PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

BAÞBAKANLIK ÖNÜNDE ÖFKE VE ARBEDE

Başbakanlık Binası önüne gelen bir grup Hakkari Çukurca'daki terör saldırısını protesto etmek istedi. Grupta bulunan bazı kişilerin Başbakanlık Binası'na girmek istemesi üzerine kısa süreli gerginlik yaşandı. Grup daha sonra Başbakanlık önünde basın açıklaması yaptı. 24 askerin şehit olduğu 18 askerin yaralandığı Hakkari Çukurca'daki saldırıyı protesto etmek isteyen bir grup terör zirvesinin yapıldığı Başbakanlık Binası önüne geldi. Þehit yakınları ve gazilerin de aralarında bulunduğu grup terör örgütü PKK aleyhine slogan attı. Daha sonra grupta bulunan bazı kişiler Başbakanlık Binası'na girmek istedi. Binaya girmek isteyenlere polis ekipleri engel olmaya çalıştığı sırada kısa süreli gerginlik yaşandı. Gerginliğin ardından grup Başbakanlık Binası önünde basın açıklamasında bulundu MURAT VAROL-TAHSİN GÜNER/DHA

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/23275/19027221/1/basbakanlik-onunde-teror-protestosu.aspx Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 19 Ekim 2011, 15:58:40
BAÞBAKANLIK ÖNÜNDE ÖFKE VE ARBEDE

Başbakanlık Binası önüne gelen bir grup Hakkari Çukurca'daki terör saldırısını protesto etmek istedi. Grupta bulunan bazı kişilerin Başbakanlık Binası'na girmek istemesi üzerine kısa süreli gerginlik yaşandı. Grup daha sonra Başbakanlık önünde basın açıklaması yaptı. 24 askerin şehit olduğu 18 askerin yaralandığı Hakkari Çukurca'daki saldırıyı protesto etmek isteyen bir grup terör zirvesinin yapıldığı Başbakanlık Binası önüne geldi. Þehit yakınları ve gazilerin de aralarında bulunduğu grup terör örgütü PKK aleyhine slogan attı. Daha sonra grupta bulunan bazı kişiler Başbakanlık Binası'na girmek istedi. Binaya girmek isteyenlere polis ekipleri engel olmaya çalıştığı sırada kısa süreli gerginlik yaşandı. Gerginliğin ardından grup Başbakanlık Binası önünde basın açıklamasında bulundu MURAT VAROL-TAHSİN GÜNER/DHA

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/23275/19027221/1/basbakanlik-onunde-teror-protestosu.aspx

Kısa süreli gerginlikmiş şehit ve gazi yakınlarını copladılar! >:( Mesajı Paylaş

protestolar olması normal ve gerekli ancak yeri başbakanlık ve anıtkabir değil.protesto yapılcaksa bdp genel merkezi önünde yapmalarını tavsiye ederim.veya suriye ve irak,iran,abd büyükelçiliklerinin rusya büyükelçiliklerine falan gidilmeli.ayrıca türkiye bu işi artık bm.ye taşımalı kuzeyırakta güvenli bölgeler için uluslararsı güç talep edilebilir.veya tek taraflı olarakta bunu yapabilir.israil için lübnanda yaptıklarını ve bizimde katkıda bulunduğumuz afganistan savaşı bosna kosava gibi bölgeler gibi ırak yapamıyor bizde komşu ülke topraklarını işgal etmek istemiyoruz,ama siz gelip halletmezseniz biz gireriz bidahada çıkmayız denmeli.bugüüne kadar böyle birşey söylendimi bilmiyorum. Mesajı Paylaş

Israil 1 askerine 1027 adamı versin biz onca sehide onca yaralıya 21 terorist. Bu mu gücümüz?
Bu is böyle hükümetin ugrastigi "demokratik" yollardan olmuyor. Bizde Israilin "terörle mücadele" taktigini uygulamaliyiz.
Bizde imha ve suikast timleri kurup bu pislikleri yurt icinde ve disinda imha etmeliyiz. Teröristi evinde barindranin evini tepesine yikmaliyiz. Bakin ozaman nasil terör durur. Terörle mücadeleyi güvenlik birimleri yapar ama terörizmle mücadeleyi siyasetciler. Siyasetciler askerimizi hapis etti ve bu bölücüler yüz buldu. Ondan sonrada cikar derlerki "Hesap soracagiz.." Nezaman? Vatan altimizdan kayip gittikden sonra mi? Mesajı Paylaş

*devletin  son 30 yılını inceleyen  devletin  tevrata ve incile  göre  yönetildiğini  görür .  oku tevratı ve incili  bizim devleti  gör.
*apo piçi  içerde  zaferine  seviniyor  bizimkiler  tevratın ve  incilim emriyle  idamı kaldırıyor  ,  asın  şu  şerefsizleri  artık   , kck ve  bdp  gebertilsin  terör  bukadar  güçlü olurmu  bakın  o zaman.

işte incilden  bizim devlete  emirler

Matta / Bab5
38. Göze göz, dişe diş' denildiğini duydunuz.
39. Ama ben size diyorum ki, kötüye karşı direnmeyin. Sağ yanağınıza bir tokat atana öbür yanağınızı da çevirin.
40. Size karşı davacı olup mintanınızı almak isteyene abanızı da verin.
43. 'Komşunu sev, düşmanından nefret et' denildiğini duydunuz.
44. Ama ben size diyorum ki, düşmanlarınızı sevin, size zulmedenler için dua edin.
Luka / Bab6
27.-28. Ama beni dinleyen sizlere şunu söylüyorum: düşmanlarınızı sevin, sizden nefret edenlere iyilik yapın, size lanet edenler için iyilik dileyin, size hakaret edenler için dua edin.
29.Bir yanağınıza tokat atana öbür yanağınızı da çevirin. Abanızı alandan mintanınızı da esirgemeyin.
30.Sizden bir şey dileyen herkese verin, malınızı alandan onu geri istemeyin.
31.İnsanların size nasıl davranmasını istiyorsanız, siz de onlara öyle davranın.
32.Eğer yalnız sizi sevenleri severseniz, bu size ne övgü kazandırır? Günahkârlar bile kendilerini sevenleri sever.
33.Size iyilik yapanlara iyilik yaparsanız, bu size ne övgü kazandırır? Günahkârlar bile böyle yapar.
34.Verdiğinizi geri almak umudunda olduğunuz kişilere ödünç verirseniz, bu size ne övgü kazandırır? Günahkârlar bile verdikleri kadarını geri almak koşuluyla günahkârlara ödünç verirler.
35.Ama siz düşmanlarınızı sevin, iyilik yapın, hiçbir karşılık beklemeden ödünç verin. Alacağınız ödül büyük olacak, en yüce Olan'ın oğulları olacaksınız. Çünkü O, nankör ve kötü kişilere karşı iyi yüreklidir.
36.Babanız merhametli olduğu gibi, siz de merhametli olun.
Konuyla ilgili hadisler aşağıdadır.

kuranın kısas  hükmünde toplumsal  konularda  kesinlikle  öldürmemizi  emrediyor   ,  ben bu devletin  dininin  hıristiyanlık  ve  yahudilik   olduğuna  eminim

rahmetli  uğur mumcunun bi  söylemi aklıma  geldi
"Türk vatandaşı ; İsviçre medeni kanununa göre evlenen, İtalyan ceza yasasına göre cezalandırılan, Alman ceza mahkemeleri usulü yasasına göre yargılanan, Fransız idare hukukuna göre idare edilen ve İslam hukukuna göre gömülen kişidir.''

biz  sadece  kuranı  ölümde  hatırlarız ,  devlet  ozaman  bile  hatırlamıyor

Mesajı Paylaş

arkadaşlar 40 tan fazla şehit varmış bir o kadarda yaralı  :( Mesajı Paylaş

arkadaşlar iyi akşamlar şehitlerimize allahtan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum artık bardak dolmuştur diyorum üzerine bir damla dahi koysan taşıyor bu güne kadar ne yazıkki terör konusunda hükümet basiretli davranmamıştır kasada bulunan birtane çürük elma artık kasayı sarmıştır müdahale edilmedigi için terörün ateşten bir gömlek oldugu ve üzerine giyeni yakacağı düşüncesi yerine uygukanan yanlış politikalarla artık bir rant kapısı haline getirilmiştir. iranın bir kaç senede aylarca barış diye ve her şartlarını kabul ettirdiği yalvarır hale getirdiği pejak var birde yıllarca barış yapalım biye yıllarca dil döken hükümet ve gelinen nokta dünyada hangi ülke terörislerle barış yapmış onların anladığı dil bence iranın uyguladığı dildir inşallah hükümetimizde üzülerek söylüyorumki iranı örnek alır ve yaptığı stratejik hatadan döner yoksa bu iş 24-54-1054 şehitle bitecegini sanmıyorum insan bir kara kucak açar karşılığında bıcaklanır birdaha kucak açar yine bıçaklanır biz bunu binkere yaptık ve yine bıçaklandık bence elma ile armudu ayırarak çok sert bir biçimde üzerine gidilmesi lazım insanların bırakın katılmayı ismini telafuz etmekten çekinmesi gerekir ancak bu ülkede birlik ve beraberlik böyle sağlanır bu durum devam ederse ne yazıkki çok sevdiğim vatanımın geleceğini karanlık görüyorum saygılar
Mesajı Paylaş

başbakan dış politika savunma sanayinde iyi işler yapıyor ama terörde cok zayıf cok kapsamlı bir operasyon yapılmalı 1 -2 haftalık bisi degil 5-6 ay kandil ve çevresinde kalınmalı yoksa daha cok ana aglıyacak Mesajı Paylaş

üzülüyorum çünkü daha öncede bir kaç defa aynı şeyi yaşadık ne yazıkki bir hafta içinde hükümet ya israil ya filistin yada somali yada başka bir yapay gündem yaratarak soğutup unutturacaklar taki bundan öncede olduğu gibi bir darbe daha yiyene kadar ancak ateş düştüğü yeri yakıyor mutlaka hükümet ekonomide çok iyi işler yaptı ancak başarısını devam etmek istiyorsa pkk konusunda ivedi bir şeyler yapmalıdır yoksa sonraki seçimde partinin sonunu getirebilir çünkü türk halkı bedelini ödetir 2002 seçiminde olduğu gibi Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: çiğil42 - 19 Ekim 2011, 18:17:20
arkadaşlar 40 tan fazla şehit varmış bir o kadarda yaralı  :(

bu kadar şehit olmasını ben anlamıyorum... Yani yanyana dizip ortalarına roket atsan bu kadar zayiat verdirirlerdi...  :'( Mesajı Paylaş
Tan ağarırken doğduk, kızıl Þafakta döneceğiz....
Ya Þehit olup Vatan için,Ya Þerefle dönecegiz....

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz