PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Başbakanımız çıkmış bu kadar şehitten sonra kapsamlı sınır ötesi harekat değil sıcak takip diyor utanmada yok artık. Mesajı Paylaş

konuşulacak çok şey var da dostlar insanın konuşası gelmiyor,sıcacık evimde internetin başında ben bunları yazarken kaç ahmet,mehmet daha çatışmada kim bilir ve elimiz kolumuz bağlı böle kalmak sıkıyor canımı allah yardımcıları olsun inşallh bize bu acıyı yasatanları kahretsin,sehitlerimizin mekanı cennet olsun,ailelerine sabır versin allah...  Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: enes38 - 19 Ekim 2011, 17:15:53
*devletin  son 30 yılını inceleyen  devletin  tevrata ve incile  göre  yönetildiğini  görür .  oku tevratı ve incili  bizim devleti  gör.
*apo piçi  içerde  zaferine  seviniyor  bizimkiler  tevratın ve  incilim emriyle  idamı kaldırıyor  ,  asın  şu  şerefsizleri  artık   , kck ve  bdp  gebertilsin  terör  bukadar  güçlü olurmu  bakın  o zaman.

işte incilden  bizim devlete  emirler

Matta / Bab5
38. Göze göz, dişe diş' denildiğini duydunuz.
39. Ama ben size diyorum ki, kötüye karşı direnmeyin. Sağ yanağınıza bir tokat atana öbür yanağınızı da çevirin.
40. Size karşı davacı olup mintanınızı almak isteyene abanızı da verin.
43. 'Komşunu sev, düşmanından nefret et' denildiğini duydunuz.
44. Ama ben size diyorum ki, düşmanlarınızı sevin, size zulmedenler için dua edin.
Luka / Bab6
27.-28. Ama beni dinleyen sizlere şunu söylüyorum: düşmanlarınızı sevin, sizden nefret edenlere iyilik yapın, size lanet edenler için iyilik dileyin, size hakaret edenler için dua edin.
29.Bir yanağınıza tokat atana öbür yanağınızı da çevirin. Abanızı alandan mintanınızı da esirgemeyin.
30.Sizden bir şey dileyen herkese verin, malınızı alandan onu geri istemeyin.
31.İnsanların size nasıl davranmasını istiyorsanız, siz de onlara öyle davranın.
32.Eğer yalnız sizi sevenleri severseniz, bu size ne övgü kazandırır? Günahkârlar bile kendilerini sevenleri sever.
33.Size iyilik yapanlara iyilik yaparsanız, bu size ne övgü kazandırır? Günahkârlar bile böyle yapar.
34.Verdiğinizi geri almak umudunda olduğunuz kişilere ödünç verirseniz, bu size ne övgü kazandırır? Günahkârlar bile verdikleri kadarını geri almak koşuluyla günahkârlara ödünç verirler.
35.Ama siz düşmanlarınızı sevin, iyilik yapın, hiçbir karşılık beklemeden ödünç verin. Alacağınız ödül büyük olacak, en yüce Olan'ın oğulları olacaksınız. Çünkü O, nankör ve kötü kişilere karşı iyi yüreklidir.
36.Babanız merhametli olduğu gibi, siz de merhametli olun.
Konuyla ilgili hadisler aşağıdadır.

kuranın kısas  hükmünde toplumsal  konularda  kesinlikle  öldürmemizi  emrediyor   ,  ben bu devletin  dininin  hıristiyanlık  ve  yahudilik   olduğuna  eminim

rahmetli  uğur mumcunun bi  söylemi aklıma  geldi
"Türk vatandaşı ; İsviçre medeni kanununa göre evlenen, İtalyan ceza yasasına göre cezalandırılan, Alman ceza mahkemeleri usulü yasasına göre yargılanan, Fransız idare hukukuna göre idare edilen ve İslam hukukuna göre gömülen kişidir.''

biz  sadece  kuranı  ölümde  hatırlarız ,  devlet  ozaman  bile  hatırlamıyor

enes kardeşim ne güzel açıklamışsın olanları eline sağlık Mesajı Paylaş

yorumsuz
Mesajı Paylaş
Ya sevecek ya gideceksiniz baska yolu yok.

Alıntı yapılan: BIXI MAN - 19 Ekim 2011, 15:29:28
Saldırıya  Uğrayan birlikler...!!!!

Çukurca Jandarma Tabur Komutanlığı
Çukurca Asayiş Bölük Komutanlığı
Kavşak 2. Motorize Piyade Tabur Komutanlığı
Gazitepe Jandarma Sınır Komutanlığı
Barkandi ve Keklikkaya sınır tepeleri
2. Motorize Bölük Komutanlığı
Çukurca Emniyet birimleri

Vay arkadaş bu kadar birlik saldırıya uğruyo , çadır tiyatrosu gibi bir  durum var resmen...!!!

Bu pkk saldırılarında bir ilk bu kadar çok noktaya aynı anda saldırıyorlar.Daha bunları yüksekovayı filanda eklemek gerek Hakkardieki her askeri birliğe saldırdılar resmen.Böyle bir saldırı yapabilecek kadar örgüt bölgeye nasıl yerleşti ona bakmak lazım! Başkası söyleyince neysede Hükümet şakşakçısı taraf taki yazı oraya nasıl yerleştiklerini gayet güzel açıklıyor.

Kendiside eski bir emniyetçi olan Emre Uslu hala bölgeden saglam istihbarat alabilmekte.

Kavaklı Kampı

Geçen Ramazan ayında PKK'nın şiddeti tırmandırmasından sonra Türk basınının uzmanları Kuzey Irak'a kara harekâtı beklerken, dahası bu harekâtı özendirirken ben 17 ağustos tarihinde, PKK ile mücadelede Kuzey Irak'ın asıl hedef olmadığını ilk hedefin Hakkâri'de bulunan ve PKK'nın KCK yapılanmasını kurduğu Hakkâri ve Þırnak çevresindeki kampların temizleneceğini yazmıştım. Bunun üzerine PKK çevreleri çok rahatsız oldu ve benim Hakkâri'yi hedef gösterdiğimi iddia ettiler. Hatta benim yazımın çıktığı gün Kandil'e yönelik hava harekâtı başlayınca bu defa yanıldığımı iddia edip alay edenler de oldu.

17 ağustos tarihinde benimle alay eden takım Kavaklı Kampı'nda 500 PKK'lıya barınma imkânı veren ve dahası Hakkâri ve Þırnak çevresini KCK sistemi için baskı altında tutan bu kampın kaldırılmasından sonra sanki Hakkâri'de böyle bir kampın bulunduğunu ilk kez duyuyormuş numarası çekip hayret içinde kalmışlar havası estiriyorlar. Oysa her şey ortada, Güneydoğu'da Baydemir'in misafiri olarak ağırlanıp PKK'ya güzelleme düzen insanlarda bir gram cesaret olsa ve Hakkâri'de dağa çıkarılıp sorgulanan insanların haklarını da sorabilseler, Tunceli'de ekmek parası için çalışan insanların kafasına sıkılan kurşunlar için yeter diye bir köşe yazısı yazabilseler o zaman gerçeğin ne olduğunu da görebilecek ve bize gösterebilecekler. Heyhat ki bu sözde demokrat, sözde insan hakları savunucusu, sözde Kürt hakları savunucusu, otobüslerden zafer işareti yapıp Karayılan'dan aldığı övgülerle bir anda Kürt savunucusu statüsüne çıkmış bu yazarlarımız orada PKK zulmü altında ölen ve sorgulanan insanların haklarına kulaklarını hep tıkıyorlar.

PKK diğer Kürtleri sindirip seslerini bastırdığından da şimdilik Kürt haklarının savunucuları gibi kendilerini pazarlıyorlar. Göreceksiniz çok yakında tıpkı Ergenekon savunuculuğuyla düştükleri pozisyon benzeri bir duruma düşecekler. Dahası PKK çevreleri denize düşen yılana sarılır misali kendilerince Türk çevrelerine açılım yapabilmek için bu loser grubuna sarılmış durumda. Hâlbuki bu çevreler Türk halkı için son kullanma tarihi geçmiş birer eski düzen savunucusundan başka bir şey değil. Otobüsler üzerinden sallanan parmaklar bir anlık hoşunuza gidebilir ama arkası hüsran olur. Benden uyarması.

Kavaklı Kampı'na yönelik operasyon bu sürecin başlangıcı olduğu için yazdım. Bundan sonra PKK ile mücadele Kavaklı'dan önce ve Kavaklı'dan sonra şeklinde anılacak ve bu süreci birlikte yaşayacağız. Açılım bakanı Beşir Atalay'ın maalesef yanlış ve öngörüsüz stratejisi nedeniyle devlet Ankara'da açılım yaparken PKK da bölgede alan açmakla meşguldü. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir barış süreci götürülmedi. Devlet bölgeden elini çekerken PKK bölgeye yerleşti. Bunun sembolik mekânı da Kavaklı Kampı'ydı. Hatta açılım bakanı öylesine öngörüsüz ve beceriksizdi ki devlet-PKK görüşmelerinin başladığı 2005 yılında KCK sisteminin kurulmasının ne anlama geldiğini bile anlamadı. Oysa PKK son derece akıllı bir strateji ile bir yandan devlet ile görüşüp devleti operasyonlar yapmamaya ikna ederken, –ve maalesef bu stratejide başarılı olurken–, öbür yandan da KCK sistemi ile toplumun derinliklerine ve kılcal damarlarına yayılıp "burada devlet benim, bundan sonra devlet çekiliyor bakın biz rahatça hareket ediyoruz" diye PKK yanlısı olmayan Kürtleri de kendi yanına çekti. Bu başarıyı da Beşir Atalay'ın hanesine yazsın hükümet. Bu konuda emin yazıyorum zira Beşir Atalay KCK operasyonlarını en az iki yıl erteletmiştir. 2007 yılında yapılması planlanan KCK operasyonları 2009 yılında yapılmıştır ve bu KCK'nın bölgede yerleşip üstünlük kurmasına neden olmuştur. Kavaklı Kampı bir yönüyle Beşir Atalay'ın görmezden gelme stratejisi ve dolaylı katkılarıyla bu kadar muhkem hale gelmiştir.

Bundan sonraki süreç

PKK'nın Hakkâri çevresinde halen üç kampı daha vardır. Bunların da imha edilmesi ve örgütün Hakkâri'de "devlet giremez biz oradayız" diye her ay ortalama bir ya da iki kişiyi bu kamplara kaldırıp mahkeme kurması sürecini durduracaktır. Yani örgütün psikolojik üstünlüğünü kıracaktır. Bu strateji AKP ve devletin içindeki birileri tarafından akamete uğratılmazsa PKK çok yakında devlete "yeniden masaya oturalım, kusura bakma Silvan saldırısıyla masayı devirdim ve AKP'yi zayıf sandım –PKK'nın bu yanlış düşüncesinin Açılım stratejisi nedeniyle Atalay'ın aman operasyon yapmayın çabası etkili olmuştur– devleti güçsüz sandım, içimizdeki şahinleri durduramadım" bahanesiyle yeniden gelecektir. İşte o zaman gerçek anlamda devlet-PKK-Öcalan müzakerelerinden sonuç alabileceğiz. Bu sürecin başlangıcı da Kavaklı Kampı ve arkasından gelen stratejide ısrar etmektir. Zaten şimdiden PKK çevreleri masaya dönülsün çağırıları yapmaya başladılar. Bu barışı çok sevdiklerinden değil PKK'nın içindeki şahin kanadın stratejisinin işe yaramadığını görmelerinden kaynaklanıyor. Çok yakında Öcalan çok daha açık bir biçimde PKK içindeki şahinleri fırçalayıp barış sürecini yeniden başlatalım çağırısı yaparsa hiç şaşırtıcı olmayacak. Bu süreç Kavaklı Kampı operasyonuyla başladı.

Emre USLU /TARAF Mesajı Paylaş
Düşmanını ve kendini çok iyi tanırsan, her zaman kazanırsın. Eğer kendini çok iyi tanır düşmanını tanımazsan, bazen kazanır bazen kaybedersin. Ancak hem  düşmanını hem de kendini tanımazsan, sonuç daima yenilgi olacaktır...

Daha çıkıpta bu bir sıcak takiptir demesi yok mu cinnet geçirtti resmen.
Ulan aynı olay İsrailde olsa o teröristlerin sızdığı bölgede nefes alan canlı bırakmazdı.

Teröre bulaşıp cezaevinde kalan , cezası bitip tahliye olan , itirafçılarda dahil kısacası sicilinde terör suçu bulunan herkes için : ''Ölene kadar asılma cezası...''

Dün ölen 5 polis kardeşlerimizle birlikte toplam sayı 31 bunun intikam istiyoruz intikam...

Geberen Oro..Çocuğu sayısının yüzlerle ölçülmesini istiyoruz..

Alıntı yapılan: taha - 19 Ekim 2011, 18:44:20
başbakan dış politika savunma sanayinde iyi işler yapıyor

Dış politikada iyi ne yapmış ? Mesajı Paylaş

Þehitlerimize Allahtan rahmet ve tüm milletimize başsağlığı dilerim.

1-Usta bu adamlar nasıl bu kadar organize bir şekilde bizim karakolumuza saldırabiliyorlar?
2-Bu şerefsizler bu kadar büyük bir sızmayı nasıl başarabiliyorlar?
3-Bu pkklı şerefsizler nasıl bizim askeri karakolumuza kıskaç saldırısında bulunabiliyor?
4-Bu saldırı nasıl olurda önceden farkedilemez?
5-Bu saldırının perde arkasında nasıl bir zaafiyet var?
6-Pkk ya bu şekilde büyük bir saldırı gazını verenler kimdir?
7-Nasıl olurda Askeri Nizama sahip olmayan gerilla taktikleriyle iş yürüten bir terör örgütü, bir günde Türk Silahlı Kuvvetlerine bu kadar zayiat verdirebilir?

İçim yanıyor 22 yaşında bir Türk evladı olarak.Bu soruları cevaplarsak sevinirim. Mesajı Paylaş
Usule hakim olmayan esasa mahkum olur.

SPİKER CANLI YAYINDA GÖZYAÞLARINA BOĞULDU
İzleme Sayısı: 126,548
Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde güvenlik güçleri ve sınırdaki askeri birliğe PKK'lı teröristler tarafından ağır silahlarla eş zamanlı düzenlenen saldırıda 24 asker şehit düştü. Þehitlerinin isimleri ve memleketleri belli oldu. TRT Haber spikeri de hain saldırı ile ilgili haberi sunarken gözyaşlarına hakim olamadı.
http://webtv.hurriyet.com.tr/2/23299/19030632/1/spiker-canli-yayinda-gozyaslarina-boguldu.aspx Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: çiğil42 - 19 Ekim 2011, 18:17:20
arkadaşlar 40 tan fazla şehit varmış bir o kadarda yaralı  :(

Tüm şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum... şehit sayısının 40 tan fazla olduğu, hatta bazı askerlerimizin kayıp olduğu iddia ediliyor Mesajı Paylaş

Nefesimiz enselerinde
Ümit ÇETİN / ANKARA
20 Ekim 2011
Nefesimiz hepsinin ensesinde olacak
Başbakan Erdoğan, Kazakistan gezisini iptal ederek, Başbakanlık'ta acil terör zirvesini topladıktan sonra yaptığı açıklamada, "Bugüne kadar iktidarıyla, milletiyle bir milim dahi geri çekilmedik, çekilmeyeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin nefesi her birinin ensesinde olacaktır" dedi.

BAÞBAKAN Tayyip Erdoğan, hain saldırının ardından Kazakistan gezisini iptal etti ve acil terör zirvesi topladı. Erdoğan'ın Başbakanlığa geldiği dakikalarda Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, İçişleri Bakanı İdris Naim Þahin ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu, İçişleri Bakanlığı'nda bir araya geldi. Erdoğan, saat 10.00'da terör zirvesini topladı. Zirvede Þahin ve Yılmaz'ın yanı sıra Başbakan yardımcıları Bekir Bozdağ, Beşir Atalay, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve Jandarma Genel Komutanı Kurmay Başkanı Korgeneral Fikret Demirtaş vardı. 2.5 saatlik zirve sonrası Erdoğan, özetle şu açıklamayı yaptı:

Hesap sorulacak

Vatan, bayrak bizim için namustur, şereftir. Uğruna her bir vatan evladının can vereceği kadar kutsaldır. Bugüne kadar iktidarıyla, milletiyle bir milim dahi geri çekilmedik, çekilmeyeceğiz. Her kim ki teröre gizli ya da açık destek veriyorsa, her kim ki terörü besliyor, koruyor yataklık ediyorsa, kim ki teröre müsamaha gösteriyor, terörün kanlı yüzünü örtmek, terör örgütünün insanlık dışı saldırılarını görmezden gelmek gibi bir gafletin içinde bulunuyorsa tamamı bilsinler ki; Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin nefesi her birinin ensesinde olacaktır. Terör örgütü nereden besleniyor, nereden destek alıyor, kim veya kimler tarafından teşvik ediliyorsa hepsinden mutlaka ama mutlaka bunun hesabı sorulacaktır.

Hedefleri tahrik

Anne karnındaki bebeği katledecek kadar gözü dönen, sokaktaki 4 yaşındaki yavruyu katleden, imamları, ekmek parası için ter döken işçileri, sivilleri öldüren, öğretmen kaçıran, mühendis katleden, gösterilerde annelerin, gençlerin ölmesi için temennide bulunan, kendi mensuplarına karşı bile acımasızca şiddet uygulayan, kendi mensuplarını infaz eden ve bunu ailelerinden saklayan bir örgütün tahrik, tedhiş ve provokasyondan başka bir hedefi yoktur, olamaz.

Serinkanlı olalım

Aziz milletime sesleniyorum: Bu elim, bu acı hadise karşısında kim ki öfkesine hakim olamaz, kim ki metanetini muhafaza edemezse biliniz ki terör örgütü işte o zaman hedefine ulaşır. Biz, millet olarak tarih boyunca defalarca yaptığımız gibi bu elim hadise karşısında da vakarımızı, serinkanlılığımızı bozmayacağız. Demokrasinin, özgürlüklerin, insan hak ve hürriyetlerinin, terörün panzehiri olduğunu geçtiğimiz dönemde tecrübe ettik.

Birlik çağrısı

Yeni, sivil, demokratik bir anayasa yapma çalışmalarının başlayacağı gün yapılan bu hain saldırı, bizi aydınlık ufuklardan alıkoymayacaktır, aynı kararlılıkla yola devam edeceğiz. Yılmadan, yorulmadan, taviz vermeden uzun soluklu süreci tamama erdireceğiz ama bu birlik, beraberlik gerekir. İkide bir muhalefetin kalkıp 'Bu işin sorumlusu hükümettir' derken, ortaya herhangi çözüm önerisi koymadan bu yaklaşımı sergilemeleri, milletimizi tahrikten başka bir şey değildir.

Kimse kandırmasın

Bugünkü olaylardan sonra, yapılan olayları kınarken PKK ve diğer isim değiştirmek suretiyle ortalarda dolaşanları, terör örgütü olarak ilan edemeyenlerin bu sürece olumlu katkısı olamaz. Kimseyi kalkıp kimse aldatmaya yönelmesin. Onların ağzına barış ifadesi de yakışmıyor. Barış yaşanır, konuşulmaz.

Andıçta imzam yok

BİR Başbakan olarak hakkımda çıkarılan 'İnternet Andıcı' imzası yalanını, buyurun yargı açıkladı. Hiçbir zaman böyle bir andıcın altında imzası olmayan bir başbakanım. O söyledikleri imza terör örgütüyle mücadeleye yönelik bir metnin altına konulmuştur. Olayın aslı budur ama bunu bile çok farklı bir şekilde yorumlamak, sağa sola çekmek durumunda kalmıştır, kim? İşte bölücü terör örgütüyle el ele kol kola dolaşanlar. Burada kusura bakmayın, medyayı gene duyarlı olmaya davet ediyorum.

Medyayla zirve

Medyayı duyarlı olmaya çağıran Erdoğan, medya yöneticileri ve yayın yönetmenlerini toplantıya davet etti. Zirve bugün saat 11.00'de Başbakanlık Resmi Konutu'nda.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/19033133.asp Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz