PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Dürüst olmak gerekirse bende TSK'yı fazla suçlamıyorum ve çok üzüldüğümü söyleyemem,evet keşke bu olay hiç olmasaydı ve silahlı kuvvetlerimiz tartışmanın içine hiç çekilmeseydi ama olan oldu bir kere..

Daha önce karakol baskınlarından evvel bölücülerin katır sırtında silah taşıyarak ve kalabalık gruplar halinde sınırı geçtiği biliniyor..Son birkaç aydır bölücü örgüte nefes aldırılmıyorken,İHA'lar vasıtası ile görüntü alınmış ve o baskın öncesi durumla paralel olduğu,bir sızma olabileceği değerlendirilip anında vurulmuş hedef..Hayatını kaybedenler iddialar doğruysa kaçakçılık ile uğraşan insanlar ve terörle mücadele bölgesinde ve özellikle pkk'nın sık kullandığı bir kamp ve güzergah üzerinden bu şekilde katırlar ile kalabalık olarak giriş-çıkış yaparken yukarıdaki göz seni görürse olacağı bu..

Benim asıl canımı sıkan şu bdp'li itlerin zırvalamaları..Resmen tehdit,şantaj,kalkşıma çağrısı yapıyor bdp'liler ve bu tablo,bu zihniyet ortadayken hükümetten bazı isimler kimden hangi yetkiyi aldıkları belirsiz bir halde "haklarını vereceğiz" diğerek bunları iyice tepemize çıkartıyor..

Bu işin sonu hiç iyi yerlere gitmeyecek gibi..
Mesajı Paylaş

DTP'nin zaten ne amaçla var olduğunu hepimiz biliyoruz. Teröristin bile seçilebilme hakkına sahip olduğu dünyanın en demokratik ülkesiyiz ve halen soykırım gibi bir iftiranın gerçek olmadığına cezalar verilen AB gibi rezil bir topluluğa girmeye çalışıyoruz.

Herhalde bu olaydan sonra kaçakçılıkta da azalma olur. İstihbarat birimlerimiz de daha dikkatli çalışırlar. Belki de bütün bunlar pkknın bir oyunudur. O insanların o bölgede açıktan geçmelerini  sağlayıp böyle bir olayın gerçekleşmesi ve bundan şu an dtpnin yaptığı gibi çıkar sağlamayı amaçlamışlardır. Bu pisliklerden herşey beklenir. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Devlette zerre kadar  akıl varsa  pkk nın para kaynağı olan  uyuşturucu   trafiğini önlemek adına  sınır kaçakcılığını bitirir
ölenler sivilmiş  masummuş   :P geçin kardeşim  bunu  , sınırdan kim  geçiyorsa  bırakın bombayı kafasına ,  bu  devler  bu  ordu  bunun  için  maaş  alıyor  bunun için varlar  ve  görevini  kazaylada  olsa  gecikmişte  olsa  yaptılar  ,  inşallah  devlet  bunu bilinçli  yapmıştır . Mesajı Paylaş

TSK ölenler için başsağlığı mesajı yayınladı
Türk Silahlı Kuvvetleri'nden Uludere olayıyla ilgili bir açıklama daha geldi...
30 Aralık 2011 Cuma, 12:14:20

Kuzey Irak'tan katırlarla kaçak mazot ve sigara getirirken terörist zannedilen köylülere düzenlenen hava operasyonunda hayatını kaybeden 35 köylü için TSK bir açıklama daha yaptı.

TSK: 28 Aralık 2011 gecesi sınır ötesinde meydana gelen olayda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, aile yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

http://www.haberturk.com/gundem/haber/701540-tsk-olenler-icin-bassagligi-mesaji-yayinladi Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 30 Aralık 2011, 08:07:05
Herhalde bu olaydan sonra kaçakçılıkta da azalma olur. İstihbarat birimlerimiz de daha dikkatli çalışırlar. Belki de bütün bunlar pkknın bir oyunudur. O insanların o bölgede açıktan geçmelerini  sağlayıp böyle bir olayın gerçekleşmesi ve bundan şu an dtpnin yaptığı gibi çıkar sağlamayı amaçlamışlardır. Bu pisliklerden herşey beklenir.

bende bu düşünceye sahibim,Bu olaydan nemalanan kesime dikkat etmek yeterli bu düşünce için! Mesajı Paylaş

İlk mesajımdaki bazı sözlerimi geri alıyorum.  >:( >:(
Mesajı Paylaş

neden vatan hainlerine şirin görünüyoruz yada çalışıyoruz ayrıca kaçakcılığın önlenmesinde güvenlik güçlerinin silah kullanma yetkisi olduğunu sanıyorun.  Mesajı Paylaş

MİT'ten Uludere açıklaması
MİT, Uludere ile ilgili iddialara yanıt verdi
30 Aralık 2011 Cuma, 18:49:56

MİT Müsteşarlığı, 30 Aralık 2011 tarihli bazı basın yayın organlarında yer alan, ''Irak/Haftanin bölgesinde 35 vatandaşın ölümüyle sonuçlanan hava operasyonuna ilişkin istihbaratın MİT'ten kaynaklandığı'' yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

MİT Müsteşarlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği'nden yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi:

''30 Aralık 2011 tarihli bazı basın yayın organlarında yer alan 'Irak/Haftanin bölgesinde 35 vatandaşımızın ölümüyle sonuçlanan hava operasyonuna ilişkin istihbaratın MİT'ten kaynaklandığı' yönündeki iddialar gerçeği yansıtmamaktadır.

Genelkurmay Başkanlığının yaptığı 29 Aralık 2011 tarihli basın açıklamasında, söz konusu operasyonun nasıl gerçekleştirildiği belirtilmektedir. Buna rağmen bazı basın yayın organlarınca basın meslek ilkelerine aykırı bir şekilde Teşkilatımıza teyit ettirilmeden olayla ilgili gerçek dışı haberler yayınmlanmasından üzüntü duyulmaktadır.

Terörle mücadelenin etkin bir şekilde yürütülmesinin vazgeçilmez unsuru olan kurumlararası istihbarat paylaşımı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kararlılıkla sürdürülecektir.''

AA
http://www.haberturk.com/gundem/haber/701671-mitten-uludere-aciklamasi Mesajı Paylaş

Erdoğan'dan Uludere'yle ilgili ilk açıklama

"Elimizde 4 saatlik görüntü var. İnceleniyor"
30 Aralık 2011 Cuma, 13:16:56

Başbakan Tayyip Erdoğan, Uludere'de 35 kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili ilk kez konuştu. İşte Erdoğan'ın açıklamalarının satır başları:

İSTİHABARAT BİLGİSİ 10 GÜN ÖNCE GELMİÞ

Bölgede yapılan uçuş, istihbaratımızın 10 gün önce bilgilerini verdiği uçuştur. Yani bölgede yapılan uçuş istihbaratın verdiği bilgiyle yapıldı. İnsansız hava araçlarının bu tespitleri bire bir bunlar şudur şeklinde değerlendirilmesi mümkün değil. Bu görüntülerde 40 kişilik bir grup tespit edilmiştir. Daha sonra anlaşılmıştır bunların kaçakçılık yapan bir grup olduğu.

Daha sonra aldığım bilgilere göre böyle gruplar normalde 10 kişiyi geçmez. Katırların sayısı da çok fazla. Daha önce biliyorsunuz ki; örneğin Gediktepe olayında böyle bir terörist grup katırlarla ağır silahlar taşıyarak giriş yapmıştır. Hantepe'de de silahlar katırlarla taşınmıştı.

Bizim bu noktada üzüntümüz çok büyüktür. Þu anda da tüm incelemeler yapılıyor. Dİyarbakır'dan adli tıp yetkililerini gönderdik. Bu sabah itibari ile inceleme işlemleri bitti. Defin işlemlerinin de bitmiş olması gerekiyor. Ben oradaki tüm ailelere başsağlığı dilerken ölenlere de Allah'tan rahmet diliyorum.

ELİMİZDE 4 SAATLİK GÖRÜNTÜ VAR

Gerek savcılık buradaki çalışmalarını yürütürken, gerek TSK, gerek diğer güvenlik birimlerimiz çalışmalarını yapıyorlar. Bu çalışmalar sonuçlandığında durum çok daha net bir biçim alacaktır. Elimizde 4 saatlik görüntü var bunun da incelemesini yapıyoruz.

"DEVLET HALKINI BOMBALADI" BAÞLIĞI ACIMASIZDIR

Haftanin'deki olayla ilgili bazı gazetelerin attığı bazı başlıklar çok acımasızdır. 'Devlet halkını bombaladı' diye başlık atılmıştır. Bilin ki, bu devlet halkını bombalamaz, bizim zamanımızda böyle bir şey olamaz. Bir de bazı bazı köşe yazarlığı yapan cambazlar var. Bunlar istihbarat teşkilatımızı bizden daha iyi biliyorlar. Bunların galiba MİT'in içinde böcekleri var. Güya MİT'in verdiği bilgilerle bu olmuş. MİT'in son anda verdiği bir bilgi yoktur.

http://www.haberturk.com/gundem/haber/701563-erdogandan-uludereyle-ilgili-ilk-aciklama Mesajı Paylaş

35 kişi gecenin bir yarısı sınırda ne arıyordu TSK yapması gerekeni yaptı sadece. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz