PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Siyasi Uzantıyla Mücadele ne demek ? Siyasi Uzantı dedikleri TBMM içindeki PKK' nın ta kendisidir. Benim esas üzüldüğüm nokta maalesef Türk Milletinin büyük bölümünün değer yargılarını kaybetmiş olmasıdır.İnsanlarımızın bireysel bazda Türkiye'nin gündemi ile ilgili derinliğine araştırma yapmamaları, okumamaları i inceleyerek sonuçlara ulaşabilme  vasfını kazanamamaış olmaları bugün Ülkemizin karşı karşıya kaldığı ciddi tehditlere gebe kalmasına sebebiyet vermektedir. Acı olan gerçek budur.

Bir Ülkenin Yargısı , Kanunları Bebek Katli Öcalan'a Sayın denmesine geçit veriyorsa o iş bitmiştir.

Çok yakın bir gelecekte temenni etmemekle birlikte Tarihin Başa sardığı gerçeği  açık ve net biçimde görülecektir. O tarihe kadar kafası kuma gömülü insanlarımıza iyi uykular dilemekten başka çare gelmiyor aklıma...

Allah Vatanımızı Korusun....

Mesajı Paylaş

60 yıldır devam eden yanlış politikaların devamı sadece başka bişi degil.nedense bazı kesimler yenimiş gibi barınıb duruyor bu güzelim ülke ve yuce TÜRK mitini bu duruma getirenler utansın milletini suclamasın.saygılar.... Mesajı Paylaş
Özgürlük için Pardus...

PKK'nın 600 kişilik kanlı planı

İstihbarat kaynakları kanlı terör örgütü PKK'nın hedefindeki yeni bölgeyi deşifre etti.
07.06.2012 - 10:54

İstihbarat kaynaklarına göre Hakkari kırsalında 600 terörist bulunuyor. Bir diğer çarpıcı gerçek de terörist kamplarıyla ilgili. Örgütün İran ve Irak'ta Türkiye sınırına yakın 20'den fazla kampı bulunuyor. Terör örgütünün son kanlı planı da ortaya çıktı. Terör örgütü, saldırılarını Türkiye'nin kuzeyine taşıma hazırlığı yapıyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuyla ilgili görüşmesinden sonra bölgede operasyonların artması bekleniyor.
20'DEN FAZLA TERÖR KAMPI VAR

Zap, Metina, Avaşin, Haftanin terör örgütünün en çok bilinen kamplarından sadece bir kaçı. Örgütün 20'den fazla kampı bulunuyor. Bunların çoğunluğu İran ve Irak'ta yer alıyor. Kandil'deki kamp sayısı ise 8 ile sınırlı.
KISA SÜRELİ "BOMBA" EĞİTİMİ

Terör örgütü kamplarda kandırılmış gençlere eğitim veriyor. Gençler çoğunlukla kısa süreli bomba eğitimi alıyor.
KAMPLAR TÜRKİYE SINIRINDA

İstihbarat birimlerince yapılan çalışmalarda kamplarla ilgili birçok gerçek su yüzüne çıktı. Kampların çoğunun Türkiye sınırına 5-10 kilometre uzaklıkta olması dikkat çekici.

Saldırıyı gerçekleştiren teröristler sınıra yakın kamplara kaçıyor. Bu kampların çoğu da yürüme mesafesinde bulunuyor.
HAKKARİ KIRSALINDA 600 TERÖRİST VAR

Elde edilen son bilgilere göre Hakkari kırsalında da çok sayıda kamp bulunuyor. Bu kamplarda 600 terörist bulunuyor.
KAÇAKÇILIĞI KONTROL EDEN GRUP

Þehidan kampındaki 150'ye yakın terörist, kaçakçılığı kontrol ediyor. Terör örgütüne haraç vermeyenler kaçakçılık yapamıyor. Kavaklı kampındaki terörist sayısı ise 30-40 civarında...

Teröristlerin ihale alan firmaların temsilcilerini buraya götürüp haraç kestiği iddia ediliyor.
HAİN EYLEMLERİN PLANLADIĞI KAMP: AVAÞİN-BASYAN

Aktütün, Hantepe ve Çukurca saldırılarını gerçekleştiren teröristler Avaşin-Basyan kampında barınmış. Þu anda bu kampta 200'e yakın terörist olduğu tahmin ediliyor.

Irak sınırındaki Avaşin-Basyan kampı Hakkari'nin Dağlıca kasabasının da hemen karşısında bulunuyor.
KAZAN VADİSİ'DE TERÖRİST YUVASI

Kazan Vadisinde tahmin edilen sayı ise 150 civarında. Þemdinli Derecik kırsalında da 50'ye yakın teröristin barındığı tahmin ediliyor.
TERÖR ÖRGÜTÜNÜN YENİ PLANI

Teröristlerin kendi aralarında yaptığı konuşmalarda çarpıcı bir gerçek daha ortaya çıktı. Terör örgütü eylemlerini Türkiye'nin kuzeyine taşımaya hazırlanıyor.

Kars, Ağrı, Ardahan ve Iğdır da eylemlerin planlandığı diğer bölgeler arasında yer alıyor.

Güvenlik güçleri istihbari çalışmalar kapsamında operasyonlarını bu bölgelerde yoğunlaştırdı. (TRT Haber)
http://www.ensonhaber.com/pkknin-600-kisilik-kanli-plani-2012-06-07.html Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Cem karaca demiş ya bu döngü kısır döngü diye TRT ve Sağolsun istihbarat birimleri bunları görmüş öğrenmiş iyi hoş güzel de bu malum yerlerin hepsine karadan havadan defaten taruz edildi ..ve bu bölgelerin boşaltılmasıyla da malum güruh tekrar bu mıntıkalara geri döndü...bu haber doğrultusunda sıradan bir vatandaşın sorduğunu soracam ilgililere........ee sonuç ne yaptınız veyahut ne yapacaksınız ..yok geçen yıl gibi kekliktepe gibi bir yeri vurup çiğerimizi 25 yerinden yaktıktan sonra  değil 50-60 600 ünü gebertseniz beyhude geçen yılki filimi izlememek ve muhtemel yaz sonu sansasyonel bir eylem yapmalarına izin vermemek için bu güruha layık bir ders vermeyi de düşünürlermi acaba yetkililerimiz....

Bazen gerçekten sıkıcı oluyor iş işten geçtikten sonra geniş çaplı da hava destekli de operasyonlara gitmeler testi kırılmadan testiyi kıracakların kafasını kırsak daha iyi mi olur ne..?? Mesajı Paylaş

Ben bir karadenizli olarak ve alz olarak devlşetin bize uygun silah vermesini isterim fakat kusura bakmasınlar sağ yakalamayız yakaladığımızın orda derisini yüzer bunu bütün dünyaya ibreti alem olsun diye yayınlarız karadeniz pkk lı köpeklere mezar olacaktır orda pkk yı besleyenleri devlet izin versin beşikten mezara kadar katlederiz 1 gram bile acımayız o vatan haini şerefsizlere hayvanlara göstermiş olduğumuz merhamet duygusunun 1 mikro mikro gramını dahi göstermeyiz.ekmek isterlerse veririz ama o ekmeği boğazından geçirmeyiz. Mesajı Paylaş

Ya  ermenistandan bir  yardım  göreceklerine inanıyorlar  yada bu  şerefsizleri birtürlü bulamayan heronlar yerine gelecek  anka nın  başlarına bela olmaması için  karadenizin  ormanlık arazilerine  kaçmak istiyorlar  veya her ikiside olabilir ,  doğudaki  yeni karakollara baskınlar mümkün olmuyor  , yeni araçlar  sayesinde adi mayınlarıda işe yaramaz hale geldi  , profesyonel  askerler  ve polis  güçleri  ciddi bir  güvenlik ağı oluşturuyor  ,  bu saatten sonra  pkk nın büyümesi mümkün değil  yavaş yavaş eriyorlar. Mesajı Paylaş

peki ankaların veyahut her hangi bir ihanın ormanlık alanda görüşü ne kadar kısıtlanır önlemi nedir? Mesajı Paylaş

pkk asla 90 lardaki gibi bir güce ulaşamaz amma erdidi bitti demek çok çok büyük bir hata olur

evet yeni karakollar ve mrap lar güvenlik birimlerimize hatırı sayılır bir güvenlik sağlasada bir düzine doçka ve 2-3 havanla bu karakolları veyahut ileri üs bölgelerini ki herkesin büyük yanılgısı bu biz kekliktepe de aktütünde de dağlıca da karakolda değil karakolun emniyetini sağlayan ileri üs bölgelerinde zayiata uğradık tekrar zayiat vermemeiz kaçınılmaz olur özellikler hakkari ve şırnak bölgesinde

ihalar mevcut gece ve termal görüş sitemlerini faydalı kullanabilmesi için net bir görüşe ihtiyaç duyar dolayısyla sis pus ve yağmur veyahut doğal bitki örtüsü bu güruhun hareketini kamufle edebilir özellikle 2-3 lü guruplar halinde hareket ettiklerini ve malzemelerin bazılarını da MASUM ! kaçakçılara taşıttıklarını düşünürsek ( bu benim görüşüm)

velasıl kelam bataklık hakkari nin güneyinde risk en az 2-3 yıl öncesi kadar yüksek yeni karakol ve mrap geldi zayiat olmaz diye kimseler rahatlamasın (Malesef) vibed türü patlayıcılar ile 120 lik havanlar ve 76 lık gtt ler ile doçkalar çok etkili silahlardır eğer saldıranı saldıramadan ezemezseniz zayiat vermeniz kaçınılmaz olur...evet belki sayısında azalma olur ama meşhur tabirdeki gibi sayın arkadaşlarım BASKIN HER ZAMAN BASANINDIR... Mesajı Paylaş

Bostancıbaşı size katılmıyorum zira -2769 dereceye kadar  TERMAL KAMERALAR görür zira termal kameraların -270 c dereceye kadar ARGON gazı vasıtası ile soğutulmaktadır o sebepten yağmurda göremedik mazereti bence cahil insanları kandırmak için söylenmektedir zira bu gazı bizler bazı sistemlere yükleme yapmaktayız o sebepten yağmuru boş ver karda dahi onları görürsünüz görmek isterseniz tabiki. Mesajı Paylaş

hedefi görmesi lazım sistemin yağmur dediğin aslında su parçaçığıdır yani bir tür örtü valla seni bilmem ama biz askerde kullandık yağmurda çokda etkili olduğunu söyleyemem aynı şey sis içinde geçerli Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz