PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Allahından bulsunlar ne diyelim tabiki terörle alakası vardır onlara yardımda  gönderir bu hainler Mesajı Paylaş

Aşk ilişkisi nedeniyle öldürdüler, çatışmada öldü dediler

Türkiye, İran ve Suriye'nin aralıksız devam eden operasyonlarında ağır kayıplar veren terör örgütü PKK'da, iç infazların sonu gelmiyor.

Örgüt mensupları arasında yaşanan aşk ilişkisinin bir kadın militanın ölümüyle sonuçlandığı bildirildi. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, terör örgütü PKK'nın kadrotemini ve lojistik amaçlı kullanıldığı Mahmur kampından 11 yaşındayken kaçırılan"Gurbet Cudi" kod adlı 25 yaşındaki Gurbet İlhan adlı kadın militan, örgütteyasaklanan aşk ilişkisi kurbanı olduğu ortaya çıktı.

Örgüt kadroları ve ailenin tepkisinden çekinen terör örgütü PKKyönetiminin, geçmişteki iç hesaplaşma cinayetlerinde olduğu gibi bu defa da infazın gerçek nedenini gizlediği ve örgütün yayın organları aracılığıyla,"Gurbet Cudi kod adlı Gurbet İlhan, Türk Ordusu tarafından 21 Eylül 2009tarihinde Hakkari'nin Yüksekova Mergezer Yaylası'nda gerçekleştirilen operasyondaçıkan çatışmada ölmüştür" şeklinde duyurdu.Bölgedeki askeri ve yerel kaynaklar ise terör örgütü PKK'nın infazıgizlemeye yönelik bu haberinin doğru olmadığını, Hakkari ve ilçelerinde konuşluaskeri birliklerce, Gurbet İlhan'ın öldürüldüğünün iddia edildiği tarihte obölgede herhangi bir operasyon düzenlenmediği, bölgeye yönelik top atışınıngerçekleşmediği bildirildi.

Öte yandan, "Gurbet Cudi" kod adlı örgüt mensubunun aşk ilişkisikurbanı olduğunu terör örgütü kadrolarının telsiz konuşmalarına da yansıdı.Telsiz görüşmelerinde, "Komutana serbest, militana kafaya tek kurşun", "Cenazeniçin aileye verilmedi, kafada tek kurşun", "Gurbet ve Tekoşin'in aşkını herkesbiliyor, madem Gurbet çatışmada öldü, Tekoşin niçin sorgulanıyor" şeklindeanonslar yapıldığı belirlendi.Gurbet İlhan'ın infaz edilmesine sebep olan "Tekoşin" kod adlı kişininhücrede tutulduğu ve sorgulandığı öne sürülüyor.

-7 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ-

Bu arada, Türkiye, İran ve Suriye tarafından terör örgütüne yönelikaralıksız sürdürülen operasyonlarda, PKK terör örgütünün ağır kayıplar vermeyedevam ettiği bildirildi.Terör örgütünün yayın organlarına yansıyan bilgilere göre, geçen haftagerçekleştirilen operasyonlarda, Türkiye, Suriye ve İran uyruklu "Agit Bitlis"kod adlı Mehmet Akgün (20), "Cudi" kod adlı Abdulkadir Toprak (27), "NecmiAfrin" kod adlı Necmeddin Ahmed Hasan (32), "Sipan Servan" kod adlı SunullahKeserci (33), "Botan" kod adlı Cerciş Atabay (34), "Manal" kod adlı Recep Kor(34) ve "Rojat" kad adlı Serhat Döner (37) adlı teröristler öldürüldü. Mesajı Paylaş

Ağrı'da Cumaçay yakınlarında PKK'nın yeraltı sığınağında saklanan suikast silahı olarak bilinen 64 Kanas, 131 Kaleşnikof, 151 Bixi makinalı tüfek ele geçirildi.

Kış için silah ve mühimmat depolamaya çalışan bölücü terör örgütü PKK'ya Ağrı'da büyük bir darbe indirildi. Yurt dışından getirilen ve Cumaçay Köyü yakınlarında yeraltında yapılan sığınakta saklanan silah ve mermiler, dedektörlerle yapılan aramada ortaya çıkarıldı.

Operasyonda suikast silahı olarak bilinen 64 Kanas, 131 Kalaşnikof tüfek, 151 Bixi makinalı tüfek ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, bir ihbarı değerlendiren Ağrı İl Jandarma Komutanlığı ve Pasinler Jandarma Özel Hareket Tabur Komutanlığına bağlı ekipler, Ağrı merkeze bağlı Cumaçay Köyü bölgesinde geniş güvenlik önlemi aldı.

Ağrı- Kars karayolunun 33'üncü kilometresindeki Simo Deresinde geçmiş yıllarda sığınak olarak kullanılan yerlerde dedektörlerle yapılan aramalarda PKK'nın silah deposu bulundu. Yurt dışından getirilerek kış öncesi depolanan 64 Kanas tüfeği, 131 Kalaşnikof piyade tüfeği ve 151 PKMS Bixi makineli tüfek ile bu silahlara ait 346 fişek ele geçirildi. Silahlara el konurken, soruşturma başlatıldı.

2 TUTUKLAMA

Öte yandan yine Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde yürütülen çalışmalar sonucunda `Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak' suçundan aranan E.B. Iğdır yolu üzerinde bulunan bir şantiyede yakalandı. Terör örgütüne üye olmaktan aranan R.Ö. ise kendi isteği ile teslim oldu. E.B. ve R.Ö. ilk sorgunun ardından tutuklanarak cezaevine kondu

kaynak:   http://www.sonsayfa.com/Haberler-agrida-dev-pkk-cephaneligi-128235.html Mesajı Paylaş

Yuh artık. Kandili Ağrı'ya mı taşımışlar! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Yedi PKK'lı Teslim Oldu
Örgütün Kuzey Irak kamplarından kaçan 7 kişi Þırnak'ta güvenlik güçlerine teslim oldu

16.10.2009 16:05
M.Selim YALÇIN / SİLOPİ (AHT)

Þırnak'ın Silopi ilçesinde 7 terörist güvenlik güçlerine teslim oldu. Terör örgütü PKK'nın Kuzey Irak'taki kamplarından kaçan 7 terörist Silopi ilçesi yakınlarında bulunan Habur Sınır Kapısı'nda güvenlik güçlerine teslim oldu. Verimli Jandarma Sınır Karakolu'nda ifadeleri alınan terör örgütü mensupların mahkemeye sevk edilmesi bekleniyor. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 16 Ekim 2009, 19:15:53
Yuh artık. Kandili Ağrı'ya mı taşımışlar!

Gerçektende büyük bir cephanelik ele geçmiş.Ben de çok şaşırdım haberi ilk gördüğümde. Mesajı Paylaş

DTP'den PKK'lıları Kucaklayın Çağrısı

17 Ekim 2009 Cumartesi 17:31
Öcalan çağrı yaptı, bir grup PKK'lı Türkiye'ye geliyor. İşte yaşanan bu gelişmeler üzerine DTP açıklama yaptı..

Bir grup PKK'nın silahlarını bırakarak Türkiye'ye gelme kararı alması DTP'yi memnu ettti,

PKK'nın bu kararını fırsat olarak değerlendiren DTP, hükümetten çözüm için cesut adımlar atmasını istedi

DTP Genel Başkanı Ahmet Türk ve Genel Başkan Yardımcısı Emine Ayna, yaptıkları açıklamada, ''Kürtler dün olduğu gibi bugün de barış ve çözüm konusunda oldukça kararlıdır. Barış gruplarının Türkiye'ye gönderilecek olması, bu kararlılığın ve samimiyetin en açık ifadesidir'' dedi.

Türk ve Ayna, yaptıkları ortak yazılı açıklamada, ''Kürt sorununun çözümünde önemli bir sürece girildiğini'' ifade etti.

"SAMİMİYETİN EN AÇIK İFADESİ"

Terör örgütü elebaşının çağrısı üzerine PKK terör örgütünün Türkiye'ye ''barış grubu'' olarak nitelendirilen grupları gönderme kararı almasının önemsendiği belirtilen açıklamada, bu girişimin, ''demokratik açılım sürecini tıkamak ve çatışmalı ortamı sürdürmek isteyenlere karşı önemli bir yanıt'' olduğu kaydedildi.

Açıklamada, ''Kürtler dün olduğu gibi bugün de barış ve çözüm konusunda oldukça kararlıdır. Barış gruplarının Türkiye'ye gönderilecek olması, bu kararlılığın ve samimiyetin en açık ifadesidir'' görüşüne yer verildi.

"TÜRKİYE'NİN ÖNÜ AÇILACAKTIR"

Bu tavrın hükümet tarafından iyi görülmesi ve değerlendirilmesi gerektiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Barış elçilerine gösterilecek yaklaşım, aynı zamanda devletin ve hükümetin çözüm sürecine yaklaşımını ve bu konudaki samimiyetini ortaya koyacaktır. Eğer sürece olumlu yaklaşılır ve cesur adımlar atılırsa Türkiye'nin önü açılacaktır. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki Türkiye, bu süreçten demokrasisini ve barışını güçlendirerek çıkacaktır. Bu nedenle devleti ve hükümeti, atılan bu adımlar karşısında sorumlu yaklaşmaya ve oluşan fırsatları barış ve çözüm için değerlendirmeye çağırıyoruz.''

Açıklamada, 19 Ekim Pazartesi günü Silopi'de basın açıklaması yapılacağı ve daha sonra ''barış gruplarının'' karşılanacağı bildirildi.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=211449 Mesajı Paylaş

Bu soysuzları ancak soysuz partinin üyeleri karşılar Mesajı Paylaş

avrupa göstermelik yapıyolar zaten gelen itleri eyleme katılmayanlarmış yani serberst bırakılırlar bunları. yani göz boyamaya çalışıolar hepsi teslim olsaya Mesajı Paylaş

Gelsinler kucaklayalım.. biz mıllet olarak cok ıyı kucaklarız..onlarıda kucaklarız olur bıter..hıc yapmadıgımız sey sankı..
Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz