PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

her ne kadar ''malum'' medya görevini yapan ve devlet otoritesini temin etmeye çalışan o polisi suçlu göstermeye çalışıp, dağdaki silahlı itlerden başka hiçbir devlet otoritesini tanımayan asi şöförü aklamaya çalışşsa da kelle koltukta çalışan o polis mükafatlandırılmalıdır.

http://gundem.milliyet.com.tr/trafik-polisi-havaya-ates-acti/gundem/gundemdetay/09.06.2012/1551469/default.htm

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/33466/20726829/1/iste-diyarbakir-da-gerginlik-yaratan-o-anlar.aspx

YETER ARTIK BUNLARI ÞIMARTTIĞINIZ!!!! Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Alıntı yapılan: bostancıbaşı - 09 Haziran 2012, 15:57:30
hedefi görmesi lazım sistemin yağmur dediğin aslında su parçaçığıdır yani bir tür örtü valla seni bilmem ama biz askerde kullandık yağmurda çokda etkili olduğunu söyleyemem aynı şey sis içinde geçerli
Denendi test edildi onaylandı  ,  bizde  bir termal kamera vardı , sisli havalarda  göremiyorduk  ,  termal kameralarında arasında farklılıklar  vardır elbette bizimkisi elde taşınabilecek  bataryalı basit birşeydi ama  yinede çalışma mantığı aynıydı  yani göstermiyordu ,  heronların  kameraları  ağaç altında saklanan  teröristi  göremiyordu ve teröristler bu yönde eğitim alıyorlardı  , bu  haberlrde defalarca çıkmıştı , yani size katılıyorum  ,  doğa şartları bazen en mükemmel teknolojileri bile  etkisiz yapıyor. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: bostancıbaşı - 08 Haziran 2012, 20:07:48
pkk asla 90 lardaki gibi bir güce ulaşamaz amma erdidi bitti demek çok çok büyük bir hata olur

evet yeni karakollar ve mrap lar güvenlik birimlerimize hatırı sayılır bir güvenlik sağlasada bir düzine doçka ve 2-3 havanla bu karakolları veyahut ileri üs bölgelerini ki herkesin büyük yanılgısı bu biz kekliktepe de aktütünde de dağlıca da karakolda değil karakolun emniyetini sağlayan ileri üs bölgelerinde zayiata uğradık tekrar zayiat vermemeiz kaçınılmaz olur özellikler hakkari ve şırnak bölgesinde

ihalar mevcut gece ve termal görüş sitemlerini faydalı kullanabilmesi için net bir görüşe ihtiyaç duyar dolayısyla sis pus ve yağmur veyahut doğal bitki örtüsü bu güruhun hareketini kamufle edebilir özellikle 2-3 lü guruplar halinde hareket ettiklerini ve malzemelerin bazılarını da MASUM ! kaçakçılara taşıttıklarını düşünürsek ( bu benim görüşüm)

velasıl kelam bataklık hakkari nin güneyinde risk en az 2-3 yıl öncesi kadar yüksek yeni karakol ve mrap geldi zayiat olmaz diye kimseler rahatlamasın (Malesef) vibed türü patlayıcılar ile 120 lik havanlar ve 76 lık gtt ler ile doçkalar çok etkili silahlardır eğer saldıranı saldıramadan ezemezseniz zayiat vermeniz kaçınılmaz olur...evet belki sayısında azalma olur ama meşhur tabirdeki gibi sayın arkadaşlarım BASKIN HER ZAMAN BASANINDIR...

Ve evet bu gün malesef 8 şehit benim gibi klavya başında oturup dövünmekten başka bir şey yapamayan bir adamaın düşündüğünü hem gören hem bilen insanlar o güneydeki bataklığa ne zaman müdahale edecek şu suriyeye ayrıdığınız enerjinin çeyreğini buraya ayıraydınız ya....

Þİmdi açıklamalar

Devletimiz büyüktür
azim ve kararlığımız devam edecektir
Silahla bir yere varılmaz
Geniş çaplı hava destekli yer depmeli operasyon

..ya vallahi sıktınız ya..Ateş düştüğü yeri yaktı Başta aileleri Silahlı Kuvvetlerimiz ve Türkiyenin başı sağolsun... Mesajı Paylaş

maalesef bugün yine bir şok yaşadık. 8 şehit daha... Hemen youtube dan konu ile alakalı bir haber aradım ama çok ilginç bir yoruma rastladım. Bu yorum 4 gün önce bir terörist tarafından yapılmış. yorumu aşağıya kopyalıyorum.
[/quote]

"Dağlıca baskını 8 asker şehit diyorlar yalan inanmayın en az 30 asker ve 1 skorsky şehit düştü vede 2 skorky helikopter darbelendi..
Kışın şartlarında faydalandınız şimdi sıra bizde intikam sıcak havadayken daha güzel oluyor!.."

[/quote]

Her gün haber okurum. Ama bu habere rastlamamıştım. Demek ki bu haber 4 gün boyunca saklandı. Çok yazık. Þimdi o şehit ailelerin yerine koymaya çalışıyorum kendimi. İnanılmaz bir acı...
Birileri Bu ülkeye çok fena ihanet ediyor. 300 terörist elini kolunu sallaya sallaya karakol vurmaya geliyor. Kimse müdahale etmiyor.
Bu şehit haberlerinin sona ermesi için her karakola 1 paşanın oğlunu yerleştirmek lazım. Bak o zaman o heronlar bozuluyor mu? O teröristler o karakolların yanına yaklaşabiliyorlar mı...
Yazık çok yazık... Mesajı Paylaş

http://gundem.milliyet.com.tr/daglica-daki-saldirinin-ardindan-hakkari-yuksekova-da-4-bin-askerin-katildigi-operasyon/gundem/gundemdetay/19.06.2012/1555918/default.htm

normalde böyle bir kuşatma düşmanın TAMAMEN imhasıyla sonuçlanır. göreceğiz bakalım bu haber palavra mı gerçek mi?

neden son zamanlarda bir şehit haberi gelse bütün medya hemen soğutma, gaz alma çabalarına giriyor bir düşünmek lazım. hainleri koruyanlar asıl medyada!!! Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Alıntı yapılan: assslan - 19 Haziran 2012, 15:57:38
maalesef bugün yine bir şok yaşadık. 8 şehit daha... Hemen youtube dan konu ile alakalı bir haber aradım ama çok ilginç bir yoruma rastladım. Bu yorum 4 gün önce bir terörist tarafından yapılmış. yorumu aşağıya kopyalıyorum.

"Dağlıca baskını 8 asker şehit diyorlar yalan inanmayın en az 30 asker ve 1 skorsky şehit düştü vede 2 skorky helikopter darbelendi..
Kışın şartlarında faydalandınız şimdi sıra bizde intikam sıcak havadayken daha güzel oluyor!.."

[/quote]

Her gün haber okurum. Ama bu habere rastlamamıştım. Demek ki bu haber 4 gün boyunca saklandı. Çok yazık. Þimdi o şehit ailelerin yerine koymaya çalışıyorum kendimi. İnanılmaz bir acı...
Birileri Bu ülkeye çok fena ihanet ediyor. 300 terörist elini kolunu sallaya sallaya karakol vurmaya geliyor. Kimse müdahale etmiyor.
Bu şehit haberlerinin sona ermesi için her karakola 1 paşanın oğlunu yerleştirmek lazım. Bak o zaman o heronlar bozuluyor mu? O teröristler o karakolların yanına yaklaşabiliyorlar mı...
Yazık çok yazık...
[/quote]

dezenformasyona alet olmayalım arkadaşlar bu habere diğer 22 şehit nerde bu adamların annesi babası abisi akrabası yokmu nasıl saklayacaksın heronlar herşeyi görecek diye bi durum söz konusu değil mümkünde değil mesele taktik den kaynaklı

Güvenlik birimleri savunmada kaldığı sürece k ırakta bu şerefsizler rahatsız edilmediği sürece saldırılar devam edecek bu son olmayacak savaşı k ırağa taşımamaız lazım savunan bekleyen değil saldıran beklenmedik anda vuran olmamız lazım 1993-1994 de yaptığımız gibi Mesajı Paylaş

Sanırım hastaneye kaldırılan yaralıları kastediyorlar. Ama şunu belirtmeliyim ki ben medyamıza güvenmiyorum. Medya Türk halkını bilgilendirmiyor. Medyamızın tek işi halkımızı yönlendirme çabası maalesef. Bunu bizzat askerlik görevimi yaparken çok iyi gördüm. Haftada bir şehit gelirdi ama medyada yer almazdı.  Bu yüzden ben bu tür haberleri okurken çok farklı sitelere bakarak olayı anlamaya çalışıyorum.

Bostancıbaşı söylediklerin doğru. O dediklerini yapmak lazım. Ama maalesef büyüklerimiz yapmıyor. Taktik yanlış diyorsun ya hani.. Bizimkiler taktik te yapmıyor. İhanet var İhanet...

Mesajı Paylaş

Bu arada o 4 gün önce yapılan yorumu destekleyen bir haber bulamadım. Belki de biri dört gün önce yorum yaptı ve bugün bu yorumu değiştirdi. Ben de sazan gibi bu yorum dört gün önce yapıldı diye atladım... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: assslan - 19 Haziran 2012, 19:39:11
Bu arada o 4 gün önce yapılan yorumu destekleyen bir haber bulamadım. Belki de biri dört gün önce yorum yaptı ve bugün bu yorumu değiştirdi. Ben de sazan gibi bu yorum dört gün önce yapıldı diye atladım...

Estağfurrullah arkadaşım sazanlık falan değil forumun amacı herkesin bildiğini dili döndüğünce paylaşması pkk ve yandaş yayın organları sıklıkla bu tip palavraları sıkar...e malum işin bi de pisikolojik harp boyutu var.... Mesajı Paylaş

Terör bile siyasi rant amacıyla kullanılıyorken bizler bu konuda ne söylesek boşuna. Sesimizi duyan yok çünkü... Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz