PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Sayın Başbakan Hayalle gerçekleri karıştırıyor .ABD ' den icazet almadan hiç bir yere giremez. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: lleo - 05 Haziran 2012, 23:25:13
60 yıldır devam eden yanlış politikaların devamı sadece başka bişi degil.nedense bazı kesimler yenimiş gibi barınıb duruyor bu güzelim ülke ve yuce TÜRK mitini bu duruma getirenler utansın milletini suclamasın.saygılar....

Milllet Suçlanır..Bal gibi suçlanır..Tahsil Düzeyi Düşük..Okuma Yazma Oranı Düşük..Araştırma , İnceleme ,Takip İmkan ve Kabiliyetleri sıfır..Üstelik bunlar için gereklilik de duymasın...Sadece ve sadece Oy Versin..

Ben Milletimin Büyük Bölümünü suçluyorum ve affetmiyorum..

Hala Olaylara Politika ve Siyaset açısından bakılıyor..

Hadise artık Siyaseti ve Politikayı fersah fersah aşmıştır...

Türkiye'nin Beka sorunu ortaya çıkmıştır..Beka Sorunu..Bunun ne demek olduğunu anlayabilen kaç insanımız var acaba ?

Bir iktidar ki en yetkili ağız tarafından Bebek Katiline Ev Hapsi Düşünülebilir diye açıklama yapılıyor ve nabız yoklanıyorsa ,  Millet Denen Ulvi olgu bunu içine sindirebiliyor ve tepki vermiyorsa Millet Suçlanır değerli kardeşim.

Bal gibi suçlanır.
Mesajı Paylaş

AKP iktidarı ülkeyi ABD'nin istediği şekilde dizayn ettiği için izin almayız derken dolaylı yoldan zaten ABD'den izin almış sayılır... Mesajı Paylaş

insanın fikri ne ise zikride o olur derler.... Mesajı Paylaş

SUBUTAY sen milletimizi suçlayamassın milletimiz cahil  her şeyi layıkıyla görüyor ve değerlendiriyor zamanı gelincede gereğini yapmasınıda gayet iyi bilir bakınız 2000 li yıllarda yapılan seçimler hak almak hak savunmak ortalığı yıkarak yapılmaz bazen susmak en büyük tehlike işaretidir fakat bazı insanlarki bu insan arasında üzülerek sizide görüyorum bunu görmeme acizliğine düşmektedir.Tekrarlıyorum kimse benim milletime cahil diyemez bunu diyenler kendileri cahil olduklarını ispatlarlar.KİTAP OKUMAKLA ALİM OLUNMAZ. Mesajı Paylaş

Malatyalı bir büyüğüm şöle demişti bir kürde "siz o kadar yaramaz bir milletsinizki siz devlet kursanız 2 gün sonra birbirinizi yersiniz demiştir.
Zira osmanlı sultanlarından inşallah yanılmıyorum Yavuz Sultan Selim veya Kanuni Sultan Süleyman zamanında irana sefer yapılırken ordunun geri dönüşünde aç kalmaması için bir miktar erzağı o bölgenin kürt ağasına emanet ediyor dönüşte ise o emanete hıyanet ettiğini görüyor ve kürtleri lanetliyor o gün bu gündür kürtler hep çekiyorlar zira beddua eden sultan evliyalardan biri idi. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 23 Haziran 2012, 00:22:09
Kaç senedir başımızdasın. Senden önce bitme noktasına gelen terör sayende hiç olmadaığı kadar dallanıp budaklandı, kök saldı. Kanser gibi memleketi sardı. O kadar olay oldu. Açık şekilde savaş nedeni olan o kadar terör olayı oldu. Bunca şeye rağmen hiçbirşey yapmadın. Þimdi değil ağzınla, bir tarafını yırtarak "Ülkemize herhangi bir saldırı olduğu anda da gereken cevabı anında veririz'' desen ben sana asla inanmam. İstesem de inananam. Çünkü canım ülkeme saldıranlara bugüne kadar hiç gereken cevabı vermedin... >:( >:( >:( >:(

Evet ne yazi ki dogru. Kapilarin arkasinda neler döndügünü ve isin gercek tarafi ne oldugunu kestirmek zor. Beni anlayamadigm neden her
girisime Amerikan efendisi dahil ediliyor? Beni tehdit eden düsmani ortadan kaldirma hakkimi neden kullanamiyorum? Bu hakkin kullanilmasi icin
uluslararasi dayanikligi var. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: AYDIN - 23 Haziran 2012, 14:03:05
SUBUTAY sen milletimizi suçlayamassın milletimiz cahil değil her şeyi layıkıyla görüyor ve değerlendiriyor zamanı gelincede gereğini yapmasınıda gayet iyi bilir bakınız 2000 li yıllarda yapılan seçimler hak almak hak savunmak ortalığı yıkarak yapılmaz bazen susmak en büyük tehlike işaretidir fakat bazı insanlarki bu insan arasında üzülerek sizide görüyorum bunu görmeme acizliğine düşmektedir.Tekrarlıyorum kimse benim milletime cahil diyemez bunu diyenler kendileri cahil olduklarını ispatlarlar.KİTAP OKUMAKLA ALİM OLUNMAZ.

Evladım mı diyeyim değerli kardeşim mi  ? diyeyim... Öncelikle yazmış bulunduğun cümleleri dikkatlice okudum...Siz hala seçim diyor , hak arama diyor, dolayısıyle hala klasik söylemlerin peşindesiniz..İmkanınız olur Tahsil hayatınızı devam ettirir , Bilgi , Birikim ve Tecrübeye , şahsınıza gerekli olan Kültür Seviyesine ulaşırsınız.

İmkanınız olmaz , kendi kendinizi yetiştirirsiniz, tahsil yapamazsınız belki ama bu açığınızı kendi gayretlerinizle , kendi çabanızla , araştırma , inceleme , detay takip etme niteliklerinizi konuşturursunuz kendinizi bilgi bakımından yeterli düzeye çıkarırsınız.

Bütün bu nitelikleri kendi uhdenizde topladığınız gün , ayrıcalıklı , sözü dikkatle dinlenebilen , hadiseleri ve gelişen olayları daha objektif değerlendirme imkanınıza da kavuşmuş olursunuz.

Bütün bu çabalarınız sizi belki  ALİM  yapmayacaktır ama en azından o düzeye çıkaracaktır..

Gelelim Ulvi bir Olgu , Değer olan Milletimize...

Evet Büyük bir bölümünü Vİcdanım da affedilmez ölçüde suçluyorum. Yukarıdaki sözlerimin altına da bir kez daha imzamı atıyorum.

Ey Güzel kardeşim..Benim senin gibi evlatlarım var..Evlatlarımız var..Biliyormusun ki ben evlatlarım ve evlatlarımız için endişe ediyorum..

Sana tavsiyem Demagoji yapmayı bırak , hadiseleri daha dikkatli ve detaylı olarak inceleyerek Ülkenin Nereye sürüklendiğini gör..Belki o zaman Milletim Hala Neden Susuyor diğerek içinde bir burkulma ve kırılma hissedersin.

Biliyormusun..Turgut Özakman Þu Çılgın Türkler 'isimli kitabı ile ilgili olarak bir TV proğramında sırasında şu sözleri söyledi.

Türk İnsanının büyük çoğunluğu Atatürk'e ihanet içerisindedir.

Þimdi senin düşünce yapına göre Sayın Özakman' da bu sözleri söyleyemez öylemi ?

Bal gibi söyler..Benim Söylediğim gibi söyler.

Gözlerinden sevgiyle   öperim.
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Subutay - 23 Haziran 2012, 12:44:21
Alıntı yapılan: lleo - 05 Haziran 2012, 23:25:13
60 yıldır devam eden yanlış politikaların devamı sadece başka bişi degil.nedense bazı kesimler yenimiş gibi barınıb duruyor bu güzelim ülke ve yuce TÜRK mitini bu duruma getirenler utansın milletini suclamasın.saygılar....

Milllet Suçlanır..Bal gibi suçlanır..Tahsil Düzeyi Düşük..Okuma Yazma Oranı Düşük..Araştırma , İnceleme ,Takip İmkan ve Kabiliyetleri sıfır..Üstelik bunlar için gereklilik de duymasın...Sadece ve sadece Oy Versin..

Ben Milletimin Büyük Bölümünü suçluyorum ve affetmiyorum..

Hala Olaylara Politika ve Siyaset açısından bakılıyor..

Hadise artık Siyaseti ve Politikayı fersah fersah aşmıştır...

Türkiye'nin Beka sorunu ortaya çıkmıştır..Beka Sorunu..Bunun ne demek olduğunu anlayabilen kaç insanımız var acaba ?

Bir iktidar ki en yetkili ağız tarafından Bebek Katiline Ev Hapsi Düşünülebilir diye açıklama yapılıyor ve nabız yoklanıyorsa ,  Millet Denen Ulvi olgu bunu içine sindirebiliyor ve tepki vermiyorsa Millet Suçlanır değerli kardeşim.

Bal gibi suçlanır.

Altına imzamı atıyorum.. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Ati - 25 Mart 2012, 15:04:50
Peki sizin öneriniz ne? Ne yapalımda terörü bitirelim?

Pkk ile Kürt vatandaşları aynı kefeye koymayacağız. Bir taraftan kürtleri sahipleneceğiz diğer taraftan dağa çıkanları geberteceğiz... Hükümet maalesef pkk ile kürtleri özdeşleştiriyor. Bu pkk yı çok güçlendirdi... Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz