PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Alıntı yapılan: Stryker - 30 Ekim 2011, 21:05:27
Biraz araştırma yapdımda bu silahlar Rusya devlet başkanı medvedevin elinde görünen yeni üretime geçen ak-200 lere benziyor.Bu soysuzlar bu silahları nerden bulmuşlar nasıl ele geçirmişler.

Dünyadaki en çok kaçak silah ticaretinde bulunan ülke rusyadır.BTÖ nün bunu temin etmesi zor değil zira Rusya bu tip silahları isteyen herkeze veriyor.Düşmanına bile verir mesala Çin'le Rusyanın çok büyük uyuşmazlıkları olmasına rağmen çinin en büyük teknoloji destekcisi rusyadır.Önemli olan istihbaratımızın bu gibi durumlardan haberdar olup gerekli adımların atılması ki zaten haberdar olmuşlar. Mesajı Paylaş
Usule hakim olmayan esasa mahkum olur.

ruhumuz var teslim etmeden önce

Alıntı yapılan: rstr617 - 31 Ekim 2011, 02:17:03
Bunları uzun zamandır kullanıyorlar. Daha önce de yakalanmıştı aynılarından.

http://www.haberpan.com/haber/ozel-suikast-silahlari-ele-gecirildi-2lC/

Okumakta fayda var:

http://www.aksiyon.com.tr/aksiyon/newsDetail_getNewsById.action?newsId=30805

Gerçekten güzel kaynaklar.Teşekkürler

Bunlar niye ülkeye sokup bu silahları gömüyorlar başka bir hedefleri var herhalde bunların. Mesajı Paylaş
Usule hakim olmayan esasa mahkum olur.

PKK'ya ağır darbe: Z bölgesi artık Türkiye'nin elinde
ABD'li gazeteciden çarpıcı açıklamalar: Emekli Mossad ajanlarının PKK'ya eğitim verdiği yer artık Türkiye'nin elinde
30.10.2011 - 11:49

Pulitzer ödüllü ABD'li gazeteci Seymour Hersh, emekli Mossad ajanlarının PKK'ya eğitim verdiği, kod adı Z bölgesi olan alanın artık tamamen Türkiye'nin elinde olduğunu söyledi.
PKK AĞIR DARBE ALDI

Pulitzer ödüllü ABD'li gazeteci Seymour Hersh ilginç açıklamalarda bulundu. Hersh, PKK'nın ağır darbe aldığını ve Arap Baharı'nda Türkiye'nin çok önde olduğuna dikkat çekti.

İşte o açıklamalar:
EMEKLİ AJANLARIN PKK'YA EĞİTİM VERDİĞİ YER: Z BÖLGESİ

* Kuzey Irak'ta neler oluyor?

Kod adı Z bölgesi olan Kuzey Irak'taki alan artık tamamen Türkiye'nin elinde... Bu bölge son derece stratejik bir öneme sahip. 30 yıldır İsrail ve bazı Avrupa ülkeleri bu bölgeyi yönetiyordu. Artık bölge Türkiye'nin askeri ve sivil çalışmalarına ev sahipliği yapacak.

* Z bölgesini açar mısınız?

Bu bölge, emekli Mossad ajanlarının PKK'ya eğitim verdiği yerdi.
İSRAİL TÜRKİYE'DEN ÖZÜR DİLEYECEK

* Türkiye, İsrail ilişkileri...

Elbette düzelecek... Çünkü İsrail,Türkiye ile düşman olmak istemiyor. Bir süredir yaşananlar,İsrail'in koalisyon hükümetinden kaynaklandı. İsrail, Türkiye'den özür dileyecek. Sadece şartların oluşması için zaman gerekli. Türkiye de özrü kabul edecek.

* Arap Baharı'nda ne olacak?

Türkiye, bölgede çok önemli adımlar attı. 2020'de bunu herkes görecek. Tunus, Mısır ve Libya'da Türk hakimiyeti başladı. ABD de bu bölgede Türkiye'nin yanında.

*Fransa ve Libya ortaklığı...

Libya, Fransa ve Fransızlar'ı sevmez. Sarkozy, gider Türkiye ile Fransa yeni bir döneme girer.

* Esad'ın geleceği...

Kaynaklarım, Suriye lideri Esad'ın sonunun geldiğini söyledi. İran da Suriye'nin yanında değil. Sadece öyle görünüyor. Suriye Lideri Esad'ın sonu, Kaddafi gibi değil, Mubarek gibi olacak.
http://www.ensonhaber.com/pkkya-agir-darbe-z-bolgesi-artik-turkiyenin-elinde-2011-10-30.html Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

z bölgesi bizim olmuş ama kuzey ırakta müthiş bir kürtleştirme politikası var kerkük bir kürt şehri oldu süleymaniye öyle musul hakeza buralara para karşılığında kürtler oturtuluyor asimile etmek istiyorlar türkleri güney azerbaycandada tebrizi kürtleştirmeye çalışıyorlar ama bizim her hangi bir çalışmamız yok sadece seyrediyoruz Mesajı Paylaş

Adamlar Turkiyeyi kürtleştirdi haberin yok, her buyuk sehrimizde KCK-PKK-BDP istedigi gibi at kosturuyor, otobuslere molotof atiyor Mesajı Paylaş

PKK'ya büyük darbe!
PKK'ya ait olduğu belirlenen, 28 milyon liralık uyuşturucu ele geçirildi...
31 Ekim 2011 Pazartesi, 11:05:12
PKK'ya büyük darbe!

Ahmet YUKUÞ / DİYARBAKIR (AHT)

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ile Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği operasyonda terör örgütü PKK'ya ait olduğu belirtilen 4 ton 20 kilo toz esrar ile 4 ton 130 kilo da kubar esrar ele geçirildi.

Ele geçirilen uyuşturucunun toplam piyasa değerinin 28 milyon lira olduğu bildirildi.

http://www.haberturk.com/yasam/haber/684170-pkkya-buyuk-darbe
Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

bu msilahların dürbünlerini bilmem ama genel olarak amerikan askerlerinin ırakta kullanmak için modernize ettirdiği türler geçenlerdede yakalanmıştı böyle silahlar üstünden amerikaya ait olduğuna dair bilgiler çıkmıştı bu silahların ıraktan sokulduğuna inanıyorum ve bir not pkk nın bize karşı gelişmek için nasıl bir çalışma içinde olduğunu görüyoruz bu silahlar bizim askerlerimizi gece baskınlarında çok kötü duruma düşürür Mesajı Paylaş

silahları iyi eğitimli teröristlere verip gece karakol baskınları yapacaklar büyük ihtimal.silahlarda özel sipariş.... Mesajı Paylaş

Ele geçirilen silahlarda herhangi bir gece görüş aparatı bulunmuyor.

4x30 optik zoom dürbün ve bu dürbüne monteli küçük LED fenerler var. Gece uzun mesafe atışı için uygun silahlar değiller. Daha ziyade CQB ve meskûn mahale yönelik modifikasyonlar bunlar. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz