PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Alıntı yapılan: Stryker - 25 Ekim 2011, 21:02:19
Bugün öğle saatlerinde reutres haber ajansı 1400 terörist leşin olduğu(yani öldürüldüğü) haberini yayınladı.Tahminime göre kuzey ırakda bordo berelilerin yaptığı operasyonlarda öldürdüğü teröristler için yapıldı bu haber.Başbakan yalanlıyor ama ben reuters e güveniyorum.Bu adamlar pek yalan haber yapmaz.Kaynak güvenilir.Heralde kürt halkı içinde infial olmaması için saklanıyor leşler.

bende doğru olduğunu düşünüyorum hatta 1436 diyorlar tam rakam olarak fırat haber ajansında felan homurdanıyorlardı roj tvdede galiba çıkmış Mesajı Paylaş

Genel kurmaylık  resmi  açıklama  yapıyor  ve  200 ~270  arası  terörist  gebertildi  diyor  ,  kendi  adamımızamı  inanalım  elin  gavurunamı?    gavur  rakamı  abartıyorki  dağda  sıpası  olan  kan  davasına  çevirsin  yıkılmak  üzere  olan pkk ya  yeni kanlar  gelsin  istiyor  ,  tsk  1400  pkk lıyı  öldürmüş  olsa  emin  olun  saklamazdı  saklayamazdı . Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: enes38 - 26 Ekim 2011, 12:20:25
Genel kurmaylık  resmi  açıklama  yapıyor  ve  200 ~270  arası  terörist  gebertildi  diyor  ,  kendi  adamımızamı  inanalım  elin  gavurunamı?    gavur  rakamı  abartıyorki  dağda  sıpası  olan  kan  davasına  çevirsin  yıkılmak  üzere  olan pkk ya  yeni kanlar  gelsin  istiyor  ,  tsk  1400  pkk lıyı  öldürmüş  olsa  emin  olun  saklamazdı  saklayamazdı .

1400 bile değilse kesinlikle 300 den fazla pkk lı öldürüldü buna eminim adım gibi Mesajı Paylaş

PKK kampları bombalanıyor
Diyarbakır'dan havalanan F-16'lar Kuzey Irak'taki kampları bombalıyor.
26.10.2011 - 12:01   

Diyarbakır 2. Hava Taktik Kuvvet Komutanlığı 8. Ana Jet Üssü'nden havalanan F 16 savaş uçakları, Irak'ın kuzeyinde bulunan terör kamplarını bombalamaya devam ediyor.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen hain saldırının ardından, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yurt içinde başlatılan ve zaman zaman sınır ötesine taşan geniş kapsamlı operasyonlara savaş uçakları da havadan destek vermeye devam ediyor.

Sınır hattında tespit edilen bir grup teröristin izlerini takip ederek Kuzey Irak'ta bulunan Haftanin terör kampına giren askeri birliklere Diyarbakır'dan kalkan savaş uçakları destek veriyor. Hareket merkezinden verilen koordinatlar doğrultusunda teröristlerin barınabilecekleri bölgeleri bombalayan savaş uçaklarının hava hareketiyle sınır ötesinde bulunan güvenlik kuvvetlerine olası saldırıların önüne geçtiği belirtiliyor.

Hedefleri vuran savaş uçakları Diyarbakır'daki üslerine geri dönerken, yenileri havalandı. 8. Ana Jet Üssü'ndeki hareketlilik devam ediyor.

http://www.ensonhaber.com/pkk-kamplari-bombalaniyor-2011-10-26.html Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Þu savaş uçaklarıyla pkk kampları bombalanıyor haberlerine hem seviniyorum hem üzülüyorum bir kaç tane it öldürmek insana moral veriyor ama attığımız bombalar hep abd ye para kazandırıyor. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: kub1lay - 26 Ekim 2011, 12:39:13
Þu savaş uçaklarıyla pkk kampları bombalanıyor haberlerine hem seviniyorum hem üzülüyorum bir kaç tane it öldürmek insana moral veriyor ama attığımız bombalar hep abd ye para kazandırıyor.

Neden? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 26 Ekim 2011, 12:42:44
Alıntı yapılan: kub1lay - 26 Ekim 2011, 12:39:13
Þu savaş uçaklarıyla pkk kampları bombalanıyor haberlerine hem seviniyorum hem üzülüyorum bir kaç tane it öldürmek insana moral veriyor ama attığımız bombalar hep abd ye para kazandırıyor.

Neden?
sanırım kullanılan mühimmatın  abd  malı olduğunu düşünüyor  , makine kimya nın ürettiği  mk  serisi  mühimmatlara takılan  kendi üretimimiz güdüm kitleriyle  barınakları vuruyoruz  ,  kullanılan  obüs  mühimmatları  topcu roketleri  hatta askerin elindeki  silahın mermisi  ve  bombası  havan mühimmatları  hepsi kendi  üretimimizdir  ,  bu operasyonlardan  amerikanın  çıkarı  yok denecek  kadar  az (bence) Mesajı Paylaş

'Kazan Vadisi'ndeki operasyon bitti'
27 Ekim 2011
'Kazan Vadisi'ndeki operasyon bitti'
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Kazan Vadisi'nde sürdürülen operasyonun sona erdiğini açıkladı. Yılmaz, Genelkurmay Başkanı ve kuvvet komutanlarının bölgeden döndüğünü söyledi.

Bakan Yılmaz, "Normal, rutin terörle mücadelenin dışında Çukurca saldırısının üzerine Kazan Vadisi'nde yapılmış olan operasyon sona ermiştir. Ancak normal terörle mücadelemiz devam etmektedir" dedi.

Yılmaz, ANKA'nın 2012'nin ikinci yarısından itibaren göreve başlayacağını da belirtti.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/19097894.asp Mesajı Paylaş

biraz ağır bir  söz  olacak  ama (şehit  kanı  üstünden  çıkar  sağlayan  bir  devletimiz  var)  yazıklar  olsun. milli  çıkar  değil  şahsi  çıkarlar  sağlayan  devlet  yetkililerimiz  var  kısacası  bireysel  topluluklar  halinde  devletin  sağcısı solcusu yada siz ne  ad  veriyorsanız o kişiler  terörden  çıkar  sağlıyor  ve  her  iki  gurupta  terörün bitmesini istemiyor.
kandile  girilmedi  yine  birkaç tane  soysuz it  öldürülüp  eve  dönüldü  ,  devlet  açıkca  pkk yı  koruyor  , bu  yaşananlardan  sonra  hangi  yönden  bakarsam  bakayım  bu  sonuca  varıyorum  , devletime  güvenim kalmadı. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: enes38 - 27 Ekim 2011, 12:53:21
biraz ağır bir  söz  olacak  ama (şehit  kanı  üstünden  çıkar  sağlayan  bir  devletimiz  var)  yazıklar  olsun. milli  çıkar  değil  şahsi  çıkarlar  sağlayan  devlet  yetkililerimiz  var  kısacası  bireysel  topluluklar  halinde  devletin  sağcısı solcusu yada siz ne  ad  veriyorsanız o kişiler  terörden  çıkar  sağlıyor  ve  her  iki  gurupta  terörün bitmesini istemiyor.
kandile  girilmedi  yine  birkaç tane  soysuz it  öldürülüp  eve  dönüldü  ,  devlet  açıkca  pkk yı  koruyor  , bu  yaşananlardan  sonra  hangi  yönden  bakarsam  bakayım  bu  sonuca  varıyorum  , devletime  güvenim kalmadı.

Çok haklısın hem kendi çıkarlarını sağlarken k.ıraka girilmediği için kürt vatandaşlarımız üstünde müthiş bir psikolojik baskı oluyor pkklı itler gelip köyelere kandile girilemez zapa girilemez girilsede çıkılamaz diyor bunları diyen örgütün ekmeğinede devlet yağ sürüyor Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz