PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 12 Ekim 2011, 17:20:58
Haberden anladığım kadarıyla bu kamp ülkemiz sınırları içerisinde ve varlığı çok önceden beri biliniyor. Peki bu kadar olay olurken, bu kadar şehit verilirken hep kandilden bahsedilirken neden bu kamp temizlenmedi de bugüne kadar beklenildi? Bu haber gerçekten doğru mu?

@skywolf
haberin dogru olup olmadigi hakkinda herhangibir bilgim olmamakla birlikte, haberdeki ifadelerde abartma payinin yuksek oldugu yonunde kuvvetli tahminlerim var.
Sizin ulkemiz sinirlari icerisinde bulunan bu kamp ile ilgili sorunuza gelince, sinirlarimiz icerisinde haberde belirtildigi kadar buyuk yada kucuk kamplarin bulunmadigi,
ancak zaman zaman yine haberde belirtilen sayilarda teroristin maalesef kendi sinirlarimiz icerisinde oldugu halde bile kontrol altinda tutamadigimiz, buyuk planli ve organize operasyonlar haricinde operasyon duzenleyemedigimiz bolgelerimizde biraraya geldikleri ve bu bolgelerin olum bolgesi olarak adlandirildigi da bir gercektir.
Bu gune kadar neden beklendi sorusuna verilecek bircok cevap vardir ve malesef verilecek cevaplari duymayi herkesin midesi kaldirmayabilir.  Mesajı Paylaş

bu botan kampındaki çoğu kişi hakkari de yaşayan kişiler kampın olması doğal hakkarinin çoğu pkk lı terörist, esnaf kepengini kaptıyor dağa çıkıyor sabah geri işine dönüyor olay bu kadar vahim Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: çiğil42 - 13 Ekim 2011, 11:01:37
bu botan kampındaki çoğu kişi hakkari de yaşayan kişiler kampın olması doğal hakkarinin çoğu pkk lı terörist, esnaf kepengini kaptıyor dağa çıkıyor sabah geri işine dönüyor olay bu kadar vahim
büyük bir ihtimal... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: M.B.T - 13 Ekim 2011, 12:48:03
Alıntı yapılan: çiğil42 - 13 Ekim 2011, 11:01:37
bu botan kampındaki çoğu kişi hakkari de yaşayan kişiler kampın olması doğal hakkarinin çoğu pkk lı terörist, esnaf kepengini kaptıyor dağa çıkıyor sabah geri işine dönüyor olay bu kadar vahim
büyük bir ihtimal...
dağa  çıkmasada  maddi  yada  gazlama  yoluyla  manevi  destekte  bulunuyorlar ,  teröriste  ''sen  bizim kahramanımsın'' diye  övgüler  yağdıran  halk  hakkaride  nüfusun  neredeyse  hepsini  kapladı ,  teröriste  maddi  destek  sunanlar  ise  azımsanacak  gibi  değil .  adamın  15  tane  oğlu  var  yolluyor  başka  şehirlere  çalıştırıyor  sonrada  çocuğunun  alın terinin  bir  kısmını  pkk ya   belki  para  belki  gıda  belkide  silah  olarak  teslim  ediyor.
Mesajı Paylaş

PKK'yı temizlemezseniz biz girer temizleriz
Ümit ÇETİN / ANKARA14 Ekim 2011

Başbakan Tayyip Erdoğan, Irak Başbakanı Nuri El Maliki'ye, Dışişleri Bakanı Hoşyar Zebari aracılığıyla PKK konusunda sert bir mesaj gönderdi.

Erdoğan mesajında, "PKK'yı temizlemeye mecbursunuz. Temizlemezseniz biz temizleriz. O zaman hayıflanmayın" dedi.

Erdoğan, dün Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde Zebari'yi kabul etti. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun da da hazır bulunduğu görüşme yaklaşık yarım saat sürdü. Terör konulu görüşmede Irak topraklarında konuşlanmış PKK militanlarının faaliyetleri gündeme geldi. Erdoğan, Zebari'nin Türkiye'nin Kuzey Irak'ta sürdürdüğü operasyonlardan duyduğu rahatsızlığı dile getirmesine sert yanıt verdi. Türkiye'nin Irak topraklarından gelecek tehditlere tahammülünün kalmadığını belirten Erdoğan, Irak'ın kendi topraklarını kontrolünde tutmaya mecbur olduğunu söyledi. Erdoğan, mevkidaşına iletilmek üzere Zebari'ye şu mesajı verdi: "Bu topraklar sizin topraklarınız. Kontrolü siz sağlamalısınız. Bu topraklarda temizlik yapmaya mecbursunuz. Eğer siz temizlemezseniz biz temizleriz. Biz temizlediğimiz zaman da hayıflanmayın, üzülmeyin, zorlanmayın. Bu konuda gereğini yapın ve Kuzey Irak'ta PKK'yı bitirin. Biz bitirmek için sonuna kadar kararlıyız." 

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/18981964.asp Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Bunu senelerdir söylüyoruz bizler. Bu konuda Irak'taki yönetime gösterilen hoşgörü haddinden kat kat fazlaydı maalesef. 30 seneden fazladır bir örgüt ülkemizde kan dökecek, bizleri bölmeye çalışacak ve komşumuzda üslenecek, o komşu da bu konuda hiç bir şey yapmayacak. Bizler de sessizce izleyeceğiz. Dünyanın neresinde böyle bir şey var! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

ırak hükümeti daha önce pkk yı terör örgütü olarak görmüyordu aksine destekliyordu şimdi ise pkk yı temizlemk gibi sesler çıkıyor.samimi iseler güzel bir gelişme Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: çiğil42 - 14 Ekim 2011, 13:11:16
ırak hükümeti daha önce pkk yı terör örgütü olarak görmüyordu aksine destekliyordu şimdi ise pkk yı temizlemk gibi sesler çıkıyor.samimi iseler güzel bir gelişme

Irak Hükümetinin pkkyı terör örgütü olarak göremeyen gözlerine görüşünü artıracak bir hükümetimiz olması gerekiyordu şimdiye kadar. Mesajı Paylaş

kuzeyırak  pkk ya  destek  vermeye  devam  eder  , bunlar  boş  çabalar  ,  peşmergeden  yardım  beklemek  kadar  saçma  bir  anlayış  olamaz  ,  hükümet  saçmalıyor  Mesajı Paylaş

Hükümet saçmalamıyor. Diş gösteriyor. Çoktan yapması gerekeni şimdi yapıyor. Ya topraklarındaki canileri temizlersin, ya da ben gelir temizlerim diyor. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz