PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Hakkari'de mayın patlaması: 1 şehit, 2 yaralı
A.A.
20 Ağustos 2012
Hakkari'de 1 şehit
Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde meydana gelen mayın patlamasında 1 uzman çavuş şehit oldu, 2 asker yaralandı.

Güvenlik güçlerince 18 Ağustos'ta, Dağlıca bölgesinde yürütülen arazi arama tarama faaliyeti esnasında teröristlerce araziye döşenen mayın infilak etti.
Patlamada uzman çavuş Mustafa Çiftçi şehit oldu, 2 asker yaralandı.
Yaralı askerler Hakkari Asker Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, şehit uzman çavuşun cenazesinin otopsi için Ankara'ya gönderildiği öğrenildi.
Patlamanın ardından bölgede hava destekli operasyon başlatıldı.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21262683.asp Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Þırnak'ta operasyonlar sürüyor

Þırnak'ta dün akşam saldırı düzenleyen teröristlerin yakalanması için başlatılan operasyon sürüyor.
19.08.2012 - 21:58

Dün gece terör örgütü PKK mensuplarınca Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Þehit Mehmet İşlek Polis Karakolu ile Atatürk Mahallesi'ndeki Çevik Kuvvet binasına eş zamanlı düzenlen saldırının ardından güvenlik güçlerince başlatılan operasyon aralıksız devam ediyor.

Þırnak'ın kuzeyindeki Namaz Dağı bölgesinde belirlenen bazı hedefler Kobra helikopteri tarafından bombalandı. Bombalamanın ardında 23. Jandarma Sınır tümen Komutanlığı ile Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugayı'nda kalkan Skorsky helikopterler, operasyon bölgesine özel eğitimli birlik indirdi.

Dün geceki saldırıda Þehit Mehmet İşlek Polis Karakolu'nunda polis memuru yaralanmıştı.
http://www.ensonhaber.com/sirnakta-operasyonlar-suruyor-video-2012-08-19.html Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Uzman Çavuş Sercan Öztürk şehit oldu

Hakkari'de mayına basarak şehit olan Uzman Çavuş Sercan Öztürk'ün, Ankara'daki baba ocağına ateş düştü.
20.08.2012 - 03:37

AİLENİN EN BÜYÜK OĞLUYDU

Öztürk Ailesi'nin üç çocuğundan en büyüğü olan şehit Sercan Öztürk için, Yenimahalle Belediyesi taziye çadırı kurdu.

Terörü lanetleyen mahalleliler, evleri ve balkonları Türk Bayrakları ile donattı.
İZNE GELDİĞİNDE NİÞANLANACAKTI

Henüz 25 yaşında olan Sercan Öztürk, izne geldiğinde nişanlanacaktı.

Þehit Uzman Çavuşun cenazesi Ankara'da düzenlenen törenin ardından defnedilecek.

http://www.ensonhaber.com/uzman-cavus-sercan-ozturk-sehit-oldu-2012-08-20.html Mesajı Paylaş

Uzman Çavuş Mustafa Çiftçi şehit oldu
Hakkari'de mayın patlaması sonucu yaralanan uzman çavuş Mustafa Çiftçi, tedavi gördüğü GATA Hastanesi'nde şehit oldu.
20.08.2012 - 04:18

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde, cumartesi günü PKK'lı teröristler tarafından yola döşenen mayının patlatılması sonucu ağır yaralanan 28 yaşındaki uzman çavuş Mustafa Çiftçi, tedavi gördüğü GATA Hastanesi'nde şehit oldu. Uzman çavuş Çiftçi'nin şehit olduğu haberi Þanlıurfa'daki yakınlarını gözyaşına boğdu.
AİLESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Jandarma uzman çavuş Mustafa Çiftçi ve beraberindeki 2 asker, cumartesi günü Dağlıca bölgesinde yola döşenen mayının patlaması ile yaralandı. Askeri helikopter ile önce Hakkari Asker Hastanesi'ne ardından Ankara'da bulunan GATA Hastanesi'ne götürülen yaralı askerlerden uzman çavuş Mustafa Çiftçi burada şehit oldu. Uzman çavuş Çiftçi'nin şehit düştüğü haberi, gece askeri yetkililer tarafından Þanlıurfa'nın Paşabağı Mahallesi'nde yaşayan ailesine iletildi. Uzman çavuşun şehit olduğunu öğrenen babası İsmail Çiftçi, annesi ve kardeşleri gözyaşı döktü. Fenalaşan ve sinir krizi geçiren Çiftçi ailesi fertlerine hazır bekletilen ambulansta müdahale edildi.
ÞEHİT YAKINLARI GAZETECİLERİ GERİ ÇEVİRDİ

Olayı öğrenen bazı akrabaları da Çiftçi ailesinin evine gelerek taziye dileklerinde bulundu. Þehit uzman çavuşun yakınları, gazetecilerin görüşme taleplerine olumsuz yanıt vererek, görüntü almalarını istemedi.

Þehit olan uzman çavuş Mustafa Çiftçi'nin cenazesinin bugün kente getirileceği ve düzenlenecek törenle toprağa verileceği bildirildi.
http://www.ensonhaber.com/uzman-cavus-mustafa-ciftci-sehit-oldu-2012-08-20.html Mesajı Paylaş

Hakkari'de 15 terörist etkisiz hale getirildi

Yüksekova Dağlıca bölgesinde başlatılan operasyonlarda 15 teröristin etkisiz hale getirildiği öğrenildi.
19.08.2012 - 22:18

Dağlıca bölgesi Kamışlı köyü ve civarlarında başlatılan operasyonda terör örgütü militanlarının kurduğu 4 ayrı docka mevzisi de imha edildi.

2 gün önce başlatılan operasyonda, teröristlerin yola döşedikleri mayınlardan birinin patlamsı sonucu, 1 asker şehit olurken 2 asker de yaralanmıştı.

Alınan bilgilere göre güvenlik güçleri, Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesine bağlı Kamışlı karakolunun çevresindeki bölgeye operasyon düzenledi. Hava destekli operasyonda, teröristlerin kurduğu 4 mevzi imha edildi. Operasyonda, 15 terörist etkisiz hale getirildi.

http://www.ensonhaber.com/hakkaride-15-terorist-etkisiz-hale-getirildi-2012-08-19.html Mesajı Paylaş

Allah c.c, rahmet eylesin.Bunu yapanlara'da bu dünyada ve mahşer günü en büyük azabı versin.
Mesajı Paylaş

Hakkari'de mayın tuzağı: 2 asker şehit

Askeri aracın geçişi sırasında mayın patladı

Hakkari'de sabah kirpi tabir edilen zırhlı askeri aracın geçişi sırasında teröristler tarafından yola önceden döşenen mayın patlatıldı. Patlamanın etkisiyle askeri araç Zap Suyu'na uçtu. Hain saldırıda 2 uzman çavuş şehit oldu, 1 er yaralandı.

Hakkari-Van Karayolunun 25. kilometresinde bulşunan Erziki Tüneli mevkiinde devriye görevi yapan askeri zıhlı aracın geçişi sırasında önceden yola döşenen mayın büyük bir gürültü ile patlatıldı. Patlama ile birlikte kirpi tipi askeri araç Zap Suyu'na uçtu. Hain saldırıda 2 uzman çavuş şehit oldu, 1 er yaralandı. Bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Saat 09.20 sıralarında meydana gelen patlamanın ardından bölgeye helikopterler ile özel eğpitimli askerler indirilirken, olay yerine ambulanslar ile sivil savunma ekipleri de sevk edildi.

Hakkari'den kalkan helikopterler çevrede bulunan dağları bombalanırken, bölgeye sevk edilen İnsansız Hava Araçları (Heron) patlamayı gerçekleştiren PKK'lıları tespit etmek için uçuyor.

Patlamanın gerçekleştiği bölgede olası tuzaklara karşı asker sivilleri olay yerinden uzaklaştıerdı.

Konuyla ilgili resmi açıklama yapılmazken, Hakkari - Van Karayolu güvenlik gerekçesi ile trafiğe kapatıldı.
http://www.haberturk.com/gundem/haber/769581-hakkaride-mayin-tuzagi-2-asker-sehit

Mesajı Paylaş

Þehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına baş salığı diliyorum.
Mayına basan araç KİRPİ. Maalesef araçla ilk şehidimizi verdik.. :( Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz