PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Alıntı yapılan: Mizan - 15 Şubat 2012, 08:43:01
Onlar terörist değildi. Ölenlerin çoğu Pkk'yı veya Bdp'yi destekliyor olabilir. Ama bu onların öldürülmeleri gerektiğini göstermez. Bu olay ortalığı karıştırmak için bazı kişiler tarafından özel planlandı. Amaç "devlet sivilleri öldürüyor" dedirtmekti. Devlette bunun önüne geçmek için ölenlerin ailelerine tazminat verdi, ziyarete gitti vs vs. Eğer bu olmasaydı o zaman uluslararası kamuoyunda ve Kürt halkında bir rahatsızlık oluşurdu...

Ne saçmalıyorsun la sen ? ?

SINIR NAMUSTUR.

Destekliyor ama öldürülmeleri gerekmiyor ? Destekliyorlarsa cezasını çekmeleri gerekir.
Sonuçta oradakiler suç işlediler yapmamaları gereken bir hata yaptılar ve hatanın bedelini hayatları ile ödediler.

Bir şeyden de komplo teorisi üretmeyin.
Mesajı Paylaş

Onlar terörist değildi. Ölenlerin çoğu Pkk'yı veya Bdp'yi destekliyor olabilir. Ama bu onların öldürülmeleri gerektiğini göstermez. Bu olay ortalığı karıştırmak için bazı kişiler tarafından özel planlandı. Amaç "devlet sivilleri öldürüyor" dedirtmekti. Devlette bunun önüne geçmek için ölenlerin ailelerine tazminat verdi, ziyarete gitti vs vs. Eğer bu olmasaydı o zaman uluslararası kamuoyunda ve Kürt halkında bir rahatsızlık oluşurdu...

Senin annen bir melekti yavrum der gibi...
Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Þu manzara  dehşet  verici  ,  gün gelirde  bir  savaş  çıkarsa emin olun  (terörist  )  dediğimiz birçok kişi  bizim askerimize  karşı savaşır  ,  böyle bir günde  bile  pkk dan  korktukları  yada istedikleri  için  o tabutlara  pkk bayrağı sardırıyorlarsa  bir harp anında vay halimize  ,  libyadan beter oluruz  ,  kim dost kim düşman anlamadan sırtımızdan vuruluruz , kardeş sandıklarımız  beynimize kurşun doldurduğunda  vatandanda oluruz Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Ice - 15 Şubat 2012, 20:09:11

Ne saçmalıyorsun la sen ? ?

SINIR NAMUSTUR.

Destekliyor ama öldürülmeleri gerekmiyor ? Destekliyorlarsa cezasını çekmeleri gerekir.
Sonuçta oradakiler suç işlediler yapmamaları gereken bir hata yaptılar ve hatanın bedelini hayatları ile ödediler.

Bir şeyden de komplo teorisi üretmeyin.

Sınır namustur. Doğru. O halde kaçakçılık yapan herkesi idam edelim.

Destekleyenler cezasını çekmeli ama bu ceza ölüm cezası değil. Bunun cezası yasalarla bellidir. Kafana göre bomba atamazsın. Yapılan hata karşılıklıydı. Onlar riskli bölgede kaçakçılık yaparak hata yapıyorlardı. Biz onları bombalayarak hata yaptık veya bize "hata yaptırıldı"... Komplo teorisi üreten yok. Daha bugün o görüntüleri inceleyen bir uzman açıklama yaptı "o kişilerin terörist olmadıkları belli oluyor" diye. Onların terörist olmadıkları birileri tarafından biliniyordu. Ve o insanlar birileri tarafından kasten öldürüldü. Bu ölümler en çok pkk'nın işine yaradı. Devlet bu iş ile alakası olmadığını göstermek için tazminat ödedi. Üzgün olduğunu belirtti. Ve bence özürde dilenmeliydi. Aynısının sizin başınıza geldiğini düşünün. Yıllarca bölgede ki insanların kaçakçılık yapılmasına göz yumulurken birden bombardıman yapılıyor. Ve bir sülaleden 28 kişi ölüyor. Kendinizi o sülaleden hayal edin. Terörist olmayan adamı terörist edecek bir olay bu. Haksızlığa uğradım diye Türkiyeyi avrupaya şikayet etmek gibi bişey. Mesajı Paylaş

Sizin zihniyetiniz Esadın zihniyeti ile aynı. Birileri sırf muhalifleri destekliyor diye öldürülebilir. Sivil olması önemli değil. Esad tam olarak bunu yapıyor. Muhalifleri destekleyenleri öldürüyor. Onlar insan yahu! İnsan!  böcek mi ilaçlıyorsunuz?! Size önerim 20 yaş ve üstü bir G.Doğulu ile konuşmanız. Bu görüşleriniz eminim değişir. Biz sürekli birbirimize düşürülüyoruz. Aynı delikten iki kere sokulmak müslümana yakışmaz. Bir pkk destekçisi kandırıldı diye öldürülmemeli. Müslüman müslümanın kardeşidir. Bir pkk destekçisi müslümansa benim kardeşimdir. İtirazı olan "Müslüman müslümanın kardeşidir" hadisinde karşı gelmiş olur. Samimi müslüman zeka sorunu bulunmayan bir pkk destekçisini pkk aleyhinde ikna etmek samimi bir Müslüman için hiç zor değil. Birkaç hadis, birkaç ayet ile bütün müslüman pkk destekçileri pkk'dan vazgeçer. Eğer vazgeçmezse zaten dine karşı gelmiş olur. Zaten G.Doğu'da Pkk'yı desteklemeyenlerin tümü din nedeniyle pkkyı desteklemiyor. Çözüm dinimizde mvcut. Din kardeşliği ilkesine tam olarak iman etsek ortada sorun falan kalmayacak... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: enes38 - 16 Şubat 2012, 16:53:29
Þu manzara  dehşet  verici  ,  gün gelirde  bir  savaş  çıkarsa emin olun  (terörist  değil)  dediğimiz birçok kişi  bizim askerimize  karşı savaşır  ,  böyle bir günde  bile  pkk dan  korktukları  yada istedikleri  için  o tabutlara  pkk bayrağı sardırıyorlarsa  bir harp anında vay halimize  ,  libyadan beter oluruz  ,  kim dost kim düşman anlamadan sırtımızdan vuruluruz , kardeş sandıklarımız  beynimize kurşun doldurduğunda  vatandanda oluruz

Þu anki vaziyet kısmen böyle ne yazık ki... Ama bunu değiştirmek bizim aleyhimizde. Pkk destekçilerinin insan ve müslüman olduğunun bilincinde hareket edersek. Onlarda bize o şekilde yaklaşırlarsa ortada sorun kalmaz. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Mizan - 16 Şubat 2012, 20:50:13

Destekleyenler cezasını çekmeli ama bu ceza ölüm cezası değil. Bunun cezası yasalarla bellidir. Kafana göre bomba atamazsın. Yapılan hata karşılıklıydı. Onlar riskli bölgede kaçakçılık yaparak hata yapıyorlardı. Biz onları bombalayarak hata yaptık veya bize "hata yaptırıldı"... Komplo teorisi üreten yok. Daha bugün o görüntüleri inceleyen bir uzman açıklama yaptı "o kişilerin terörist olmadıkları belli oluyor" diye. Onların terörist olmadıkları birileri tarafından biliniyordu. Ve o insanlar birileri tarafından kasten öldürüldü. Bu ölümler en çok pkk'nın işine yaradı. Devlet bu iş ile alakası olmadığını göstermek için tazminat ödedi. Üzgün olduğunu belirtti. Ve bence özürde dilenmeliydi. Aynısının sizin başınıza geldiğini düşünün. Yıllarca bölgede ki insanların kaçakçılık yapılmasına göz yumulurken birden bombardıman yapılıyor. Ve bir sülaleden 28 kişi ölüyor. Kendinizi o sülaleden hayal edin. Terörist olmayan adamı terörist edecek bir olay bu. Haksızlığa uğradım diye Türkiyeyi avrupaya şikayet etmek gibi bişey.

Keşke edilseler....

Daha önce İHA görüntülerindeki şahısları vurmadıkları için TSK'yı yerden yere vurmadılar mı ?

Yok görüntüdekileri vurmadılar yok etmediler diye ?

Kendinde diyorsun RİSKLİ bölgede kaçakçılık yapıp hayatları üzerine kumar oynadılar , bunun bedelinide ödediler.

TSK'nın hiç bir hatası yok sadece daha öncedende yapması gerekeni yaptı.

Sayın yönetici SKYWOLF gerekli resmi paylaşmış belli terör yandaşı olmadıkları belli oluyor..

Alıntı yapılan: Mizan - 16 Şubat 2012, 21:03:05
Sizin zihniyetiniz Esadın zihniyeti ile aynı. Birileri sırf muhalifleri destekliyor diye öldürülebilir. Sivil olması önemli değil. Esad tam olarak bunu yapıyor. Muhalifleri destekleyenleri öldürüyor. Onlar insan yahu! İnsan!  böcek mi ilaçlıyorsunuz?! Size önerim 20 yaş ve üstü bir G.Doğulu ile konuşmanız. Bu görüşleriniz eminim değişir. Biz sürekli birbirimize düşürülüyoruz. Aynı delikten iki kere sokulmak müslümana yakışmaz. Bir pkk destekçisi kandırıldı diye öldürülmemeli. Müslüman müslümanın kardeşidir. Bir pkk destekçisi müslümansa benim kardeşimdir. İtirazı olan "Müslüman müslümanın kardeşidir" hadisinde karşı gelmiş olur. Samimi müslüman zeka sorunu bulunmayan bir pkk destekçisini pkk aleyhinde ikna etmek samimi bir Müslüman için hiç zor değil. Birkaç hadis, birkaç ayet ile bütün müslüman pkk destekçileri pkk'dan vazgeçer. Eğer vazgeçmezse zaten dine karşı gelmiş olur. Zaten G.Doğu'da Pkk'yı desteklemeyenlerin tümü din nedeniyle pkkyı desteklemiyor. Çözüm dinimizde mvcut. Din kardeşliği ilkesine tam olarak iman etsek ortada sorun falan kalmayacak...

Evet zihniyet aynı ;

Evet ölmeli bu ülkede teröröre destek veren kim varsa geberip gitmeli.

PKKyı destekleyen Oros.. Çocu.. tekidir. Suçuda vatanan ihanettir.

Þunu kafanıza sokun
20 yaşındaki kardeşleriminde yaşama hakları vardı..
Tek suçları TUNCELİ , ÞIRNAK , HAKKARİ , VAN , SİİRT , DİYARBAKIR'da vatani görevlerini yapmalarıydı.

Kana kan dişe diş. Mesajı Paylaş

Bu ülkede terör varsa bu iki tip insan yüzündendir

1) Senin gibi kendiyle aynı fikirde olmayanları insan yerine koymayan, onları dinlemeye tenezzül etmeyen, empati yeteneğinden yoksun Türk milliyetçisi Türkler.

2) Cahil, aç, inatçı, Kürt milliyetçisi Kürtler...

Bu iki tip insanda bana kalırsa din ile ıslah edilir...

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Ice - 16 Şubat 2012, 21:31:51
Alıntı yapılan: Mizan - 16 Şubat 2012, 20:50:13

Destekleyenler cezasını çekmeli ama bu ceza ölüm cezası değil. Bunun cezası yasalarla bellidir. Kafana göre bomba atamazsın. Yapılan hata karşılıklıydı. Onlar riskli bölgede kaçakçılık yaparak hata yapıyorlardı. Biz onları bombalayarak hata yaptık veya bize "hata yaptırıldı"... Komplo teorisi üreten yok. Daha bugün o görüntüleri inceleyen bir uzman açıklama yaptı "o kişilerin terörist olmadıkları belli oluyor" diye. Onların terörist olmadıkları birileri tarafından biliniyordu. Ve o insanlar birileri tarafından kasten öldürüldü. Bu ölümler en çok pkk'nın işine yaradı. Devlet bu iş ile alakası olmadığını göstermek için tazminat ödedi. Üzgün olduğunu belirtti. Ve bence özürde dilenmeliydi. Aynısının sizin başınıza geldiğini düşünün. Yıllarca bölgede ki insanların kaçakçılık yapılmasına göz yumulurken birden bombardıman yapılıyor. Ve bir sülaleden 28 kişi ölüyor. Kendinizi o sülaleden hayal edin. Terörist olmayan adamı terörist edecek bir olay bu. Haksızlığa uğradım diye Türkiyeyi avrupaya şikayet etmek gibi bişey.

Keşke edilseler....

Daha önce İHA görüntülerindeki şahısları vurmadıkları için TSK'yı yerden yere vurmadılar mı ?

Yok görüntüdekileri vurmadılar yok etmediler diye ?

Kendinde diyorsun RİSKLİ bölgede kaçakçılık yapıp hayatları üzerine kumar oynadılar , bunun bedelinide ödediler.

TSK'nın hiç bir hatası yok sadece daha öncedende yapması gerekeni yaptı.

Sayın yönetici SKYWOLF gerekli resmi paylaşmış belli terör yandaşı olmadıkları belli oluyor..

Alıntı yapılan: Mizan - 16 Şubat 2012, 21:03:05
Sizin zihniyetiniz Esadın zihniyeti ile aynı. Birileri sırf muhalifleri destekliyor diye öldürülebilir. Sivil olması önemli değil. Esad tam olarak bunu yapıyor. Muhalifleri destekleyenleri öldürüyor. Onlar insan yahu! İnsan!  böcek mi ilaçlıyorsunuz?! Size önerim 20 yaş ve üstü bir G.Doğulu ile konuşmanız. Bu görüşleriniz eminim değişir. Biz sürekli birbirimize düşürülüyoruz. Aynı delikten iki kere sokulmak müslümana yakışmaz. Bir pkk destekçisi kandırıldı diye öldürülmemeli. Müslüman müslümanın kardeşidir. Bir pkk destekçisi müslümansa benim kardeşimdir. İtirazı olan "Müslüman müslümanın kardeşidir" hadisinde karşı gelmiş olur. Samimi müslüman zeka sorunu bulunmayan bir pkk destekçisini pkk aleyhinde ikna etmek samimi bir Müslüman için hiç zor değil. Birkaç hadis, birkaç ayet ile bütün müslüman pkk destekçileri pkk'dan vazgeçer. Eğer vazgeçmezse zaten dine karşı gelmiş olur. Zaten G.Doğu'da Pkk'yı desteklemeyenlerin tümü din nedeniyle pkkyı desteklemiyor. Çözüm dinimizde mvcut. Din kardeşliği ilkesine tam olarak iman etsek ortada sorun falan kalmayacak...

Evet zihniyet aynı ;

Evet ölmeli bu ülkede teröröre destek veren kim varsa geberip gitmeli.

PKKyı destekleyen Oros.. Çocu.. tekidir. Suçuda vatanan ihanettir.

Þunu kafanıza sokun
20 yaşındaki kardeşleriminde yaşama hakları vardı..
Tek suçları TUNCELİ , ÞIRNAK , HAKKARİ , VAN , SİİRT , DİYARBAKIR'da vatani görevlerini yapmalarıydı.

Kana kan dişe diş.

Pkkya destek veren herkesi öldüreyim dersen en az 7 milyon insan öldürmen gerekir. Sen onları öldürerek hem büyük bir vebal altına giriyorsun, hem dünyanın tepkisini çekiyorsun, hem pkk'yı haklı duruma sokuyorsun, hem kan, gözyaşı ve nefret kazanıyorsun.

ben ise orada ki cahil insanları bilinçlendirerek, onların gönlünü kazanarak nüfus kazanıyorum, vebal altına girmiyorum, dünyanın tepkisini çekmiyorum, insanlara huzur ve barış veriyorum, kardeş kazanıyorum, vergi kazanıyorum vs vs...

Aklı mantığı olan bir insan her halükarda orda ki insanları mutlak kaybetmek yerine mutlak olmasa bile büyük oranda kazanmayı seçer... Mesajı Paylaş

Eh son yılların modası bu değil mi? Teröristler aslında birer melek, askerler ise cani, katil, darbeci vs vs. Teröristlerin kanatları eksik sadedece. O kadar insanı onlar değil, derin devlet yok etti ya. Melek onlar yavrum, melek... Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz