PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Barzani köpeğininde  teröre destek verdiğini biliyoruz  o bölgede karakollar kurup asker bırakmak bana hiç mantıklı gelmiyor. girip darmadağan edip geri çekilip uygun bir yerde tampon bölge oluşturmak lazım. Mesajı Paylaş

....ben ne diyorum uzun vadede o bölgede karakollar kurmak tehlikeli  girersek geri çekilmeliyiz uygun bir yerde tampon bölge oluşturmalıyız... bunu anlamıyanınız varmı? yok pkk kamplarını yerle bir ettikden sonra oralarda karakollar kurmaya çalışırsak bu daha tehlikeli bir durum.

sadece günü  kurtarmaya yönelik yorumlarınızla bugunu kurtarırsınız yarın aynı yorumlarınızı tekrar yazarsınız. Mesajı Paylaş

orda kurulacak bir üst niye tehlikeli olsun peşmergemi saldıracak yada ırakmı. tehlike nedir? bunların saldırma ihtimali olmadığına göre..tappon bölgede zaten kurulmalı ırak sınırına 40 km kadar bunada anlaşmalarla hakkımız var ama kandil yakınlarda bir üst olmassa olmaz. Mesajı Paylaş

Siz oraya üs kurarsanız bir süre sonra daha güneyde yeninden kamplarını kuracaklardır. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Genelkurmay baskani derhal istifa etmeli, boyle bir basarisizlikta ornek davranip istifasini sunmali Mesajı Paylaş

''yüce türk adaleti''  yürü  git  lan
adaletmiş  şimdi ağzımı bozacam  olmayacak  ,  sen  baş şerefsizi ve  onun  köpekliğini  yapanları  beslersen  dahası  şehir yapılanmasını  tutuklamaktan (gebertmekten)  acizsen pkk daima  kan dökmeye  devam  eder  ,  bu  terörün  çözümü  sadece  askeri olarak  görülmeye  devam ettikce  sorun  çözülmez!
ceza sistemi  tamamiyle  terörü  ve  suçluyu  koruyor  ,  siyasetciler  sadece  kendi  çıkarları  doğrultusunda  hareket  ediyor  herşey  emliyet  güçlerinden bekleniyor  ve  sonuç ortada
sonuç olarak  iktidar ve  muhalefet  partileri  terörü  bitirmek  istemiyor  sadece  boş boş konuşup  emliyet  güçlerinin (asker ve  polis)  ölmesini seyrediyorlar.  halk  ise  kendi  kendini  yeyip bitiriyor.
asker  yakalar  polis  tutuklar  hukuk  serbest  bırakır  yetmedi  dokunmazlık  verir  , işte  yüce  türk adeleti  bukadar. Mesajı Paylaş

Allah sehitlerimize rahmet etsin .ailelerine de sabir versin artık icimiz kan alıyor yeter artık sivil itinide silahli itinide temizlesinler..... Mesajı Paylaş
Özgürlük için Pardus...

BAÞIMIZ SAĞOLSUN.

Acımız büyük. Þehitlerimiz Allah katında tamam da biz onlara layık olacak ne yapıyoruz?

Dönem dönem terör peak yapar. Terörün döngüsü budur. Dünyada hep böyle yankı bulur çünkü. Ben bu yakın zamanda büyük bir saldırı bekliyordum lakin hemen Reisi Cumhurun ziyareti sonrası... bunu beklemiyordum. Başka bir başlık altında yazmıştım, zaten sene sonuna kadar bir harekat bekliyordum, öncesinde de bir peak. Neden?

Kısa zaman önce ırak yönetimi ne dedi? kuzey ırakta terörle biz mücadele edeceğiz....... Peki neden daha önce böyle bir amaç gütmeyip şimdi bunu deklare ettiler?  Açık !! Amerika ıraktan çekilecek ve sonrasında kuzey tamamıyla Türkiyenin kontroluna bırakılacaktı, planlar böyleydi Amerikadan harekata izin çıkmıştı. Bunu gören ırak yönetimi hamle yapmak adına bunu açıkladı. ırak toprakları bizim hakimiyetimiz altındadır demekdi bu.

Bu zamana kadar ırakta zemini sağlam olan pkk güneyden ırak güçleri, kuzeyden Türk ordusu arasında kalacağını anladı.

Dün neden şöyle bir açıklama yapıldı? terör örgütü can çekişmektedir, can havliyle saldırmaktadır... bunun akabinde ve yukarıda saydığım sebeplerle bu saldırı hiç manidar değil, apaçık ortada değilmiydi?

Kanımca Türkiye şuanda ne yapacağını bilmiyor !!
Terör ancak, örgüt kendini feshettiğinde biter gerçeği var.
Irak dipsiz kuyu.... girsen ya tamamen kalacaksın, yada hiç girmeyeceksin.
Girdin diyelim.. dağlık bölgelerden düzlüklere inmek orda konuşlanmak zorundasın bu da Musul ve Kerkük demek. Dünya musul ve kerkükte Türkiye kontrolü istermi hiç?

Türkiye ne gibi bir yol izler kestirmek zor. Çünkü durum çok zor. Allah kahraman askerimize kolaylık versin. Muzaffer eylesin.

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 19 Ekim 2011, 10:00:47
Yetti artık. Ne Irak hükümeti, ne ABD ne de başkaları, başlarım sizlerin yapacağı işe >:( >:(
Çocuk oyunu mu bu?
Eli kanlı canilere ve onları barındıranlara, destek olanlara bu kadar taviz verilir mi? Uyanın artık, UYANIN.
Türkiye Cumhuriyeti'ni küçük düşürüyorsunuz, muz cumhuriyeti değiliz biz. Köklü devletiz, güçlüyüz, bölgesel gücüz vs vs. Bırakın bu  masalları ya! Siz daha bir avuç köpekle baş edemiyorsunuz.  >:( >:(
Bir başka ülkeye bu kadar büyük bir oyun oynanıyor olsaydı, bırakın bölgesel güç vs olmasını, bu konuda neler yapardı!

Girin ve bir daha ortaya çıkamayacakları şekilde temizleyin şu pislikleri. KÖKÜNDEN... >:( >:(

Alıntı yapılan: Nutuk - 19 Ekim 2011, 10:56:43
Basbakan Israil tarafindan oldurulen 10 vatandasimiz icin savas sebebi diyordu, bakalim simdi ne diyecek. Dur tahmin edeyim: onlar gorevini yapiyor, biz de gorevimizi yapacagiz.

Boyle yonetilmeyi demek hak ediyoruz, baska soylenecek laf yok!

Alıntı yapılan: darkevvilboy - 19 Ekim 2011, 11:13:20
Amerikadan izin alamazlar , istihbarat paylaşımına devam ne yazık ki.Basiretsiz yönetimlerin memleketi ne hale getirdiğini gördükçe çok üzülüyorum,Türk Milletinin başı sağolsun!!!

[/quote]
Yeter. Girelim ve çıkmayalım. Birileri istiyor diye değil, yıllardır kanımızı emen kana susamış köpekleri yok etmek için. Kendimize artık bahane aramayalım. Bizim yerimizde başka bir ülke olsa ne pkk kalırdı ne Irak...
İyice muz cumhuriyeti gibi görünmeye başladık. >:( >:(
[/quote]

Alıntı yapılan: tr(b) - 19 Ekim 2011, 12:02:08
Barzani köpeğininde  teröre destek verdiğini biliyoruz  o bölgede karakollar kurup asker bırakmak bana hiç mantıklı gelmiyor. girip darmadağan edip geri çekilip uygun bir yerde tampon bölge oluşturmak lazım.

Alıntı yapılan: enes38 - 19 Ekim 2011, 12:35:00
''yüce türk adaleti''  yürü  git  lan
adaletmiş  şimdi ağzımı bozacam  olmayacak  ,  sen  baş şerefsizi ve  onun  köpekliğini  yapanları  beslersen  dahası  şehir yapılanmasını  tutuklamaktan (gebertmekten)  acizsen pkk daima  kan dökmeye  devam  eder  ,  bu  terörün  çözümü  sadece  askeri olarak  görülmeye  devam ettikce  sorun  çözülmez!
ceza sistemi  tamamiyle  terörü  ve  suçluyu  koruyor  ,  siyasetciler  sadece  kendi  çıkarları  doğrultusunda  hareket  ediyor  herşey  emliyet  güçlerinden bekleniyor  ve  sonuç ortada
sonuç olarak  iktidar ve  muhalefet  partileri  terörü  bitirmek  istemiyor  sadece  boş boş konuşup  emliyet  güçlerinin (asker ve  polis)  ölmesini seyrediyorlar.  halk  ise  kendi  kendini  yeyip bitiriyor.
asker  yakalar  polis  tutuklar  hukuk  serbest  bırakır  yetmedi  dokunmazlık  verir  , işte  yüce  türk adeleti  bukadar.

+ 10000000000000 Mesajı Paylaş

bu kuzey ıraka girilip bir daha çıkılmamalı karakollar kurulmalı ırakdaki gerekirse her yere baskınlarla bu köpeklerin hepsi toplatılmalı daha sonra içerde güzel bir temizlik yapılmalı ondan sonra çıkmayı düşünebiliriz onuda düşünebiliriz. adamlar Tsk'nın da Türk Milleti'nin de arkasından teneke çalar oldu resmen dalga geçiyorlar insanın ağırına giden işte bu! Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz