PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

100 lerce terörist etkisiz hale getirildi? diyor sen 2 hafta önceden çevre köyleri boşalt operosyon yapcaz dersen orda 1 tane törörist kalmaz hiç inanmadım Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: çiğil42 - 12 Ekim 2011, 10:25:30
100 lerce terörist etkisiz hale getirildi? diyor sen 2 hafta önceden çevre köyleri boşalt operosyon yapcaz dersen orda 1 tane törörist kalmaz hiç inanmadım
türk silahlı  kuvvetleri  neden  yalan  söylesin?  o bölgede  her  an  operasyon  ihtimali varken  o kampta 500  terörist  yıllardır  barınıyorsa bu  operasyon  öncesindede  barınıyordur ,  ben  haberde anlatılanlara  tereddütsüz inanıyorum ,   2  gün  olacak ve  pkk nın  internet sitelerinden yada  baş  şerefsizlerinden bir  yalanlama gelmedi  demekki  operasyonda ciddi kayıplar  olduğu doğruki ses  çıkartamadılar.
Mesajı Paylaş

yakında netleşir herşey inşallah yanılıyorumdur hepsi gebermiştir farelerin. Mesajı Paylaş

bölgede gazeteci arkadaşım var. dün arayıp konuştum. doğruladı. söylediğine göre bolu dağ komando tugayına bağlı birlikler kampa girmiş. pöh, jöh ve kayseri dağ komando tugayı da kaçış yollarını tutmuş. öldürülen terörist sayısı konusunda henüz net bir bilgi yokmuş, operasyonlar devam ettiği için onları yaklaştırmıyorlarmış. ama ölü sayısı 100ün üzerinde diyorlarmış dün. operasyonlar devam ediyormuş. iha'lar tespit ettikten sonra helikopterlerle indirme yapıp baskın niteliğinde saldırılar yapılıyormuş. tabi yinede güvenmeyebilirsiniz %100 doğrudur diyemem. ama ben inanıyorum.
kamp bugüne kadar nasıl durmuş orada demiş bazı arkadaşlar. hakaten akıl kurcalayan bir konu. kaç yıllık kampmış bu. sınırötesi kara operasyonlarının yapıldığı 90lı yıllarda bile yurt içinde böyle birçok kamp vardı. bu konunun da ayrıca incelenmesi gerek. 
bu arada ilk mesajımı attım hayırlı uğurlu olsun. Mesajı Paylaş

karayılanın başına 20.000.000 TL ödül ve kimlik değişikliği vaadettiğin vakit, onu ihbar eden çıkmasa bile karayılanın paranoyak bir ruh haline girmesi sağlanır. cemil bayık, bahoz erdal vs. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: enes38 - 12 Ekim 2011, 11:01:36
Alıntı yapılan: çiğil42 - 12 Ekim 2011, 10:25:30
100 lerce terörist etkisiz hale getirildi? diyor sen 2 hafta önceden çevre köyleri boşalt operosyon yapcaz dersen orda 1 tane törörist kalmaz hiç inanmadım
türk silahlı  kuvvetleri  neden  yalan  söylesin?  o bölgede  her  an  operasyon  ihtimali varken  o kampta 500  terörist  yıllardır  barınıyorsa bu  operasyon  öncesindede  barınıyordur ,  ben  haberde anlatılanlara  tereddütsüz inanıyorum ,   2  gün  olacak ve  pkk nın  internet sitelerinden yada  baş  şerefsizlerinden bir  yalanlama gelmedi  demekki  operasyonda ciddi kayıplar  olduğu doğruki ses  çıkartamadılar.

Aslında odaklanmamız gereken konu bunca bölücünün bu kadar rahat nasıl barınabildiği devletinin burnunun dibinde,vergi toplayabildiği ve hatta resmen küçük bir köy kurabildiği..İşte açılımın ve bazı üst düzey yetkililerimizin dile getirdiği "TSK'da durup dururken operasyon yapmaz herhalde" vecizesinin sonucu bunlar,cirit atıyorlar oralarda ve biz şimdi bunların tepesine yumruğu indirip seviniyoruz bu halimize..Polis'e saldırılar,öğretmen-kaymakam adayı gibi devleti temsil eden kişilerin kaçırılması,pusular,köy basmalar vs.vs. hepsi demokratik olarak açılmamızın meyveleri..

Bugünde gazetede bir haber vardı,iki tane bölücü köpeğin ayaklarında ip yerde yatıyorlar Þemdinli Jandarma Komutanlığı'nın önünde ve bazı bölücü yandaşı odaklar bu manzaradan rahatsız olmuşmuşta devletin valisi izahat veriyor birde bu köpeklere..Daha çok şey yazacaktım da uygunsuz olur o yüzden yazmayayım..
Mesajı Paylaş

sayılabilir yüksek miktarda paralar sonuç doğurabilir en yakın örnek biraz hafızamızı kurcalarsak saddamı kimin ihbar ettiğini hatırlarız  ??? ??? ??? ??? ;D Mesajı Paylaş

Hellfire kardeşim cevabın tek  adresi  var ,  devlet = meclis+tsk Mesajı Paylaş

Haberden anladığım kadarıyla bu kamp ülkemiz sınırları içerisinde ve varlığı çok önceden beri biliniyor. Peki bu kadar olay olurken, bu kadar şehit verilirken hep kandilden bahsedilirken neden bu kamp temizlenmedi de bugüne kadar beklenildi? Bu haber gerçekten doğru mu? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: enes38 - 12 Ekim 2011, 14:34:32
Hellfire kardeşim cevabın tek  adresi  var ,  devlet = meclis+tsk

Ben TSK'dan ziyade meclisi daha doğrusu hükümeti adres gösteriyorum..Davul zurnayla sınır kapısından girenlere bugün 10 yıl hapis cezası veriliyor ee madem o zaman niye o şovu yaptırdınız bu itlere de milletin hassas damarına bastınız derler adama veya bunca zamandır o kamp oradayken aklınız neredeydi ama işte kendimiz söyler kendimiz dinleriz.. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz