PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Oktay Vural: PKK'lı da şehit mi sayılacak

Vural, "Dağda PKK'nın öldürdüğü PKK'lıya da mı sivil şehit diyeceksiniz" dedi.
29.03.2012 - 07:00

Þehitlik bir dini mertebedir. Bunun içinin boşaltılmasını doğru bulmuyoruz. Dağda PKK'lılar kendi kendilerini infaz ettikleri zaman ne yapacağız? Bu kavramla uğraşmak doğru değildir, bu manevi bir değerdir. Bu AKP'nin milli ve manevi değerlerimizi yozlaştırma çabası.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, hükümetin sivil şehitlik ile ilgili düzenlemesine, "Dağda PKK'nın öldürdüğü PKK'lıya da mı sivil şehit diyeceksiniz" diye tepki gösterdi.TBMM'de basın toplantısı düzenleyen Vural, şöyle konuştu:
Yozlaştırma

"Þehitlik bir dini mertebedir. Bunun içinin boşaltılmasını doğru bulmuyoruz. Dağda PKK'lılar kendi kendilerini infaz ettikleri zaman ne yapacağız? Bu kavramla uğraşmak doğru değildir, bu manevi bir değerdir. Biz bunu AKP'nin milli ve manevi değerlerimizi yozlaştırma çabası olarak görüyoruz.
Müthiş buluş, ingilizce konuşmayan kalmayacak. Nasıl mı? TIKLAYIN!

Yine 'Terörle mücadelede yeni strateji' lafları dolaşmaya başladı. Strateji, açılım manyağı olduk. Sürekli yeni strateji diyorlar. Biz 'Mücadele edin' dedik, onlar müzakere etti. Terörle mücadele konusunda (Başbakan Yardımcısı) Bekir Bozdağ, 'BDP'ye inisiyatif kullanın' diyor. İnisiyatifi PKK'ya, BDP'ye vermiş. İnisiyatifi onlara veren bir hükümetin terörle mücadele niyeti yoktur.
Meclis'e şantaj

Dün (önceki gün) 4+4+4 teklifinin görüşmelerini TRT vermedi. TRT Genel Müdürü niye tüm Türkiye'nin izlemesini istemez? Bu kadar tartışılan, Türkiye'nin eğitim politikasını ilgilendiren bir konunun yayınlanmasına izin vermez. AKP muhalefeti susturmak için baskı ve şiddeti kullanmayı hızlandırdı. TBMM'ye şantaj uyguluyorlar."

http://www.ensonhaber.com/oktay-vural-pkkli-da-sehit-mi-sayilacak-2012-03-29.html Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Fehman Hüseyin: Bu yıl savaş yılımız
Fehman Hüseyin yeniden sahnede: Bu yıl savaş yılımız, nefes aldırmayın
28.03.2012 - 11:22

TSK'nın, Kuzey Irak'ta PKK kamplarının bulunduğu Kandil Dağı'na yönelik hava operasyonu sırasında yaralandığı ve Suriye'de tedavi gördüğü öne sürülen Bahoz kod adlı Fehman Hüseyin, örgüt kadrolarına eylem talimatları yağdırdı.
TELSİZLE TALİMAT VERDİ

Milliyet'in aldığı bilgiye göre, bir süredir kayıp olduğu ileri sürülen ve PKK'nın eylem gruplarını yöneten Bahoz kod adlı Suriye uyruklu Fehman Hüseyin ortaya çıktı. Kandil Dağı'na yönelik hava operasyonu sırasında yaralandığı ve Suriye'de tedavi edildiği bilgisi kamuoyuna yansıyan Hüseyin'in hafta sonu telsizle yasadışı örgütün dağ kadrolarına talimatlar verdiği öğrenildi.
"BU YIL SAVAÞ YILIMIZ, NEFES ALDIRMAYIN"

İstihbarat birimlerinin tespitlerine göre, Hüseyin telsiz talimatlarında Cudi Dağı'nda yaşanan son çatışmayı değerlendirdi. Hüseyin, kış üstlenmesinde olan dağ kadrolarına kış üstlenmesini bırakmaları ve araziye yayılmaları çağrısı yaparken, kırsaldaki geçişlerin kalabalık gruplarla değil, sayıları az olan gruplar halinde yapılması talimatını verdi. Son çatışmada, mevzilerde yer alan PKK'lıların açtığı ateşin etkili olması nedeniyle mevzilerde kesin adam bulundurulması talimatını veren Hüseyin'in, "Bu yıl savaş yılımız. Nefes aldırmayın" dediği tespit edildi. Hüseyin'in bu talimatları döküman haline getirilerek ilgili güvenlik birimlerine gönderildi.
ARAZİYE GÖMÜLÜ BOMBALAR

Bu arada, 6 polisin şehit olduğu Cudi Dağı'ndaki çatışmada sağ olarak yakalanan 2 PKK'lının sorgusu devam ederken, mağara ve çevresinde yapılan yer gösterme işlemlerinde toprağa gömülü olarak bekletilen 6 ayrı bomba düzeneği bulundu. A-4 tipi plastik patlayıcılardan hazırlanan bomba düzeneklerinin kullanıma hazır olduğu anlaşıldı. Bölgede ayrıca mühimmat ve çok miktarda yaşam malzemesi ele geçirildi. Yapılan sorgularda söz konusu mağarada PKK'nın eylem timleri olarak tanımlanan Öz Savunma Birlikleri'ne (ÖSB) eğitim verildiği anlaşıldı. Dağlık alanda özel olarak çok katlı olarak inşa edilen mağaranın operasyon sırasında yaşanan bombalama sırasında çöktüğü ve bir grup PKK'lının çökme altında kalarak öldüğü tespit edildi. Eğitime giden PKK'lıların benzer mağaralarda eğitim aldığı belirlenirken, mağaradan 12 kişilik ana grubun operasyondan bir gün önce ayrıldığı anlaşıldı.
HELİKOPTER YANAÞAMADI

Özel harekâtçıların şehit olmasıyla sonuçlanan operasyonla ilgili önemli bir ayrıntı da günışığına çıktı. Çatışmanın başlamasıyla birlikte il aşamada iki özel harekâtçının şehit olduğu, diğer şehitlerin ise, şehit özel harekâtçıların bölgeden çıkarılmaya çalışılması sırasında yaşamlarını yitirdiği anlaşıldı. Çatışma sırasında, sıcak temasın şiddeti nedeniyle helikopterlerin bölgeye yanaşamadığı ifade edildi. Ayrıca, mağarada PKK'lı grubun bulunduğu bilgisinin en az 3 gün önce alındığı, ancak hava operasyonu yapılmadığı kaydedildi.

http://www.ensonhaber.com/fehman-huseyin-bu-yil-savas-yilimiz-2012-03-28.html Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

bu yıl eğlenceli geçecek gibi çok leş fotosu görürüz inşALLAH ALLAH askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun Mesajı Paylaş

Bataklik kurumadikca bu PKK'li itler turemeye devam edecek, Suriye batakligi kesin olarak kurutulmali Mesajı Paylaş

Hadi bunlarin nankör hainlikleri anlasilabilir ancak bizim kendi nankörlerimiz ne yapiyor? Nerede bu savcilar.

Ikincisi bunlar milletvekili olurken ant icmediler mi, maasini aldigi devlete karsi hainlik yapabiliyorlar? Boylesi demokrasi inanin ABD'de yok! Mesajı Paylaş

Sadece Suriye'dekini kurutmak yeterli olmaz. Kuzey Irak'daki de yok edilmeli. Mesajı Paylaş

AB'ye girmek için daha demokratik oluyoruz ya. Türk'üm dersen ırkçısın, faşistsin, hapse atılırsın, Kürdüm dersen mazlumsun, demokratik hakların çok az denilerek her türlü ayrıcalığa sahip olursun. Toplumu hızla ayrıştırıyorlar. Ama sorarsan toplumdaki ayrışmanın önüne geçmesi için yapıyorlar her şeyi. Bizde zaten herkez eşit haklara sahipti. Kimse diğerini dili, ırkı, dini vs nedenlerle dışlamıyordu. Ama son yıllarda bunun tavan yaptığını görememek için kör olmak gerek. Birileri çıkıp birilerine sizin şu haklarınız olmalı, bunlar olmalı diyor. Diğeri de buna katılıyor. Bunun dışında kalanlar da sadece izliyor. BOP'un tüm bölgede gerçekleşen çalışmalarının ülkemizdeki ayağı hızla devam ediyor gibi. Arap baharının ilerleyişinin ülkemizde etkisini göstermesine zemin hazırlanıyor gibi sanki. Ülkemiz nereye gidiyor? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 29 Mart 2012, 12:32:18
Sadece Suriye'dekini kurutmak yeterli olmaz. Kuzey Irak'daki de yok edilmeli.

Hepsinden önce kendi sınırlarımız içindeki bataklık kurutulmalı. Mesajı Paylaş

Türkiye'ye saldırı planlayan İranlı terör birimi
Türkiye'deki hedeflere saldırı planlayan İranlı terör birimi belirlendi..
31.03.2012 - 06:58

İngiliz SKY haber kanalı, Türkiye'deki İsrail ve batılı ülkelere ait hedeflere saldırı planlayan İranlı gizli bir terör şebekesinin tespit edildiğini iddia etti.
KOMUTA AYETULLAH'TA

Kanalın savunma ve güvenlik editörü Sam Kiley'in özel haberine göre, istihbarat kurumlarının belirlediği "teröristler", İran devrim muhafızlarına bağlı olduğu ve özel operasyonlar yaptığı ileri sürülen Quds Tugayı'nın gizli teşkilatı 'Birim 400' bünyesinde görev alıyor. Quds Tugayı'nın İran'ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney'in komutasında olduğu öne sürülüyor.
TÜRKİYE'DEKİ HEDEFLERE SALDIRI PLANI

Haberde, ismini açıklamak istemeyen bir istihbarat görevlisinin şu ifadelerine yer verildi: "Birim 400, son birkaç ay içerisinde, Türkiye'deki İsrail, Musevi ve batılı ülkelerin aralarında bulunduğu hedeflere yönelik bir saldırı hazırlığında. Bize göre hazırlık prosedürleri ileri aşamada ve birimin niyetleri yakında gerçeğe dönüşebilir. Birim 400, İsrail ve ABD'nin, nükleer programı sebebiyle Tahran'a yönelik gittikçe artan hava saldırısı tehditlerine karşı, dünyanın her yerinde saldırılar düzenlemek ve İran'ın asimetrik gücünü göstermek amacını güdüyor. Avrupa ülkelerinde de saldırı planları yapıyor."

SKY televizyonunun elde ettiği belirtilen 53 sayfalık dosyada, Birim 400'ün kumandanlarının Hamed Abdellahi ile İran İstihbarat ve Güvenlik Bakanlığı eski bakan yardımcısı Majid Alavi olduğu kaydediliyor.
http://www.ensonhaber.com/turkiyeye-saldiri-planlayan-iranli-teror-birimi-2012-03-31.html Mesajı Paylaş

ben de bu ingilizleri bişey sanırdım. resmen amatörmüş bunlar yahu.

tam da İran'dan gelen mesajlar olumlu iken, ''düşmanımız ortak, nükleer teknolojiyi sizinle paylaşmaya hazırız, görüşmeler İstanbul'da olacak'' gibi demeçler verilirken, tutup Türkiye'de eylem yapacaklar öyle mi?

yeni numaralar lazım size ağalar. bunları kimse yemez artık.

konudan bağımsız ama ingilizler artık hükümlerinin geçmediği Ortadoğu yerine İrlanda'ya odaklansalar daha iyi olur. Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz