PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

2 PKK'lı Teslim Oldu
Þemdinli'de 1 güvenlik görevlisi yaralandı. AHT'nin haberi

24.09.2009 19:13
DİYARBAKIR (AHT)

Mardin'in Derik İlçesi ve Bingöl'de terör örgütünden kaçan iki terörist, güvenlik güçlerine teslim oldu.

Öte yandan Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan bölücü terör örgütüyle mücadeleye ilişkin duyuruya göre, bölücü terör örgütü mensupları, güvenlik güçlerine yönelik Hakkari'nin Þemdinli ilçesinde dün, Van'ın Çatak ilçesinde önceki gün ateş açtı. Þemdinli'de bir güvenlik görevlisi hafif şekilde yaralanırken, Çatak'da herhangi bir zayiat meydana gelmedi. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Öcalan DTP'li PKK'lıları açıkladı!

24 Eylül 2009 Perşembe 23:51
DTP'de öyle isimler var ki onlar PKK'dan daha PKK'lı! Bu sözlerin sahibi Osman Öcalan bu kez DTP'yi deşifre etti.

İNTERNETHABER/TV SERVİSİ

Öcalan'ın kardeşi Osman Öcalan, Kuzey Irak'tan DTP'yi çözümledi. DTP'ye oldukça ağır eleştiriler yöneten Osman Öcalan, DTP'de siyaset yapan milletvekilleri hakkında öyle şeyler söyledi ki şimdiden ortalık karışacak gibi! İşte Osman Öcalan'dan tartışılacak sözler;

2005'te PKK'dan ayrılan ve muhalif görüşleriyle dikkat çeken Osman Öcalan, öyle şeyler söyledi ki DTP'yi fena kızdıracak.Kuzey Irak'ta Show TV'nin sorularını yanıtlayan Osman Öcalan, DTP'nin şifresini çözdü, PKK'yı dağdan indirecek formulü açıkladı.

İşte o sözler;

"DTP'DE BÖLÜNME OLUR"

DTP bana göre perspektifsizdir, PKK'nın temsilcisi konumundadır. Türkiye'nin büyümesi ve gelişmesi için orjinal görüşleri olan bir düşünceye sahip değildir. Süreç ilerler ve olumlu anlamda sonuçlar yaşanırsa DTP'de de bir ayrışma, bölünme yaşanabilir.

İÞTE DTP'NİN ÞİFRELERİ

DTP, tek bir yapı ifade etmiyor. Solcu bir kanat var, onu Emine Ayna temsil ediyor. Bir de sağcı taraf var ki onu da Ahmet Türk oluşturuyor, sağcı taraf aynı zamanda daha demokratik bir yapıya da sahiptir.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=208473

"BAZILARI PKK'DAN DAHA PKK'LIDIR"

DTP'nin içerisinde bir kesim var ki ben onlara "muhafazakar solcular" diyorum. Solcular kraldan çok kralcıdır, dağdan daha fazla PKK'lıdır. Onlar kolay kolay açılım sürecine katkı sağlayamaz. Eminedir, Sevahirdir, Fatmadır, Sebahattir... Yani kısaca kadın yapısı dağa eğilimlidir. DTP bu anlamda homojen değildir. Çözümden yana olanlar var, ancak çözüme uzak olanlar da var. Bu nedenle birinin atacağı önemli adım, diğeri tarafından engelleniyor. Dolayısıyla DTP sürece fazla katkıda bulunamaz. Eğer Ahmet Türk bağımsız haraket ederlerse ki bu da DTP'nin bölünmesi anlamı taşır.

"DTP'DE ÇEKİÞME VAR"

Derinde bir çekişme olduğu kanısındayım. Çok farklı mantık ve görüş açılarına sahip olduğunu biliyorum.

"PKK OLMADAN HAREKET EDEMEZLER"

PKK'yı gözeterek hareket ediyorlar. PKK neden hoşlanır, neden rahatsız olur... Rahatsız olabilecekleri alana girmiyorlar. Daha çok bunu düşünürler anlıyacağınız iki arada bir derede.

Bağımsız haraket edemiyorlar. Eğer bağımsız haraket ederlerse bu PKK'nın müdahalesine neden olur.

"KANDİL MÜDAHALE EDER"

Kandil hep talimat göndermez. İşlerine gelmeyen bir konu olunca müdahale ederler.

"126 SAYFA HARİTA MI OLUR?"

Bugün sürekli Abdullah Öcalan'ın yol haritasını gündeme getiriyorlar. Öcalan 126 sayfa yol haritası hazırlamış bana kalırsa olsa olsa bu 5-6 sayfa olur. 126 sayfalık bir yol haritasını ne duydum, ne gördüm. O olsa olsa Öcalan'ın yeni ideolojik çözümlemeleridir.

"ÖCALAN'A AF OLAMAZ"

Bana kalırsa Öcalan'a özgürlüğün ardından geleceğini düşünülüyorsa bu doğru değildir. Öcalan bu anlamda fedekarlık yapmalıdır. Öcalan'a af, olmassa olmaz koşul hale getirilmemelidir.

Dağdakileri af çıkarır ve maaş bağlarsanız o zaman inerler.
Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

PKK'da 1 Milyon Dolarlık İnfaz

25 Eylül 2009 Cuma 12:14
PKK örgütünün uyuşturucu ticaretini yönlendiren Tolhildan kod adlı 'kasası', Avrupa'ya kaçarken öldürüldü

PKK'nın kasası olduğu ileri sürülen; terör örgütünün İran'daki uyuşturucu ticaretini yönlendiren 'Tolhildan' kod adlı teröristin 1 milyon dolarla kaçarken öldürüldü. 

Finansman ve kadro temininde ciddi sıkıntı yaşayan terör örgütü PKK'da  Urumiye sorumlusu, Kahramanmaraş Pazarcık doğumlu "Tolhildan" kod adlı K.K.(32) örgüt içi hesaplaşma sonucu vuruldu. K.K'nın, Kürtlerden toplanan haracın yanı sıra uyuşturucudan sağlanan yaklaşık 1 milyon dolarla Avrupa'ya kaçmaya çalıştığı iddia edildi.

İNFAZ İRAN'DAKİ KADROLARDAN GİZLENDİ

"Tolhildan" kod adlı K.K'nın Urumiye kırsalında "Numan" kod adlı Mehmet Dağ tarafından görevlendirilen kişiler tarafından infaz edildiği, ancak gelebilecek tepkilerden çekinildiği için infazın ailesinden ve İran'daki kadrolardan gizlendiği kaydedildi.

ÇATIÞMADA ÖLDÜRÜLMÜÞ GİBİ GÖSTERİLDİ

Terör örgütünün tepkilerden çekindiği için K.K'nın cesedini güvenlik güçlerinin bulabileceği şekilde araziye terk edildiği ve çatışmada öldürülmüş gibi yansıtılmaya çalışıldığı belirtildi.

DAHA ÖNCEKİLER DE KAÇARKEN ÖLDÜRÜLMÜÞTÜ

Örgütün sözde Diyarbakır sorumlusu "Ziya" kod adlı Engin Çatak ile yardımcısı "Zinar" kod adlı Ömer Kılıç ve örgütün lojistik işlerinin başındaki "Yusuf" kod adlı Aslan Kalkan örgüte ait 900 bin lira ile kaçmaya çalıştıkları iddiasıyla daha önce öldürülmüştü.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=208533 Mesajı Paylaş

PKK'lılar Þehri Birbirine Kattı

PKK'lı teröristler Þanlıurfa'da molotoflarla saldırı düzenleyip, sloganlar attı.
26 Eylül 2009 / 15:50

Þanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde çoğunluğunu çocukların oluşturduğu bir grup PKK sempatizanı, korsan gösteri düzenledi. Yollara barikat kurup, PKK ve Abdullah Öcalan lehine slogan atan göstericiler, güvenlik güçlerine taş ve molotof kokteyli ile saldırdı.

Þırnak Mahallesi'nde önceki gece saat 21.00 sıralarında toplanan çoğunluğu çocuk yaklaşık 100 kişi, Vatan Caddesi'nde çöp kontenyenleriyle yolu kapatıp, lastik ve tahtalarla oluşturdukları barikatı ateşe verdi.

Bir süre PKK ve Abdullah Öcalan lehine Kürtçe ve Türkçe slogan atan grup, daha sonra Viranşehir Kaymakamlığı'nın da bulunduğu Karacadağ Caddesi'ne doğru yürüyüşe geçti. Saat 22.00'de ellerinde Öcalan posterleri ve PKK'yı simgeleyen renklerin bulunduğu bez parçalarını taşıyıp slogan atan göstericiler, burada polisle karşı karşıya geldi. Kaymakamlığa yaklaşık 500 metre mesafede önlem alan polisi görünce yüzlerini poşu ile kapatan göstericiler, taş ve molotof kokteylerini güvenlik güçlerine atmaya başladı. Polisin tazyikli su ve biber gazı ile karşılık verdiği göstericiler ara sokaklara dağıldı.

http://www.haber3.com/pkklilar-sehri-birbirine-katti-509679h.htm Mesajı Paylaş

Þırnak'ta Mayın Patlaması

Bir kişi öldü, bir kişi yaralandı...

27.09.2009 11:27
Þırnak'ta mayın patlaması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Silopi ilçesine bağlı Balıkaya köyünün kuzeyinde mayın patlaması sonucu, baraj yol yapım çalışmalarını yürüten işçileri taşıyan araçta bulunan Fikret Güvercin (23) öldü, İsmail Ataman yaralandı.

İsmail Ataman, Þırnak Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

6 Temmuz 2009 tarihinde aynı bölgede mayın patlaması sonucu 4 işçi ölmüş, 9 işçi yaralanmıştı.

AA Mesajı Paylaş

Halen televizyonlarda Pkknn kürtleri öldürdüğü saçmalığına inanmıyorum diyen beyinsizler konuşuyorlar. Yıllardır süren pkknın kürt kökenli vatandaşlarımızı katlederek beslendiği gerçeğini görememek  için kör olmak da yetmez herhalde. >:(

Bir de devlet bölgeye yatırım yapmıyor demezler mi? Kaç işçi bu şekilde hayatını kaybetti? Kaç şantiye yakıldı? Bölgenin gelişmemesini isteyen Pkk terör örgütünün ta kendisi? Sözde Kürt halkı için mücadele veren pkk, o bölgedeki sefaletin tek sorumlusudur. Mesajı Paylaş

Bitlis'te 1 Terörist Ölü Ele Geçirildi

27 Eylül 2009 Pazar 16:36
PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 1 terörist ölü ele geçirildi, 1 terörist yaralı olarak yakalandı.

Bitlis kırsalında PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 1 terörist ölü ele geçirildi, 1 terörist yaralı olarak yakalandı.

Bitlis Valiliği'nden yapılan açıklamada, Bitlis merkeze bağlı Sehi Ormanlık alanında, güvenlik güçleri, bir grup teröristle karşılaştı. Güvenlik güçlerinin ''teslim ol'' çağrısına, teröristler ateşle karşılık verdi. Çıkan çatışmada 1 terörist ölü ele geçirilirken, 1 terörist yaralı olarak silahlarıyla yakalandı.

Çatışmada ölen teröristin grup sorumlusu olduğu kaydedildi.

Bölgede geniş çaplı operasyonların sürdürüldüğü bildirildi.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=208761 Mesajı Paylaş

Hakkari'de PKK'ya Ait Mühimmat Ele Geçirildi

Hakkari'nin dağlık kesimindeki mağara ve sığınaklarda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi

27.09.2009 19:45
Hakkari'nin dağlık arazi kesiminde bulunan mağara ve sığınak içerisinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Genelkurmay Başkanlığı resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, "Hakkari ili merkez ilçesi dağlık arazi kesiminde güvenlik güçleri tarafından bulunan ve bölücü terör örgütü mensupları tarafından lojistik ikmal ve barınma noktası olarak kullanılan mağara ve sığınak içerisinde aşağıda belirtilen malzemeler ele geçirilmiştir;
- 2 adet MG-3 otomatik tüfek
- 1 adet MG-3 otomatik tüfek namlusu
- 1 adet MG-3 otomatik tüfek çatal ayağı
- 1 adet roketatar
- 7 adet RPG-7 sevk fişeği
- 2 adet BKC makineli tüfek
- 1 adet BKC makineli tüfek namlusu
- 1 adet kaleşnikof piyade tüfeği
- 2 adet kaleşnikof piyade tüfeği şarjörü
- 1 adet M-1919 A-6 makinalı tüfek, sehpa ve yedek namlusu
- 1 adet kanas keskin nişancı tüfeği
- 1 adet kanas keskin nişancı dürbünü
- 4 adet G-3 piyade tüfeği
- 12 adet G-3 piyade tüfeği şarjörü
- 1 adet A/P mayın( imha edildi)
- 935 adet MG-3 mermisi (mayonlu)
- 1 adet aydınlatma mayını
- 1 adet tüfek (mavzer)" ifadeleri yer aldı.

İHA Mesajı Paylaş

bu hainler G-3leri MG-3leri bizdenmi çalıyolar nabıyolar Mesajı Paylaş

Akp sayesinde bu adamlar rahat rahat konuşuyolar.Bir zamanlar bu Dtpliller hapiste değilmiydiler?Þunu söliyim ateş gücü yüksek olan taraf tskdır.İstesek 2 saatte pkkya destek veren tüm illeri dümdüz ederiz. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz