik. Durumları ilginçtir. Arkadaşlar diyorlar askerdir. Öyleleri varsa durumlarını ayrı ele alabilir, bırakabiliriz ama Kürt olanlar falan onlara söyleyelim şey yapmasınlar. İşlerine devam etsinler fakat mesajdır, uyarıdır."
ALTERNATİF OKULLAR YAPILSIN

Kaçırılan öğretmenlerle ilgili durum değerlendirmesinde bulunan terörist elebaşıları, hızlarını alamayıp konuyu bir adım daha ileri taşıyarak 'devlet okullarına karşılık bölgede alternatif okulların açılmasını' istiyorlar. Fehman Hüseyin ile Sofi Nurettin'in hain planları konuşmaya şöyle yansıdı:

Fehman Hüseyin (Rojhat): Tamam biz diyelim evinize gidin diyelim değil mi? Türk olsun olmasın evinize gidin mi diyelim?

Sofi Nurettin (Rüstem): Valla arkadaşlar devam etsinler. Yani ben kendim de katılmadım. Ben sizin görüşlerinize atıldım ama arkadaşlar diyor ileri bir karar olur şimdi ağır olur belki. Eğitim versinler ama söyleriz bu eğitimde asimilasyon..? Alternatif okullar yapılsın ama şimdi alternatif okullarımız yoktur. Ama yakalanmaları da mesajdır, bütün Türkiye öğretmenleri için asimilasyon siyaseti için öyle bir durum vardır.
KAÇIRMAYA KILIF ARIYORLAR

Fehman Hüseyin öğretmenlerin kaçırılmasıyla ilgili Kürt halkı üzerinde psikolojik baskı yaparak doğuda görev yapan öğretmenleri bölge halkına düşman etme planları yapıyor. Kürt halkına öğretmen kaçırmaları meşru göstermeye çalışan kanlı örgütün elebaşıları telsizden planlarını şu cümlelerle aktarıyor:

Fehman Hüseyin (Rojhat): Biz şimdi diyelim Türk olanlar gitsin arkadaş bunlar çocukları alıyorlar, yaşlıları alıyorlar, kadınları alıyorlar, BDP'lileri yakalıyorlar, kimseyi bırakmadılar. Ben diyorum ki Türkler Kürdistan'a gelmesinler, böyle bir mesaj versek iyi olur halka.

Sofi Nurettin (Rüstem): Tamam olur? Ben ondan bahsediyorum.

Fehman Hüseyin (Rojhat): Biz öyle diyelim, Türk olanlar kaçsın gitsinler. Kim gelirse yakalarız bırakmayız daha iyi bir mesaj verilirse iyi olur.

YENİ ÞAFAK
http://www.ensonhaber.com/pkk-ogretmenleri-neden-kacirdi-2011-10-09.html Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

inadına oraya gidesim var belki öğretmen olarak deil ama o itlerin canını almaya gidesim var Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: atmaca1 - 09 Ekim 2011, 17:40:59
inadına oraya gidesim var belki öğretmen olarak deil ama o itlerin canını almaya gidesim var

size öylesine katılıyorum ki içim içime sığmıyor dünyada 1 tane hain bırakmasoya kadr savşsım geliyor Mesajı Paylaş

Kato Dağı'nda PKK'ya darbe
DHA10 Ekim 2011

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Kato Dağında ''Þehit Jandarma Binbaşı Yavuz Başayar'' adı verilen ve bir haftadan beri sürdürdüğü operasyonda 2 PKK'nın cesedi ile PKK'lılara ait sığınaklar bulundu.

Sığınaklarda tonlarca yaşam malzemesi ile çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Ele geçirilen yaşam malzemeleri imha edilirken, operasyonların sürdürüldüğü açıklandı.

Hakkari-Çukurca karayolunda 17 Ağustos günü askeri konvoyun geçişi sırasında meydana gelen dört ayrı patlama sırasında 9 şehit arasında bulunan Jandarma Binbaşı Yavuz Başayar'ın adı verilen operasyonda PKK'ya büyük darbe vuruldu. Hakkari Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada PKK terör örgütünün kış hazırlıklarını boşa çıkarmak, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak maksadıyla, Hakkari ili Kavaklı, Yoncalı, Armutlu, Çeltik ve Beştüşebap'ın doğu bölgesinde yedi gün süre ile "Þehit Jandarma Binbaşı Yavuz Başayar" operasyonunda bölgede teröristlerin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Açıklamada; "PKK terör örgütünün kış hazırlıklarını boşa çıkarmak, halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak maksadıyla, Hakkari ili Kavaklı, Yoncalı, Armutlu, Çeltik ve Beştüşebap'ın doğu bölgesinde yedi gün süre ile 'Þehit Jandarma Binbaşı Yavuz Başayar' operasyonu icra edilmiştir. İcra edilen operasyon ile bu bölgede bulunan terörist gruplar etkisiz hale getirilirken, arazi araması sırasında Armutlu köyü kırsalında iki terörist cesedi bulunmuş, olayla ilgili adli işlemler başlatılmıştır. Örgüt mensuplarının kullandığı sığınaklar, mağaralar ve mevzilerin tahrip edilmiş, kaçıp terk ederek bıraktıkları ağır silahlar ve mühimmat ele geçirilmiş ve yerinde imha edilmiştir.Bu operasyonda, yüzlerce çeşit, tonlarca malzeme ele geçirilmiştir. Operasyan kapsamında; Doçka uçaksavar silahı ve bol miktarda mermisi, RPG-7 Roketatar mühimmatları, AK-47 Kaleşnikof ile Kanas keskin nişancı silahlarına ait şarjörler ve mermileri, Gece görüş dürbünü dahil olmak üzere muhtelif dürbünler, mayın ve el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan kablo, pil, fünye ve patlayıcı madde, jeneratör, bol miktarda ayakkabı, elbise, askeri elbise, tüp, çadır, tıbbi malzeme ve tonlarca yiyecekten oluşan yaşam gereçlerinin ele geçirildi" denildi.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/18940817.asp Mesajı Paylaş

Kato'da 150 terörist kıstırıldı
Hakkari ve Þırnak'ta PKK'lılara karşı büyük bir askeri operasyon başlatıldığı bildirildi.
09.10.2011 - 15:41   

Hakkari ve Þırnak arasında kalan Kato Dağı ve Kavaklı bölgesinde bulunan PKK'lılara karşı büyük bir askeri operasyon başlatıldığı bildirildi. Söz konusu bölgede 150 civarında teröristin bulunduğu tahmin ediliyor.

VALİ AÇIKLAMA YAPTI
Hakkari Valisi Muammer Türker, Genelkurmay tarafından sivil girişlere yasaklanan bu bölgede 3 gündür devam eden operasyonlarla çok sayıda terörist sığınağının imha edildiğini ve büyük miktarda mühimmatın ele geçirildiğini açıkladı. Türker, Kayseri Dağ Komando Tugayı ile jandarma özel harekat timleri ve Emniyet özel harekat timlerinin ortaklaşa düzenlediği operasyona havadan da destek verildiğini aktardı. Söz konusu bölgede 150 civarında teröristin bulunduğu tahmin ediliyor.

GÜVENLİK GÜÇLERİ NEFES ALDIRMIYOR
Zaman gazetesinin haberine göre; Kavaklı bölgesinde terör örgütü PKK militanlarının Botan adını verdiği bir kampının bulunduğu belirtiliyor. Hakkari'deki eylemlerin de bu kamptan yönlendirildiği düşünülüyor. Botan Kampı'nda 150'ye yakın teröristin bulunduğu, operasyonların da burada yoğunlaştırıldığı ifade ediliyor. Güvenlik güçleri, bu bölgedeki PKK'lıların izini sürüyor. İstihbarat raporlarına göre Botan kampında Murat kod adlı bir örgüt yöneticisinin vergileri toplattığı, ödemeyenlere karşı da mahkeme kurup yargıladığı ifade ediliyor. Ayrıca, bölgede müteahhitlik yapan firmaların yöneticilerinin de kaçırılarak bu kampa getirildiği ve ailelerinden fidye istendiği dile getiriliyor.

ÞEMDİNLİ SALDIRISINI DÜZENLEYEN GRUP
Öte yandan Þemdinli saldırısını düzenleyen teröristlerin de Botan ve Þehidan kamplarından gelerek şehre saldırı düzenlediği öğrenildi. Hakkâri'nin Þemdinli İlçesi Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma ve Özel Harekat lojmanlarına 11 Eylül'de 130 teröristle saldıran grupların, Þemdinli'nin doğusunda İran sınırı üzerinde bulunan Þehidan kampı ile yine ilçenin güneyinde, Irak sınırında bulunan Kavaklı (Botan) bölgesi kampından gelen teröristler olduğu kaydediliyor.

http://www.ensonhaber.com/katoda-150-terorist-kistirildi-2011-10-09.html Mesajı Paylaş

nefes aldirmasinlar itlere leslerini sersinler
.... Mesajı Paylaş
Özgürlük için Pardus...

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz