PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

TERÖRİSTLER KURTULUÞ'U BİRBİRİNE KATTI

Beyoğlu Kurtuluş otobüs son duraklarında saat 21.30 sıralarında yüzleri maskeleri 15 kişilik grup bir akaryakıt istasyonu ve belediye otobüsüne ses bombası ve molotof kokteyli attı. Bir vatandaş da evinin penceresinden cep telefonu kamerası ile olayı çekti. Görüntülerde ses bombasının patlama anı ve molotof kokteyllerinden kaynaklanan alevler görünüyor. Kurtuluş Sefa Meydanı'nda terör örgütü yandaşı 15 kişilik bir grup izinsiz yürüyüş yaptı. Yürüyüş boyunca ellerindeki molotof kokteylerini atan gruptan bir kişininin attığı molotofkokteyli bir İETT otobüsüne isabet etti. Otobüste maddi hasar meydana geldi.Kurtuluş son durağa kadar ilerleyen grubun hedefi akaryakıt istasyonuydu. Akaryakıt istasyonuna atılan ses bombası benzin pompalarına bir metre kala büyük bir gürültüyle patladı. Çevrede korkulu anlar yaşanmasına neden olan saldırıyı gerçekleştiren terör örgütü yandaşları ara sokaklara kaçtı. Çağatay KENARLI /DHA

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/36867/21254380/1/korsan-gostericiler-kurtulus-u-birbirine-katti.aspx Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21251870.asp

Bizimkiler gözetleme uçaklarıyla arasın dursun bu eşkiyaları.  >:( >:(
Eşkiya burnumuzun dibinde, söylüyoruz senelerdir. Ama beyin yıkayıp halkı uyutmaya çalışanlar daha fazla dikkate alınıyor. Osman Paşa'nın ne kadar haklı olduğunun net bir delili daha. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Ahhh sende, vekillerimiz bir hatira fotografi cektirmisler cok goruyorsun. Seni gidi demokrasi dusmani.

Isin sakasi bir yana, artik bu isin cilki cikmis. Terorist olmak neredeyse bir demokratik hak olarak kabul edilecek. Teroristi tutup milletvekili yaparsan olacagi da bu zaten. Mesajı Paylaş

Vekil terör buluşması
Gülay ÖZEK / DHA
19 Ağustos 2012
Vekil terör buluşması
Þemdinli görüntülerini inceleyen Van Cumhuriyet Başsavcıvekilliği, milletvekilleri ile PKK'lılar arasındaki samimi konuşmalar ve sarılmaların bir yol kesme eylemi olarak görünmediği, "BDP'li milletvekilleri ile teröristlerin buluşması" olarak değerlendirileceği kanaatine vardı ve inceleme başlattı.

VAN Cumhuriyet Başsavcıvekilliği, BDP'li milletvekillerinin, Þemdinli-Derecik bölgesinde silahlı teröristlerle buluşmasıyla ilgili inceleme başlattı. BDP Genel Başkan Yardımcısı Gültan Kışanak başkanlığında, önceki gün Þemdinli ilçesi Bağlar köyünde incelemede bulunan BDP'li milletvekillerinin, terör örgütü PKK üyeleriyle buluştuğu yönünde bazı basın yayın organlarında yer alan haber, fotoğraf ve görüntüler, Terörle Mücadele Kanunu'nun (TMK) 10'uncu Maddesi'nden sorumlu Van Cumhuriyet Başsavcıvekilliği'ni harekete geçirdi. Bazı internet sitelerinde yer alan video kayıtlarını izleyen Başsavcıvekilliği, milletvekilleri ile teröristler arasındaki samimi konuşmalar ve sarılmaların bir yol kesme eylemi olarak gözükmediğini, "BDP'li milletvekilleri ile teröristlerin buluşması" olarak değerlendirileceği kanaatine vararak, konuyla ilgili inceleme başlattı. İnceleme sonunda Başsavcıvekilliği, BDP Genel Başkan Yardımcısı Kışanak ile grupta yer alan BDP milletvekilleri Ertuğrul Kürkçü, Sebahat Tuncel, Esat Canan, Adil Kurt, Nazmi Gür, Halil Aksu, Hüsamettin Zenderlioğlu
ve Bağımsız Van Milletvekili Aysel Tuğluk hakkında nasıl bir işlem yapacağına karar verecek.  Başsavcıvekilliği, milletvekillerinin yanı sıra aynı grupta yer alan BDP'li yöneticiler ve diğer siyasi parti temsilcilerinin arasında olduğu bazı kişiler hakkında da inceleme başlattı. Milletvekilleri ile yaklaşık yarım saat süresince görüşen teröristlerin tespit edilmesi ve yakalanması için de Þemdinli Cumhuriyet Başsavcılığı'na soruşturma talimatı verildi.

Mahkeme çözemez

BDP Genel Başkan Yardımcısı Gültan Kışanak, inceleme başlatılmasıyla ilgili şunları söyledi: "Kürt sorunu mahkeme koridorlarında çözülecek sorun değildir. Kürt sorunu adaletle, vicdanla demokrasi ile çözülebilecek bir sorundur. Her ne vesileyle konuşsak mahkeme açıyorlar, halkla buluşsak mahkeme açıyorlar." Bağımsız Milletvekili Aysel Tuğluk ise "Yaşadığımız, yasa dışı bir şey değil. Son derece doğal, son derece gerçek bir durumla karşılaştık. Biz o karşılaşmadan mutluyuz. Onları dinlemek, hangi koşullarda, nasıl mücadele verdikleri, bizim açımızdan anlamlıydı, önemliydi" dedi.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21258111.asp Mesajı Paylaş

TSK sürekli operasyon yapıyor. Dağ, dere, tepe geziyor, her taşın altına bakıyor, her mağarayı arıyor teröristleri bulmak için. Ne gerek var bu kadar araştırmaya? Sadece bu bdplileri takip etseler hepsini bulacaklar.

Peki herşeyi çok bilen başbakanımıza soralım bakalım bunları da bilecek mi? BDP'li vekiller milletin vekili mi? Yoksa Pkknın vekili mi? Bence pkknın vekili. Bu olay bir yol kesme olayı mı? Yoksa başından beri planlanmış, pkknın propagandası için yapılmış bir olay mı? Bence propaganda için planlanmış bir olay. Peki bir karış toprağını bile birilerinin ele geçirmediği ülkemizde bütün bunlar olurken devletimiz nerede? Milli İstihbarat teşkilatı hangi milletin istihbarat teşkilatı. Bunca zamandır bunların pkknın vekili olduğunu tespit edememişler mi? Hem bu partinin, hem de pkknın içerisine halen sızamamışlar mı? Ama bunlar meclise bile sızdılar. Halen bunların ne yapacaklarını bir adım önden tespit edemiyor muyuz? Yoksa bütün bunları ve bundan sonra olacakları biliyor da buna karşı birşey yapmayı düşünmüyor musunuz? Bu konuda en büyük sorumluluğa sahip olup, bir yandan bu konuda eleştiride bulunanları meydanlarda nutuk atarak, aşağılayarak etiketleyip, uyaranlara kulak tıkayıp, diğer yandan bölücülere cumhuriyet tarihinin görmediği kadar hoşgörü göstermek, gerekli olanlaı yapmamak demokrasi değil, bunca zaman dökülen kana ortak olmaktır bana göre. Mesajı Paylaş

Bakan Þahin'e Hakkari'de saldırı

Behçet DALMAZ / HAKKARİ - DHA
19 Ağustos 2012
Bakan Þahin'e Hakkari'de saldırı

Gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Hakkari'de bulunan İçişleri Bakanı İdris Naim Þahin iftar sonrası Cumhuriyet Caddesi üzerinde esnafla sohbet ederek vatandaşlarla birlikte kahvede çay içti. Bu sırada bir grup gösterici Bakan Þahin'i yuhlayıp, taş attı. Polis olaylara müdahale etti. Savaş alanına dönen caddede güvenlik görevlileri göstericileri dağıtmak içih biber gazı ve tayzikli su kllanıp havaya ateş açtı.

Karayolu ile Hakkari'ye giden İçişleri Bakanı Þahin, Hakkari kent merkezine 7 kilometre uzaklıkta bulunan ve 5 gün önce PKK'lıların taciz ateşine uğrayan Depin polis Kontrol noktasında geniş güvenlik önlemleri altında karşılandı. Bakan Þahin'in gelişi öncesi Polis kontrol noktasından Sümbül Dağı'na doğru yapılan ve eğitim amaçlı olduğu belirtilen silah atışları da dikkat çekti.

GENİÞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Van'dan geniş güvenlik önlemleri altında ve zırhlı araçların eskortloğunda 200 kilometrelik yolda Hakkari'ye giden Bakan Þahin'in konvoyuna helikopterler de havadan eşlik etti. Beraberindeki İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Seyfullah Hacımüftüoğlu, Jandarma Harekat Daire Başkanı Tümgeneral Mehmet Çöpten, Jandarma İstibarat Daire Başkanı Kurmay Albay Þevket Tekin, Terörle Mücadele Daire Başkanı Cihangir Çelik ve Özel Herekat Daire Başkanı Cemil Tombul ile Hakkari'ye gelen Bakan Þahin, Depin kontrol noktasında Hakkari Valisi Orhan Alimoğlu, yüksekova 3'ncü Taktik Tümen Komutanı Tümgeneral İsmail Metin Temel, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Muzaffer Sönmez, kurum amirleri tarafından karşılandı. Daha sonra zırhlı araçların eskortluğunda Hakkari şehir merkezine geçen Bakan Þahin, kaldığı Sibal otelle geçerken, aynı caddede kalan esnafları da ziyaret edip sohbet etti. Altay Caddesindeki esnaflarla sohbet eden Bakan Þahin, ardından da iftar yemeğine katıldı.

İFTAR SONRASI TAÞLI SALDIRI

Þahin iftar sonrası Cumhuriyet Caddesi üzerinde esnafla sohbet ederek vatandaşlarla birlikte kahvede çay içti. Bu sırada bir grup gösterici Bakan Þahin'i yuhlayıp, taş attı. Bakan Þahin, korumalar tarafından tedbir amaçlı bir kafeye götürüldü. Gösterici grubun taşlı saldırısı üzerine polis, olaylara müdahale etti. Savaş alanına dönen caddede güvenlik görevlileri, göstericileri dağıtmak için biber gazı ve tazyikli su kullanıp havaya ateş açtı. Bakan Þahin, olayların ardından tedbir amaçlı götürüldüğü kafede yaklaşık 15 dakika kaldıktan sonra korumaları tarafından Hakkari Valiliğine götürüldü.

İçişleri Bakanı Þahin'in Hakkari'deki temasları sosyal medyada da  geniş yer buldu. Þemrinli Belediye Başkanı Sedat Töre, Þahin'i kalabakalık bir koruma ordusu içinde gösteren fotoğrafı twitter'da paylaştı.

Bakan Þahin, Hakkari'ye gelişi ile ilgili basın mensuplarına açıklama yapmazken, bayramın birinci gününü Hakkari'de geçirecek olan Bakan İdris Naim Þahin daha sonra Van'a geçeceği belirtildi.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21257614.asp
Mesajı Paylaş

Þırnak'ta polis ve askeri birliklere saldırı

Þehir merkezindeki polis karakollarına ve askeri birliklere ateş açıldı.
19.08.2012 - 05:18

Þırnak'ta bölücü terör örgütü mensupları, şehir merkezindeki bulunan polis karakoluna, tümen komutanlığına ve askeri lojmanlara ağır silahlarla ateş açtı.

Güvenlik güçleri teröristlere anında karşılık verdi. Çatışma sonrası teröristler kaçtı.

http://www.ensonhaber.com/sirnakta-polis-ve-askeri-birliklere-saldiri-2012-08-19.html Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: cevdeath - 19 Ağustos 2012, 09:27:16
Bayramda bile..
Ben bekliyordum.Teröristin dini mi var ki bayramı bilsin.Allah c.c gazabı üzerlerine olsun... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 19 Ağustos 2012, 08:06:17
TSK sürekli operasyon yapıyor. Dağ, dere, tepe geziyor, her taşın altına bakıyor, her mağarayı arıyor teröristleri bulmak için. Ne gerek var bu kadar araştırmaya? Sadece bu bdplileri takip etseler hepsini bulacaklar.

Peki herşeyi çok bilen başbakanımıza soralım bakalım bunları da bilecek mi? BDP'li vekiller milletin vekili mi? Yoksa Pkknın vekili mi? Bence pkknın vekili. Bu olay bir yol kesme olayı mı? Yoksa başından beri planlanmış, pkknın propagandası için yapılmış bir olay mı? Bence propaganda için planlanmış bir olay. Peki bir karış toprağını bile birilerinin ele geçirmediği ülkemizde bütün bunlar olurken devletimiz nerede? Milli İstihbarat teşkilatı hangi milletin istihbarat teşkilatı. Bunca zamandır bunların pkknın vekili olduğunu tespit edememişler mi? Hem bu partinin, hem de pkknın içerisine halen sızamamışlar mı? Ama bunlar meclise bile sızdılar. Halen bunların ne yapacaklarını bir adım önden tespit edemiyor muyuz? Yoksa bütün bunları ve bundan sonra olacakları biliyor da buna karşı birşey yapmayı düşünmüyor musunuz? Bu konuda en büyük sorumluluğa sahip olup, bir yandan bu konuda eleştiride bulunanları meydanlarda nutuk atarak, aşağılayarak etiketleyip, uyaranlara kulak tıkayıp, diğer yandan bölücülere cumhuriyet tarihinin görmediği kadar hoşgörü göstermek, gerekli olanlaı yapmamak demokrasi değil, bunca zaman dökülen kana ortak olmaktır bana göre.

Bu cümlelerin hepsinin altına imzamı atarım...

Vatana ihanetin tek kaynağı PKK ve uzantıları olsa gelecek bu kadar karanlık gözükmezdi... Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz