PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Alıntı yapılan: Subutay - 23 Haziran 2012, 12:44:21
Alıntı yapılan: lleo - 05 Haziran 2012, 23:25:13
60 yıldır devam eden yanlış politikaların devamı sadece başka bişi degil.nedense bazı kesimler yenimiş gibi barınıb duruyor bu güzelim ülke ve yuce TÜRK mitini bu duruma getirenler utansın milletini suclamasın.saygılar....

Milllet Suçlanır..Bal gibi suçlanır..Tahsil Düzeyi Düşük..Okuma Yazma Oranı Düşük..Araştırma , İnceleme ,Takip İmkan ve Kabiliyetleri sıfır..Üstelik bunlar için gereklilik de duymasın...Sadece ve sadece Oy Versin..

Ben Milletimin Büyük Bölümünü suçluyorum ve affetmiyorum..

Hala Olaylara Politika ve Siyaset açısından bakılıyor..

Hadise artık Siyaseti ve Politikayı fersah fersah aşmıştır...

Türkiye'nin Beka sorunu ortaya çıkmıştır..Beka Sorunu..Bunun ne demek olduğunu anlayabilen kaç insanımız var acaba ?

Bir iktidar ki en yetkili ağız tarafından Bebek Katiline Ev Hapsi Düşünülebilir diye açıklama yapılıyor ve nabız yoklanıyorsa ,  Millet Denen Ulvi olgu bunu içine sindirebiliyor ve tepki vermiyorsa Millet Suçlanır değerli kardeşim.

Bal gibi suçlanır.

slm evt doğru halk cahil ,bidon kafalı bu ülkenin yukunu onlar taşir kaymağını sizler yersiniz!Devlet kadrolarına girer her türlü yolsuzluğu yapar ve cıkar atamızın adını kulanarak yine o cahil halkımızın dinine,örfüne,gelenklerine hakaret ederiz !Cocuklarını okutmak ister baş ortüsüne takılırız,takılırız demişken o okumuş olan tahsil durumu iyi olan tabaka ilim mi üretti? Veya füze geliştirdi de baş örtüsüne mi takaldı da fırlatılamadı?Sahi değilmi cahil halkla uraşmaktan ne bilim üretebildiniz nede teknoloji.Terör hadsafhaya ulaşmış sizler her defasında kameraların önüne çıkıp birinci tehdit irtica derdiniz,sahi irtica nedir acıklamadınız ama bugünlerde anladım ki irtica birilerinin saltanatını kesmekmiş!Askere alırsınız sehid olurlar veya gazi ama anası bacısı ortülü diye kapıdan iceriye almazsınız,vergi de verir primde devlet nimetlerinden de faydalanmaz.En sonunda kendinden gözükene tepki olsun diye oy verir devlet elden gidiyor diye bağırırsınınız,hakımı helal etmem demişsiniz peki son onseneyi cıkarırsak ve atamizin devrini saynazsak kozkoca 50 senenin hesabını verebilecekmisiniz bu millete?onlar haklarını helal edeckler mi bu 50 seneyi hic düşündünüzmü bunları?Hani söz vardır Okumak cehaleti alır... Eşeklik bâki kalır!
...Her okumuşu insan her okuma yazması olmayanıda cahil sanma .....saygılar değerli abim Mesajı Paylaş
Özgürlük için Pardus...

Alıntı yapılan: lleo - 23 Haziran 2012, 21:37:30
60 yıldır devam eden yanlış politikaların devamı sadece başka bişi degil.nedense bazı kesimler yenimiş gibi barınıb duruyor bu güzelim ülke ve yuce TÜRK mitini bu duruma getirenler utansın milletini suclamasın.saygılar....

Milllet Suçlanır..Bal gibi suçlanır..Tahsil Düzeyi Düşük..Okuma Yazma Oranı Düşük..Araştırma , İnceleme ,Takip İmkan ve Kabiliyetleri sıfır..Üstelik bunlar için gereklilik de duymasın...Sadece ve sadece Oy Versin..

Türkiye'nin Beka sorunu ortaya çıkmıştır..Beka Sorunu..Bunun ne demek olduğunu anlayabilen kaç insanımız var acaba ?

Bir iktidar ki en yetkili ağız tarafından Bebek Katiline Ev Hapsi Düşünülebilir diye açıklama yapılıyor ve nabız yoklanıyorsa ,  Millet Denen Ulvi olgu bunu içine sindirebiliyor ve tepki vermiyorsa Millet Suçlanır değerli kardeşim.

Bal gibi suçlanır.

slm evt doğru halk cahil ,bidon kafalı bu ülkenin yukunu onlar taşir kaymağını sizler yersiniz!Devlet kadrolarına girer her türlü yolsuzluğu yapar ve cıkar atamızın adını kulanarak yine o cahil halkımızın dinine,örfüne,gelenklerine hakaret ederiz !Cocuklarını okutmak ister baş ortüsüne takılırız,takılırız demişken o okumuş olan tahsil durumu iyi olan tabaka ilim mi üretti? Veya füze geliştirdi de baş örtüsüne mi takaldı da fırlatılamadı?Sahi değilmi cahil halkla uraşmaktan ne bilim üretebildiniz nede teknoloji.Terör hadsafhaya ulaşmış sizler her defasında kameraların önüne çıkıp birinci tehdit irtica derdiniz,sahi irtica nedir acıklamadınız ama bugünlerde anladım ki irtica birilerinin saltanatını kesmekmiş!Askere alırsınız sehid olurlar veya gazi ama anası bacısı ortülü diye kapıdan iceriye almazsınız,vergi de verir primde devlet nimetlerinden de faydalanmaz.En sonunda kendinden gözükene tepki olsun diye oy verir devlet elden gidiyor diye bağırırsınınız,hakımı helal etmem demişsiniz peki son onseneyi cıkarırsak ve atamizin devrini saynazsak kozkoca 50 senenin hesabını verebilecekmisiniz bu millete?onlar haklarını helal edeckler mi bu 50 seneyi hic düşündünüzmü bunları?Hani söz vardır Okumak cehaleti alır... Eşeklik bâki kalır!
...Her okumuşu insan her okuma yazması olmayanıda cahil sanma .....saygılar değerli abim

Bütün içtenliğimle katılıyorum ve yaşım 43 bu güne kadar nice alim mühendis profösör nice atatürkçüyüm diye geçinen insan tanıdım fakat 1 tane profesör gibi profösör tanıdım PRF.Seçkiner GÖRGÜN hocam ALLAH RAHMET EYLER İNÞALLAH sözde ATATÜRKÇÜ geçinen bazı dolandırıcılar yüzünden yabancı ülke namına araşatırma geliştirme yapmıştır buda ATATÜRKÇÜYÜM diyenlere (sözde) kapak olsun.
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: AYDIN - 23 Haziran 2012, 22:16:24

Bal gibi suçlanır.

...Her okumuşu insan her okuma yazması olmayanıda cahil sanma .....saygılar değerli abim

Bütün içtenliğimle katılıyorum ve yaşım 43 bu güne kadar nice alim mühendis profösör nice atatürkçüyüm diye geçinen insan tanıdım fakat 1 tane profesör gibi profösör tanıdım PRF.Seçkiner GÖRGÜN hocam ALLAH RAHMET EYLER İNÞALLAH sözde ATATÜRKÇÜ geçinen bazı dolandırıcılar yüzünden yabancı ülke namına araşatırma geliştirme yapmıştır buda ATATÜRKÇÜYÜM diyenlere (sözde) kapak olsun.

Bal gibi suçlanır.

Değerli Kardeşim ,

Her Okumuşu İnsan Sanma , Her Okuma Yazması Olmayanı da Cahil Sanma.....

Bu sözlerin son derece doğru bir söz olduğunu düşünüyorum..Hatta bir adım ötesine gideyim...Okumak Cehaleti Alır, Eşeklik Baki Kalır..Bu söz de atalarımızdan kalma önemi tartışılmayacak dereceye haiz sözdür.

Ancak sizlerin gözünüzden kaçırdığınız veya uzak tuttuğunuz husus , bu sözlerin ancak istisnai durum teşkil ettiğidir..Yani genelleştiremezsiniz.

Her Alanda Bilimde , Bilgide , Sosyal Yaşamda , Kültürde İnsanlar şahsiyetleri , Sahip Oldukları Birikim ve Deneyimleriyle farkedilirler..İnsanların Kişilik ve Þahsiyetleri ne olursa olsun değişmeyen de bir kural vardır..Uhdelerinde Mütevaziliği , Olumluluğu , İnsanlarla İlişkilerinde Mükemmeliyeti yakalama gibi nitelikleri bulundurmaları esastır.

Toplumumuzda İnsanlarımız arasında kopukluklar bulunmaktadır , inkar edilemez, ancak bu kopukluklar hiç bir zaman istismar edildiği şekliyle bir bireyin diğer bireye hakir gözle baktığı anlamına gelmez.

Son 50 Sene Bu Ülke Siyasiler tarafından iyi yönetilmemişse ki yönetilmemiştir benim şahsi kanaatim bu yöndedir..Bunun günahı yine o ulvi olgu dediğimiz Milletin bireyleri üzerindedir ki hesabını soramamıştır.

İşte burada Tahsil , Kültür, Þahsiyet gibi kavramların önemi kendini hissettirir.

Devlet Daireleri Kadrolarına gelince , Memur olarak görev yapan kesimin karşılaştığı sıkıntıları , karşı karşıya kaldığı politik baskıları , siyasi ahlaksızlıklar içinde yaşayarak ancak görülebilir...Sade bir devlet memurunun yanlışa sapması halinde nasıl cezalandırıldığını yaşamanız gerekir, görmeniz gerekir.

Bu nedenle bu konuda ön yargılı konuşmak son derece de hatalıdır.

Eğer Bu konuda , yani kaymağın nasıl yendiği konusuna el atacaksak  Türkiye'deki, Siyaset Kurumuna bir göz atmak gerekir.

Atatürk'e gelince ...,

Atatürk Kimdir derseniz...

Uzatmadan...

Bana, Bize ,Milletimize ,  Evlatlarımıza Üzerinde Hür Yaşadığımız Vatan Toprağını Hediye edendir.

Bunu Anlamak İçin , Önünüze yan yana konacak  Sevr ve Lozan Haritalarına iyi bakmak gerekir.

Sevgilerimle

Mesajı Paylaş

Kuzey Irak'a hava harekatı

TSK: Kuzey Irak'ta 9 hedef savaş uçakları tarafından vuruldu.
24.06.2012 - 13:30

TSK, PKK kamplarının yoğunlukta olduğu Kandil'e hava harekatı gerçekleştirdi.
2 MADDELİK AÇIKLAMA

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde yapılan açıklamada 9 hedefin vurulduğu hava harekatına ilişkin şu değerlendirmeler yapıldı;

1. Irak'ın kuzeyinde yapılan keşif ve hedef analizi sonuçlarına istinaden, çoğunluğu Kandil bölgesinde olmak üzere, Irak'ın kuzeyinde tespit edilen bölücü terör örgütüne ait 9 hedef (barınak ve mağara), Türk Hava Kuvvetleri uçakları tarafından, 22-24 Haziran 2012 tarihleri arasında, tam isabetle vurulmuştur.

http://www.ensonhaber.com/kuzey-iraka-hava-harekati-2012-06-24.html Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Türkü de Kürdü de pis işe pis işlere bulaşmıştır.İkisinde de kontrolsüz çocuk yapma vardır.Kürtler,Suriye'de Irak'da İran'da sisteme ve topluma Türkiye'deki kadar entegre oldular mı acaba?
Kuzey Irak'da Kürt Devletinin kurulması,Türkiye'nin Musul ve Kerkük hayallerine vedası demektir.Belki de veda etti bile.
Sorun şu:Kürdistan'ın en byük müttefiki ABD,VE İSRAİL olur.Suriye ve Irak Arapları bölünmeye razı olur mu?
Demirtaş'ın açıklamasında haklılık payı yok değil.İngilizin cetvelle çizdiği sınır artık miadını doldurdu.Bu iş ancak savaşla çözülecek ve maalesef Kürdü de Türkü de Arabı da çok acı çekecek daha.Kim sevinecek:İsrail. Mesajı Paylaş

büyük ortadoğu projesi

Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Bir kac bilmez yarbayin fantezisi gürültü koparacaksa, ancak gülme gürültüsü koparir. Örnegin benim arzum sinirlarimizi basra körfezine ve Kudüse kadar dayatmak. Ama ne yazik istekler ve gercekler birbirinden cok farklilar. Bunun aynisi o komik haritaya da gecerli. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Tigerfish - 24 Haziran 2012, 22:37:36
Bir kac bilmez yarbayin fantezisi gürültü koparacaksa, ancak gülme gürültüsü koparir. Örnegin benim arzum sinirlarimizi basra körfezine ve Kudüse kadar dayatmak. Ama ne yazik istekler ve gercekler birbirinden cok farklilar. Bunun aynisi o komik haritaya da gecerli.

Evet gerçeklerle  istekler çok farklı. Sen sınırlarını Basra Körfezi Ve Kudüs'e kadar dayatmak istiyor ve başkalarının isteklerine karşı gülme gürültüsü koparırken, bu haritayı hazırlayanlar, o coğrafyayı haritaya uyduruyorlar. Mesela Irak konusu haritadan önceki haline göre epey şekillenmiş durumda.  Sırada Suriye var, ardından İran. Bizde herhangi bir savaşa falan da gerek yok. Sağolsun yöneticilerimiz yavaş yavaş sınırları belirliyorlar zaten. Hatta başbakan yardımcısı pkknın hapisdeki lideri için ev hapsi düşünülebilir bile diyebiliyor artık. Haritadan önce dese linç ederlerdi adamı. Daha neler göreceğiz durun bakalım. Öyle ki, senelerdir terörle uğraştığımız halde teröre karşı gerçek bir mücadele vermek, terör kamplarını yok etmek, teröre yataklık eden ülkeleri cezalandırmak gibi yükümlülükleri varken, bunların hiçbirini yapmayıp, nedense bütün bunları yapan Suriye'ymiş gibi sürekli onunla uğraşmaları da tesadüf olsa gerek. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 15 Nisan 2012, 22:24:40
Alıntı yapılan: Ati - 15 Nisan 2012, 17:16:26

Kürtlerin tek sorunu hala senin gibi Kürt düşmanlığı  yapanların olması. İstedikleri gibi Kürtçe konuşamıyorlar, mesela Türkçe bilmeyen bir kişi kendini Kürtçe savunamıyor, en iyi okullarında okusalar da çok azlar. En iyi araba dediğin katır falan mı? En iyi meslek dediğin inşaat ameleliği mi? Para? Kürtlerin büyük çoğunluğu fakir. Sorunlar bunlar, bu sorunlarda her iki tarafında hatası var. Devlet ve Pkk kavga ediyor. İki taraftanda bir kısım halk bu kavgayı daha da büyütüyor. Olan mehmetçiğe ve orada ki masum halka oluyor.

Olayın tersinden bakmışsın ama bakarken bir Kürdün bu yazıya nasıl bakacağını dikkate almamışsın. Sen Kürtlere  Pis işlerle uğraşan, yahudi gibi, haset, vatan haini, sorun dersen adam tabi isyan eder. Sorun senin zihniyetin ve senin zihniyetine aynı şekilde cevap veren Pkklılar. İki tarafta aslında aynı şeyi yapıyor. Bir taraf pis Kürtler diyor, Bir taraf pis Türkler diyor. Aslında ikiside aynı zihniyete sahip.

Kürtlerin fakirliği mi? Emin misin çok fakir olduklarına? Irkçılık olarak kimse algılamasın bunlar ama madem paran yok, en az bir düzine çocuk neden yaparsın. O çocukları okutamazsın, bakamazsın, sonra devlete kızarsın. Devlet senin uçkurunu düşünmek zorunda mı? Ezilmişlikten bahsediliyor, adaletsizlikten! Diğer vatandaşlardan farklı ona ne haklarınızda. Hiçbirşey yok değil mi? İstediğinizde okuyabiliyorsunuz. Doktor, mühendis, asker, bakan, başbakan, hatta cumhurbaşkanı bile olabiliyoRusunuz. Bu ülkenin kanunlarına uyduktan sonra diğer vatandaşlar gibi sizler de huzur içerisinde yaşayabiliyorsunuz. Daha da yazayım mı? Sayfalar sürer. Bırakın bu arabesk psikolojisiniz. Dürüst olun!

Sen uzayda mı yaşıyorsun ati kardeş?Kürtçe konusamayan bir tek kürt göster bakalım.Bizim buralarda istedikleri gibi kürtce konuşuyorlar ve düğünde kürtçe türküler çalınıyor.
Sahibinden.com açta bi bak orada katır mı satıyorlar,yoksa senin rüyanda bineceğin araçlara mı biniyorlar.para az olduğundan düğünlerde senin hayal edemiyeceğin kadar altın takıyorlar,dolar atıyorlar.
En iyi okullarda okumadıklarından'da bi habersin + şimdi ve geçmişte kaç tane bakan çıktığından'da bi habersin.Millet vekillerini saymıyorum bile.Sen kürtsün diye doktor yapılmayan bir vatandaş var mı?
Benim tek istediğim vatanlarını sevsinler.En ufak bir kıvılcımda yakıp yıkmasınlar.Taşkınlık yapmasalar kimse birşey demez.Diğer ırklardanda vatandaşımız çok.Hiç duyuyormusun sağı solu yakıp yıktıklarını?
Önce sen kendi zihniyetini bir sorgula,sonra araştır bakalım senin dediğin mi doğru,yoksa benim dediğim mi doğru.Daha çok şey var yazılacak ama yazmak istemiyorum.Bizzat Diyarbakır'da yaşamış biri olarak söylüyorum.Ama gerçektende olgun insanlar'da yok değil. Mesajı Paylaş

4 ile daha şehit ateşi düştü

Siirt Eruh'ta şehit olan askerlerin kimlikleri

27.06.2012 - 15:12

Türkiye arka arkaya şehit haberleri alıyor. Siirt'in Eruh ilçesinden gelen haberler 4 ailenin ocağına daha ateş düşürdü.
BALIKESİR : PİYADE UZMAN ÇAVUÞ MESUT GÜNAY

Siirt'teki çatışmada şehit düştüğü haberi baba ocağı Çukurhüseyin köyünü yasa boğdu. Evlere Türk bayrakları çekildi, gözyaşları sel olup aktı.

Þehit Mesut Güney henüz bir yıl önce evlenmişti. Terör olayları sebebiyle eşini baba evinde bırakıp görev yerine tek başına gitmişti. Temmuz ayında izne çıkıp eşini de yanına almayı planlıyordu. Ama tüm planlar yarım kaldı.

Dokuz kardeşli ailenin en küçüğü olan Mesut Günay, 2004 yılında babasını kaybetmişti. Anne Solmaz Günay ve eşi Sabiha Günay aldı acı haberi, ağıtları göklere yükseldi.
1 ayda 6 kilo verin, Tatile kadar bir beden incelin!
HABERLERİ İZLEMİYORDU

Þehidin Manisa'da yaşayan ağabeyi Ali Günay, artan terör olayları sebebiyle televizyon izlemeyi bırakmıştı. Korkusu kardeşinden gelecek bir acı haberdi.

O haber bir arkadaşları aracılığıyla ulaşta şehidin ağabeyine... En son bir hafta önce kardeşi ile konuşan Ali Günay adeta yıkıldı. O son konuşmayı şöyle anlattı; "En son bir hafta önce telefonla aradım. Kendisine dikkat etmesini söyledim. Karakolların güvenliğini sağladıklarını söyledi. Bir gün ben de acı bir haber alırım korkusuyla haberleri bile seyretmiyordum. Psikolojisi bozulmuştu. Askerliğini Isparta'da yapmıştı, oradan yine Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne gitmişti."
AİLENİN EN NEÞELİSİYDİ

İzmir'de yaşayan ve kardeşinin ölüm haberini alır almaz köyüne gelen diğer ağabeyi Nevzat Günay ise şehidi şöyle anlattı: "Mesut bizim ailenin en küçük çocuğuydu. Benim için kardeşten öte bir oğul gibiydi. Göreve başladığı günden bu yana Siirt'teydi. Sık sık görüşüyorduk. Her zaman neşeliydi, hayatı seven bir insandı. Terörden hiç konuşmazdık. En son 2.5 ay önce görüştük. Ne yazık ki şehit oldu. Arkasında 19 yaşında eşi kaldı. Artık terörün bitmesini ve akan kanın durmasını istiyoruz".

Piyade Uzman Çavuş Mesut Günay'ın cenazesi, Siirt'te düzenlenecek askerî törenin ardından uçakla Balıkesir'e gönderilecek.

TÜRKİYE 4 ÞEHİDİNE AĞLIYOR!..
AĞRI: PİYADE ER MEHMET YILDIZ

Siirt'teki çatışmada hain terör örgütünün kurşunları onu da buldu. 21 yaşındaki Mehmet'in şehitlik haberi Eleşkirt ilçesine bağlı Abdi köyündeki evine ateş gibi düştü.

İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ömer Kaptan ile beraberindeki askeri yetkililer, Abdi köyüne vardıklarında şehidin ailesi kendinden geçti.

Askerleri karşısında bulan ve oğullarının şehit haberini alan baba Nesin ile anne Ayfer Yıldız oracıkta yığılıp kaldı.

Ağıtlar yaktığı sırada fenalaşan anne Ayfer Yıldız ile şehidin ablası Yazgül Yıldız Eleşkirt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
DÜN AİLESİ İLE KONUÞMUÞTU

Altı kardeşin en küçüğü olduğu öğrenilen Yıldız 8 aylık askerdi. Dün anne babası ile konuşmuştu. Ailesine durumunun iyi olduğunu hiçbir sıkıntısı olmadığını söylemişti. Bugün şehitlik haberi ulaştı.
SAKARYA: PİYADE ER MEHMET KIRAN

3 gün önce oğluyla telefonla görüşmüştü anne Rahime Kıran... Acı haberden bir gün önce de evladı rüyasına girmişti.

Ailenin 7 çocuğundan biriydi Mehmet Kıran. 9 aylık askerdi. Babası ile aynı adı taşıyordu. Söğütlü'deki evi bugün acının merkezi oldu. Þehitlik haberi ulaştığında annesi feryat etti, sinir krizleri geçirdi.

Acı haberi Sakarya Valililiği Þehit ve Gazi İşlemleri Þube Müdürü Taylan Þanlı, Söğütlü Kaymakamı Adil Karataş, Garnizon Komutanlığı Þehit ve Gazi Subayı Yarbay Ferhat Özkütük ve Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan verdi.

KALP HASTASI BABA HASTANEYE KALDIRILDI

Þehit oğluyla aynı ismi taşıyan baba Mehmet Kıran ile annesi Rahime Kıran, acı haberi almasıyla sinir krizi geçirdi.

Þehidin evinin önünde hazır bekletilen ambulanstaki sağlık görevlilerince sakinleştirici verilen anne ile baba, kalp rahatsızlığı bulunması sebebiyle kontrol amaçlı Ferizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
KAYSERİ: ER MUSTAFA AYDIN

Yahyalı ilçesinin Senir köyündendi Mustafa. 21 yaşında tazecik bir fidandı. 4 ay önce askere gitmişti. 3 kardeşin en büyüğüydü. Önünde güzel bir ömür uzanıyordu. Önce askerlik aradan çıksın deyip silah altına girdi.

Yahyalı Kaymakam Vekili ve Develi Kaymakamı Enver Ünlü ve İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Þube Müdürü Binbaşı İlhan İba çaldığında kapısını oğlunun şehitlik haberini aldı.

"Vatan sağ olsun" diyen Mehmet Aydın, şöyle konuştu: "Sabah köye jandarma ekibi geldi. Oğlumun şehit olduğunu düşünerek hemen yanlarına koştum ama başka bir olay için geldiklerini söylediler. Þimdi siz gelip acı haberi verdiniz. Vatan sağ olsun. Benim iki tane daha oğlum var. Onlar da bu vatan için feda olsun. Ne yapalım, istenmeyen bir olay. Düşmanımız varsa savaşmak zorundayız. Vatanımız sağ olsun."

Baba Mehmet Aydın ile anne Havva Aydın'ı Müftü Vekili Kömürcü teselli etmeye çalıştı.

http://www.ensonhaber.com/siirt-eruhta-sehit-olan-askerlerin-kimlikleri-2012-06-27.html Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz