PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 16 Şubat 2012, 22:47:39
Eh son yılların modası bu değil mi? Teröristler aslında birer melek, askerler ise cani, katil, darbeci vs vs. Teröristlerin kanatları eksik sadedece. O kadar insanı onlar değil, derin devlet yok etti ya. Melek onlar yavrum, melek...

Pkk'lı teröristler ve Mehmetçiğimiz çocukluk yıllarında sokakta beraber top oynayıp aynı cipsi paylaşan fakat biraz büyüyünce kız kavgasına tutuşan iki delikanlı gibi. Normalde hiçbir dertleri yokken aralarına giren kız yüzünden kavga ediyor bu delikanlılar. Aslında iki taraf kendini diğer tarafın yerine koysa, kızın aralarına nifak soktuğunu anlasa sorun falan kalmayacak... Burada ki Pkklı ve Mehmetçikten kastım yöneticiler değildir. Pkk'nın yöneticileri ve devletin içinde ki bazı münafıkları bu delikanlılardan saymıyorum.

Bizde şimdi aramıza kız girmiş gibi farzedelim. Kardeş olduğumuzu, müslüman olduğumuzu, eskiden aynı cipsi paylaştığımızı, aynı topu oynadığımızı hatırlayalım. Ortada sorun kalmasın...

Ne teröristler melek, ne asker darbeci. Bunlar sadece fitneciler tarafından birbirine düşürülmüş kardeşler... Tek farkları beyinlere sonradan yerleştirilen zihniyetler. Bu zihniyeti bırakıp islam kardeşliği çatısı altında birleşseler ne kadar güzel olacak halbuki.. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Mizan - 16 Şubat 2012, 23:17:44
Eh son yılların modası bu değil mi? Teröristler aslında birer melek, askerler ise cani, katil, darbeci vs vs. Teröristlerin kanatları eksik sadedece. O kadar insanı onlar değil, derin devlet yok etti ya. Melek onlar yavrum, melek...

Pkk'lı teröristler ve Mehmetçiğimiz çocukluk yıllarında sokakta beraber top oynayıp aynı cipsi paylaşan fakat biraz büyüyünce kız kavgasına tutuşan iki delikanlı gibi. Normalde hiçbir dertleri yokken aralarına giren kız yüzünden kavga ediyor bu delikanlılar. Aslında iki taraf kendini diğer tarafın yerine koysa, kızın aralarına nifak soktuğunu anlasa sorun falan kalmayacak... Burada ki Pkklı ve Mehmetçikten kastım yöneticiler değildir. Pkk'nın yöneticileri ve devletin içinde ki bazı münafıkları bu delikanlılardan saymıyorum.

Bizde şimdi aramıza kız girmiş gibi farzedelim. Kardeş olduğumuzu, müslüman olduğumuzu, eskiden aynı cipsi paylaştığımızı, aynı topu oynadığımızı hatırlayalım. Ortada sorun kalmasın...

Ne teröristler melek, ne asker darbeci. Bunlar sadece fitneciler tarafından birbirine düşürülmüş kardeşler... Tek farkları beyinlere sonradan yerleştirilen zihniyetler. Bu zihniyeti bırakıp islam kardeşliği çatısı altında birleşseler ne kadar güzel olacak halbuki..
Alıntı yapılan: Mizan - 16 Şubat 2012, 22:40:18
Bu ülkede terör varsa bu iki tip insan yüzündendir

1) Senin gibi kendiyle aynı fikirde olmayanları insan yerine koymayan, onları dinlemeye tenezzül etmeyen, empati yeteneğinden yoksun Türk milliyetçisi Türkler.

2) Cahil, aç, inatçı, Kürt milliyetçisi Kürtler...

Bu iki tip insanda bana kalırsa din ile ıslah edilir...

3- Bu ülkede sadece kendi doğrularının doğru olduğunu sanıp diğer düşünceleri yok sayan sözde İslamcılar oldukça terör de olur, kriz de, iki yakamız bir araya gelmez. (Örnek: Benim gibi düşünmeyen müslüman değildir. (!) Sen kimsin ki İslamı tekeline alıyorsun sefil?

Teröristler ile mehmetçiğin kız kavgasına falan tutuştuğu yok. Bu işin İslamla uzaktan yakından alakası yok. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

1) Senin gibi kendiyle aynı fikirde olmayanları insan yerine koymayan, onları dinlemeye tenezzül etmeyen, empati yeteneğinden yoksun Türk milliyetçisi Türkler.

Sizin gibilerin ve Kürtçü Faşistlerin deyimiyle
Aşırı uç , Irkçı , Faşistin tekiyim hatta sizin gibilerin deyimi ile kafatasçı Türkçünün tekiyim.

Onların ödemediği elektirik parasınıda ödeyen bir kerizim..

Alıntı yapılan: Mizan - 16 Şubat 2012, 22:45:57

Pkkya destek veren herkesi öldüreyim dersen en az 7 milyon insan öldürmen gerekir. Sen onları öldürerek hem büyük bir vebal altına giriyorsun, hem dünyanın tepkisini çekiyorsun, hem pkk'yı haklı duruma sokuyorsun, hem kan, gözyaşı ve nefret kazanıyorsun.

ben ise orada ki cahil insanları bilinçlendirerek, onların gönlünü kazanarak nüfus kazanıyorum, vebal altına girmiyorum, dünyanın tepkisini çekmiyorum, insanlara huzur ve barış veriyorum, kardeş kazanıyorum, vergi kazanıyorum vs vs...

Aklı mantığı olan bir insan her halükarda orda ki insanları mutlak kaybetmek yerine mutlak olmasa bile büyük oranda kazanmayı seçer...
Bak benim Mehmetimin şehit olmasında kimin en ufak bir payı varsa gebermeyi hak eder sivilmiş yok şuymuş buymuş sıradan garip kaçakcıymıs falanmış filanmış fark etmez.
Askeriminde yaşama hakkı vardı.

Geride onlarıda bekleyen vardı.
Hiç evinizden davul ile askere yolladığınız yakınınız 10 ay sonra bayrağa sarılı bir tabutta döndü mü oturup arkasında ağladın mı ? İşte bu manzaraya sebeb olan herkes gebermeyi hak eder. Sayılar ister 7 olsun ister 5 olsun..

Daha neyi anlatamıyorum ben sana
oturmuş saçma sapan ümmetçilik lafları söyleyip duruyorsun.

Sen bu yolda devam et aman bir şey demiyorum ben.

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 16 Şubat 2012, 23:46:10

3- Bu ülkede sadece kendi doğrularının doğru olduğunu sanıp diğer düşünceleri yok sayan sözde İslamcılar oldukça terör de olur, kriz de, iki yakamız bir araya gelmez. (Örnek: Benim gibi düşünmeyen müslüman değildir. (!) Sen kimsin ki İslamı tekeline alıyorsun sefil?

Teröristler ile mehmetçiğin kız kavgasına falan tutuştuğu yok. Bu işin İslamla uzaktan yakından alakası yok.

Sayın yönetici
Arkadaşın bu dediğinizi anlayabileceği konusunda ciddi şüphelerim var.

Sonuçta kendisi Ayetleri istediği gibi yorumluyan birisi. Mesajı Paylaş

İşte o operasyonun görüntüleri! GALERİ
TSK internet sitesinde yayınladı...
16 Þubat 2012 Perşembe, 14:10:50
İşte o operasyonun görüntüleri

Þırnak'ın Bestler Dereler bölgesinde geçtiğimiz günlerde gerçekleşen ve 15 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonun görüntülerini Genelkurmay Başkanlığı basınla paylaştı.

13 ve 14 Þubat 2012 tarihlerinde gerçekleştirilen operasyonlarda Jandarma Kıdemli Üstçavuş Murat Bayram ile Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Kurt şehit olurken, 5'i kadın 15 terörist etkisiz hale getirilmişti.

Operasyonda etkisiz hale getirilen teröristlerin, terör örgütü PKK'nın Bestler Dereler grubu olduğu da açıklanmıştı.

http://www.haberturk.com/yasam/haber/716532-iste-o-operasyonun-goruntuleri-galeri

Tüm fotoğraflar için >>> http://www.tsk.tr/3_basin_yayin_faaliyetleri/3_4_tsk_haberler/2012/tsk_haberler_25_foto.htm
Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Vah vah vah tepki göstermiş ,lütufta bulunmuş beyefendi . Þimdiye kadar nerdeydin Kuklabaşı barzani birtane vatandaşın ölünce mi terör örgütü olduğunu anladım pkk'nın.. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Mizan - 16 Şubat 2012, 23:17:44

Ne teröristler melek, ne asker darbeci. Bunlar sadece fitneciler tarafından birbirine düşürülmüş kardeşler... Tek farkları beyinlere sonradan yerleştirilen zihniyetler. Bu zihniyeti bırakıp islam kardeşliği çatısı altında birleşseler ne kadar güzel olacak halbuki..

Teröristler ile mehmetçiğin kız kavgasına falan tutuştuğu yok. Bu işin İslamla uzaktan yakından alakası yok.

Ben mi diğer düşünceleri yok sayıyorum!? Pkk'lı gibi, Kürt gibi düşünen benim. Empati yapan insan nasıl diğer düşünceleri yok sayar? Benim gibi düşünmeyen müslüman değildir diyen kim? Bunu hangi sözümden çıkardınız? Beyninizde bir insan tanımı var beni de o tanıma göre yorumluyorsunuz sanırım.

Ve son olarak, bu işin İslamla her türlü alakası var. Diğer herşeyin, Yaratılan ve yaratılmayan (Allah) herşeyin İslamla alakası olduğu gibi... Þimdi söyleyin, Müslüman Kürtler ve Türkler sadece "Müslüman müslümanın kardeşidir" Hadisine riayet etse ırkçı Türk kalır mı? Terörist Kürt kalır mı? Adam kardeş gördüğüne kurşun sıkar mı? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Ice - 17 Şubat 2012, 00:02:01

Sizin gibilerin ve Kürtçü Faşistlerin deyimiyle
Aşırı uç , Irkçı , Faşistin tekiyim hatta sizin gibilerin deyimi ile kafatasçı Türkçünün tekiyim.

Onların ödemediği elektirik parasınıda ödeyen bir kerizim..

Alıntı yapılan: Mizan - 16 Şubat 2012, 22:45:57

Pkkya destek veren herkesi öldüreyim dersen en az 7 milyon insan öldürmen gerekir. Sen onları öldürerek hem büyük bir vebal altına giriyorsun, hem dünyanın tepkisini çekiyorsun, hem pkk'yı haklı duruma sokuyorsun, hem kan, gözyaşı ve nefret kazanıyorsun.

ben ise orada ki cahil insanları bilinçlendirerek, onların gönlünü kazanarak nüfus kazanıyorum, vebal altına girmiyorum, dünyanın tepkisini çekmiyorum, insanlara huzur ve barış veriyorum, kardeş kazanıyorum, vergi kazanıyorum vs vs...

Aklı mantığı olan bir insan her halükarda orda ki insanları mutlak kaybetmek yerine mutlak olmasa bile büyük oranda kazanmayı seçer...
Bak benim Mehmetimin şehit olmasında kimin en ufak bir payı varsa gebermeyi hak eder sivilmiş yok şuymuş buymuş sıradan garip kaçakcıymıs falanmış filanmış fark etmez.
Askeriminde yaşama hakkı vardı.

Geride onlarıda bekleyen vardı.
Hiç evinizden davul ile askere yolladığınız yakınınız 10 ay sonra bayrağa sarılı bir tabutta döndü mü oturup arkasında ağladın mı ? İşte bu manzaraya sebeb olan herkes gebermeyi hak eder. Sayılar ister 7 olsun ister 5 olsun..

Daha neyi anlatamıyorum ben sana
oturmuş saçma sapan ümmetçilik lafları söyleyip duruyorsun.

Sen bu yolda devam et aman bir şey demiyorum ben.

Sayın yönetici
Arkadaşın bu dediğinizi anlayabileceği konusunda ciddi şüphelerim var.

Sonuçta kendisi Ayetleri istediği gibi yorumluyan birisi.

Müslüman mısınız? Yanlış anlamayın, eğer müslümansanız bu söylediklerinize dini bir cevap vereceğim. Müslüman değil iseniz muhatap olmayacağım. Müslüman olmayan birine Irkçılığın iyi olmadığını ispatlayamam. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Mizan - 17 Şubat 2012, 16:24:53

Ben mi diğer düşünceleri yok sayıyorum!? Pkk'lı gibi, Kürt gibi düşünen benim. Empati yapan insan nasıl diğer düşünceleri yok sayar? Benim gibi düşünmeyen müslüman değildir diyen kim? Bunu hangi sözümden çıkardınız? Beyninizde bir insan tanımı var beni de o tanıma göre yorumluyorsunuz sanırım.

Ve son olarak, bu işin İslamla her türlü alakası var. Diğer herşeyin, Yaratılan ve yaratılmayan (Allah) herşeyin İslamla alakası olduğu gibi... Þimdi söyleyin, Müslüman Kürtler ve Türkler sadece "Müslüman müslümanın kardeşidir" Hadisine riayet etse ırkçı Türk kalır mı? Terörist Kürt kalır mı? Adam kardeş gördüğüne kurşun sıkar mı?

Ne müslümanı kardeşim? Sen bu yaratıkları insan yerine mi koyuyorsun da kardeşlikten bahsediyorsun? Bu şerefsizler mi müslüman? >:( >:(
Sen kim oluyorsun da bu ateist köpeklerin avukatlığını yapıp bir de din kardeşiymişiz gibi gösteriyorsun? Burada ayetleri hadisler vs kullanarak kendi boş düşüncelerini bize dikte etmeye çalışıyorsun? >:( Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Ice - 14 Şubat 2012, 20:37:46
İt iti ısırmaz..
Bu deyime katılmıyorum , it iti ısırır ,  adam adamı ısırmaz  , adam olmayandan mertlik beklenmez  , bunlar şahsi çıkarları için anasını bile satarlar , vatanını satan dinini  satan adamdan dost olmaz  , dün bize karşı  hırlayan köpek bir bakmışsınız işi düşünce  bizim itimiz olmuş ,  Türkiye  ve  kuzeyırak yönetimi arasında bugünlerde birşeyler  dönüyor  , yakında kokusu çıkar  , heleki bağımsızlık için  bölgede  tek destek bulacakları  ülkenin Türkiye olduğunu düşünüyorlarsa  2 haftada  pkk yı bile bitirirler...  Dediğim gibi  barzani  avrupada bağımsızlık için destek arıyor  ve  bağımsızlıktan sonra  sınırındaki tek destek alabileceği  ülke biz olduğumuz içinde  bugünlerde bize karşı iyi davranıyormuş gibi görünüyorlar ,   ırak suriye iran ve türkiyeye sınırı olan  ve  denize kıyısı olmayan  kürdistanın  dost  arayışıdır bunlar  , daha fazlasını görürseniz hatta peşmergenin pkk ile çatıştığını duyarsanız hiç şaşırmayın. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Mizan - 17 Şubat 2012, 16:28:08

Müslüman mısınız? Yanlış anlamayın, eğer müslümansanız bu söylediklerinize dini bir cevap vereceğim. Müslüman değil iseniz muhatap olmayacağım. Müslüman olmayan birine Irkçılığın iyi olmadığını ispatlayamam.

Müslümanım da senin vereceğin cevabı merak ediyorum gerçekten..

Videodan belli oluyor din kardeşlerimiz nede güzel namaz kılıyorlar. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz