PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 11 Ağustos 2012, 02:10:36
Ne alakası var? O kadar olay oluyor değişen hiçbirşey yok. Kimsenin amacına alet olduğum da yok. Görünen köy kılavuz istemez. Osman Paşa baştan aşağı doru söylüyor. İnsansız hava araçları, uçaklar, helikopterler, termal görüş sistemleri vs o kadar teknolojik üstünlüğümüze rağmen, nasıl oluyor da aynı yerlere aynı şekilde saldırabiliyor bu eşkiyalar. Boşuboşuna süslü kelime oyunlarıyla lafı değiştirmeden bu soruya cevap ver. Yüzlerce terörist katırlarla uçaksavar ve havanları da taşıyarak karakollarımıza saldırıp ortadan kayboluyor. Etrafımızdaki terörü kollayan ülkeler sayesinde olmasından ziyade başka nedenler var bunun ardında. O dağlarda o kadar malzemeyi katırlarla istedikleri noktaya taşımaları günler sürer. Teknolojik üstünlüğümüze  rağmen nasıl fark edemiyoruz? Gerçekleri belirtmek birilerine hizmet etmek anlamına gelmiyor. Benim kardeşilerim can veriyor bu eşkiyaların karşısında. Bu eli kanlı caniler amaçlarına ulaştıktan sonra geldikleri gibi ortadan kayboluyorlar. O dağlık arazide onlara kilometre üzaktaki kamplarına dönmeleri de günler sürer. Peşlerinde bir ordu varken nasıl kaçabiliyorlar?

Terör örgütü dün Foça'ya saldırarak meydan okudu. Neden Foça? Biz onların kamplarını bombalıyoruz ya, onların eğitim kamplarını, onlar da akıllarınca bizim terör konusunda eğitim verilen bir askeri birliğimize saldırıp gövde gösterisi yapıyorlar. İstediğimiz an, istediğimiz yerde eylem yaparız diyorlar. Buna karşın başımızdakiler her zamanki gbi boş boş konuşuyorlar. Bir de şakşakçıları onları savunuyor o kadar. Olan mehmedime oluyor. >:( >:( >:( >:(
doğuru lafa ne denir... +1 Mesajı Paylaş
Özgürlük için Pardus...

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 11 Ağustos 2012, 02:10:36
Ne alakası var? O kadar olay oluyor değişen hiçbirşey yok. Kimsenin amacına alet olduğum da yok. Görünen köy kılavuz istemez. Osman Paşa baştan aşağı doru söylüyor. İnsansız hava araçları, uçaklar, helikopterler, termal görüş sistemleri vs o kadar teknolojik üstünlüğümüze rağmen, nasıl oluyor da aynı yerlere aynı şekilde saldırabiliyor bu eşkiyalar. Boşuboşuna süslü kelime oyunlarıyla lafı değiştirmeden bu soruya cevap ver. Yüzlerce terörist katırlarla uçaksavar ve havanları da taşıyarak karakollarımıza saldırıp ortadan kayboluyor. Etrafımızdaki terörü kollayan ülkeler sayesinde olmasından ziyade başka nedenler var bunun ardında. O dağlarda o kadar malzemeyi katırlarla istedikleri noktaya taşımaları günler sürer. Teknolojik üstünlüğümüze  rağmen nasıl fark edemiyoruz? Gerçekleri belirtmek birilerine hizmet etmek anlamına gelmiyor. Benim kardeşilerim can veriyor bu eşkiyaların karşısında. Bu eli kanlı caniler amaçlarına ulaştıktan sonra geldikleri gibi ortadan kayboluyorlar. O dağlık arazide onlara kilometre üzaktaki kamplarına dönmeleri de günler sürer. Peşlerinde bir ordu varken nasıl kaçabiliyorlar?

Terör örgütü dün Foça'ya saldırarak meydan okudu. Neden Foça? Biz onların kamplarını bombalıyoruz ya, onların eğitim kamplarını, onlar da akıllarınca bizim terör konusunda eğitim verilen bir askeri birliğimize saldırıp gövde gösterisi yapıyorlar. İstediğimiz an, istediğimiz yerde eylem yaparız diyorlar. Buna karşın başımızdakiler her zamanki gbi boş boş konuşuyorlar. Bir de şakşakçıları onları savunuyor o kadar. Olan mehmedime oluyor. >:( >:( >:( >:(
senin alet olduğunu falan söylemiyorum. üzerinize alınmayın. bu çok uluslu maşaların nasıl dış destekleri varsa sizinde malumunuz iç destekleri bir o kadar var.

ama bu iç ve dış pisliklere rağmen bu ülke de ne hakkari nede başka bir yer bu çapulcuların eline geçememiştir.

osman paşa elimizden hakkari çıktı demekle doğru söylemiyor. hatta belkide siyasi hayatının en büyük hatasını bu sözü söylemekle yapmış bulunuyor. Mesajı Paylaş
Eğer bir Türk devleti olmasaydı mutlaka yaratmak gerekirdi.
( THIERS )

Devlet devlet degil ki. Zannediyormusunuz orada ki insanlarin cogu bu pislikleri destekliyor? Cankorkularindan hizmet ediyorlar .

O pislikler orada ellini kollunu sallaya sallaya gezebiliyorsa, devletin elli yeterince oraya uzamiyor. Arti, Skywolf´un dedigi gibi eskiye nazaran

teknoloji imkanlarimiz daha iyi. Oranin topografik yapisindan eskiden gibi askerler operasyonlarda etkilenmiyor. Birlikler kisa zamanda istenen

yerlere aktariliyor.

Ama yinede basarissiz. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Tigerfish - 11 Ağustos 2012, 13:03:16
Devlet devlet degil ki. Zannediyormusunuz orada ki insanlarin cogu bu pislikleri destekliyor? Cankorkularindan hizmet ediyorlar .

O pislikler orada ellini kollunu sallaya sallaya gezebiliyorsa, devletin elli yeterince oraya uzamiyor. Arti, Skywolf´un dedigi gibi eskiye nazaran

teknoloji imkanlarimiz daha iyi. Oranin topografik yapisindan eskiden gibi askerler operasyonlarda etkilenmiyor. Birlikler kisa zamanda istenen

yerlere aktariliyor.

Ama yinede basarissiz.
devlet devlettir. devlet binlerce yıldır vardır. ismi değişir , bazen devleşir bazen kapana kısılır ama devlet devlettir. ona hizmet edende , hıyanet edende, yetmeyen aklı ile ona destek olmaya çalışanda, yetmeyen aklı ile ona köstek olmaya çalışanda geçicicidir.

devlet bazen balkanlardadır , bazen kafkaslarda bazende anadoludadır. bazende dunyanın her yerınde. devlet ne içindeki milllet, nede onu idare eden hukumet nede başka bir şeydir. bizim devletimiz ne ortadoğudaki gibi aşiret nede batıdaki gibi işletmedir. bizim kültürümüzde her şeydir. işte bu yüzden 72,5 millet binlerce yıldır beraber yaşamaktadır.

işte bu sebeplerden kaleme dökülen veya ağıza alınan devlet kelimesi kullanılırken dikkatli olmak lazım. devlet devlettir sevgili kardeşim.

Mesajı Paylaş
Eğer bir Türk devleti olmasaydı mutlaka yaratmak gerekirdi.
( THIERS )

Alıntı yapılan: cyctec - 11 Ağustos 2012, 13:24:56
Alıntı yapılan: Tigerfish - 11 Ağustos 2012, 13:03:16

yerlere aktariliyor.

Ama yinede basarissiz.
devlet devlettir. devlet binlerce yıldır vardır. ismi değişir , bazen devleşir bazen kapana kısılır ama devlet devlettir. ona hizmet edende , hıyanet edende, yetmeyen aklı ile ona destek olmaya çalışanda, yetmeyen aklı ile ona köstek olmaya çalışanda geçicicidir.

devlet bazen balkanlardadır , bazen kafkaslarda bazende anadoludadır. bazende dunyanın her yerınde. devlet ne içindeki milllet, nede onu idare eden hukumet nede başka bir şeydir. bizim devletimiz ne ortadoğudaki gibi aşiret nede batıdaki gibi işletmedir. bizim kültürümüzde her şeydir. işte bu yüzden 72,5 millet binlerce yıldır beraber yaşamaktadır.

işte bu sebeplerden kaleme dökülen veya ağıza alınan devlet kelimesi kullanılırken dikkatli olmak lazım. devlet devlettir sevgili kardeşim.

Devleti bizi bir hedefe götüren bir araç gibi düşünebiliriz. Nedir hedefimiz? Barış ve huzur içerisinde yaşayarak güçlü ve adaletli olmak vs. Devlet Değişmez, ama devleti yönetenler, yani aracı kullananlara değişir. Kimileri bizi hedefimize götürürlerken, kimileri de uçuruma götürürler.

Eğer ki bir devlet, sahip olduğu topraklar üzerinde yapması gerekenleri yapmayarak yeterli hakimiyeti sağlamıyorsa, orada devletin varlığından söz etmek güçtür.

Bir arkadaşımın anlattığı askerlik anısını sizinle paylaşayım. Gerçek bir olay. Seneler önce zamanın genel kurmay başkanının memleketinde teröristler eylem gerçekleştiriyorlar. Arkadaşım da orada askerlik yapıyor. O bölgede ilk defa terör eylemi görüyor. Ertesi gün o küçük ilçeye yüzlerce özel harekatçı ve özel komandolar geldi dedi. Bir operasyona başladılar, hepimiz hayret ettik dedi. Operasyon yaptıkları bölgelerden askeri kamyonlar ardı ardına gelerek terörist leşlerini getirip hastaneye bırakıyorlardı. Kamyon geliyor 10-15  leş bırakıyor gidiyor. Biraz sonra bir başkası geliyor, o da aynı. O gün yüzlerce terörist öldürdüler. Çok şaşırdık. Çünkü o ilçe tamamen milliyetçiydi. O kadar teröristin orada barınması imkansızdı. Bugün de yapabililer ama yapmıyorlar!

Bu olaraya bakarsak devlet o dönem oradaydı ve bir karış toprağının kontrolünü terör örgütüne bırakmamıştı. Teröristler eylemi gerçekleştirdikten hemen sonra ilgili kurumlar reaksiyon göstermiş ve gereken yapılmıştır. İstihbarat kısa sürede hepsinin yerlerinin tespit edilmesini sağlamıştır. Dikkatinizi çekerim; o dönemde ne gözetleme uyduları, ne insansız hava araçları, ne kirpi vs askeri araçlar, ne termal kameralar, ne saldırı helikopterleri vs yok... Ama devletin, kısacası devleti yönetenlerin teröre karşı kararlı duruşu var. Bu kararlı duruş sayesinde terör örgütüne destek verenler neredeyse hiç yoklar.

Bugüne dönecek olursak, teröre karşı kullanabileceğimiz helikopterlerimiz, zırhlı araçlarımız, görüş sistemlerimiz, keşif uçaklarımız, gelişmiş iletişim sistemlerimiz, gelişmiş topçu ve roket sistemlerimiz vs var. Buna karşılık karşımızda yine halen AK-47, bixi, docka, havan, el bombası gibi değişmeyen silahlar kullanan bir örgüt var. Bu örgüt, bizim eskiye göre artan askeri gücümüze karşın bugün eskiye oranlar çok rahat bir şekilde elini kolunu sallayarak bazı bölgelerde eylem gerçekleştirip oratadan kaybolabiliyor. Çünkü bugün artık terör eskiye oranla kendisine yandaş buluyor. Çünkü devleti yönetenler teröre karşı kararlı duruş sergileyemiyorlar. Terörün siyasallaşmasına ve meclise kadar girmesine ön ayak oldukları için terör örgütü son 10 yıldır hiç yapamadığı kadr rahat propagandasını yapabildi. Devlet teröristlerin sınırda şenlikle karşılanmasına bile göz yumarsa, terörden korkup devletine güvenen insanlardan daha ne bekleyebiliriz ki? Bunları söylemek terörün ekmeğine yağ sürmek değil, bizim çok önemli ve acilen el konulması gereken bir durum.

Osman Paşa baştan aşağı doğru söylüyor. O kadar teknolomize rağmen , o kadar fazla terörist sürek aynı yerlere istediği zaman istediği şekilde saldırıp, geldiği gibi ortadan kayboluyorsa, orada devletin kontrolünden söz etmemiz güçtür. O kadar gözetleme sistemlerine rağmen halen teröristleri farkedemiyorsak, o bölgede onların saklanabileceği kadar büyük bir desteğe sahip olmaları gerekir. Nerede devletin istihbarat birimler? Gerekli olduğu zamanda gerekli bilgiyi sağlayamıyorlarsa, karşılarında onlardan daha etkili birşey var demektir. Eğerki öyle birşey varsa, kontrol daha önce dediğim gibi başkasının elinde demektir.

Dikkat edin; birileri özerkliklerini ilan ettiler ve uzunca bir süredir küstahça devletimizden açık bir şekilde emellerine uygun taleplerde bulunuyorlar. Bu cesareti nereden buluyorlar? Kuzey Irak'da bir kürt devleti uzunca bir süredir var. Þimdi Suriye'de var olmak üzere. Kürt milliyetçiliği bu kadar hiçbi zaman yükselmemişti. Aracı kullananlar bizi nereye götürüyorlar? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Değerli arkadaşlar o bölgenin coğrafyasını biliyormusunuz bana pek bilmiyor gibi geldi zira son şemdinli operasyonunda ordumuz yaklaşık 20-25 gündür operasyon yapıyor ve hala 250 teröristi yok edemediler acaba neden yok edemediler metre kareye 1 bomba düşse idi çoktan temizlenirdi fakat olmadı neden sürekli mağaralar vr ondan adamlar geliyo istediğ mağarada saklanıyor sonrada istediği zaman vuruyor burda hükümette bir suç aramak bence yanlış hangi hükümet yetkilisi sınırları gözetleyen ihaları uçuruyor hangi yetkili savaş uçaklarına koordinatları veriyor geçenlerde bir haberde pilotumuzun dikkati sonucu pkk lıları  kasti olarak verilen yanlış koordinatları bombaladığını tespit ediyor ve süphe duyuyor beyler eleştirmek güzel bir şey fakat eleştiriler objektif olursa daha iyi olur hükümet topunu tüfeğini elinden gelen tüm imkanları seferber edip orduya sunduğu halde bunları gerektiği gibi kullanmayan personelin suçunu hükümette aramamak gerek şu anda yeni kanun yapılmaya çalışılmakta kanımca toplumu koruyan suçluyu suç işlemekten alı koyacak caydırıcı müideler uygulayacak cezalar koyulacak bu arada arkadaşlar kaçımız ANAYASA platformuna giripte şöyle bir kanun çıksındiye teklifte bulunduk değerli arkadaşlar lafla peynir gemisi yürümüyo dünyanın en moder silahları elinizde olsa dahi onu kullanan ve yönetenler vede denetleyenler vatan haini ve o hainlerin gerekli cezaları en ağır şekilde cezalandırıcak kanunlarınız yoksa hiç birinin bişr anlamı kalmıyor. saygılarımla. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: AYDIN - 12 Ağustos 2012, 13:05:37
Değerli arkadaşlar o bölgenin coğrafyasını biliyormusunuz bana pek bilmiyor gibi geldi zira son şemdinli operasyonunda ordumuz yaklaşık 20-25 gündür operasyon yapıyor ve hala 250 teröristi yok edemediler acaba neden yok edemediler metre kareye 1 bomba düşse idi çoktan temizlenirdi fakat olmadı neden sürekli mağaralar vr ondan adamlar geliyo istediğ mağarada saklanıyor sonrada istediği zaman vuruyor burda hükümette bir suç aramak bence yanlış hangi hükümet yetkilisi sınırları gözetleyen ihaları uçuruyor hangi yetkili savaş uçaklarına koordinatları veriyor geçenlerde bir haberde pilotumuzun dikkati sonucu pkk lıları değil kasti olarak verilen yanlış koordinatları bombaladığını tespit ediyor ve süphe duyuyor beyler eleştirmek güzel bir şey fakat eleştiriler objektif olursa daha iyi olur hükümet topunu tüfeğini elinden gelen tüm imkanları seferber edip orduya sunduğu halde bunları gerektiği gibi kullanmayan personelin suçunu hükümette aramamak gerek şu anda yeni kanun yapılmaya çalışılmakta kanımca toplumu koruyan suçluyu suç işlemekten alı koyacak caydırıcı müideler uygulayacak cezalar koyulacak bu arada arkadaşlar kaçımız ANAYASA platformuna giripte şöyle bir kanun çıksındiye teklifte bulunduk değerli arkadaşlar lafla peynir gemisi yürümüyo dünyanın en moder silahları elinizde olsa dahi onu kullanan ve yönetenler vede denetleyenler vatan haini ve o hainlerin gerekli cezaları en ağır şekilde cezalandırıcak kanunlarınız yoksa hiç birinin bişr anlamı kalmıyor. saygılarımla.

Anlatamıyorum galiba. O mağaralar eskiden de oradaydılar. Ama eskiden bu kadar kolay kaçamıyorlardı. Eskiden bu kadar teknolojimiz de yoktu. Ama temizleniyorlardı. Eskiden teröristler meydanlarda çıkıp propaganda yapamıyorlardı. Mecliste küstahça devleti tehdit edemiyorlardı. şenliklerle sınırda karşılanmıyorlardı.  Yaz yaz bitmez... Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

herkesin çok şey umduğu ama artık var olmayan (belki de hiç var omadı) devlet, terörü bitirmek istemiyor beyler.

oy devşirme peşindeki siyasilerle, kolay paranın tadını almış iş dünyası ile, ilk fırsatta birbirini kırmaya hazır mahluklarla (insan diyemiyorum) bu iş yü-rü-mez.

üretim ve teknolojiden yana Allah'tan nasibini almamış, bunu yapamayınca rüşvet, hırsızlık, sahtekarlık, ahlaksızlık ve yancılık ile yolunu bulmaya çalışanların şeçtiği siyasiler de onlardan aşağı kalmıyor.

kendilerinden başka herkes vatan haini, herkes seviyesiz, her olay ''manidar''.

''oğlun nerede askerlik yaptı, hani referanduma gidiyordu bedelli askerlik, ne oldu?'' diyen çıkmayınca da, oyunu iki paket makarnaya satan adamın öz evladı da, -bu tabirimi mazur görün- o can pazarında satılır bir gün.

karma felsefesi işte... Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 12 Ağustos 2012, 13:15:10
Alıntı yapılan: AYDIN - 12 Ağustos 2012, 13:05:37
Değerli arkadaşlar o bölgenin coğrafyasını biliyormusunuz bana pek bilmiyor gibi geldi zira son şemdinli operasyonunda ordumuz yaklaşık 20-25 gündür operasyon yapıyor ve hala 250 teröristi yok edemediler acaba neden yok edemediler metre kareye 1 bomba düşse idi çoktan temizlenirdi fakat olmadı neden sürekli mağaralar vr ondan adamlar geliyo istediğ mağarada saklanıyor sonrada istediği zaman vuruyor burda hükümette bir suç aramak bence yanlış hangi hükümet yetkilisi sınırları gözetleyen ihaları uçuruyor hangi yetkili savaş uçaklarına koordinatları veriyor geçenlerde bir haberde pilotumuzun dikkati sonucu pkk lıları değil kasti olarak verilen yanlış koordinatları bombaladığını tespit ediyor ve süphe duyuyor beyler eleştirmek güzel bir şey fakat eleştiriler objektif olursa daha iyi olur hükümet topunu tüfeğini elinden gelen tüm imkanları seferber edip orduya sunduğu halde bunları gerektiği gibi kullanmayan personelin suçunu hükümette aramamak gerek şu anda yeni kanun yapılmaya çalışılmakta kanımca toplumu koruyan suçluyu suç işlemekten alı koyacak caydırıcı müideler uygulayacak cezalar koyulacak bu arada arkadaşlar kaçımız ANAYASA platformuna giripte şöyle bir kanun çıksındiye teklifte bulunduk değerli arkadaşlar lafla peynir gemisi yürümüyo dünyanın en moder silahları elinizde olsa dahi onu kullanan ve yönetenler vede denetleyenler vatan haini ve o hainlerin gerekli cezaları en ağır şekilde cezalandırıcak kanunlarınız yoksa hiç birinin bişr anlamı kalmıyor. saygılarımla.

Anlatamıyorum galiba. O mağaralar eskiden de oradaydılar. Ama eskiden bu kadar kolay kaçamıyorlardı. Eskiden bu kadar teknolojimiz de yoktu. Ama temizleniyorlardı. Eskiden teröristler meydanlarda çıkıp propaganda yapamıyorlardı. Mecliste küstahça devleti tehdit edemiyorlardı. şenliklerle sınırda karşılanmıyorlardı.  Yaz yaz bitmez...
SKYWOLF kardeşim;Teröristler eskiden beri hep kaçıyorlar yeni bir olay değil.Uzaktan ilk ateşle 3-5 askerimizi şehit edip kaçıyorlardı.Kaçtıkları zaman zaten bulmak çok güçmüş.Bunu 2000 yılında acemi birliğinde iç güvenlik eğitimi alırken,doğuda defalarca görev yapmış komutanlarımız söylüyordu.Zaten it sürüleri kaçacağı bölgeyi planlayıp oradan kaçıyorlarmış.Öyle rastgele kaçmıyorlarmış.Yakalanacaklarını anladılar mı da ya tuzaklıyorlarmış yolu, yada 2 tane teröristi yem olarak kullanıyorlarmış.Kendileride kaçıyormuş.Sanıyorsunuz ki it sürüleri boş duruyor.Bu şemdinli baskınını yapan teröristlerde israil denen şer devlet tarafından özel olarak eğitilmiş.Habertürkte okumuştum bu haberi.

Eskiden teröristler meydanlarda çıkıp propaganda yapamıyorlardı. Mecliste küstahça devleti tehdit edemiyorlardı. şenliklerle sınırda karşılanmıyorlardı.  Yaz yaz bitmez.
Bu konuda haklısın,sana katılmamak elde değil.Eskiden sadece saldırıyorlardı.Ama şimdi hem saldırıyorlar hemde havlıyorlar. Mesajı Paylaş

O eylemde birkaç gazeteciyi rehin almışlardı. Çatışmanın ortasında kalmışlar. Helikopterlerin geldiğini ve müdahale ettiğini görmüşler. Onların anlattığına göre 2 terörist yola patlayıcı döşüyorlardı. Kablolarla. Gören yok... İşleri bittiğinde evlerin arasında kayboldular dediler. Nereye kaçtıkları belli. Kaçabilecekleri yerler belli. Hiçbirşey yapamıyorsan iyi koku alan köpekleri takarsın peşlerine bulursun çakalları. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz