PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

BDP'li Kışanak'ın sarıldığı PKK'lı Yeşiltaş'ı basmış

22 Ağustos 2012
BDP'li Kışanak'ın sarıldığı PKK'lı Yeşiltaş'ı basm
BDP'li Gültan Kışanak'ın kucaklaştığı PKK'lının kod adının 'Ciğer- Brindar' olduğu ve 8 askerin şehit edildiği Yeşiltaş Karakolu baskınına katıldığı tespit edildi.

Sabah Gazetesi'nden Ertuğrul Erbaş'ın haberine göre, BDP Eş Başkanı Gülten Kışanak'ın arife günü kucaklaştığı PKK'lının, 8 askerin şehit edildiği Yeşiltaş Karakolu baskınında yer alan terör örgütünün Gülkan Bölüğü sorumlusu 'Ciğer- Brindar' kod adlı üyesi olduğu belirlendi. BDP'lilerle kucaklaşan PKK'lılardan diğer ikisinin de 'Sorej' ve 'Erdal' kod adı ile tanındığı bildirildi.

BDP milletvekilleri Þemdinli girişindeki Güzelkaya Mezrası'nda biri kadın 4 PKK'lı tarafından durdurulmuş, yarım saat süren örgüt propagandası sonrası BDP Eş Başkanı Kışanak tarafından sarılarak uğurlanmıştı. Habercilerin baştan sona tespit ettiği kucaklaşma görüntülerini inceleyen jandarma, o PKK'lıların kod isimlerini deşifre etti. Alınan bilgiye göre Kışanak'a sarılan teröristin kod adı 'Ciğer- Brindar'. Gülkan Bölüğü sorumlusu olan terörist örgütün Þemdinli, Aktütün ve Geli Nehri bölgesinde faaliyet gösteren Herki Taburu'na bağlı olarak çalışıyor. 'Gabar Hestune' kod adlı PKK'lının sorumluluğundaki yaklaşık 40 kişilik bu tabur ise Cilo Eyaleti sorumlusu 'Perver Siirt' kod adlı terör örgütü üyesinden emir alıyor. Bütün bu yapılanmanın en tepesinde de 'Reşit Dostum' kod adlı Mehmet Can Gürhan var. 'Reşit Dostum' sorumluluğundaki PKK'lılar son olarak Yeşiltaş Karakolu baskınında yer aldı. 8 askerin şehit olduğu baskında 32 terörist öldürüldü.

Jandarma istihbarat birimlerinin tespitini yaptığı diğer 2 PKK'lı ise 'Sorej' ve 'Erdal' kod adlı teröristler. Milletvekilleriyle buluşmaya Kanas suikast tüfeğiyle gelen 'Sorej' elindeki kamerayla da milletvekillerini çekti. Mergezer ve Cafer Kapısı'nda faaliyet gösteren 'Sorej'in, 'Özgür Tatvan' kod adlı törer örgütü üyesinin sorumluluğundaki Büyük Cilo Taburuna bağlı olduğu belirtildi. Kamuoyunda büyük tartışma yaratan BDP'li milletvekilleri ile PKK'ların kucaklaşması ile ilgili konuşan bir üst düzey güvenlik görevlisi "Bu buluşma tesadüfi değildir" yorumu yaptı.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21276800.asp Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Gaziantep bombacısının kimliği belirlendi

Gaziantep'teki bombalı saldırıyı planlayan teröristin kimliği belli oldu.
22.08.2012 - 02:32

Gaziantep'te 9 kişinin öldüğü 64 kişinin de yaralandığı bombalı saldırıyı, PKK'nın Diyarbakır kırsalı sorumlusu İrfan Amed kod adlı Mehmet Tahir Kılıç ve ekibinin planladığı belirlendi.

Güvenlik güçleri, yaklaşık bir ay önce, Diyarbakır ve Elazığ arasında kalan Görese Dağı'na düzenledikleri operasyonda bir teröristi sağ olarak ele geçirdi. Hürriyet'ten Arda Akın'ın haberine göre, teröristin ifadeleri doğrultusunda, PKK'nın Þanlıurfa'da bombalı saldırı hazırlığı yapıldığı bilgilerine ulaşıldı. Terörist, eylemin PKK'nın Diyarbakır bölge sorumlusu olan İrfan Amed kod adlı terörist Mehmet Tahir Kılıç ve Diyarbakır kırsalındaki ekibince organize edildiğini aktardı.
DAĞI BEKLEMEYECEĞİZ

Örgüt yöneticilerinin sık sık saldırı yapılması yönünde talimat verdiğini anlatan terörist, Kılıç'ın, "Artık dağları beklemeyeceğiz. Aşama değiştirdik. Saldırı zamanı" dediğini aktardı.
URFA'DAKİ TERÖRİST İTİRAF ETTİ

Þanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı'na saldırıya ilişkin bilgiler "Acil" notuyla aktarılarak önlem alınması istendi. 13 Ağustos'ta güvenlik güçleri şehirde eylem hazırlığı yapan bir teröristi, kumandayla hazır yaklaşık 50 kilo plastik patlayıcıyla birlikte ele geçirdi. Emniyette sorgulanan terörist, Urfa dışında Gaziantep'te de bombalı eylem hazırlığı yapıldığını itiraf etti.
EÞKALİ BELİRLENDİ

Çifte saldırı olasılığına karşı, Urfa'da bomba yakalandığı bilgileri sızdırılmadı. Bilgiler önce Emniyet Genel Müdürlüğü'ye paylaşıldı daha sonra Gaziantep'e aktarıldı. Polisler, bomba yüklü aracın şasi numarasından yola çıkarak yaptığı incelemede, otomobilin Þanlıurfa'dan çalındığını ve üzerinde takılı olan plakanın sahte ve farklı bir araca ait olduğunu belirledi. MOBESE kayıtlarını inceleyen polis, saldırıdan sadece 4 dakika önce bir çekiciyle bölgeye getirilen otomobilin uzaktan kumandayla patlatıldığını tespit etti. Aracı getiren çekicinin sürücüsü ve Þanlıurfa'da bombalı düzeneği hazırladığı iddia edilen 3 kişi gözaltına alınarak Gaziantep'e getirildi. Bombayı patlatan teröristin eşkalinin belirlendiği de iddialar arasında.
"BANKAMATİKTEN PARA ÇEKECEĞİM"

Olayın ardından yapılan inceleme teröristlerin çekiciyle getirdikleri aracı önce Þehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ve yanındaki Karşıyaka Polis Merkezi önüne getirdiği anlaşıldı. Ancak nöbetçi polis, aracın bu noktaya bırakılamayacağı uyarısında bulundu. Bu uyarı üzerine terörist, "Bankamatikten para çekip gideceğim" yanıtını verdi. Buna rağmen polis, aracın polis merkezi önüne konulmasına izin vermedi. Bunun üzerine araç, polis merkezinin yaklaşık 30 metre ilerisinde bulunan bankamatiklerin bulunduğu noktaya park edildi.

http://www.ensonhaber.com/gaziantep-bombacisinin-kimligi-belirlendi-2012-08-22.html Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Bdp'li vekil bozuntuları pkk ile kucaklaşır, Gaziantep'te bomba patlar , hergün şehit haberi gelir durum bu iiken terörü sonlandırması  gereken hükümet devlet ve yetkili her kimse çözüm bulmaz işin en acısı tvlerde gazetelerde hala utanmadan havlayan mahlukları dinlemek zorunda kalmak Bu açılımcı ve tavizci zihniyet değişmesi, kararlı ve teröristin anladığı dilden mucadele lazım .Bu büyük resim  bilmem kim var arkasında hikayesinden de bıktım senin ülkende bomba var ve bunu getiren emrini veren bu ülkede bu adamın etkisiz hale getirmek görevi olanlar boş laftan başka bişi üretmiyorlar. "birilerinin arkadaş dost genç çocuk" dedikleri vatan evlatlarını şehit ediyor.İktidar bi alem muhalefet desen yaprak gibi her yöne savruluyor olan 1,5 yaşında çocuklara oluyor. Kardeşim adam devlet kuracam diyor senin ulkende gücün varsahaddini bildirirsin yoksa gücün haddini bildirmeye bu millet vatan toprağınada mehmetçiğinede sahip çıkar. Arkadaş çok doldum ya Allah şehit yakınlarına ve bize sabır ihsan etsin
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Bulancaklı - 22 Ağustos 2012, 13:19:29
Bdp'li vekil bozuntuları pkk ile kucaklaşır, Gaziantep'te bomba patlar , hergün şehit haberi gelir durum bu iiken terörü sonlandırması  gereken hükümet devlet ve yetkili her kimse çözüm bulmaz işin en acısı tvlerde gazetelerde hala utanmadan havlayan mahlukları dinlemek zorunda kalmak Bu açılımcı ve tavizci zihniyet değişmesi, kararlı ve teröristin anladığı dilden mucadele lazım .Bu büyük resim  bilmem kim var arkasında hikayesinden de bıktım senin ülkende bomba var ve bunu getiren emrini veren bu ülkede bu adamın etkisiz hale getirmek görevi olanlar boş laftan başka bişi üretmiyorlar. "birilerinin arkadaş dost genç çocuk" dedikleri vatan evlatlarını şehit ediyor.İktidar bi alem muhalefet desen yaprak gibi her yöne savruluyor olan 1,5 yaşında çocuklara oluyor. Kardeşim adam devlet kuracam diyor senin ulkende gücün varsahaddini bildirirsin yoksa gücün haddini bildirmeye bu millet vatan toprağınada mehmetçiğinede sahip çıkar. Arkadaş çok doldum ya Allah şehit yakınlarına ve bize sabır ihsan etsin

bu iş kötüye gidiyor...terörü teröristle uğraşarak bitiremeyecekler belli...bugüne kadar her yola başvurdular halledemediler(hiç bir hükümet hallemedi)...
bunun tek yolu güçlü türkiye olmak... almanyada terör çıkartabilen varmı veya ingilterede yada fransada ... o ülkeler kadar güçlü olasıya kadar terör bitmeyecek...bunları yapmalarıda belli ki birileri kuyruğuna bastı...sürekli her yere saldırıyorlar...ama bu gerçekten büyük bir kayıp çok kötü oldu böyle bir şey... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: sorenson - 22 Ağustos 2012, 15:46:57
bu iş kötüye gidiyor...terörü teröristle uğraşarak bitiremeyecekler belli...bugüne kadar her yola başvurdular halledemediler(hiç bir hükümet hallemedi)...
bunun tek yolu güçlü türkiye olmak... almanyada terör çıkartabilen varmı veya ingilterede yada fransada ... o ülkeler kadar güçlü olasıya kadar terör bitmeyecek...bunları yapmalarıda belli ki birileri kuyruğuna bastı...sürekli her yere saldırıyorlar...ama bu gerçekten büyük bir kayıp çok kötü oldu böyle bir şey...

Teröristle uğraşmak mı? Uğraşan kim? Eskidendi o.
Onlar artık mazlum, günahsız yavrucaklar. Sadece sağa sola bomba koyup birkaç sivili ve birkaç Mehmedi şehit etmişler. Bunun için teröristle uğraşılır mı hiç canım? Mesajı Paylaş

Hakkari'de 5 asker şehit

DHA
22 Ağustos 2012
Hakkari'de 4 asker şehit
Hakkari'nin Þemdinli İlçesi'ne bağlı Bağlar ile Zorgeçit köyleri arasında bugün öğlen saatlerinde askeri konvoyun geçişi sırasında yola döşenen 4 ayrı mayının ard arda patladı. Bölgeye sevk edilen askerler, teröristlerle sıcak temas sağladı. Çıkan çatışmada 4 asker şehit oldu, 6 asker yaralandı.

Yaralı askerler Hakkari Askeri Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, bölgede yaşanan patlamaların ardından  PKK'lılarla sıcak temas sağlandığı ve operasyonların sürdüğü belirtildi.

HAKKARİ'DE 2 SALDIRI DAHA

Patlama, öğle saatlerinde Þemdinli ilçe merkezine yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan Bağlar ile Zorgeçit köyleri arasında meydana geldi. PKK'lılar tarafından yola döşenen patlayıcının, askeri konvoyun geçişi sırasında patlatıldı.

İlk patlamadan sonra art arda üç patlama daha meydana geldi. Patlamanın ardından ise Yüksekova yönünden 2 kobra tipi helikopteri ile Derecik bölgesinden zırhlı araçların bölgeye gittikleri gözlendi.

ÇATIÞMA ÇIKTI

Hakkari Valiliği'nden alınan bilgiye göre, Þemdinli ilçesine bağlı Bağlar köyü Zorgeçit bölgesinde güvenlik güçleri ile terör örgütü mensupları arasında sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada 4 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı.

Bölgede operasyonlar devam edirken 4 asker daha yaralandı.

Yaralı 6 asker, helikopterle Hakkari Asker Hastanesi'ne kaldırılırken, bölgede ise yoğun bir operasyon başlatıldı. Yüksekova yönünden kobra tipi helikopterler, Dağlıca bölgesindeki askeri birliklerden de çok sayıda zırhlı araç, çatışma bölgesine sevk edildi. Öğlen saatlerinde sağlanan sıcak temasın ardından başlayan çatışmalar ise yer yer devam ediyor.

TABURA  HAVAN TOPLU SALDIRI

Þemdinli'de İran sınırı yakınlarında olan Tekeli Jandarma Taburu'na bugün öğle saatlerinde saldırı düzenlendi. Havan topları ile yapıldığı belirtilen saldırıda can kaybının olmadığı belirtilirken, saldırıya askerlerin de anında karşılık verdiği belirtildi. Saldırının ardından kaçan PKK'lılar için bölgede yoğun bir operasyon başlatıldı.

İÞTE 4 ASKERİN ÞEHİT OLDUĞU BAĞLAR - ZORGEÇİT  BÖLGESİ

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21279640.asp Mesajı Paylaş

Türk savaş uçakları Kuzey Irak'a bomba yağdırdı

Kuzey Irak'ta bulunan PKK kamplarına hava harekatı düzenlendiği öğrenildi.
22.08.2012 - 11:33

Diyarbakır'da 2'inci Hava Kuvvet Komutanlığı 8'inci Ana Jet Üssü'nden dün havalanan çok sayıda F-16 savaş uçağı Kuzey Irak'ta bulunan ve PKK'nın en büyük kamplarından olan Zap ve Hakurk'a bomba yağdırdı.

Diyarbakır'da dün öğleden sonra başlayan hava hareketliliği gece geç saatlere kadar sürdü. 2'inci Hava Kuvvet Komutanlığı 8'inci Ana Jet Üssü'nden art arda havalanan yaklaşık 10 F-16 savaş uçağı, Irak sınırına doğru yöneldi. PKK'nın Kuzey Irak'ta bulunan en büyük kamplarından olan Zap ve Hakurk'u savaş uçaklarının bombaladığı öğrenildi.
MURAT KARAYILAN'IN BULUNDUĞU KAMP HEDEF ALINDI

Operasyonda PKK'nın elebaşları Murat Karayılan, Cemil Bayık ve Duran Kalkan'ın bulunduğu kamplar da hedef alınırken, savaş uçaklarının saat 23.30 sıralarında üslerine döndüğü belirtildi.

http://www.ensonhaber.com/turk-savas-ucaklari-kuzey-iraka-bomba-yagdirdi-2012-08-22.html Mesajı Paylaş

Teröristler Bursalı nakliyecilerin tırlarını ateşe verdi
Bursa'dan Van'a gitmek üzere yolan çıkan 2 tır teröristlerce ateşe verildi.
22.08.2012 - 16:21

Bursa'nın Karacabey ilçesinden Van'a gitmek üzere yola çıkan 2 TIR'ın, Bitlis-Van karayolunda silah zoruyla araçları durduran teröristler tarafından ateşe verildiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Karacabey'den yükledikleri yağları Van'a götürmek için 16 TF 117 ve 16 HBE 57 plakalı TIR'larla yola çıkan Karacabeyli nakliyeciler Cengiz Erepçin ile Arif Garip, Bitlis-Van karayolunun Kuzgunkuran mevkiinde 4 kadın terörist tarafından durduruldu. Erepçin ve Garip ile birlikte 6 TIR'ın daha durmasının ardından, çevrede gizlenmiş 25 kişilik terörist grup hemen araçların etrafını sararak havaya ateş etmeye başladı. Ellerindeki uzun namlulu silahlarla şoförleri araçtan indiren PKK'lılar, daha sonra TIR'ları ateşe verip olay yerinden kaçtı.
4 KADIN TERÖRİST SİLAHLARINI BİZE DOĞRULTTU

PKK'lı teröristler tarafından TIR'ları yakılan Karacabeyli nakliyecilerden Cengiz Erepçin, yaşadıklarını şu şekilde anlattı: "Ben ve diğer Karacabeyli nakliyeci arkadaşım Arif Garip ile arka arkaya gidiyorduk. Bizim arkamızda 6 TIR daha vardı. Kuzgunkuran mevkiine geldiğimizde ellerinde uzun namlulu silahları olan 4 kadın terörist yola çıkıp silahlarını bize doğrulttu. Durmamızla birlikte çevrede saklanmış olan 25 kişilik terörist grup TIR'larımızın etrafını sarıp havaya ateş etmeye başladı. Daha sonra yanımıza gelen teröristler, silah zoruyla bizleri araçlarımızdan indirdi. Sürekli Kürtçe konuşup PKK lehine slogan atan gruptan biri, daha sonra Türkçe olarak bize, 'Biji Apo' diye bağırmamızı söyledi. Ellerindeki silahları bize doğrultarak zorla, 'Biji Apo' diye slogan attıran teröristler, daha sonra TIR 'larımızı ateşe vererek kaçtı. Biz de PKK 'lılar gittikten sonra bir otobüse binerek en yakın karakola gidip yaşadıklarımızı anlattık. Güvenlik güçleri hemen çevrede operasyon başlattı.''
150 BİN LİRA ZARARIM VAR

Nakliyeci Cengiz Erepçin ise TIR'ı krediyle aldığını ve ödemelerinin devam ettiğini belirterek, "150 bin lira zararım var. Bu zararımı kim karşılayacak? Adamlar elini kolunu sallayarak yol kesiyor ve TIR 'larımızı yakıyor. İsteseydiler bizi öldürebilirlerdi. Nerede bu devlet? Ne can ne de mal güvenliğimiz var. Ekmek parası için yollara düşüyoruz ama kimse bize sahip çıkmıyor. Buradan devlet büyüklerimize sesleniyorum. Mağduriyetimizi giderin'' ifadelerini kullandı.

Karacabey Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Süzen ise olayı kınayarak, "Meslektaşlarımız mağdur olmuştur. Güneydoğuya mal taşıyan nakliyecilerin can ve mal güvenliği sağlanmalıdır. Oradaki vatandaşlarımız için çalışıyoruz. Bundan sonra da sevkiyatlarımız devam edecek" dedi.

http://www.ensonhaber.com/teroristler-bursali-nakliyecilerin-tirlarini-atese-verdi-2012-08-22.html
Mesajı Paylaş

Þemdinli'de önce 4'lü mayın sonra saldırı: 5 asker şehit

23 Ağustos 2012
5 asker daha şehit 7 de yaralı var
Geçen haftalarda şiddetli çatışmalara sahne olan Hakkâri'nin Þemdinli ilçesi dün yine hareketli ve sıcak saatler yaşadı.

Dün öğle saatlerinde ilçe merkezine yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan Bağlar ile Zorgeçit köyleri arasında, bir askeri konvoyun geçişi sırasında patlama meydana geldi. PKK'lılar tarafından yola döşenen 4 patlayıcının, askeri konvoyun geçişi sırasında patladığı belirtildi.

Sonrasında silahlı saldırı düzenleyen teröristlerle çatışmada 5 asker şehit oldu. Yaralanan 7 asker Hakkâri Askeri Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Patlama sonrası Yüksekova'dan 2 kobra tipi helikopter ile Derecik'ten zırhlı araçlar bölgeye gitti.

Yerel kaynaklar, güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktığını söyledi. BDP Milletvekili Esat Canan da sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan bölgede mahsur kaldığını yazdı, "Bölgeden çıkışımıza izin verilmiyor" dedi.

Þemdinli'nin İran sınırındaki Tekeli Jandarma Taburu'na da havan toplu saldırı düzenlendi. Ölen ve yaralanan olmadı.       

16 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Hakkari Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Þemdinli'de 5 askerimiz şehit oldu. 7 askerimiz yaralandı. 16 terörist etkisiz hale getirildi" denildi.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21283659.asp Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 22 Ağustos 2012, 16:09:40
Alıntı yapılan: sorenson - 22 Ağustos 2012, 15:46:57
bunun tek yolu güçlü türkiye olmak... almanyada terör çıkartabilen varmı veya ingilterede yada fransada ... o ülkeler kadar güçlü olasıya kadar terör bitmeyecek...bunları yapmalarıda belli ki birileri kuyruğuna bastı...sürekli her yere saldırıyorlar...ama bu gerçekten büyük bir kayıp çok kötü oldu böyle bir şey...

Teröristle uğraşmak mı? Uğraşan kim? Eskidendi o.
Onlar artık mazlum, günahsız yavrucaklar. Sadece sağa sola bomba koyup birkaç sivili ve birkaç Mehmedi şehit etmişler. Bunun için teröristle uğraşılır mı hiç canım?

tabi haklısınız... isyan etmek yerine çözümler bulsanız daha iyi olur...ama nerde... bu hükümet bi iniversin, yerine ordu bi geçiversin...her şey nasıl çözülür dimi... haklısınız!!!!... sol zihniyetin darbelere çanak tutmasından dolayı bu ülke ilerleyemedi... ama artık o devir bitti..... Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz