PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

PKK'lıların hedefinde binbaşı vardı
Amasya'da 2 askerin şehit olduğu, 5 askerin de yaralandığı olayın ayrıntıları ortaya çıkıyor.
12.04.2012 - 15:02

Olayın olduğu 9 Nisan günü erken saatlerde Çiğdemlik Köyü'nde gıda hırsızlığı yapıldığı ihbarı alınan bir bağ evine ön koltuğunda oturduğu sivil görünümlü askeri araçla giden Merkez Jandarma Komutanı Binbaşı Tarık Hekimoğlu, öğleden sonra yine timiyle gittiği köydeki diğer bir bağ evindeki hırsızlık olayının tahkikatın ardından sivil görünümlü askeri araca binmek yerine içinde köy muhtarının da olduğu evi soyulan köylünün aracına bindi.
OPERASYONLAR SÜRÜYOR

Askeri teamüller gereği araç komutanı Binbaşı Hekimoğlu'nun indiği ön koltuğa binen Astsubay Üstçavuş Osman Cantürk Göl, bir süre sonra köy mezarlığı yakınında meydana gelen mayın patlamasında ön kısmı parçalanan araçtaki sürücü er Murat Erdem ile birlikte şehit düştü.

Saldırıda yaralanan erler Arslan Þişman, Sıddık Sezer ve Tayfun Demirel tedavilerinin ardından bir süreliğine memleketlerine gönderilirken, Astsubay Başçavuş Cafer Þahin ile Uzman Çavuş Deniz Ergen'in durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Saldırının ardından bölgede başlatılan operasyonlar sürüyor.

http://www.ensonhaber.com/pkklilarin-hedefinden-binbasi-vardi-2012-04-12.html Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Þehit askerin son sözü geliyorlar oldu
Uzman Çavuş Caner Kesimal'ın Sakarya'daki baba ocağına ateş düştü.
12.04.2012 - 16:22

Þırnak'ın Uludere İlçesi kırsalında güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan 2 askerden Uzman Çavuş Caner Kesimal'ın, Sakarya'nın Karapürçek İlçesi'ne bağlı Mesudiye Köyü'nde oturan ailesi, acı haberle gözyaşına boğuldu. Uzman Çavuş Kesimal'ın şehit olduğu çatışma öncesinde telefonla aradığı annesine, "Þu anda nöbetteyim, birkaç kişi geliyorlar" dedikten sonra telefonu kapattığı öğrenildi.
"ONDAN SONRA GÖRÜÞEMEDİK"

Aslen Rize Ardeşenli olan İrfan Kesimal'ın 3 çocuğundan biri olan, 2009 yılında vatani görevini yaparken tezkere bırakarak Uzman Çavuş olan Caner Kesimal, Türkiye-Irak sınır hattında bulunan Uludere'ye Yeşimli Köyü Geymuşule üst bölgesinde bu sabah saatlerinde bir grup PKK'lı teröristle çıkan çatışmada şehit düştü.

Öğlen saatlerinde anne Havva ve baba İrfan Kesimal'a acı haberi, İl Jandarma Komutanı Adnan Arslan ve Karapürçek Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, sağlık ekibi eşliğinde verdi. Acı haber üzerine gözyaşına boğulan Kesimal çifti, baygınlık geçirdi. Acılı çifte, 112 ekibi müdahale etti. İrfan Kesimal, oğlunun şehit olduğu çatışmadan önce eşini telefonla aradığını söyleyerek, "Ben önceki gün görüştüm. Annesini aradı. 'Þu anda nöbetteyim, birkaç kişi geliyorlar' deyip telefonu kapatmış. Ondan sonra bir daha görüşemedik" dedi.

Oğlunun şehit haberiyle yıkılan Havva Kesimal, görüştüğü oğlunun saatler sonra şehit haberi gelince yıkıldı.

Þehit Uzman Çavuş'un cenazesi, ailesinin isteği üzerine yarın memleketleri Rize'nin Ardeşen İlçesi'nde toprağa verilecek. Þehidin 2 yıllık evli olduğu ve eşinin öğretmenlik yaptığı belirtildi.
http://www.ensonhaber.com/sehit-askerin-son-sozu-geliyorlar-oldu-2012-04-12.html Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Dün baya bir operasyon yapıldı galiba çünkü helikopterler bir gidip bir geliyordu föhler yapıyormuş operasyonları herhalde Mesajı Paylaş

90 larda 90bin kadar pkk lı vardı bügün 8 binlerden bahsediliyor.pkk dağdan çok artık siyasi alana kayıyor. çünkü ırakta kürt devleti kurulduğunda pkk da tasviye edilecektir gerek barzani gerekse mossad pkk yı istemeyecektir.kuzey ırak bağımsızlığını ilan etmeye son 1 adım kaldı oda musul ve kerkükte refarandum. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: OKÇULAR - 12 Nisan 2012, 18:46:11
Bob'un Önemli bir aktörü olan ve kendisine biçilen vazifeyi başarıyla yerine getiren TÜRKİYE değilmi..? Evet.

Eğer ABD verilen veya hedef gösterilen rolde enküçük bir sapma tesbit ederse Kürt kartını kullanacaktır.. Hükümette , cemaatte vazifesini şimdiye kadar aksatmadı.. Çıkar meselesi bunlar.. Sen beni gör .. ben seni göreyim hesabı.. ABD'de sözünü aksatmıyor. İlk önce Erbakanı 28 şubatla, Ecevitide koalisyon ve istikrarsızlıkla devre dışı bıraktırdılar. Böylece son ırak operasyonunu için pürüz çıkması engellendi... BOP'un lider ülkesinin yönetimi ve cemaatinin önü acıldı. Hiç birbirlerini sevmeyen fettullah ve milli görüş grupları birleşti ve iktidar oldu... Sonra Ergenekon, balyoz, arap baharı... Herşey rayında gidiyor.. Aslında son 10 yıldır örgütün silahlı mücadelesi bayağı azaldı. ABD nin bilgi paylaşımı ve kuzey ıraka düzenlelen operasyonlaa göz yumması sebebsiz değil.

Siz demirtaşın sözlerine kulak asmayın.. ABD istemedikce lafla bu işlerin yürümeyeceğini onlar bizden iyi biliyor..

Benim bildiğim BOB projesinin içinde iran ve Suudiler yok mesela ...o yüzden bu ülkelerde rejim değişikliği beklemiyorum..
Saygılar..

BOB Projesi ne demek? Fettulah ne? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: M.B.T - 11 Nisan 2012, 11:57:58
kürtlerin ne sorunu varmış şu an çözemedim.
İstedikleri gibi kürtçe konuşuyorlar,
Türkiye'nin en iyi okullarında okuyabiliyorlar,
En iyi arabalara biniyorlar,
En iyi mesleklerde çalışabiliyorlar,
Para dersen parada var.
E daha ne sorun varmış anlayamadım.

Olaya tersinden bakalım;
Devlet malına zarar vermek,
Bütün pis işlerle uğraşmak,
Vatan hainliği,
Hasetlik,
Teröre destek vermek.
Kalkmıslar birde sorun var.Hade len....sorun sizsiniz.Sizden başka varmı sorun...
Ben bunları biraz yahudilere benzetiyorum.

Kürtlerin tek sorunu hala senin gibi Kürt düşmanlığı  yapanların olması. İstedikleri gibi Kürtçe konuşamıyorlar, mesela Türkçe bilmeyen bir kişi kendini Kürtçe savunamıyor, en iyi okullarında okusalar da çok azlar. En iyi araba dediğin katır falan mı? En iyi meslek dediğin inşaat ameleliği mi? Para? Kürtlerin büyük çoğunluğu fakir. Sorunlar bunlar, bu sorunlarda her iki tarafında hatası var. Devlet ve Pkk kavga ediyor. İki taraftanda bir kısım halk bu kavgayı daha da büyütüyor. Olan mehmetçiğe ve orada ki masum halka oluyor.

Olayın tersinden bakmışsın ama bakarken bir Kürdün bu yazıya nasıl bakacağını dikkate almamışsın. Sen Kürtlere  Pis işlerle uğraşan, yahudi gibi, haset, vatan haini, sorun dersen adam tabi isyan eder. Sorun senin zihniyetin ve senin zihniyetine aynı şekilde cevap veren Pkklılar. İki tarafta aslında aynı şeyi yapıyor. Bir taraf pis Kürtler diyor, Bir taraf pis Türkler diyor. Aslında ikiside aynı zihniyete sahip. Mesajı Paylaş

Aslında bazen diyorum.  Topraklarımız dışında bir yerde Kürdistan isteyenleri toplayalım. Devletlerini kursunlar. Bi süre sonra pişman olsunlar Türkiyenin değerini anlasınlar diye :) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Ati - 15 Nisan 2012, 17:16:26

Kürtlerin tek sorunu hala senin gibi Kürt düşmanlığı  yapanların olması. İstedikleri gibi Kürtçe konuşamıyorlar, mesela Türkçe bilmeyen bir kişi kendini Kürtçe savunamıyor, en iyi okullarında okusalar da çok azlar. En iyi araba dediğin katır falan mı? En iyi meslek dediğin inşaat ameleliği mi? Para? Kürtlerin büyük çoğunluğu fakir. Sorunlar bunlar, bu sorunlarda her iki tarafında hatası var. Devlet ve Pkk kavga ediyor. İki taraftanda bir kısım halk bu kavgayı daha da büyütüyor. Olan mehmetçiğe ve orada ki masum halka oluyor.

Olayın tersinden bakmışsın ama bakarken bir Kürdün bu yazıya nasıl bakacağını dikkate almamışsın. Sen Kürtlere  Pis işlerle uğraşan, yahudi gibi, haset, vatan haini, sorun dersen adam tabi isyan eder. Sorun senin zihniyetin ve senin zihniyetine aynı şekilde cevap veren Pkklılar. İki tarafta aslında aynı şeyi yapıyor. Bir taraf pis Kürtler diyor, Bir taraf pis Türkler diyor. Aslında ikiside aynı zihniyete sahip.

Kürtlerin fakirliği mi? Emin misin çok fakir olduklarına? Irkçılık olarak kimse algılamasın bunlar ama madem paran yok, en az bir düzine çocuk neden yaparsın. O çocukları okutamazsın, bakamazsın, sonra devlete kızarsın. Devlet senin uçkurunu düşünmek zorunda mı? Ezilmişlikten bahsediliyor, adaletsizlikten! Diğer vatandaşlardan farklı ona ne haklarınızda. Hiçbirşey yok değil mi? İstediğinizde okuyabiliyorsunuz. Doktor, mühendis, asker, bakan, başbakan, hatta cumhurbaşkanı bile olabiliyorusunuz. Bu ülkenin kanunlarına uyduktan sonra diğer vatandaşlar gibi sizler de huzur içerisinde yaşayabiliyorsunuz. Daha da yazayım mı? Sayfalar sürer. Bırakın bu arabesk psikolojisiniz. Dürüst olun! Mesajı Paylaş

BOP MOP hicbirsey sokmez, hersey yine kendi elimizde. Biz guclu olalim kimse cevremizi istedigi gibi duzenleyemez. Biz guclu olmazsak icislerimize bile karisirlar, bu is boyle. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Nutuk - 16 Nisan 2012, 14:41:39
BOP MOP hicbirsey sokmez, hersey yine kendi elimizde. Biz guclu olalim kimse cevremizi istedigi gibi duzenleyemez. Biz guclu olmazsak icislerimize bile karisirlar, bu is boyle.
+ 1 Mesajı Paylaş
Özgürlük için Pardus...

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz