PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Mehmetçik

Veled-i Zinalar

Belli ne kadar dindar olduklarıda dinlerine düşkün olduklarıda... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 17 Şubat 2012, 16:41:06
Alıntı yapılan: Mizan - 17 Şubat 2012, 16:24:53

Ben mi diğer düşünceleri yok sayıyorum!? Pkk'lı gibi, Kürt gibi düşünen benim. Empati yapan insan nasıl diğer düşünceleri yok sayar? Benim gibi düşünmeyen müslüman değildir diyen kim? Bunu hangi sözümden çıkardınız? Beyninizde bir insan tanımı var beni de o tanıma göre yorumluyorsunuz sanırım.

Ve son olarak, bu işin İslamla her türlü alakası var. Diğer herşeyin, Yaratılan ve yaratılmayan (Allah) herşeyin İslamla alakası olduğu gibi... Þimdi söyleyin, Müslüman Kürtler ve Türkler sadece "Müslüman müslümanın kardeşidir" Hadisine riayet etse ırkçı Türk kalır mı? Terörist Kürt kalır mı? Adam kardeş gördüğüne kurşun sıkar mı?
[/quo

Ne müslümanı kardeşim? Sen bu yaratıkları insan yerine mi koyuyorsun da kardeşlikten bahsediyorsun? Bu şerefsizler mi müslüman? >:( >:(
Sen kim oluyorsun da bu ateist köpeklerin avukatlığını yapıp bir de din kardeşiymişiz gibi gösteriyorsun? Burada ayetleri hadisler vs kullanarak kendi boş düşüncelerini bize dikte etmeye çalışıyorsun? >:(

Bende bundan bahsediyorum. Pkk aslında müslüman bir örgüt değil. Fakat Müslüman kürtleri kullanıyorlar. Kandırıyorlar. Müslüman Kürtlere bu görüntüleri gösterip, dinimizde terörün yeri olmadığını anlatırsak zaten pkkyı destekleyen çok az kişi kalır. Pkk destekçisi sayfalara, haber ajanslarına bir bir bakın. Sürekli cemaatlere iftira atıyorlar. Cemaatlerin "Kürt gençlerinin beynini yıkadığını" iddia ediyorlar. Çünkü cemaatler G.Doğuda dersaneler, yurtlar açarak, orada ki çocuklara etkinlik düzenleyerek "Türklerle Kürtlerin dost olduğunu, Müslümanların kardeş olduğunu" anlatıyorlar. Ben Egeliyim. Bulunduğum şehirde cemaat ev ve yurtlarında onlarca Kürt gördüm. Dünyada en sevdiğim insanlar içinde cemaatler vasıtasıyla pkkdan kurtulmuş gençler var. Onlarla Pkk sorunu hakkında sürekli istişare ediyoruz. Çok yakın akraba ve arkadaşlarının içinde pkklılar var. Bu iş savaşmakla değil, anlaşmakla çözülür. Kürtlerle Türklerin kardeş oldukları konusunda anlaşması lazım...

Siz bu videoda namazla dalga geçenleri gösteriyorsunuz. Bende size dine hakaret eden, namazı, başörtüsünü yasaklayan komutanları, zorunlu askerlik nedeniyle askeriyeye girmiş ateistleri gösterebilirim. Yanlış anlamayın. Tüm TSK'yı, tüm orduyu kötülemiyorum. Gerekirse bende bir mehmetçik olur dinim ve vatanım için canımı veririm. Fakat sizde lütfen tüm teröristlere ateist demeyin. Onlar kandırılmış insanlar olabilir. Ama bu müslüman olmamalarını veya kötü bir insan olmalarını gerektirmez.
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Ice - 17 Şubat 2012, 17:19:24
Mehmetçik

Veled-i Zinalar

Belli ne kadar dindar olduklarıda dinlerine düşkün olduklarıda...

Genelleme yapmayalım. Ben hiçbir zaman mehmetçiğe laf etmedim. Hiçbir zaman tüm pkklılar müslümandır demedim. Mesajı Paylaş

İstanbul'da yol kesip otobüs yaktılar

Þişli'de iki markete saldıran maskeli şahıslar, durdurdukları özel halk otobüsüne molotofkokteyli attı.
20.02.2012 - 08:42

Kimliği belirsiz ve yüzleri maskeli yaklaşık 20 kişilik grup, Þişli Mahmut Þevket Paşa Mahallesi Mithat paşa Caddesi üzerinde bulunan iki ayrı markete saat 19.30 sıralarında molotofkokteyli attı. Daha sonra Anadolu Kahvesi Darülaceze Caddesi'ne çıkan maskeli şahıslar, Kadıköy-Topkapı seferini yapan 34 ERJ 40 plakalı özel halk otobüsünün önünü kesti.

OTOBÜS ALEV ALEV YANDI

Otobüs sürücüsü Mustafa Çart, bütün kapıları açarak yolcuların inmesini sağladı. Bu sırada maskeli grup otobüse molotofkokteyli atmaya başladı. Yaklaşık 20 yolcu, can havliyle olay yerinden kaçmayı başardı. Saldırıya uğrayan otobüs ise alev alev yandı.

SALDIRGANLAR ARANIYOR

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye yangını söndürdü. Otobüs, tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Polis ekipleri de saldırganların yakalanması için çevrede çalışma başlattı.

CANLARINI ZOR KURTARDILAR

Otobüs sürücüsü Mustafa Çart, maskeli şahısların otobüsü durdurarak molotofkokteyli attıklarını söyledi. Çart, saldırıda canlarını zor kurtardıklarını belirtti. Görgü tanıkları da maskeli grubun yolcular indikten sonra otobüse saldırdıklarını anlattı. Vatandaşlar, "Bunu yapan insan olamaz" diyerek duruma tepki gösterdi.

Polis, olaylarla ilgili soruşturma başlattı.

http://www.ensonhaber.com/istanbulda-yol-kesip-otobus-yaktilar-2012-02-19.html Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

"Olur mu hiç canım? Bunu da terör örgütü yapmamıştır. Daha öncekileri de yapmadığı gibi değil mi? Terörsitler aslında birer melek, onlara sadece iftira atılıyor. O kadar insanı onlar öldürmedi. Din kardeşiyiz biz onlarla."

Bu kadar akan kana rağmen, halen bu zihniyete sahip at gözlükleriyle bakan, işine geleni gören, işine gelmeyeni görmezden gelen epey iki yüzlü varlık var. >:( >:(
Hadisler ve ayetler sadece onların çıkarları için var sanki. Tabi bu  zihniyete sahip insanlara göre teröristlerle din kardeşiyiz, ancak Suriye derha savaş açılması gereken bir düşman. Çünkü orada bizdeki gibi melek teröristler yok, sadece iç savaş var. O iç savaşı kimlerin ne amaçla başlattıkları çok açık. Ama düşman olmamız için tek neden şii olmaları. Rezalet... Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 20 Şubat 2012, 11:44:15
"Olur mu hiç canım? Bunu da terör örgütü yapmamıştır. Daha öncekileri de yapmadığı gibi değil mi? Terörsitler aslında birer melek, onlara sadece iftira atılıyor. O kadar insanı onlar öldürmedi. Din kardeşiyiz biz onlarla."

Bu kadar akan kana rağmen, halen bu zihniyete sahip at gözlükleriyle bakan, işine geleni gören, işine gelmeyeni görmezden gelen epey iki yüzlü varlık var. >:( >:(
Hadisler ve ayetler sadece onların çıkarları için var sanki. Tabi bu  zihniyete sahip insanlara göre teröristlerle din kardeşiyiz, ancak Suriye derha savaş açılması gereken bir düşman. Çünkü orada bizdeki gibi melek teröristler yok, sadece iç savaş var. O iç savaşı kimlerin ne amaçla başlattıkları çok açık. Ama düşman olmamız için tek neden şii olmaları. Rezalet...

Kelimesi kelimesine size katılıyorum Sayın SKYWOLF.. Mesajı Paylaş

PKK'ya bir darbe daha

Bingöl'de yapılan operasyonda 1'i köy muhtarı olmak üzere 12 kişi gözaltına alındı
24 Þubat 2012 Cuma, 14:08:11
PKK'ya bir darbe daha

Aydın ARIK / BİNGÖL (AHT)

Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından komando timlerinin de bulunduğu 200 kişilik ekip tarafından düzenlenen operasyonlarda terör örgütü PKK'ya yardım ve yataklık ettikleri gerekçesiyle 1'i dernek başkanı, 1'i köy muhtarı olmak üzere 12 kişi gözaltına alındı.

Bingöl Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, güvenlik güçlerince Bingöl genelinde Ekim 2011'den itibaren bölgede sağ olarak yakalanan teröristlerin verdiği bilgiler ile ele geçirilen evrak ve dokümanların incelenmesiyle başlatılan operasyonların aralıksız sürdürüldüğü belirtildi. Açıklamada, Bingöl kent merkezi ile merkeze bağlı Ortaçanak, Ekinyolu ile Yumaklı köylerinde haklarında bölücü terör örgütü mensuplarına yiyecek ve malzeme temin ettiği, araçları ile örgüt mensuplarını taşıdığı, taşımaya yardım ettiği, yapılacak eylemler ve askeri birlik hareketlilikleri ile ilgili örgüt mensuplarına bilgi temin ettiği ve bölgede faaliyet gösteren örgüt mensuplarına yardım yataklık yaptığı şeklinde iddialar bulunan kişilere yöneilk operasyon düzenlendiği belirtildi.

Jandarma Özel Harekât, Jandarma Komando timleri ile sivil jandarma ekiplerinden oluşan yaklaşık 200 kişinin katılımıyla Bingöl kent merkezi ile merkeze bağlı köyler ve İstanbul'da 9 adrese, zırhıl araç ve helikopter desteğiyle dün (perşembe) eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda aralarında 1 köy muhtarı, azası ve bir dernek başkanının da bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı. Yardım yataklıkla suçlanan 3 kişinin ise halen Bingöl M Tipi Kapalı Cezaevi'nde tutuklu olduğu belirlendi. Gözaltına alınanların ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda 2 adet ruhsatsız av tüfeği, örgütsel doküman ve malzeme ele geçirildi. Gözaltına alınan 9 kişi ile ilgili adli işlemlerin sürdüğü belirtildi. Ele geçirilen malzemeler savcılığın talimatıyla muhafaza altına alındı.

SON 1 YILDA 23 KİÞİ TUTUKLANDI
Son bir yılda Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı birliklerce yapılan operasyonlarda PKK terör örgütüne yardım ve yataklık ettikleri iddiasıyla 45 kişinin gözaltına alındığı ve 23'ünün tutuklandığı belirtildi.
http://www.haberturk.com/yasam/haber/719008-pkkya-bir-darbe-daha Mesajı Paylaş

PKK'nın Kani Reş Kampı vuruldu

Çukurca baskınına katılan PKK'lılara yönelik hava harekatı düzenlendi.
28.02.2012 - 00:24

İstihbarat birimleri, ikinci Çukurca saldırısına katılan bir grup PKK'lının Kani Reş kampına sığındığını tespit etti. 11 Þubat'ta Jetler havalandı ve kampı bombalandı.

Yaklaşık 200 PKK'lının barındığı kampa yönelik hava saldırısında 15 PKK'lı öldürüldü. Çok sayıda kişi de yaralandı.

İstihbarat kaynaklarına göre kampta bulunan grubun liderleri bombardımandan bir gün önce kaçtı.
http://www.ensonhaber.com/pkknin-kani-res-kampi-vuruldu-2012-02-28.html Mesajı Paylaş

Milli marş OUT Kürtçe marş IN

BDP'li vekillerden marş şov...
03 Mart 2012 Cumartesi, 06:26:39
Milli marş OUT Kürtçe marş IN

İlyas AKENGİN/ AHT

Demokratik Toplum Kongresi (DTK) ve Kürdi-Der'in Kürt dilinin sorunlarını tartışmak amacıyla Diyarbakır'da düzenlediği Kürt Dil Konferansı'na DTK Eşbaşkanı Ahmet Türk, BDP Van Milletvekili Özdal Öçer, BDP Bitlis Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu ile İran, Suriye ve Irak'tan çok sayıda akademisyen ve dil bilimci katıldı. Katılımcılar saygı duruşunun ardından Kürt marşı olarak bilinen "Ey Rakip"i okudu. Türk'ün katılmadığı marşı Üçer ile Zen derli oğlu yüksek sesle okudu.

'SİYASET DİLİ'
Konferansın açılışında konuşan Türk, 4 parça Kürdistan'dan (Türkiye, İran, Irak, Suriye) konukların bir araya geldiği konferansın Kürtler arasında birlikteliğin sağlanması için de önemli olduğunu söyledi. Dil, kimlik, kültür ve siyasetin hepsinin bir biriyle bağlantılı olduğunu kaydeden Türk, "Eğer dil kaybolursa diğer birlikteliği sağlayan konularda büyük sıkıntılar yaşanır. Kürt dili ile eğitim yapmak, Kürt dilinin eğitim ve siyaset dili olmasını ve resmi olmasını istiyoruz. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Kürt dilinin medeniyet dili olmadığını ve eğitim olmayacağını söylüyor. Kürt dili yüzyıllardır medeniyet ve eğitim dilidir" diye konuştu. Türk'ün ardından söz alan konuşmacılardan Suriye'den gelen İzzettin Abdullah, Ortadoğu'da yaşanan Arap Baharı ile birlikte Suriye'de Kürt dili okulları açtıklarını ve 6 yaşından 60 yaşına kadar insanların daha önce yasaklanan Kürtçe eğitim gördüğünü anlattı.

KİMLİK KARTI:
Ey Ragip (Rakip) Marşı
1976'da Kürt şair Dildar yazdı
1946'da İran'da kurulan Mahabat Kürt
Cumhuriyeti'nin resmi marşı

Ey Düşman, dinle düşman, Kürt halkı hâlâ yaşıyor.
Top ateşinden ve felaketlerden hiç yılmayacak.
Kürt gençliği aslan gibi şahlanıyor.
Sarsılmaz cesaretiyle, hayat tacını kanıyla kazanıyor.
Kim söyleyebilir Kürt'ün yok olduğunu!
Kürt yaşıyor, bayrağı yeniden dalgalanacak.
Biz ki Medler´in ve Key Hüsrev'in çocuklarıyız.
Kürdistan'dır daima inancımız ve yaşamımız.
Devrim çocuklarıyız kızıl renkle kutsandık.
Korkmuyor musun ey düşman, kanlı geçmişimizden!
Kürt gençliği daima kurban vermeye hazır.
Ölüme hazır, ölüme hazır, ölüme hazır

http://www.haberturk.com/gundem/haber/721219-milli-mars-out-kurtce-mars-in Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz