PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

BDP'li yöneticilerin telefon görüşmeleri ortaya çıktı

Ağrı'nın Diyadin ilçesinde, BDP'li yöneticilerin terör örgütü PKK'ya eleman kazandırdıkları ortaya çıktı
23.08.2012 - 13:53

Ağrı'nın Diyadin ilçesinde, mahkeme kararıyla yapılan telefon dinlemelerinde BDP'li yöneticilerin terör örgütü PKK'ya eleman kazandırdıkları ortaya çıktı. 'Dağa çıkmak istiyorum' diyen liseli genç kıza BDP'li yönetici, "Bak bu konular telefonda konuşulmaz" uyarısında bulundu.

Diyadin ilçesinde KCK operasyonu kapsamında yakalanan ve Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'örgüt üyeliği' suçundan yargılanan, 77 ve 10 yıl 6 ay hapis cezasına hükümlü BDP Diyadin İlçe Başkanı Musa Zorbay ile BDP'li yöneticilerin mahkeme kararıyla yapılan telefon dinlemelerinde bölücü terör örgütü PKK'ya eleman kazandırdıkları ortaya çıktı. Hakkari'den kaçarak Van'da güvenlik güçlerine kaçarak teslim olan Diyadinli itirafçı Emre T.'nin, 'Hakkari BDP'de bulunan birileri seni dağa gönderecek' ifadeleri iddianamede yer aldı. Cumhuriyet Savcısı'nın hazırladığı 160 sayfalık iddianamede, örgüt ile birebir bağlantılı olarak yapılan telefon konuşmalarının yapılan tabe çözümlerinde BDP'li yöneticilerin özellikle polis ve askere yönelik eylemler karşısında kullanılan patlayıcı molotof kokteyl yapımı için (şişe-benzin) telefonda 'Þehriye istedim, arpa göndermişsin' diyerek 'süt, pet şişe' isteyerek şifreli konuşmalar yaptıkları belirlendi.
"HAKKARİ BDP'DE BULUNAN BİRİLERİ SENİ DAĞA GÖNDERECEK"

Örgüte kandırılarak götürülen ve PKK'nın dağ kadrosuna Hakkari'den katıldıktan 15 gün sonra pişmanlık duyarak Van'da güvenlik güçlerine teslim olan Diyadinli Emre T. isimli itirafçı, 03 Haziran 2010 günü güvenlik güçlerine verdiği ifadesinde, BDP'nin örgütün dağ kadrosu ile birebir çalışma içerisinde olduğu ileri sürerek şunları söyledi: "Zaman zaman BDP Diyadin İlçe Teşkilatı'na gidip geliyordum. Burada Abdullah Öcalan ve ölen örgüt üyelerinin fotoğraflarının asılı olduğunu gördüm. Bizlere terör örgütüne katılmak için telkinlerde bulunuldu. BDP'li Cihan isimli bir şahsın kendisine, 'Biz şu an PKK'ya eleman göndermiyoruz. Hakkari'ye gidersen, Hakkari BDP Teşkilatında bulunan birileri seni gönderir' diyerek beni Doğubayazıt ilçesine gönderdiler. Doğubayazıt'ta Musap isimli şahıs beni Hakkari'ye göndereceğini söyledi. Hakkari'ye 6-7 kişilik grup içinde ben de dağa çıkmak için gönderildim. Örgüte katıldığımda pişmanlık duyarak kaçtım, güvenlik güçlerine teslim oldum" dedi.
BDP'Lİ BAÞKAN'IN "SIKIYSA HALKIN GÜCÜNE KARÞI DİRENSİNLER" TEHDİDİ

BDP Diyadin İlçe Başkanı Musa Zorbay'ın 0536- 225 42.... numaralı telefonunun 2010 ve 2011 yılları arasında mahkeme kararı ile yapılan dinleme kararında ise;

Musa Zorbay: "ROJ TV'yi seyrediyor musunuz"?

Lütfi D.: "Roj TV, şimdi mi?"

Musa Zorba: "Evet evet, şimdi"

Musa Zorbay: "Tabelayı değiştirin, Kürtçe Kürtçe asın"

Musa Zorbay: "Bu mücadeleye layık olalım"

Lütfi D: "Cela, Celo söylemiş yav"

Musa Zorbay: "Bir tane serseri mayın mıdır, nedir siz mi gönderirsiniz"

Hanifi D: "Telefonda fazla konuşma"

Lütfi D: "Sana kurban olayım, Taşlıçay nasıl"

Musa Zorbay: "Sıkıysa halkın gücüne karşı dirensinler"

Þaban S.: "Dicle Haberden selam, selam"

Musa Zorbay: "Bizim haberi neden vermedin, ambargo uygulamışsın"

Þaban S: "Vallahi büyük bir tepki var neyse, yarın konuşuruz"
"BAK, BU KONULAR TELEFONDA KONUÞULMAZ"

BDP Diyadin İlçe Teşkilatı yöneticisi olan ve Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'örgüt üyeliği' suçundan 12 yıl hapis cezasına hükümlü Seyhat K. ile lise son sınıf öğrencisi olan Gülsen A. arasında 0531 913 74... numaralı telefonu ile yaptığı telefon konuşmasında BDP'li yönetici Seyhat K., Gülsen A.'nın telefonda dağa çıkma isteğine BDP'li yönetici Seyhat K.'nın ise, "Bak bu konular telefonda konuşulmaz" dediği tabe kayıtlarına şöyle geçti:

Gülsen: "Ben Bozova köyünden Gülsen..."

Seyhat K: "Merhaba..."

Gülsen: "Seyat abi ben dağa çıkmak istiyorum"

Seyat K.: "Hıı...hım...."

Gülsen,: "Ben dağa çıkmak istiyorum"

Seyhat K.: "Bak bu konular telefonla konuşulmaz"

Gülsen: "Ne yapayım artık, ben yemin ederim ki artık boğazıma kadar gelmiş, psikolojim bozuk"

Seyhat K: "Bir dakika"

Gülsen A.: "Tamam o zaman kapatıyorum"

Seyat K: "Ben sabah 09.00'de Diyadin'deyim" Gülsen: "Tamam, tamam..."
MOLOTOF İÇİN ÞİFRE: "ÞEHRİYE, SÜT, PET SU, YEMEKLİK TUZ"

BDP ilçe binasında gösteriler öncesi molotof kokteyl hazırlanmasında telefonda şifreli konuşularak malzeme istedikleri de kayıtlara geçti. Ülfet Ç.'nin ise malzemeyi isteyen BDP'liye 'Siz insanları kandırıyorsunuz' diyerek tepki gösterdiği şu şekilde kayıtlara geçti:

Nihat Ç.: "Þehriye istedim, sen arpa göndermişsin"

Nihat Ç: "Bir tane de yemeklik tuz"

Fettah I: "Tamam sen pet bardağı ne yapacaksın"

Ülfet Ç: "Siz insanları kandırıyorsunuz"

Nihat Ç: "Hayır kandırmıyoruz"

http://www.ensonhaber.com/abdde-gaziantep-bombasi-oyunu-2012-08-24.html Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: Tuco - 23 Ağustos 2012, 23:13:53
Alıntı yapılan: sorenson - 23 Ağustos 2012, 15:06:46

tabi haklısınız... isyan etmek yerine çözümler bulsanız daha iyi olur...ama nerde... bu hükümet bi iniversin, yerine ordu bi geçiversin...her şey nasıl çözülür dimi... haklısınız!!!!... sol zihniyetin darbelere çanak tutmasından dolayı bu ülke ilerleyemedi... ama artık o devir bitti.....

İşte budur bende bunu bekliyordum bu yaratık türü ve davranışlarıyla ilgili tahlil yapmak için , bayadır ortalarda yoktular ,  zaten bu türün en zekisi olan 5 gram beyinli versiyonuna nazaran örneğimizde inceleyeceğimiz 3 gram beyinli zayıf kapasiteli versiyonları bu tür forumlarda kendilerini 2. yorumlarından sonra belli ediyorlar.

Kendilerini çabuk belli etmelerinin nedeni daha kompleks ve bölücü versiyon olan 5 gram beyinli versiyonunun sinsi davranış yöntemini benimseyip nispeten başarılı kullanabiliyor olmasıdır.Örnekte karşılaştığımız 3 gramlık versiyon ise sinsi ve bölücü yaklaşımın kompleks alttan oyucu tavırlarını sergilemek amacıyla sabır gösteremeyecek kadar düşük kapasitede beyne sahiptir.Þunu belirtelim ki , kendi temel amaçlarını kolayca belli eden 3 gram beyinli olan versiyon , sinsi tavırlarını ve asıl niyetini daha geç belli eden 5 gram beyinli versiyona  nazaran insanlık için daha az tehlikeli olmakla birlikte , her iki versiyonda çıkarı ve 1 torba kömür için uğruna nice şehitler verdiğimiz vatan toprağını satabilecek kapasitededir.

Bu türün ortak özelliği olan partizan tavırları , tasmalarını tutan vatan hainlerinin eleştirilme amacıyla hafifçe kaşınınca ortaya çıkar.Bu tür çobanlarına sadakatleriyle ün kazanmıştır.Zaman içerisinde torba torba kömürler , dini duyguların sömürüsü , yalanlarla dolu süslü hitabet sanatıyla gaza getirilme , eleştirme ve yargılama kabiliyeti olmadığı için maşa medya organları aracılığıyla beyin yıkanması ve bu saydıklarımıza benzer yöntemlerle ehlileştirilen ve tek tip vatandaşlık tanımına uygun hale getirilen bu türün ekosistemi ülkemiz geneline yayılmıştır.Bu türün çoğalmasına yönelik çalışmalar kapsamında 4 çocuk yöntemi ortaya atılmış olup , bu yöntemin 8-10 çocuk üretimi kapasitesine sahip güneydoğu bölgelerimizde konuşlanmış sırtımızdaki kan emici keneler olan terör örgütü yandaş ,öğe ve unsurlarına karşı niceliksel denklik sağlama çabası , 4 çocuk yöntemi ile yok edilmek amaçlandığı kimi çevreler tarafından zaman zaman ortaya atılsada, 8 -10 çocuklu kene türüyle , 4 çocuk yöntemi kurucularının ortak emelleri doğrultusunda her iki sistemin bireyleri birbirleriyle kardeşleşmiştir.her iki türde ülke bütünlüğüne ve vatanın birliğine karşı ciddi olarak tehlike potansiyeli içermekte olup , zamanla 4 çocuk yönteminin ürünleri ülke birliği ve bütünlüğüne tehdit konusunda potansiyelini geliştirmiş olup ,geliştirmeye de devam etmektedir.

Bu türün ürünleri "birkaç Mehmetçik öldü diye meclisi toplamama" , "Demokratik açılım yoluyla ülküdaşlarına özgürlükler vererek amaçlarına yardımcı olma" , "Ülkesi için güneydoğuda kendi kanını dökmüş ve dökmeye hazır askerleri yargıyı ele geçirmesinin ve diktetoryal yeteneklerinin artmasının ardından hapislere tıkarak ordu takatini zayıflatmak" , "Andımızdan , İstiklal marşından ve bütün bunları tamaladıktan sonra da Mustafa Kemal'den kurtulmak" , "Eli silahlı dağdaki PKKlıları aklamak üzere ,hemde onlara yorulmasınlar diye ayaklarına kadar mahkemeleri göndererek sözde yargılanmalarının ardından serbest bırakmak" , "Þehitlere kelle diye hitap etmek" , "Terörist başlarına "sayın" diyecek kadar saygı ve sevgi beslemek" , " sözde Kürdistan bayrağının gölgesinde Barzanileri sık sık ziyaret ederek onlardan rıza ve komut almak" ," Kırmızı çizgilerimiz var diye süsleyerek ve asıl niyetlerini gizlemeye çalışarak başladıkları cümlelere "Kürdistan" kelimesiyle devam edip Kuzey Irak'ı artık Kürdistan olarak içselleştirdiklerini istemeyerek belli etmek" tir.Anayasal kontrollerinin artmasıyla ürünlerine daha fazla uygulama alanı bulan bu tür artık çok daha rahat at koşturabilmekte olup , yüzsüzlüklerinin son safhasına gelmişlerdir.Aynı zamanda bedelli askerlik gibi yöntemlerle gerek ceplerini dolduran gerekse kendi çocuklarını askerlik görevinden kurtarabilmektedir.Bunun yanısıra çocuklarına gemicikler almak , yumurta fabrikaları kurmak gibi yöntemlerle yawrularını geliştirmekte olan bu türün yawruları gelişimlerini ileri seviyeye taşımalarının ardından ülke içerisindeki cepleri hınca hınç dolu yardım ve yatakçılarının danışmanları olarak görevlerine başlamaktadırlar.Bunun yanısıra dünyaya getirilmiş bu türün yavrularının Kuzey Irak gibi bölgelerde zaman zaman ihalelere girdikleride gözlenmektedir.Bu yetenek ailelerinin ve onların eteklerini öpenlerin destekleriyle bugünkü seviyelerine ulaşmıştır.

Þimdi incelememize , elimize gelen örnek öğe davranışının tahliliyle devam edelim ;

tabi haklısınız... isyan etmek yerine çözümler bulsanız daha iyi olur...ama nerde...

Bu türün bize hediye ettiği ilk cümlelerde çeşitli bölümler içermektedir. " tabi haklısınız " kelimesiyle başlayan önerme , bir tür kinaye içermektedir.bu kinayede bize "her konuda haklı olduğumuzu düşündüğümüzü" düşündüğünü belli etmekte olup , bizleri burnu havada kişiler olarak tanımlamaktadır.Bu türün klasik özelliği olan bu davranış , her hangi bir üstünlük iddiasında olmayan bizlerin ,  türün düşüncesine göre kendisinden daha aşağılık olduğumuzu gözler önüne sermektedir.Aslen sözde zekasıyla , sözde ahlakıyla , sözde dini bütünlüğüyle böbürlenmek bu türün en önemli özelliklerinden biridir.

"isyan etmek yerine çözümler bulsanız daha iyi olur...ama nerde..." cümlesi birden fazla anlam ifade etmektedir.Bu türün bireyleri kendilerinden olmayanların bir işe yaramadıkları düşüncesine sahip olmakla birlikte ,aynı zamanda bir işe yaramak anlamına gelen "isyan etmek" fiilini türdaşı olmayanlarını isnat etmekle türünün ülküsüne ihanet etmiştir.Zira kendi türü , türdaşı olmayanlarını "isyan bile etmeyecek kadar vatan haini " görmekle birlikte hiçbir zaman sahip olmadığı milliyetçilik duygularını da sahipmiş gibi göstererek  1 torba kömüre kanan türdaşlarına milliyetçi imajı aşılamaktadır.

"isyan etmek yerine çözümler bulsanız daha iyi olur...ama nerde..." bir çözüme ihtiyaç olduğunu farkında olmadan kabul etmiş olan bu tür, aynı zamanda kendi türünün çözüm üretemeyi başaramayacak bir kapasitede olduğunu itiraf etmekle birlikte, aslında çözüm konusunun ülkülerine ters düştüğü gerçeğini gizlemeye çalışmaktadır.Bu 3 gramlık versiyonun gizlemeye çalışma kapasitesi kendinden beklenmeyecek kadar kompleks bir hareket olup tesadüf olduğu zannedilmektedir.

"...ama nerde..." kelimesi ise küçümseme ifadesi içermektedir.Kendilerinden olmayanları aşağılamak konusunda usta olan bu tür , yüce islamiyetin temel ilkelerinden biri olan alçak gönüllülük ihlalederek aslında dindar olmadığını , çıkarı için dini kullandığını ve kullanıcağını göstermektedir.Allah yerine paraya tapan bu tür , parayı put haline getirmiş , tam bir putperesttir.Ülküdaşlarının kurduğu cemaatler aracılığıyla parayla buluşan bu tür yaşamını türdaşlarına sarsılmaz güveniyle birlikte sürdürmektedir.Yani bu tür riya konusunda tam bir profesyoneldir.

bu hükümet bi iniversin, yerine ordu bi geçiversin...her şey nasıl çözülür dimi... haklısınız!!!!...

Bu tür zaman zaman , son derece gelişmiş hayal gücü ve türdaşlarınca pompalanmış yalanların ışığında , hiçbir zaman olmamış sözde darbeleri kullanarak nefret ettiği Türk ordusunu teröristten daha aşağı bir seviyede görerek karalamaya devam etmekte ve vatana ihanetlerini sürdürmektedir.Vatan haini familyasının en tehlikeli türü olan bu tür , vatanı için kanını döken ordudan nefret etmekte olup , kendini sözde milliyetçiymiş gibi göstermekte başarılıdır.Bu kamuflaj tekniğiyle , düşünme ve yargılama kapasitesi zayıf olan türdeşlerinin sayısını arttırmaktadır.Türdeşlerinin bir kısmı ise türdeşlerinin milliyetçi olduklarını zannetmektedir , ancak türün gelişmiş 5 gram beyinli öğelerininsözde milliyetçi tavırlarının nasıl büyük bir yalan olduğunu kavrayamayacak kadar küçük beyinlidirler.

Ayrıca bu tür ordu nefretini kullanarak , sözde demokratik ve bilmiş tavırlarıyla entellektüel bir yapı sergilemeye çalışmaktadır.Orduya hakareti demokrasinin bir gereği olarak gören bu tür , ülküdaşı olan bir üniversite rektörünü eleştiren üniversite öğrencisinin okuldan sırf rektörü eleştirdi diye atılması konusuna gelince sessiz kalarak , çıkarcı , putperest ve kimi zaman ateist karakterlerinin yansımalarını gözler önüne serebilmektedir.

Bahsedildiği üzere türdeşlerinin yalan üzerine kurulu ordu düşmanı tavırlarını karakterlerini daha iyi tanımak için örnek bir videoyla gözlemleyelim

sol zihniyetin darbelere çanak tutmasından dolayı bu ülke ilerleyemedi... ama artık o devir bitti.....

Bahse konu türün intikam konusu işin içine girince , eli kanlı bebek katili teröristlerden geri kalmayan bir hırs içerisinde oldukları gözlemlenmektedir.Planlı bir tertip sonucunda amaçlarına ulaşmak üzere olduklarının açık beyanını içeren bu cümlelerin , asıl ülkülerinin cumhuriyet , Atatürk ,istiklal marşı , andımız gibi Türkiye cumhuriyetinin üzerine kurulduğu temel öğrelerini yok etme aşamasında bulundukları gerçeği ışığında , ülkeyi bölme ve temellerini yok ederek yıkma konusundaki emellerine ulaşmak üzerinde olduklarını söylerken dişlerinin arasından şehitlerimizin kanı sızmaktadır.

Anayasadaki değiştirilmek istenen ilk üç maddenin değiştirilmesiyle birlikte cumhuriyet , Atatürk ,istiklal marşı , andımız , ve sonuç olarak TÜRK kavramının yok edilmesi süreci yukarıdaki cümlelerin "ama artık o devir bitti...." cümlesiyle dışa vurulmuş olup , türe özgü sıradan bir tavır olup , bu tavrı gizleme kapasitesi 3 gramlık ve 5 gramlık beyinlere sahip türlerde beyin kapasitesiyle doğru orantılı olarak değişmektedir.

İncelememiz bu bölümünün sonuna gelmiş olup , bu 3 gramlık beyin sahibi türün , kendi türünün incelenebilmesi bize sağladığı katkılardan ötürü teşekkür ediyoruz.Vatan haini türlerinden olan bu türe ulaşmak için uzay terimlerinden biriyle adlandırılan tv kanallarından birini açmak ve izlemek yeterlidir.

Teşekkür eder , saygılar sunarız
Tuco

edebiyat yapmışsın... 3 gramlık beyninle bunları yazamadığn belli... bir yerden kopyayla değil de kendin yaz bakalım... siz doğru söyleyenlere 5 gramlık 3 gramlık diye hitap ediyorsunuz... gerçekleri tek kendinizin gördüğünü sanıyorsunuz...başka düşüncelere hakaret ediyorsunuz...işte siz insanlıktan nasibini almamış yaratıklardan farklı değilsiniz.... tek yaptığınız şey insanları aşağılamak... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Bulancaklı - 23 Ağustos 2012, 15:31:41
sorenson adlı arkadaş yukardaki yorumlarda darbe ve sol zihniyeti nasılda hemen buluverdin Arkadaşım bu işin solculukla ak partiyi yıpratmakla ilgisi kalmadı adamlar hergün vatan evlatlarını şehit ediyor çözüm üretecek konumda olan iktidar, sivil ve asker kayıplarını önleyemiyor bu kadar basit Yetki kimdeyse sorumluda odur çünkü  yok darbe falan hikaye  anlatacağına madem destekliyorsun iktidarın ne yapmaya çalıştığını anlatta bizde bilelim çünkü burdan bakınca dağılmış vaziyette görülüyor buda hem millete hemde devlete zarar veriyor.

bana göre iktidar güçlü bir türkiye hazırlıyor...bugüne kadar gelenler (bakın akp de dahil) belli bir yol katedemediler... akp nin yaptığı tek fark kürt halkı kazanmak oldu... eğer türkiye güçlü bir ülke olsaydı (özellikle ekonomik yönden) örneğin almanya gibi, çevredeki ülkelere diş gösterirdi... terörü besleyen kim israil mi, amerikamı , suriyemi , almanyamı  verirdi  ültimatomu... ama şimdi vermesi bi işe yaramıyor... bu ülkelerde bundan yararlanıyor... önceden terörün kısa bir zamanda biteceğine inanırdım ama şimdi öyle düşünmüyorum... daha öncede dedim terörü teröristle uğraşarak bitiremeyecekler, bunları besleyenleri halletmek gerekir... ama ne yazık ki türkiye bu kadar güçlü değil, bu güç içinde bir 10 sene gerekir...

saygılar...  Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 23 Ağustos 2012, 21:56:27
Alıntı yapılan: SKYWOLF - 22 Ağustos 2012, 16:09:40
Alıntı yapılan: sorenson - 22 Ağustos 2012, 15:46:57
bu iş kötüye gidiyor...terörü teröristle uğraşarak bitiremeyecekler belli...bugüne kadar her yola başvurdular halledemediler(hiç bir hükümet hallemedi)...
bunun tek yolu güçlü türkiye olmak... almanyada terör çıkartabilen varmı veya ingilterede yada fransada ... o ülkeler kadar güçlü olasıya kadar terör bitmeyecek...bunları yapmalarıda belli ki birileri kuyruğuna bastı...sürekli her yere saldırıyorlar...ama bu gerçekten büyük bir kayıp çok kötü oldu böyle bir şey...

Teröristle uğraşmak mı? Uğraşan kim? Eskidendi o.
Onlar artık mazlum, günahsız yavrucaklar. Sadece sağa sola bomba koyup birkaç sivili ve birkaç Mehmedi şehit etmişler. Bunun için teröristle uğraşılır mı hiç canım?

tabi haklısınız... isyan etmek yerine çözümler bulsanız daha iyi olur...ama nerde... bu hükümet bi iniversin, yerine ordu bi geçiversin...her şey nasıl çözülür dimi... haklısınız!!!!... sol zihniyetin darbelere çanak tutmasından dolayı bu ülke ilerleyemedi... ama artık o devir bitti.....

Ne sol zihniyete ne sağ zihniyete ne de bu millete senelerdir yedirililen bilmem ne zihniyetlerinin hiçbirine sahip değilim. Ne darbeciyim ne de futbol takımı destekler, hatta  daha beteri taparcasına destekleyen hükümet yalakalarından değilim. Çözümleri defalarca anlattığımızı boşboş söylemlerde bulunmadan önce forumda dolaşıp görseydin belki daha iyi olurdu.

Ülkemde bombalar patlıyor. Bitti denilen terör birilerinin demokrasi dayatması nedeniyle yeniden hortlatıldığı için bombalar patlıyor. Benim mehmetlerim hayatlarını kaybediyor, yine bebekler ölüyor. Peki devleti yönetenler bu konuda  ne yapıyor? Siyasi rant sağlamak adına siyasallaştırdıkları terörün bu şımarıklığına ona denk bir pişkinlikle göz yumuyor. Birkaç mehmet öldü diye toplanmazmış beyefendiler. Hangi ülkede böylesine bir rezillik var? Allah belanızı verecektir tez zamanda...

Bu terörist köpeklerin nerede eğitildikleri belli değil mi? Neredeyse hepsi Kuzey Irak'da. Ama şimdi devleti yönetenler birilerinin taşeronluğunu yaptıkları için her terör eylemini Suriye'ye yamamaktalar. Daha düne kadar kanka oldukları Esad'a... Oysa Pkk Kuzey Irak'da. Hep oradaydı. O sözünden çıkmadığınız ABD'nin kontrolündeydi... Neden Suriye'ye yüklendiğinizin milyonda birini kadar, oradaki it sürüsüne ve onu kontrol eden ABD'ye yüklenmiyorsunuz? Ben çok iyi biliyorum nedenini. Aksine o yüzümüze gülüp arkamızdan kuyumuzu kazanlara her türlü desteği veriyorsunuz. Terörün döktüğü kan ellerinizdedir.Hergün Allah'ı anıp insanlara sahte yüzlerinizle gülümserken Allah'ın istemediği şeyleri yapmaya korkmuyorsunuz. Sonunuz ne fecidir...

Anladın mı ben kimim? Ben bu milletin uyutamadığınız kesimiyim. Ben milletin ta kendisim. Türk milletiyim. Benim ülkemde hiç istemediğim şeyleri yapanlara hesap sormak en büyük hakkım.

Sizin de devriniz bitecek. Kendi yaratığını kanda boğulacaksınız.  >:( >:( >:(

sizce bu söylediklerinizi 30 veya 35 senedir denemiyorlarmı... allahın aşkına insaf kuzey ırakı bize yedirmezler ... kuzey ırak sevdasına bizim cumhurbaşkanlarımızı öldürdüler daha otopsisisni bile yapamadık... kuzey ırağa girdik diyelim... iranı suriyesi ermenisi ırakı israili üstümüze çullanır.... dağdaki terör biter bu sefer şehirlerin de patlatmadıkları bomba kalmaz... kuzey ırakta ölmeyen askerin kalmaz patlamayan bomba kalmaz... sana saldırmazlar belki ama yine terör sürer pkk biter başka bir terör örgütü gelir... bunu hiç düşündünüz mü? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: sorenson - 24 Ağustos 2012, 14:52:17
sizce bu söylediklerinizi 30 veya 35 senedir denemiyorlarmı... allahın aşkına insaf kuzey ırakı bize yedirmezler ... kuzey ırak sevdasına bizim cumhurbaşkanlarımızı öldürdüler daha otopsisisni bile yapamadık... kuzey ırağa girdik diyelim... iranı suriyesi ermenisi ırakı israili üstümüze çullanır.... dağdaki terör biter bu sefer şehirlerin de patlatmadıkları bomba kalmaz... kuzey ırakta ölmeyen askerin kalmaz patlamayan bomba kalmaz... sana saldırmazlar belki ama yine terör sürer pkk biter başka bir terör örgütü gelir... bunu hiç düşündünüz mü?

Son 35 senedir bunu deneyen yok. Malesef hiç olmadı. Sadece sakalı traş edip gelenler oldu. Bu sadece bir süreliğine işe yaradı. Sakalı kesmek yerine kafayı kesmek gerek. Kuzey Irak sevdalısı falan değiliz. Ülkemize senelerdir süren bir saldırı söz konusu. Komşu bir ülkeden geliyor. Suriye bir savaş uçağımızı düşürdüğünü iddia etti diye savaş isteriz diye ortalığı yıkanlar, nedense senelerdir Irak'dan gelip bize açık şekilde saldıran, bir uçaktan binlerce kat fazla zarar veren Pkk konusunda Irak'a savaş açmayı hiç dile getiremiyorlar. Yedirmezler diyerek bırakın bölgesel güç olmayı ülkedeki iktidarınız bile kalmayacak. Kuzey Irak'ın ve ardındakilerin senelerdir yaptığının milyonda biri bile dünya genelindeki tüm hür ülkeler için açık bir şekilde savaş nedeni sayılır. Bir ülke kendi tprakları üzerinde terörist yetiştirilmesine ve o teröristlerin komşu ülkeye saldırmasına neden olacak ve bu savaş nedei olmayacak. Buna Türkiye dışındaki  her ülke bir tarafıyla güler.

Cumhurbaşkanının öldürüldüğüne dair hiçbir delil yok. Sadece bir iddia. Gerçek olması olmamasından çok daha zayıf bir ihtimal. Büyük devlet ve bölgesel güç isen, bölgende sözünü geçiri ve senelerdir kanını emen teröristlere karşı komşu ülkeleri de yanına alarak hareket ederisn. İran PJaka sürrekli operasyon düzenlerken, Suriye ile sıfır sorun politikamız varken onları yanına alıp pkknın işini bitirecektin.

Terör sadece dağda mı sence? Nerede yaşıyorsun sen? Hergün kaç şehirde bombalar patlıyor. Kaç sivil otobüs, kamyon, araç, şantiye yakılıyor haberin yok mu? Bence var ama işine gelmiyor değil mi? Asker savaşarak ölür, it sürüsünü bekleyerek değil.

Alıntı yapılan: sorenson - 24 Ağustos 2012, 14:44:56
bana göre iktidar güçlü bir türkiye hazırlıyor...bugüne kadar gelenler (bakın akp de dahil) belli bir yol katedemediler... akp nin yaptığı tek fark kürt halkı kazanmak oldu... eğer türkiye güçlü bir ülke olsaydı (özellikle ekonomik yönden) örneğin almanya gibi, çevredeki ülkelere diş gösterirdi... terörü besleyen kim israil mi, amerikamı , suriyemi , almanyamı  verirdi  ültimatomu... ama şimdi vermesi bi işe yaramıyor... bu ülkelerde bundan yararlanıyor... önceden terörün kısa bir zamanda biteceğine inanırdım ama şimdi öyle düşünmüyorum... daha öncede dedim terörü teröristle uğraşarak bitiremeyecekler, bunları besleyenleri halletmek gerekir... ama ne yazık ki türkiye bu kadar güçlü değil, bu güç içinde bir 10 sene gerekir...

saygılar... 

Kürt halkını kazanma mı? Buna gerçekten inanıyor musun? Kürt halkının kazanıldığı falan yok. Aksine siyasallaşıp büyütülen bir terör örgütü var. Her geçen gün taraftar sayısı artan bir terör örgütü var. Güçlü Türkiye önce kendi çıkarlarının gerektirdiğini yerine getirmekle olur. Başkalarının çıkarların hizmet ederek değil. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 24 Ağustos 2012, 15:13:04
Alıntı yapılan: sorenson - 24 Ağustos 2012, 14:52:17
sizce bu söylediklerinizi 30 veya 35 senedir denemiyorlarmı... allahın aşkına insaf kuzey ırakı bize yedirmezler ... kuzey ırak sevdasına bizim cumhurbaşkanlarımızı öldürdüler daha otopsisisni bile yapamadık... kuzey ırağa girdik diyelim... iranı suriyesi ermenisi ırakı israili üstümüze çullanır.... dağdaki terör biter bu sefer şehirlerin de patlatmadıkları bomba kalmaz... kuzey ırakta ölmeyen askerin kalmaz patlamayan bomba kalmaz... sana saldırmazlar belki ama yine terör sürer pkk biter başka bir terör örgütü gelir... bunu hiç düşündünüz mü?

Son 35 senedir bunu deneyen yok. Malesef hiç olmadı. Sadece sakalı traş edip gelenler oldu. Bu sadece bir süreliğine işe yaradı. Sakalı kesmek yerine kafayı kesmek gerek. Kuzey Irak sevdalısı falan değiliz. Ülkemize senelerdir süren bir saldırı söz konusu. Komşu bir ülkeden geliyor. Suriye bir savaş uçağımızı düşürdüğünü iddia etti diye savaş isteriz diye ortalığı yıkanlar, nedense senelerdir Irak'dan gelip bize açık şekilde saldıran, bir uçaktan binlerce kat fazla zarar veren Pkk konusunda Irak'a savaş açmayı hiç dile getiremiyorlar. Yedirmezler diğerek bırakın bölgesel güç olmayı ülkedeki iktidarınız bile kalmayacak. Kuzey Irak'ın ve ardındakilerin senelerdir yaptığının milyonda biri bile dünya genelindeki tüm hür ülkeler için açık bir şekilde savaş nedeni sayılır. Bir ülke kendi tprakları üzerinde terörist yetiştirilmesine ve o teröristlerin komşu ülkeye saldırmasına neden olacak ve bu savaş nedei olmayacak. Buna Türkiye dışındaki  her ülke bir tarafıyla güler.

Cumhurbaşkanının öldürüldüğüne dair hiçbir delil yok. Sadece bir iddia. Gerçek olması olmamasından çok daha zayıf bir ihtimal. Büyük devlet ve bölgesel güç isen, bölgende sözünü geçiri ve senelerdir kanını emen teröristlere karşı komşu ülkeleri de yanına alarak hareket ederisn. İran PJaka sürrekli operasyon düzenlerken, Suriye ile sıfır sorun politikamız varken onları yanına alıp pkknın işini bitirecektin.

Terör sadece dağda mı sence? Nerede yaşıyorsun sen? Hergün kaç şehirde bombalar patlıyor. Kaç sivil otobüs, kamyon, araç, şantiye yakılıyor haberin yok mu? Bence var ama işine gelmiyor değil mi? Asker savaşarak ölür, it sürüsünü bekleyerek değil.

Alıntı yapılan: sorenson - 24 Ağustos 2012, 14:44:56

saygılar... 

Kürt halkını kazanma mı? Buna gerçekten inanıyor musun? Kürt halkının kazanıldığı falan yok. Aksine siyasallaşıp büyütülen bir terör örgütü var. Her geçen gün taraftar sayısı artan bir terör örgütü var. Güçlü Türkiye önce kendi çıkarlarının gerektirdiğini yerine getirmekle olur. Başkalarının çıkarların hizmet ederek değil.

size herşey basit gibi geliyor... kuzey ıraka girelim iş bitsin dimi... bu kadar kolay... bunca devlet adamıda salak hiç düşünemidler bunu... kuzey ırak biter kuzey suriye başlar ... suriye biter iran başlar bunu anlamak mı istemiyorsunuz...  her şey göründüğü kadar kolay değil  ne yazıkki bunlar gerçekler... halk konusuna gelince geçen gün devrilen otobüsteki askerlerin taşınması onlara yardım edilmesi halkın türkiye cumhuriyetine hala daha bağlı ve saygı duyduğunun açıkça ifadesi...ayrıca oraya giden halkın kendi istekleriyle gittiğine inanmıyorum... eğer kendi istekleriyle gitselerdi askerleri kurtarmak için seferber olmazlardı...ayrıca cumhurbaşkanı konusuna iddia diyorsunuz... baştaki devlet adamlarıyla ilgili saçma sapan iddialara inanan başta sizsiniz buna mı inanmiyacaksınız... ayrıca cumhurbaşkanın neden öldürüldüğüne dair bir fikriniz varmı söyleyin mantıklı bulURSAM BENDE ONA İNANAYIM... ayrıca kuzey ıraka türkiye defalarca girdi sınır dışı operasyonlar yaptı ama başarı ne koca bir 0.... asker teröristle savaşsın ben savaşmasın demiyorum... ama terörü bitirmek için teröristle savaşmak yetmiyecek... ölen pkk lıların sayısına bakın birde ölen askerlerin... ne kadar başarılı olduk siz hesaplayın... türkiyenin terör illetinden kurtulması için '' GÜÇLÜ TÜRKİYE'' olması gerek başka yolu yok... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: sorenson - 24 Ağustos 2012, 14:34:57

edebiyat yapmışsın... 3 gramlık beyninle bunları yazamadığn belli... bir yerden kopyayla değil de kendin yaz bakalım... siz doğru söyleyenlere 5 gramlık 3 gramlık diye hitap ediyorsunuz... gerçekleri tek kendinizin gördüğünü sanıyorsunuz...başka düşüncelere hakaret ediyorsunuz...işte siz insanlıktan nasibini almamış yaratıklardan farklı değilsiniz.... tek yaptığınız şey insanları aşağılamak...

Yaratan rabbimin şahitliğiyledir ki , bu yazının noktalama işaretleri bile dahil her bir öğesi tamamen benim tarafımdan yazılmıştır sorenson.Sende şaşırdın değil mi yaşam sürecin boyunca ilk defa cümlelerin öğesi olarak görev aldığın bir bu kadar uzun bir yazıyla karşılaştın ,  e kıymetini bilesin ,sana değer veriyoruz. Mesajı Paylaş

90-2000 yıllarda uygulanan politikalar sadece 5 yıl daha devam etseydi şu anda pkk olmayacaktı peki ne olduda politika değişti bunun için krizi kimin kimin çıkardığı ve kriz sonrası oluşacak oluşumu ve bu oluşumu kimin dizayn ettiğini basit bir araştırma ile görülebilir. 2000 de bu şansı vardı bu ülkenin ama şimdi çok zor o yıllarda sokakta 3 kişiyi bulamazken pkk yı destekleyen bu gün 300.000 kişi sokaklarda ülkeyi böleceğiz diye polise molotof atıp araç taşlıyor yakıyorlar karakol basıyorlar 300 500 kişi ile neden o insanlar o zamanlar ortada yoktu da bu gün var güvenliğin olmadığı bir ortamda demokrasi ve özgürlükten söz edilebilir mi şu anda pkk ölüm ve silah zoru ile kendilerine oy toplarken(meclis grubu) köylerini yakacaklarını söyleyerek ve yakarak nasıl terörün bitireceğinizi söylersiniz karne ortada 3-4 sene içinde neredeyse hiç şehit yokken birde şimdiki hale bak abd el kaideye yada hizbullaha bunları destekleyenlere tavizmi veriyor neden el kaideyi senatolarına almıyorlar diyelim ki halk desteği ile girdi kapıdan sokarlarmı bırak kendi ülkesini filistinde bile tahammül edemiyorlar her fırsatta büyük ülke olduğunu söylüyorlar büyük ülkeler 2 askeri için başka bir ülkeyi işgal ediyor sen 3-5 şehitle meclis toplanmaz diyorsun işte senin büyüklüğün ekonomik olarak (tabi söylediklerine göre) ne kadar büyüdüyse kudret ve dirayet olarak o kadar  küçülmüştür. son dört beş yılda diğer ülkelerce uğradığımız hakaretler de görmekteyiz hiç birine misilleme yapılmaması adeta dalga geçilen bir ülke konumuna sokmuştur. vücutta bulunan yaranı hiç üzerine mikrop dökerek iyileştirmeye çalışılır mı  sanırım BOD projesi bu ülkenin harakirisidir ve ne yazık ki bunu kendi elimizle  yapıyoruz. inşallah yanılıyorumdur.     Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: sorenson - 24 Ağustos 2012, 18:22:45

size herşey basit gibi geliyor... kuzey ıraka girelim iş bitsin dimi... bu kadar kolay... bunca devlet adamıda salak hiç düşünemidler bunu... kuzey ırak biter kuzey suriye başlar ... suriye biter iran başlar bunu anlamak mı istemiyorsunuz...  her şey göründüğü kadar kolay değil  ne yazıkki bunlar gerçekler... halk konusuna gelince geçen gün devrilen otobüsteki askerlerin taşınması onlara yardım edilmesi halkın türkiye cumhuriyetine hala daha bağlı ve saygı duyduğunun açıkça ifadesi...ayrıca oraya giden halkın kendi istekleriyle gittiğine inanmıyorum... eğer kendi istekleriyle gitselerdi askerleri kurtarmak için seferber olmazlardı...ayrıca cumhurbaşkanı konusuna iddia diyorsunuz... baştaki devlet adamlarıyla ilgili saçma sapan iddialara inanan başta sizsiniz buna mı inanmiyacaksınız... ayrıca cumhurbaşkanın neden öldürüldüğüne dair bir fikriniz varmı söyleyin mantıklı bulURSAM BENDE ONA İNANAYIM... ayrıca kuzey ıraka türkiye defalarca girdi sınır dışı operasyonlar yaptı ama başarı ne koca bir 0.... asker teröristle savaşsın ben savaşmasın demiyorum... ama terörü bitirmek için teröristle savaşmak yetmiyecek... ölen pkk lıların sayısına bakın birde ölen askerlerin... ne kadar başarılı olduk siz hesaplayın... türkiyenin terör illetinden kurtulması için '' GÜÇLÜ TÜRKİYE'' olması gerek başka yolu yok...

Bize herşey basit gelmiyor. Terörüsn çözümünde yapılması gerekn onca şey varken yapılmaması garip geliyor. Kuzey Irak'a girelim ve herşey bitsin evet. Girelim ve çıkmayalım herşey biter. Bunu İran, Irak ve Suriye ile birlikte yapmamız gerekirdi. Bunca zamandır komşularıyla düşman olan tek ülke yok dünyada. İşte gerçekler ne yazık ki bunlar.

Devrilen otobüsteki insanları taşıyan halk eskiden daha fazlasını yapardı. Muhtemelen yaşın yetmediği için daha öncesini bilmiyor ve bugünü çok iyi sanıyorsun. Eskiden binlerce insan meydanlarda pkkya destek vermek için slogan atıp sağı solu yakamazdı. Mesela ülkenin en büyük kentinde içerisindeki sivillerle beraber belediye otobüsünü yakmaya cesaret edemezdi. Ki bunu o zaman yapsa bütün Türkiye ayaklanırdı.

Baştaki devlet adamının yaptıkları açık bir şekilde ortadayken hiçbirşey saçmasapan değil. Fanatik vea salak olmayan herkez bunu görebilir.

Cumhurbaşkanının öldürülmesine dair bir fikrim yok. Çünkü öldürdüldüğüne dair bir iddiası olan ben değilim sensin farkındaysan. Bu ülkede sizin gibilere kalırsa kimse eceliyle ölemez zaten.

Terör karşı onca operasyon yapılması, Kuzey Irak'a defalarca girilip çıkılması asla koca bir sıfır olmadı. Ama daha önce de dediğim gibi bu operasyonlar sakal traşı değil kafayı uçurma şeklinde olmalıydı. Özellikle bölücübaşının yakalanmasının hemen sonrasında dağılma sürecine giren terör örgütünün bütün etkili isimleri temizlenmeliydi. Beklememeliydik. Hangi ülkelerdeyseler hepsini istemeliydik. Nasıl ki Apoyu isteyip aldıysak hepsini alabilirdik. Kimse pkk uğruna Türkiye Cumhuriyeti ile savaşa girmeyi göze alamaz. Bunu kullandık ve apo itini aldık. Terörle mücadelede kararlılık önemlidir. Teröristle uzlaşmaya çalışmak sadece terörrün daha da büyümesini sağlar.

Özellikle son 10 yıldır teröriste karşı karyıplarımız arttı. Çünkü başımızdakiler yetkilerini kullanmak yerine halkı uyutmayı tercih ediyorlar. Askerlerimiz açık hedef gibi terörün saldırmasını bekliyor. Oysa en iyi savunma saldırmaktır. Özellikle sana karşı açık bir şekilde düşmanlık besleyen, düşmanlığını her fırsatta açıkçca belirten bir zihniyete karşı demokrasi ve barıştan söz etmek büyük aptallıktan başka birşey değildir. Çünkü bunlardan asla anlamazlar. Sadece sıkıştıklarında bu değerleri kullanarak mazlum rolü oynar, taraftar kazanmaya  çalışırlar.

Terörden kurtulabilmek için güçlü Türkiye olmaya gerek yok. Sadece bunu söylemek bile acziyetin göstergesidir. Tam tersine Güçlü Türkiye olabilmek için terör ve benzeri  ülkeye zarar verenlerden kurtulmak gerekli. Bunu yapabilecek gücümüz zaten var. Ama bu gücü kullanabilecek irade yok. Bu ülke ne zorluklar üzerine kuruldu. O zaman milli irade vardı. Þimdi terörü yok edecek tek şey olan milli irade yok edilmeye çalışılıyor. Bu ülkeyi yönetenler kime  hizmet ediyor? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: sorenson - 24 Ağustos 2012, 18:22:45
öristle savaşsın ben savaşmasın demiyorum... ama terörü bitirmek için teröristle savaşmak yetmiyecek... ölen pkk lıların sayısına bakın birde ölen askerlerin... ne kadar başarılı olduk siz hesaplayın... türkiyenin terör illetinden kurtulması için '' GÜÇLÜ TÜRKİYE'' olması gerek başka yolu yok...

Onlar ölmediler evlat , şehit oldular...

Allah yolunda öldürülenlere "ölüler" demeyin. Bilakis onlar diridirler, fakat siz hissedemezsiniz. (Bakara 154) Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz