PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

beklenen bir gelişmeydi ama ırağın merkezi yapısına bakarsak bölgesel olarak kuzey bölümü buna karşı çıkar bunu yapan merkezz yani bağdat bölümü zaten araları bozuluyor bu onlar için tuz biber olur böylede düşünmek lazım onun için şu var bu amerikanın istediği şeylerden birir böl birbirlerini yesinler taktiği bu konu bizi ilgilendirmesede bu çatışmalar bize yarar bence Mesajı Paylaş

yapacak  adam  şimdiye  kadar  yapardı  ,  bu yaptıkları  halkın  gözünü boyamaktan  başka  birşey  değil  ,  akp  karşıtı  değilim  ama  terör  konusunda  akp nin  yalnışlarını  görmezlikten  gelecekte  değilim  ,  akp nin  şu anda  yaptığı  şey  halkın  sevgisini  sabit  tutmak  yoksa  teröre  çözüm olacak  bir  adım  atmıyorlar.  3  paralık  terörist  destekcileriyle  işbirliği  yapılmaz  , işbirliği  önermek  dahi  acizliğini  gösterir. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: enes38 - 14 Ekim 2011, 16:47:05
yapacak  adam  şimdiye  kadar  yapardı  ,  bu yaptıkları  halkın  gözünü boyamaktan  başka  birşey  değil  ,  akp  karşıtı  değilim  ama  terör  konusunda  akp nin  yalnışlarını  görmezlikten  gelecekte  değilim  ,  akp nin  şu anda  yaptığı  şey  halkın  sevgisini  sabit  tutmak  yoksa  teröre  çözüm olacak  bir  adım  atmıyorlar.  3  paralık  terörist  destekcileriyle  işbirliği  yapılmaz  , işbirliği  önermek  dahi  acizliğini  gösterir.

BNM GÖRÜÞLERİMİ BU KADAR İFADE EDEN BİRİNİ GÖRMEMİÞTİN SAKİ BNM AĞZIMDAN KONUÞTUNUZ  8) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 14 Ekim 2011, 13:58:05
Hükümet saçmalamıyor. Diş gösteriyor. Çoktan yapması gerekeni şimdi yapıyor. Ya topraklarındaki canileri temizlersin, ya da ben gelir temizlerim diyor.

Kesinlikle. katılıyorum.
_________

Yukarıda yazanların hepsini okudum da aklıma bir soru geldi. Acaba nasıl cevaplardınız?

Hangisi daha iyi göz boyardı?

1) Mevcut durum belli; sadece kuzey ırak menşeiili de olmayıp heryerde hortlayan terör, -çözüme yönelik- 30 yıllık silahlı mücadelenin ardından, alenen ve gizlice denenen bütün yollar ( açılım, istihbarat birimlerinin teması) ve bizim bilmediklerimiz... belliki tüm bunlar fayda etmiyor... hatta hükümetin elini kolunu bağlı göstermeye yetecek kadar fiyasko olarak görülüyor. Sizce hükümet göz boyamak için böyle bir görüntü çizer mi?

2) Irakın kuzeyine girip uzun süreli bir harekatla yokedilebildiği kadar teröristi yoketmek, hatta biraz daha ileri gideyim.. kalıcı bir tampon bölge oluşturmak, içerde de terörü (ben biteceğini sanmıyorum) ama en azından zapt-u rabt etmek... hükümete, terörü biz bitirdik dedirtmezmiydi? elini daha da güçlendirmezmiydi??  Sizce bu en iyi göz boyama olmazmıydı?

Eğer cevap 2 diyorsanız birkaç tarihi tespit etmekte fayda var.

2003 Irakın işgali ( Irak amerikan toprağı)
2003 Amerika ''pkk terör örgütüdür.''
2008 Amerika ''hertürlü istihbarat paylaşılıyor''
2008 Güneş Harekatı
2011 Amerika ''pkk Türk halkına kastediyor, kınıyoruz'' .....süper kobralar ve predatorler verilecek....
2011 Süpürge harekatı (adını ben koydum :) )

demek istediğim şu; Amerika istemeden olmuyor. maalesef olmuyor. Mesajı Paylaş

Bende AK partiyi suclamadan bu is bdp denen densizlerle olmaz diyorum
Anayasa calismalarina her partiden üc vekil simdi kici kirik bdp lilerde anaysa yapacak yani ne acayip durum ,adamlar düpe düz pkk sözcüsü destekcisi eee ne olacak pkk anayasasi olmayacakmi simdi cikan yeni anayasa ben buna karsiyim ne derseniz deyin . Mesajı Paylaş
Ya sevecek ya gideceksiniz baska yolu yok.

Buda bir sey degil pkk nin genclik kamplari var memleketimizin icinde adamlar gencler ölmesin diye yillarca operasyon yapmamis nedene bak gencler ölmesin diye benim 18 yasindaki kardesim sehit olup tabutta ihtiyar olarak yatiyor .
Bakin bu memlekette hiyanet almis basini gitmis ama simdi birileri dügmeye basti genelkurmay baskanimizin özverisi memleket aski bu isin hamuru . Mesajı Paylaş
Ya sevecek ya gideceksiniz baska yolu yok.

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 12 Ekim 2011, 17:20:58
Haberden anladığım kadarıyla bu kamp ülkemiz sınırları içerisinde ve varlığı çok önceden beri biliniyor. Peki bu kadar olay olurken, bu kadar şehit verilirken hep kandilden bahsedilirken neden bu kamp temizlenmedi de bugüne kadar beklenildi? Bu haber gerçekten doğru mu?

http://www.defenceturk.com/index.php?topic=2811.0 Mesajı Paylaş

ruhumuz var teslim etmeden önce

Alıntı yapılan: hopeful73 - 14 Ekim 2011, 22:40:01
Alıntı yapılan: SKYWOLF - 14 Ekim 2011, 13:58:05
Hükümet saçmalamıyor. Diş gösteriyor. Çoktan yapması gerekeni şimdi yapıyor. Ya topraklarındaki canileri temizlersin, ya da ben gelir temizlerim diyor.

Kesinlikle. katılıyorum.
_________

Yukarıda yazanların hepsini okudum da aklıma bir soru geldi. Acaba nasıl cevaplardınız?

Hangisi daha iyi göz boyardı?

1) Mevcut durum belli; sadece kuzey ırak menşeiili de olmayıp heryerde hortlayan terör, -çözüme yönelik- 30 yıllık silahlı mücadelenin ardından, alenen ve gizlice denenen bütün yollar ( açılım, istihbarat birimlerinin teması) ve bizim bilmediklerimiz... belliki tüm bunlar fayda etmiyor... hatta hükümetin elini kolunu bağlı göstermeye yetecek kadar fiyasko olarak görülüyor. Sizce hükümet göz boyamak için böyle bir görüntü çizer mi?

2) Irakın kuzeyine girip uzun süreli bir harekatla yokedilebildiği kadar teröristi yoketmek, hatta biraz daha ileri gideyim.. kalıcı bir tampon bölge oluşturmak, içerde de terörü (ben biteceğini sanmıyorum) ama en azından zapt-u rabt etmek... hükümete, terörü biz bitirdik dedirtmezmiydi? elini daha da güçlendirmezmiydi??  Sizce bu en iyi göz boyama olmazmıydı?

Eğer cevap 2 diyorsanız birkaç tarihi tespit etmekte fayda var.

2003 Irakın işgali ( Irak amerikan toprağı)
2003 Amerika ''pkk terör örgütüdür.''
2008 Amerika ''hertürlü istihbarat paylaşılıyor''
2008 Güneş Harekatı
2011 Amerika ''pkk Türk halkına kastediyor, kınıyoruz'' .....süper kobralar ve predatorler verilecek....
2011 Süpürge harekatı (adını ben koydum :) )

demek istediğim şu; Amerika istemeden olmuyor. maalesef olmuyor.

Aslında olurda olduracak adam yok mesela propaganda olarak algılamayın ama Osman Pamukoğlu pkk ya malzeme atan amerikan helilerini düşürtebiliyor pkk yı bitirmek için iran topraklarına kadar girebiliyor bizde biraz cesaret olsa bu orduyla çok büyük işler yapabiliriz Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: rstr617 - 15 Ekim 2011, 17:46:18
Haberden anladığım kadarıyla bu kamp ülkemiz sınırları içerisinde ve varlığı çok önceden beri biliniyor. Peki bu kadar olay olurken, bu kadar şehit verilirken hep kandilden bahsedilirken neden bu kamp temizlenmedi de bugüne kadar beklenildi? Bu haber gerçekten doğru mu?

http://www.defenceturk.com/index.php?topic=2811.0

Peki bunlar doğru mu? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 16 Ekim 2011, 00:19:01
Alıntı yapılan: rstr617 - 15 Ekim 2011, 17:46:18

http://www.defenceturk.com/index.php?topic=2811.0

Peki bunlar doğru mu?

Yazilanlar dogru olmakla birlikte eksikleride coktur. Bolge hakkinda yazilmasi gekenler bu gune kadar yazilmis olsaydi kutuphaneler dolusu yazi okurduk.
Bu Kavakli kampi ile ilgili olarak soylemek istegim sey ise bu kamp oyle yillardir orada kurulu ve faaliyette bulunan bir kamp degil gectigimiz secimlerden hemen once orgut ile anlasan ve sirf suanki Turkiye Cumhuriyeti Hukumeti'ne olan nefretlerinden dolayi bolgeyi orgute teslim edenlerin uc maymunu oynamalari neticesinde olusturulan bir bolgedir.Bu zamana kadar bu kamp amacina ulasmistir, ancak son operasyonda gercek vatan evlatlari sayesinde bu mikrop yuvasinin temizlenmis oldugunu ogreniyoruz.
Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz