PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

PKK Bingöl'de Bir Kişiyi Kaçırdı

19 Eylül 2009 Cumartesi 13:57
Gerçekli Köyü bölgesinde bulunan bir maden ocağına gelen PKK'lı teröristler 1 işçiyi kaçırdı.

Bingöl'ün Genç İlçesi Servi Beldesi'ne bağlı Gerçekli Köyü bölgesinde bulunan bir maden ocağına gelen PKK'lı teröristler 1 işçiyi kaçırdı.

Kaçırılan işçiyi bulup- kurtarmak için çalışmalara başlanırken adı açıklanmadı. Bu arada Hakkari'nin Þemdinli İlçesi'nin dağlık arazi kesiminde, teröristlere ait 1 Biksi makineli tüfek, 137 Biksi mermisi, 1 Kalaşnikof tüfek ile 4 şarjörü ele geçirildi.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=207918 Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Lanet olsun yazıklar olsun be allah belalarını versin sinirimden hepsini bile okuayamadım böyle bişey olurmu ya türkiyenin anasını ağlattılar  >:( Mesajı Paylaş

PKK'nın Þehir Eylemcilerine Gözaltı

19 Eylül 2009 Cumartesi 18:08
PKK adına şehir merkezlerinde eylemler düzenleyen gruba yönelik operasyonda 12 terörist yakalandı

Diyarbakır'da terör örgütü PKK adına şehir merkezlerinde eylemler düzenleyen gruba yönelik operasyonda, 12 kişi gözaltına alındı.

Operasyonda yakalananların Diyarbakır'ın farklı semtlerinde terör örgütü adına korsan gösteri yapma, güvenlik güçlerine molotof Kokteyli atma, kamu Malina zarar verme ve Örgüt propagandası yapma eylemlerinde bulunduğu bildirildi.
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü TEM Þube Müdürlüğü ekipleri terör örgütünün şehirdeki eylemlerini yapan Örgüt mensuplarına yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda gözaltına alınan kişilerin gösterdiği yerde yapılan aramalarda 1 sabit disk, çok miktarda Örgütsel içerikli CD ve hafıza kartları, çok miktarda yasak yayın, yasadışı döviz Pankart ve afiş ile Örgütsel dokümanlar ele geçirildi.
Gözlatına alınan 12 kişinin adli mercilere sevk edildiği bildirildi.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=207935 Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

DTP'den Askere Tehdit Gibi Mesaj

DTP'nin ve PKK'nın mesajları bayrama gölge düşürdü. Dün yakalanan mühimmatın arkasından bakın ne çıktı.

DTP Tunceli İl Başkanı Veli Haydar Güneş, Genelkurmay Başkanlığı'nın haftalık bilgilendirme toplantısında "Son tererörist etkisiz hale getirilinceye kadar operasyonlar sürecek" açıklamasına tepki gösterdi

Güneş özetle şunları söyledi:

"Ordunun son teröristten kastı nedir bilmiyoruz. Ama böyle düşündükleri sürece, karşılarında son teröristliğe aday milyonlarca insan bulacaklarından eminiz. Biz hem siyasetçi, hem insan olarak ordunun bu ülkenin kaderiyle oynamasına izin vermeyeceğiz. Güvenlik güçlerinin 25 yıllık savaş boyunca Kürtlere yönelik uygulamalarından dolayı suç dosyası çok kabarık. Toplum nezninde iyi bir itibara sahip olmadığını bilmesi gerekir."

Ak Parti'ye siyah çelenk

Aralarında Tunceli Belediye Başkanı DTP'li Edibe Þahin'in de bulunduğu yaklaşık 200 DTP'li, terörist Abdullah Öcalan'ın "yol haritası"nın açıklanması, operasyonlar ve DTP'ye yönelik gözaltıların durdurulması için Ak Parti il başkanlığı önüne siyah çelenk bıraktı. DTP'liler "Operasyon ve gözaltıları kınıyoruz" yazılı çelengi bırakırken, Güneş yaptığı açıklamada Genelkurmay'ın açıklamalarının Kürt halkı üzerinde soğuk duş etkisi yaptığını öne sürdü.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=207968 Mesajı Paylaş

Son 10 yıldır izlenen aptal politikanın sonucudur dtp itlerinin bu denli rahat konuşması şaşırmadım daha beterinide rahatlıkla yapıyor bu şerefden yoksun it sürüleri ama bizim çok akıllı yargı mekanizmamız bir köşede oturmuş emeklilik hayalleri kuruyor  >:( Mesajı Paylaş

Milleti yoksulluğa mahkum edip verdikleri yardım poşetleri ile istediklerini yaptıran siyasetin sonucudur bu olanlar düne kadar terörü lanetleyen pekakayı lanetleyenler bugün aniden demokrat kesilip bu itoğluitlere alkış tutuyor yazıklar olsun Mesajı Paylaş

Hakkari'de Sıcak Saatler

22 Eylül 2009 Salı 17:54
Hakkari'de yüksek gerilim. Terörist cenazelerinin teslim edilmediğini savunan grup yola barikat kurdu, polise taş attı.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=208210

Hakkari'de terörist cenazelerinin verilmediğini iddia eden grup ile polis arasında gerginlik yaşandı.

Hakkari'nin Çukurca ilçesi Kazan Vadisi'nde 6-13 Eylül'de düzenlenen operasyonlarda ölü ele geçirilen ve toprağa verilmeyen 3 terör örgütü üyesinin Devlet Hastanesi morgunda bekletilen cesetlerinin ailelerine verilmediğini iddia eden grup ile polis arasında gerginlik yaşandı.

Gerginliğin ardından grup, kentin Biçer Mahallesi'nde yola barikat kurarak polislere taş attı. Polisin gaz bombası kullanarak müdahale ettiği olaylarda göstericiler ara sokaklara kaçtı.

ARA SOKAKLARDA ATEÞ YAKTILAR

Gerginliğin halen devam ettiği Hakkari'de, ara sokaklara kaçan göstericilerin, ateş yakarak bazı sokaklarda eylemlerini sürdürdükleri öğrenildi.

5 TERÖRİST DTP TARAFINDAN DÜZENLENEN TÖRENLERLE TOPRAĞA VERİLMİÞTİ

Hakkari'nin Çukurca ilçesi Kavşak köyü Kazan Vadisi'nde 6 Eylül ile 13 Eylül arasında terör örgütü PKK mensuplarına karşı sürdürülen operasyonlarda toplam 8 terörist silahlarıyla birlikte ölü ele geçirilmiş, 5 terörist geçtiğimiz günlerde DTP tarafından düzenlenen törenlerle toprağa verilmişti.

KALAN ÜÇ TERÖRİSTTEN İKİSİ SURİYE UYRUKLU

Hakkari Devlet Hastanesi morgunda bekletilen 3 teröristten 2'sinin Suriye uyruklu, birinin ise Þırnak'ın Silopi ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

Mesajı Paylaş

Hakkari'de Asker PKK ile Çatışıyor

Jandarma karakoluna gece taciz ateşi açılınca güvenlik güçleri de aynı şekilde karşılık verdi. Çatışma devam ediyor.

Hakkari'nin Durankaya Beldesi Jandarma Karakoluna bugün saat 20.30 sıralarında bir grup PKK'lı terörist tarafından taciz açıldı. Güvenlik güçlere ateşe karşılık verince çatışma çıktı.

Çatışmanın yaşandığı bölgeye Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığından helikopterler sevk edildi.

Helikopterler teröristlerin bulunduğu bölgeyi ateş altına aldı. Bölgede çatışmalar sürüyor.

Hakkari Valisi Muammer Türker çatışmalarda can kaybı veya yaralanma olmadığını bölgede operasyonların sürdüğünü söyledi.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=208228 Mesajı Paylaş

aslında böyle terör konularında küfür serbest olsa çok makbule geçer >:( Mesajı Paylaş

PKK'yı Kandil'e taşıyan Osman Öcalan, dağdaki mağaraları nasıl yaptıklarını anlattı. Kandil öyle anlatılanlar gibi değilmiş

Show TV haber ekibi Kandil'e gitti, o coğrafyayı görüntüledi. Kandil'i kuran ve PKK'ya korunaklı sığınaklar hazırlayan Osman Öcalan, mağaraların tonlarca patlayıcı kullanılarak oluşturulduğunu söyleyerek, buraları vuracak silahların henüz geliştirilemediğini iddia etti.

PKK'yı Kandil'e taşıyan Osman Öcalan, terör örgütünün saklandığı yerleri ve teknik özelliklerini anlattı. İşte insanı hayrete düşüren ve terörün nerelerden beslendiğini anlatan o çarpıcı açıklamalardan bazı bölümler;

Osman Öcalan: Bizim açımısından Kandil'in önemli bir savunma merkezi haline gelebileceğini ifade ettim. Bu teklif Öcalan tarafından doğru bulundu. O dönemde maddi olanaklar tanıyarak, Kandil'i bir savunma merkezi haline getirmemizi talimat haline getirdi. Uçaklarında bombalama yaptığı merkezler zaten burada bulunuyor.

"TAMAMEN KANDİL'E ÇEKİLDİK"

O.Ö: Ne zaman ki Öcalan yakalandı, Türkiye'ye getirildi muhtemel bir askeri saldırıya karşı tüm güçlerimizi Kandil'e çektik.

Ben dağdan indikten sonra buradaki yapıyı azalttılar. Dağda şu an 500 civarı var. Yapı da sabit değildir, hareketlidir. Yani herhangi bir alanı uzun süre kullanmıyorlar.

MAĞARALAR PATLAYICIYLA YAPILMIÞ

O.Ö: Her bir mağara için binlerce kilo TNT kullanıldı. Aylarca bu bölümler için çalışma yapılmıştır. Öyle mağaralar var ki diyelim üç kapılıdır. Herbir kapısı 15 metreden sonra mağaraya girilir. Mağaralara da 400 kişi rahatlıkla barınabilir.

UÇAKLAR HİÇBİR ZARAR VERMEMİÞ

O.Ö: Hava hareketlerinin başarılı olmasının imkanı yok. Sadece psikolojik olarak sınırlı bir etkide bulunur. Bizim Kandil'de inşa ettiğimiz mağaralar, 3 bin insan barınabilir ve o mağaralara etki edebilecek bir silah bulunamamıştır. Mağaraya 15 metrelik bir yoldan sonra ancak girebiliyorsun. Mağaraların boyu en azından 20 metre. Yani 20 metre yoksa oraya mağara yapamassın. Kimisi 100 metre, kimisi 300 metre kaya var onun altına yapıyorsun. O nedenle ne ağzından ne üstünden hiçbir silah içeriye ulaşamaz.

"BANA GÖRE SINIR YOK"

O.Ö: Yani şimden yaşamayan oraları bilemez. Zannedersiniz sınırı geçmek çok zor. Bana göre sınır yoktur!

ONLARDA KÜRT BİR YERE KADAR"

O.Ö: Peşmergelerde nihayetinde Kürttür! Bir noktaya kadar önlem alır ve sonra bırakırlar onlarda. Zaman zaman çatışmışlardır ama en nihayetinde Kürttür onlarda, göz yumarlar.

kaynak:http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=208356 Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz