PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Fotoğraflara bakınca bana da gece görüş sistemi değilmiş gibi geldi. Ama pek anlamadığım için herhangi bir yorumda bulunamadım. Ancak haberde gece görüşünden bahsediyor. rstr617'nin eklediği eski haberlerde de aynı şey var. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

bukadar  ince  dürbünün  içerisine  nasıl  oluyorda  gece görüş  özelliği  ekliyorlar  diye  merak  etmiştim  , hatta  kendi kendime  aselsanın  gece görüş  dürbünlerinin çok  kaba  olduğunu  düşünmüştüm  demekki  yalnış  düşünmüşüm ,  belkide  bu  dürbünlerden  başka  dürbünlerde  bulmuşlardır , kim  bilir  medya  bilmeden  yorum  yapınca  ne desek  boş. Mesajı Paylaş

PKK Bingöl saldırısı sonrası özür diledi
Bingöl'deki canlı bomba saldırısı sonrası PKK özür diledi..
01.11.2011 - 13:23

PKK'ya yakınlığıyla bilinen bir internet sitesinde yayınlanan açıklamada Bingöl'deki kadın canlı bombanın kimliği de açıklandı.

İddiaya göre Bingöl merkezdeki Genç Caddesi üzerinde 29 Ekim günü gerçekleşen ve 3 kişinin yaşamına yol açan patlamayı 1980 Erzurum-Hınıs doğumlu Ronahi kod isimli Nazlı Görer gerçekleştirdi.
ASIL HEDEF KARAKOLDU

Saldırıyla ilgili yapılan açıklamada asıl hedefin polis karakolu olduğu öne sürülerek yaşanan sivil kayıplardan ötürü özür dilendi.

Terör örgütü PKK, Bitlis'te 4 genç kızın hayatını kaybettiği saldırı için de özür dilemişti..

İşte hain saldırıyı gerçekleştiren o kadın terörist:

http://www.ensonhaber.com/pkk-bingol-saldirisi-sonrasi-ozur-diledi-2011-11-01.html
Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

40 askeri şehit eden PKK'lı öldürüldü
Kazan Vadisi'nde gerçekleştirilen operasyonda öldürülen PKK'lının, 40 askeri şehit eden kişi olduğu öğrenildi.
01.11.2011 - 13:23

Hakkâri'nin Çukurca ilçesi kırsalındaki Kazan Vadisi'nde gerçekleştirilen operasyonda öldürülen PKK'lı teröristlerden Diyarbakır nüfusuna kayıtlı 36 yaşındaki "BRusk Amed" kod adlı Mizbah Ezer'in Hakkâri alan sorumlusu olduğu ortaya çıktı. Hakkında Erzurum ve Malatya Özel Yetkili Cumhuriyet başsavcılıklarınca 9 silahlı ve bombalı eyleme katılmak suçundan yakalama emri bulunan Ezer'in 2005-2010 arasında PKK'nın sözde "Dersim Saha Komutanlığı" diye adlandırdığı Tunceli ve Karadeniz kırsalında faaliyet gösterdiği belirlendi.
9 ASKER İÇİN MAYINLI SALDIRI EMRİ VERMİÞ

Ezer'in 9 Ağustos 2008'de Erzincan'ın Kemah ilçesinde aralarında Yarbay Mikdat Þamdancı'nın da bulunduğu 9 askerin şehit edildiği mayınlı saldırının emrini verdiği ve olayda bizzat yer almak suçundan Erzurum Özel Yetkili Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hakkında yakalama emri bulunuyordu.
PÜLÜMÜR DE 5 YIL FAALİYET YÜRÜTTÜ

Tunceli kırsalında 23 kişilik grubun liderliğini yapan ve örgütün "Haydaran gücü" diye adlandırdığı Pülümür ilçesinde 5 yıl boyunca silahlı faaliyet yürüten Ezer, 5 Haziran 2007'de de Kocatepe Jandarma Karakolu'na saldırıyı düzenlemişti. Karakolun ihtiyaçlarını taşıyan aracı çalıp karakol bahçesine girerek saldıran Ezer ve beraberindeki teröristler 7 askeri şehit etmiş, 7'sini de yaralamıştı. Ezer saldırının talimatını vermek suçundan Malatya Özel Yetkili Cumhuriyet Başsavcılığı'nca aranıyordu.

Ezer, Kemah ve Pülümür'deki saldırıların yanı sıra Giresun Þebinkarahisar, Tokat Almus ve Reşadiye, Gümüşhane Þiran, Ordu Mesudiye kırsalında da örgütün "Karadeniz Eyaleti"ne bağlı grup içinde yer alıp çok sayıda eyleme katılmak suçundan aranıyordu. Son olarak Çukurca'da 24 askerin şehit edildiği baskına da katıldığı belirlenen terörist Ezer, saldırının ardından kaçtığı Kazan Vadisi'nde barınıyordu.
http://www.ensonhaber.com/40-askeri-sehit-eden-pkkli-olduruldu-2011-11-01.html Mesajı Paylaş

özür diliyorlarmış bak sen,karakolu patlatamadıkları için üzgünlerdir ancak hayvanlar.sanki sivillerin ölmesi umurlarındada teröristlerin bizde yedik.depremin ertesi eylem yapan adamların özürdilemeside ilginç.yakında el kaidede sivil kayıplar için falan özür dilemeye başlar artık.yeni moda bu galiba batılı abileri öğretmiştir bu hayvanlara özür dilemeyi nede olsa asker,polis öldürürlerse gerilla sivil öldürürsen terörist oluyorsun ya.
vaybe teröristler bile özür dilemeyi öğrendi bakalım abileri nezaman öğrenecek. Mesajı Paylaş

24 şehidin nedeni korucu ihaneti çıktı

Hakkari'de 24 askerin şehit olduğu saldırıda, PKK'lı teröristlerin koruculardan yararlandığı ortaya çıktı.
02.11.2011 - 07:24

Hakkâri Çukurca'da 24 askerin şehit olduğu, 18 askerin yaralandığı baskını gerçekleştiren PKK'lı terörist grubunun, koruculardan kıyafetlerini alarak ilçe merkezine sızdığı belirlendi.
KORUCU ELBİSESİ GİYMİÞLER

Terör örgütü PKK tarafından 19 Ekim'de gerçekleştirilen 24 askerin şehit düştüğü Çukurca'daki hain saldırının ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı.

AHT'den Bülent Ceylan'ın haberine göre; Jandarma istihbarat birimlerince hazırlanan raporda saldırıda teröristlerin korucu elbisesi giydikleri, gece bölgede görevli korucuların görev yerlerini terk ettikleri bilgisi yer aldı.

Örgütle ilişkisi olduğu tespit edilen 20 korucunun görevlerine son verildiği de öğrenildi.
KORUCUDAN LOJİSTİK DESTEK

Jandarma istihbarat birimleri, olayın şehir merkezinde nasıl gerçekleştiği yönünde geniş çaplı bir araştırma yaptı. İlçenin stratejik noktalarında görevli bazı korucuların örgüte yardım ve yataklık yaptığı tespit edildi.

Adları tek tek tespit edilen korucuların terör örgütü üyelerine lojistik destek verdikleri de saptandı. Jandarma istihbarat birimlerinin hazırladıkları raporda, bazı korucuların örgüt üyelerinin ilçeye girişlerini kolaylaştırmak için kendi kıyafetlerinden verdikleri ifade edildi.
PKK'NIN CESETLERİNİ KORUCULAR ALDI İDDİASI

Þırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'na sunulan raporda çatışmalarda ölü ele geçirilen 13 teröriste ait cesetlerin bazı korucular tarafından teslim alındığı da bildirildi.

Þırnak Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırlanan rapor doğrultusunda korucular hakkında soruşturma açtığı öğrenildi.
http://www.ensonhaber.com/24-sehidin-nedeni-korucu-ihaneti-cikti-2011-11-02.html Mesajı Paylaş

PKK'lıların telsiz şifreleri çözüldü
Tunceli'de kıstırılan teröristlerin üstleri ile konuştukları telsiz şifreleri çözüldü.
01.11.2011 - 16:34

Tunceli'de, PKK'lıların büyük eylem hazırlığında olduğu yönünde istihbarat alınması üzerine Pülümür ve Nazimiye ilçeleri kırsalında hava destekli operasyon başlatıldı. Operasyonun gerçekleştirildiği bölgelere helikopterlerle özel eğitimli komandolar indirildi.
KOBRALARLA BOMBALANDI

İstihbarat birimleri terör örgütü PKK'nın eylem için Erzurum ile Bingöl bölgesinden bazı grupları Tunceli kırsalına kaydırdığının tespit edince hava destekli operasyon başlatıldı. Teknik takip sonucu elde edilen bilgiler doğrultusunda 4 PKK'lı grubun hareket halinde olduğu Pülümür ve Nazimiye ilçeleri karsalında başlatılan operasyon için 4'üncü Komando Tugayı'ndan çak sayıda özel eğitimli asker havadan operasyon bölgesine sevk edildi. Operasyon daha çok Nazimiye ve Pülümür ilçeleri arasındaki Dokuzkaya, Kızılmesçit, Ağaşenliği, Altın Hüseyin bölgeleri ile bu iki ilçenin dağlık alanında yoğunlaşırken, Tunceli ile Pülümür ilçesi arasında yer alan Pülümür vadisinde de operasyonların yoğunlaştığı öğrenildi. Operasyon kapsamında kobra helikopterler de teröristlerin bulanabileceği yerleri bombaladı.
TELSİZ ÞİFRELERİ ÇÖZÜLDÜ

Tunceli kırsalında başlatılan hava destekli operasyon sürerken, kent merkezinde de güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkarıldı. PKK'lıların kendi aralarında yaptıkları şifreli telsiz görüşmelerinin çözülmesi üzerine örgütün kış üstlenmesine girmeden büyük bir eylem yapacağı bilgisi üzerine alınan önlemler artırıldı.

Kandil ve Zap kamplarındaki örgüt yöneticilerinin Tunceli'deki PKK sorumlusuna telsizden şifreli olarak, bu yıl ses getirecek bir eylem yapmamalarından dolayı eleştirdikleri ve kış üstlenmesine girmeden ses getirecek eylemler yapma talimatı verdikleri bilgilerine ulaşıldı.
http://www.ensonhaber.com/pkklilarin-telsiz-sifreleri-cozuldu-2011-11-01.html Mesajı Paylaş

yazıklar  olsun  pkk  destekcisi devletimize.
devlet  doğuda
sağlık hizmetleri ,ilaç , eğitim , yakacak ,  elektrik ,  su   bedava  , bize neden parayla?

ben ssk lıyım  bir muayneye  bile  para veririm , ilaç alırken  ilacın  yanında  bilmem ne  parası  veririm , dünyanın en pahalı  elektiriğini doğalgazını kullanırım   , içilmeyen  suya   kamyon yüküyle  para  öderim hepsi bir  yana  aldığım maaşın %70 ini devlete  vergi olarak  sunarım  , ben bu devletten  hak  katında  davacıyım. >:(
beni öldürsün  diye  korucu  tutan  devlet  bu koruculara  güvenilmeyeceğini  pekala  biliyor ,  devletin  derdi  doğunun halkının  çalışmadan  rahat  yaşam  sürmesini  sağlamak , devlet  adaletsiz , devlet  2  yüzlü , aslında  devlet  yüzsüz.
bizden  birisi  polise  havaifişek atsa  adam  öldürmeye  tam  teşebbüsten  10  yıl  yatırırlar ,  yumurta  atanı  terörist  ilan  eden  devlet  monotof  atana  sempatizan  diyor , o  şerefsizler  monotof  atar  masum  insanları  öldürürler  devlet  1  gün  bile  yatırmaz  , pkk ya  en büyük destek  bizim devletimizdir  , avrupada  israilde  aramaya  gerek  yok. >:(
benim  verdiğim  vergilerle  benim  sırtımdan  kazandığı   parayla  o  bölge  insanını  doyuran devlet  ahirette bunun  hesabını  veremeyecek. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: enes38 - 02 Kasım 2011, 10:01:17
yazıklar  olsun  pkk  destekcisi devletimize.
devlet  doğuda
sağlık hizmetleri ,ilaç , eğitim , yakacak ,  elektrik ,  su   bedava  , bize neden parayla?

ben ssk lıyım  bir muayneye  bile  para veririm , ilaç alırken  ilacın  yanında  bilmem ne  parası  veririm , dünyanın en pahalı  elektiriğini doğalgazını kullanırım   , içilmeyen  suya   kamyon yüküyle  para  öderim hepsi bir  yana  aldığım maaşın %70 ini devlete  vergi olarak  sunarım  , ben bu devletten  hak  katında  davacıyım. >:(
beni öldürsün  diye  korucu  tutan  devlet  bu koruculara  güvenilmeyeceğini  pekala  biliyor ,  devletin  derdi  doğunun halkının  çalışmadan  rahat  yaşam  sürmesini  sağlamak , devlet  adaletsiz , devlet  2  yüzlü , aslında  devlet  yüzsüz.
bizden  birisi  polise  havaifişek atsa  adam  öldürmeye  tam  teşebbüsten  10  yıl  yatırırlar ,  yumurta  atanı  terörist  ilan  eden  devlet  monotof  atana  sempatizan  diyor , o  şerefsizler  monotof  atar  masum  insanları  öldürürler  devlet  1  gün  bile  yatırmaz  , pkk ya  en büyük destek  bizim devletimizdir  , avrupada  israilde  aramaya  gerek  yok. >:(
benim  verdiğim  vergilerle  benim  sırtımdan  kazandığı   parayla  o  bölge  insanını  doyuran devlet  ahirette bunun  hesabını  veremeyecek.
sanırın başta şehit aileleri olmak üzere uzun bir liste var sana sıranın geleceğini sanmıyorum neden şehit ailelerinin cenazelerinde söyledikleri görsel ve yazılı basında çıkmıyor acaba çoğu ateş püskürüyor bazen yerel basında denk geliyor da görüyoruz tek temennim bir sonraki seçimlere kadar ülke ayakta kalır Mesajı Paylaş

Gerilimi artırmamak için pek çok şeyin basında yayınlanmasına izin vermiyorlar. Ancak milli birlik ve beraberliğimiz hiç bir dönemde bu kadar vahim bir tehlikeyle karşı karşıya kalmamıştı. Etnik milliyetçilik hızla büyüyor, ülkenin batısıyla doğusu arasında bu konuda büyük bir ayrışma oluşuyor. Bunu görmezden gelip birşey yapmamak bunu engellemek bir yana aksine destek oluyor. Devletin, dolayısıyla devleti yöneten hükümetin bu konuda gerçekten  birşeyler yapması gerek. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz