PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

X, W, Q harfleri alfabeye mi giriyor?

İçişleri Bakanı Atalay açıklama yaptı.

16.09.2009 16:56
İçişleri Bakanı Beşir Atalay, ''Harflerle ilgili bir konu hiçbir yerde bizim çalışmalarımızın içinde hiçbir yerde gündeme gelmedi'' dedi.

TBMM Başkanı Mehmet Ali Þahin, İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ı kabul etti.

Atalay, yaklaşık yarım saat süren görüşmeden sonra, Þahin'i TBMM Başkanı seçilmesi nedeniyle tebrik etmeye geldiğini, ancak yürüttüğü çalışmalar hakkında da bilgi verdiğini söyledi.

Atalay, ''Bu konuları değerlendirmiş olduk'' diye konuştu.

Demokratik açılım konusundaki çalışmalarını sürdürdüğünü, sabahleyin YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan'ı ziyaret ettiğini belirten Atalay, çalışmalarının verimli bir şekilde devam ettiğini kaydetti.

Alfabeye Q, X ve W harflerinin ekleneceği yönündeki haberlerin anımsatılması üzerine ise Atalay, şunları söyledi:

''Birileri bir senaryo yazıyor. Çalışmaları sonuçlandırmadık ve hiçbir şey açıklamadık. Bu, spekülasyonlara müsait bir konudur. Bizden duymadıkça bu konularla ilgili tedbirli bakın. Bu konuyla ilgili bizim bir açıklamamız olmadı. Birilerinin yazdığı senaryolar, diyorum. Biz bir açıklama yapmadık. Biz, henüz çalışmamızı sonuçlandırmadık. Harflerle ilgili bir konu hiçbir yerde bizim çalışmalarımızın içinde hiçbir yerde gündeme gelmedi.''

AA Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 04 Eylül 2009, 16:32:50
Başterörist öyle diyor ama başbakanda televizyon kanallarında teröristlerle masaya oturmamız, görüşmemiz mümkün değil diyordu. Gerçi söylemle eylem genelde birbirini tutmuyor.

Bu durumda hangisine inanacağız. Biri terörist, diğeri siyasetçi...
Yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal...

Başbakan bölücü başıyla masa otururmu oturmaz mı bilmem ama kucağına oturduğu kesin hergün yeni birşeyler duyuyoruz bu işin sonu bölünmeye değil iç savaşa gider ve sonrası klasik kahraman amerika rolü ve yandaşları ile birlikte güya kürt halkını korumak ve kurtarmak amacıyla BM veya Nato gibi uluslar arası kuruluşların ülkemize saldırmasıyla başlar daha sonra belki bir umut kurtuluruz  >:(

Ama şunu unutmamamız gerek Kürt halkı içerisinde bizden nefret edenler olduğu gibi bizi ve ülkemizi canlarından ayrı tutmayan güzel insanlar vardır ve var olmaya devam edeceklerdir. Mesajı Paylaş

Hangi 3 isim için bela dedi?
17 Eylül 2009 Perşembe 00:04
Demirtaş'dan sonra DTP'li Milletvekili Hamit Geylani de fena konuştu... Türkiye'yi 3 B belasının sardığını söyledi ve...

DTP Hakkari Milletvekili Hamit Geylani Türkiye'nin başındaki üç bela olarak söz ettiği Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Kürt açılımına karşı çıkmakla eleştirdi.

DTP Hakkari Milletvekili Hamit Geylani, partisinin Hakkari il binasında basın toplantısı düzenledi.

Geylani, yine Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi, Kürt açılımına karşı çıkmakla eleştirerek, şöyle konuştu:
"Bir önceki Genelkurmay Başkanı yaptığı açıklamasında, Türkiye'nin ordusu tümüyle Kandile girse PKK'yı yok edemez' demişti. Þu andaki Genelkurmay diyor ki; 'tek bir terörist kalana kadar mücadelemiz devam edecek ve kökünü kazacağız' diyor. Her ikisinin açıklamaları ne kadar çelişkili olduğu ortada. Onun için üç bela var Türkiye'de, Başbuğ, Baykal ve Bahçeli. Her nedense bu üç bela da 'B' harfiyle başlıyor. Bilindiği gibi umutların uç verdiği tam bir zamanda, Başbakan, İçişleri Bakanını halkın huzuruna çıkarttı. İçişleri Bakanı, Genelkurmay Başkanı, Baykal ve Bahçeli'ye yalvarıyor. Ama 'Anayasa değişikliği yok. Anadilde eğitim yok. Gündemimizde af yok, açılım yok. Alabildiğine kapatma ve sıkıştırma vardır demek olmuyor mu? İşte bu açıklamalar Kürt halkı üzerinde en acımasız bir biçimde askeri ve siyasi operasyon başlamıştır."
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=207609 Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Baydemir O Sözlerden Beraat Etti

17 Eylül 2009 Perşembe 12:46
PKK hakkında sarf ettiği sözler yüzünden mahkemelik olmuştu. Mahkeme kast unsuru bulamadı.

Terör örgütü PKK'ya ''Silahlı Kürt muhalefeti'' dediği gerekçesiyle hakkında dava açılan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, beraat etti.

Diyarbakır 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuksuz yargılanan sanık DTP'li Baydemir katılmazken, avukatı Meral Danış Beştaş hazır bulundu.

İddia makamı, mahkeme heyetine sunduğu mütalaasında, sanık Baydemir'in yayın yoluyla ''terör örgütünün propagandasını yapmak'' suçundan cezalandırılmasını talep etti.

Sanık avukatı Beştaş, müvekkilinin herhangi bir şekilde örgütün propagandasını yapmak gayesiyle hareket etmediğini savunarak, ''Mahkemenin vermiş olduğu kararların demokratik açılım yönünden etkili olabileceği kanaatindeyiz'' dedi.

Mahkeme heyeti, verdiği kısa aranın ardından sanık Baydemir'in ''yüklenen suç açısından failin kast unsurunun bulunmaması sebebiyle'' beraatına karar verdi.

2007 yılında Roj Tv'de yaptığı açıklamada terör örgütünü ''silahlı Kürt muhalefeti'' diye adlandırdığı gerekçesiyle Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Baydemir hakkında dava açılmıştı

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=207668 Mesajı Paylaş

Batman Sason'da Mayın Patladı

Batman'ın Sason ilçesinde mayın patladı. Þans eseri kimse ölmedi ancak köylünün koyununa olan oldu.

Batman'ın Sason ilçesinde teröristlerce araziye döşenen mayının patlaması sonucu 5 koyun telef oldu.

Edinilen bilgiye göre, Domuztepe mevkisine teröristlerce daha önce döşenen mayın, koyun sürüsünün geçişi sırasında patladı.

Patlamada 5 koyun telef oldu.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=207832 Mesajı Paylaş

PKK'nın Hedefi Yine Çocuklar

18 Eylül 2009 Cuma 15:01
Þırnak'ın Cizre İlçesi'nde 16 yaşındaki Kemal Çiftçi, koyunlarını otlatırken bastığı mayının patlaması sonucu yaralandı.

Cizre ile Silopi ilçeleri arasında yer alan Bostancı Köyü yakınlarında hayvan otlatan Kemal Çiftçi, teröristlerin daha önceden araziye döşediği mayına bastı. Mayının patlaması sonucu yaralanan Çiftçi, ilk müdahalesi Cizre Devlet Hastanesi'nde yapıldıktan sonra Þırnak Devlet Hastanesi'ne sevkedildi. İki parmağa koptuğu belirtilen Çiftçi'nin genel sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=207819

Cizre ile Silopi ilçeleri arasında yer alan Bostancı Köyü yakınlarında hayvan otlatan Kemal Çiftçi, teröristlerin daha önceden araziye döşediği mayına bastı. Mayının patlaması sonucu yaralanan Çiftçi, ilk müdahalesi Cizre Devlet Hastanesi'nde yapıldıktan sonra Þırnak Devlet Hastanesi'ne sevkedildi. İki parmağa koptuğu belirtilen Çiftçi'nin genel sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Mesajı Paylaş

Irak'tan Türkiye'ye PKK Sözü

Irak'tan Türkiye'ye PKK sözü
Zebari: "Irak, topraklarında bu kişileri barındırmayacaktır"

18.09.2009 20:41
Irak Dışişleri Bakanı Zebari, Irak topraklarındaki PKK'lıları çıkartmaya çalıştıklarını belirterek, "Ülkemiz topraklarındaki örgüt üyelerinin çıkartılması için silah zoru kullanılması da gözardı edilmemektedir. Bu örgüt, Türkiye Irak ilişkilerini zehirlemektedir. Irak, topraklarında bu kişileri barındırmayacaktır" dedi.

Barış ERDOĞAN /AHT

İstanbul Çırağan Sarayı'nda düzenlenen Türkiye-Irak Stratejik İşbirliği Konseyi 1. Bakanlar Toplantısı'nda, Irak'ın yeniden yapılanması, tarımın geliştirilmesi, yeni sınır kapısının açılması, tren seferlerinin başlatılması, PKK'nın Irak topraklarından çıkartılması konularında önemli kararlar alındı. Toplantıda 40'ı aşkın konuda yapılan anlaşma, protokol ya da mutabakat zaptının, Başbakan Erdoğan'ın Ekim ayında Irak'a yapacağı ziyarette imza altına alınacağı belirtildi. Toplantıda iki ülke arasında, Irak'ın ülkenin tarımsal altyapısının harekete geçirilmesi, her türlü tarımsal teknoloji transferi, araştırma ve geliştirme faaliyetlerinde işbirliği yapılması kararlaştırıldı.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, iki gün boyunca tek bir hükümet gibi çalıştıklarını, hedeflerinin tam kapsamlı entegrasyon olduğunu söyleyerek, "Irak'la sınır kapısını yeterli görmüyoruz. Mevcut olanlara en az bir tane daha eklenmesi konusunda çalışmalar yapıyoruz. Önümüzdeki ay Türkiye Irak arasında tren seferleri başlayacak" dedi.

Dışişleri Bakanı Davutoğlu, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Irak Dışişleri Bakanı Hoşyar Zebari ve Irak Ulaştırma Bakanı Amer Abduljabbar İsmail, Irak Demiryolları'nın TÜVASAÞ'tan 14 adet vagon almasına dair sözleşmeyi imzaladı.

Toplantıda, kuraklık çeken Irak'a acil olarak Fırat nehri üzerinden saniyede verilen 500 metreküp suyun 550 metreküpe çıkartılması kararlaştırıldı. 20 Ekim'e kadar yapılan bu uygulamada, Suriye'nin de topraklarından geçen fazla suya dokunmayacağı garantisi verdiği beliritldi.

Irak Dışişleri Bakanı Hoşyar Zebari, Irak topraklarındaki PKK'lılarla ilgili olarak şunları söyledi: "Bu terör örgütünün Irak topraklarından çıkartılması için çalışıyoruz. Örgütü ülkemizden temizlemek için silah zoru kullanılması da gözardı edilmemelidir. Bu silahlı varlık, Türkiye Irak ilişkilerini zehirlemektedir. ırak, topraklarında bu kişileri barındırmayacaktır."

Enerji Bakanı Taner Yıldız da, Irak'la doğalgaz, petrol ve enerjinin hem üretimi hem de iletimi konusunda mutabakata vardıklarını söyledi. Mesajı Paylaş

PKK'ya Katılan Öz Kızını İhbar Etti

18 Eylül 2009 Cuma 20:13
Aydın'da bir baba PKK'ya katılmak üzere evden ayrılan kızını polise ihbar etti... S.K. Mersin'de yakalandı...

Terör örgütü PKK'ya katılmak üzere Aydın'daki evinden ayrılan 17 yaşındaki kız, babasının polise başvurup, bulunması için yardım istemesi üzerine Mersin'in Tarsus ilçesinde yakalandı.

Genç kızın terör örgütüne katılması için aracılık yaptığı ileri sürülen kişi de gözaltına alındı.

Aydın Emniyet Müdürlüğü'ne müracaat eden S.K, kızı Y.K'nın terör örgütüne katılmak üzere evden ayrıldığını, kendisine engel olamadığını bildirerek, çocuğunun bulunması için yardım istedi.

Baba S.K'nın verdiği bilgiler üzerine harekete geçen Terörle Mücadele Þube Müdürlüğü ekipleri, Y.K'nın Aydın'dan otobüsle Diyarbakır'a gittiğini, daha sonra Mersin'e geçtiğini belirledi.

IRAK'TAKİ KAMPLARA KATILACAKTI

Polisler Y.K'yı, Mersin'in Tarsus ilçesinde bir yakınının evinde gözaltına aldı. İfadesine başvurulan Y.K, terör örgütü PKK/Kongre-Gel'e katılmaya karar verdiğini ve Aydın'da tanıştığı M.S'nin yönlendirmesiyle bir hafta önce Diyarbakır'a giderek A.K. ile buluştuğunu, örgütün Irak'ın kuzeyindeki kamplarına gitmeden önce bir süre dinlenmek için Mersin'e geçtiğini söylediği öğrenildi.

Y.K, sorgusunun ardından savcılığın talimatıyla ailesine teslim edildi. Polis, bilgiler doğrultusunda Aydın'da da M.S'yi gözaltına aldı.

Diyarbakır'daki A.K'nin yakalanması için çalışmanın sürdüğü, M.S'nin ise sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı belirtildi.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=207873 Mesajı Paylaş

Bayramı Kana Bulayacaklardı!

Hain planı duyarlı vatandaş bozdu

19.09.2009 14:57
Hakkari Valiliği, Hakkari-Çukurca kara yoluna döşenen ve sonradan imha edilen patlayıcı miktarının 20 kilo olduğunu açıkladı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, dün Hakkari-Çukurca kara yolu üzerindeki Ore çeşmesine su almaya giden duyarlı bir vatandaşın, çeşmenin yakınında yeni kazılmış bir yerde telsiz anteni gördüğünü bildirmesi üzerine güvenlik görevlilerinin bölgeye gönderildiği ifade edilerek, şöyle denildi:

''Belirtilen bölgede yapılan incelemelerde toprağa gömülü ve patlatılmaya hazır vaziyette, yaklaşık 20 kilogram patlayıcı madde tespit edilerek, gerekli emniyet tedbirlerinin alınmasını müteakip tesirsiz hale getirilmiştir.''

Dün akşam alınan ilk bilgilere göre, kara yoluna döşenen 10 kilo TNT patlayıcının, Emniyet Müdürlüğü bomba imha ekiplerince etkisiz hale getirildiği bildirilmişti.

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=173821&cat=200&dt=2009/09/19 Mesajı Paylaş

Kürt Açılımında Tartışıcak Adımlar

19 Eylül 2009 Cumartesi 12:22
Hükümetin demokratik açılım için uygulayacağı ilk 26 adım belli oldu. İşte detaylarıyla o uygulanacak adımlar;

Başbakanlık, İçişleri ve MİT üyelerinden oluşan komisyonun, sivil toplum örgütlerinden ve partilerden gelen öneriler doğrultusunda yaptığı çalışmanın ana hatları belli oldu. Açılım paketinde genel af ve alfabe değişikliği yeralmıyor. Meclis'in açılmasıyla gündeme gelecek paketin içinde olması planlanan düzenlemelerden bazıları şöyle:

ÜNİTER DEVLETE AYKIRI OLMAYACAK: Atılacak tüm adımlar Anayasa'nın ilk 3 maddesinde çizilen çerçeve içinde kalacak. Üniter yapıya aykırı hiçbir değişiklik pakete konmayacak.

KÜRTÇE İSME İZİN: Doğu ve Güneydoğu'da adı sonradan Türkçeye çevrilen yerleşim yerlerine eski isimlerini kullanma izni verilecek. Diğer etnik gruplar talepte bulunmaları halinde kendi dillerindeki yerleşim yerlerinin adlarını kullanabilecek.

İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ ARTACAK: Türk Ceza Kanunu'nun 216. Maddesi değiştirilerek ifade özgürlüğünün sınırları genişletirken, nefret suçlarına ilişkin boşluk oluşmaması için tedbir alınacak.

VATANDAÞLIKTAN ÇIKMAYA DÜZEN: 12 Eylül darbesinde Avrupa'ya kaçan ve Türk vatandaşlığından çıkmış kişilerin yeniden vatandaşlığa dönüşü sağlanacak.

YENİ VATANDAÞLIK HAKKI VERİLECEK: Teröre bulaşmadığı ve silahlı eylemlere karışmadığı tespit edilen Kürt kökenli vatandaşlara İçişleri Bakanlığı'nın önerisiyle yeniden vatandaşlık hakkı verilecek.

KAMPLAR BOÞALACAK: Mahmur Kampı Birleşmiş Milletler ve Irak devletiyle yapılacak işbirliği içinde boşaltılacak. 6-7 bin mültecinin Türkiye'ye yerleşmesi sağlanacak.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=207884

DİYARBAKIR CEZAEVİ: 1980 darbesinden beri işkence ve insan hakları ihlalleri ile anılan Diyarbakır Cezaevi boşaltılacak. Bölgedeki tüm cezaevlerinin AB standartlarında olmasına özen gösterilecek.

BELEDİYELER GÜÇLENECEK: Yerel yönetimlerin güçlendirilmesi sağlanacak. Merkezi yönetimin birçok yetkisi yerel yönetimlere devredilecek, ancak bu üniter devlet yapısını zedelemeyecek bir boyutta tutulacak. Halen TBMM'de bulunan Yerel Yönetimler Reformu bu gözle yeniden elden geçirilecek.

ÖCALAN'IN DURUMU: İmralı'da tutuklu bulunan PKK Lideri Abdullah Öcalan'ın yaşamı, Uluslararası Af Örgütü ve Avrupa İnsan Hakları Komisyonu standartlarına göre yeniden gözden geçirilecek.

CEZAEVİNDE KÜRTÇE KONUÞULACAK: Cezaevindeki Kürtçe konuşma yasağı kaldırılacak. Yeni tüzükte, Türkçe bilmediğini beyan etmek yeterli sayılacak.

GENEL AF OLMAYACAK: Genel affa gidecek bir düzenleme yapılmayacak. Ancak dağdaki ve cezaevindeki mahkûmların azami düzeyde yararlanacağı ceza indirimlerine gidilecek. TCK'nın Etkin Pişmanlık başta olmak üzere bazı maddelerinde değişiklik yapılarak dağdaki PKK militanlarının indirilmesi sağlanacak.

TERÖR SUÇLUSU ÇOCUKLAR: Terörle Mücadele Yasası'nda değişiklik yapılarak, sokak gösterilerine katılan çocukların terör suçlusu olarak yargılanmaması sağlanacak.

TARİH DERSİNDE MÜFREDAT DEĞİÞİKLİĞİ: Hem ilk ve ortaöğretimde, hem de üniversitelerde tarih derslerinin müfredatı değiştirilecek. Kürtleri yok sayan ifadelerin değiştirilmesi sağlanacak. Türk Dil Kurumu da sözlük ve gramer kitaplarında ayrımcılığa yol açan ifadelerin tamamını çıkaracak.

ANADİLDE PROPAGANDA: Siyasi partilerin anadilde propaganda yapmasına imkân verilecek. Siyasi Partiler Kanunu'nun, 'Azınlık Yaratılmasının Önlenmesi' başlıklı maddesi değiştirilecek. Bu maddedeki, 'propaganda ve mitinglerde, pankart ve levhalarda, broşür ve beyannamelerde plaklar ve ses görüntü bantlarında Türkçeden başka dil kullanılamayacağı' hükmü değiştirilecek. Çifte dil kullanmanın yolu açılacak.

ÖZEL EĞİTİM MERKEZLERİ: Silah bırakan terör örgütü militanlarının topluma kazandırılmasına yönelik projeler hazırlanıp, özel eğitim merkezleri kurulacak.

KÖYE DÖNÜÞ HIZLANACAK: Köye dönmek isteyenler teşvik edilecek. Terörden doğan zararların karşılanmasına yönelik sorunlar kısa sürede giderilecek.

DİYANET'TEN AÇILIM: Diyanet İşleri Başkanlığı Kürtçe Kuran-ı Kerim çalışmalarını kısa sürede tamamlayacak. Bölgedeki vekil imam uygulamalarına son verilecek. Bölgeye gönüllü ve kadrolu imamlar gönderilecek.

GAP TAMAMLANACAK: GAP Projesi 2012 yılına kadar tamamlanacak. 2 milyon kişiye istihdam yaratılacak. Bölgedeki işsizliğin giderilmesi için özel teşvikler getirilecek.

ANDIMIZ OKUNMAYACAK

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 250 yeni okul inşa edilecek. İlk Öğretim Okulları'nda 'Türküm Doğruyum, Çalışkanım' dizeleri ile başlayan And'ın okutulmasından vazgeçilecek.

ALFABE DEĞİÞMEYECEK: Türkiye Cumhuriyeti'nin resmi dilinin Türkçe olduğu ve alfabesinin 29 harften oluştuğuna ilişkin Anayasal ve yasal düzenlemeler korunacak

KÜRTÇE YAYINA YENİ DÜZEN: RTÜK Yasası'nda yapılacak değişiklikle Kürtçe yayınlarla ilgili yeni düzenlemeler yapılacak. Özel televizyon ve radyoların Kürtçe yayın yapmasına izin verilecek.

ANADİLDE EĞİTİM YOK: Ancak anadilin öğrenilmesinin önündeki tüm engeller kaldırılacak.

KÜRTÇE KURSA DÜZEN: Yasa değiştirilecek. Kürtçe kurs merkezleri birçok dilde eğitim verebilecek.

ENSTİTÜ KURULACAK: Artuklu ve Dicle Üniversiteleri bünyesinde Kürt Dili ve Edebiyatı ile Kürdoloji Enstitüsü kurulacak. Kürt tarihi ile ilgili araştırmalar yapacak birimler de oluşturulacak.

SEÇMELİ DERS ÇALIÞMASI: Milli Eğitim Bakanlığı müfredat değişikliğine giderek, İngilizce, Almanca gibi Kürtçeyi de seçmeli derslerden biri haline getirecek.

HALK EĞİTİM MERKEZLERİNDE KÜRTÇE: Kürtçe öğrenmek isteyen vatandaşlara Halk Eğitim Merkezlerinde Kürtçe okuma yazma kursları açılacak. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz