PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 24 Ağustos 2012, 20:07:59
Alıntı yapılan: sorenson - 24 Ağustos 2012, 18:22:45

size herşey basit gibi geliyor... kuzey ıraka girelim iş bitsin dimi... bu kadar kolay... bunca devlet adamıda salak hiç düşünemidler bunu... kuzey ırak biter kuzey suriye başlar ... suriye biter iran başlar bunu anlamak mı istemiyorsunuz...  her şey göründüğü kadar kolay değil  ne yazıkki bunlar gerçekler... halk konusuna gelince geçen gün devrilen otobüsteki askerlerin taşınması onlara yardım edilmesi halkın türkiye cumhuriyetine hala daha bağlı ve saygı duyduğunun açıkça ifadesi...ayrıca oraya giden halkın kendi istekleriyle gittiğine inanmıyorum... eğer kendi istekleriyle gitselerdi askerleri kurtarmak için seferber olmazlardı...ayrıca cumhurbaşkanı konusuna iddia diyorsunuz... baştaki devlet adamlarıyla ilgili saçma sapan iddialara inanan başta sizsiniz buna mı inanmiyacaksınız... ayrıca cumhurbaşkanın neden öldürüldüğüne dair bir fikriniz varmı söyleyin mantıklı bulURSAM BENDE ONA İNANAYIM... ayrıca kuzey ıraka türkiye defalarca girdi sınır dışı operasyonlar yaptı ama başarı ne koca bir 0.... asker teröristle savaşsın ben savaşmasın demiyorum... ama terörü bitirmek için teröristle savaşmak yetmiyecek... ölen pkk lıların sayısına bakın birde ölen askerlerin... ne kadar başarılı olduk siz hesaplayın... türkiyenin terör illetinden kurtulması için '' GÜÇLÜ TÜRKİYE'' olması gerek başka yolu yok...

Bize herşey basit gelmiyor. Terörüsn çözümünde yapılması gerekn onca şey varken yapılmaması garip geliyor. Kuzey Irak'a girelim ve herşey bitsin evet. Girelim ve çıkmayalım herşey biter. Bunu İran, Irak ve Suriye ile birlikte yapmamız gerekirdi. Bunca zamandır komşularıyla düşman olan tek ülke yok dünyada. İşte gerçekler ne yazık ki bunlar.

Devrilen otobüsteki insanları taşıyan halk eskiden daha fazlasını yapardı. Muhtemelen yaşın yetmediği için daha öncesini bilmiyor ve bugünü çok iyi sanıyorsun. Eskiden binlerce insan meydanlarda pkkya destek vermek için slogan atıp sağı solu yakamazdı. Mesela ülkenin en büyük kentinde içerisindeki sivillerle beraber belediye otobüsünü yakmaya cesaret edemezdi. Ki bunu o zaman yapsa bütün Türkiye ayaklanırdı.

Baştaki devlet adamının yaptıkları açık bir şekilde ortadayken hiçbirşey saçmasapan değil. Fanatik vea salak olmayan herkez bunu görebilir.

Cumhurbaşkanının öldürülmesine dair bir fikrim yok. Çünkü öldürdüldüğüne dair bir iddiası olan ben değilim sensin farkındaysan. Bu ülkede sizin gibilere kalırsa kimse eceliyle ölemez zaten.

Terör karşı onca operasyon yapılması, Kuzey Irak'a defalarca girilip çıkılması asla koca bir sıfır olmadı. Ama daha önce de dediğim gibi bu operasyonlar sakal traşı değil kafayı uçurma şeklinde olmalıydı. Özellikle bölücübaşının yakalanmasının hemen sonrasında dağılma sürecine giren terör örgütünün bütün etkili isimleri temizlenmeliydi. Beklememeliydik. Hangi ülkelerdeyseler hepsini istemeliydik. Nasıl ki Apoyu isteyip aldıysak hepsini alabilirdik. Kimse pkk uğruna Türkiye Cumhuriyeti ile savaşa girmeyi göze alamaz. Bunu kullandık ve apo itini aldık. Terörle mücadelede kararlılık önemlidir. Teröristle uzlaşmaya çalışmak sadece terörrün daha da büyümesini sağlar.

Özellikle son 10 yıldır teröriste karşı karyıplarımız arttı. Çünkü başımızdakiler yetkilerini kullanmak yerine halkı uyutmayı tercih ediyorlar. Askerlerimiz açık hedef gibi terörün saldırmasını bekliyor. Oysa en iyi savunma saldırmaktır. Özellikle sana karşı açık bir şekilde düşmanlık besleyen, düşmanlığını her fırsatta açıkçca belirten bir zihniyete karşı demokrasi ve barıştan söz etmek büyük aptallıktan başka birşey değildir. Çünkü bunlardan asla anlamazlar. Sadece sıkıştıklarında bu değerleri kullanarak mazlum rolü oynar, taraftar kazanmaya  çalışırlar.

Terörden kurtulabilmek için güçlü Türkiye olmaya gerek yok. Sadece bunu söylemek bile acziyetin göstergesidir. Tam tersine Güçlü Türkiye olabilmek için terör ve benzeri  ülkeye zarar verenlerden kurtulmak gerekli. Bunu yapabilecek gücümüz zaten var. Ama bu gücü kullanabilecek irade yok. Bu ülke ne zorluklar üzerine kuruldu. O zaman milli irade vardı. Þimdi terörü yok edecek tek şey olan milli irade yok edilmeye çalışılıyor. Bu ülkeyi yönetenler kime  hizmet ediyor?

apoyu biz almadık apo bize verildi... apo olayında türkiye bir başarya ulaşamadı... ayrıca jitemle askerle ilgili bölgede büyük iddialar var ohal döneminde halka zulüm vardı pkk dan kaçmaya çalışan halka bir de devlet vuruyordu... bu olay 10 sene önce olsaydı halk hiç birşey yapmazdı... yaptırmazlardı... farkındaysanız bdpnin de tek saldırdığı parti hükümet... demekki doğru birşeyler oluyor... ama terörün çözülmesi için yetmiyor... merhum cumhurbaşkanı konusunda da ben doğal yönlerden dolayı öldüğünü düşünmüyorum... hükümet hakkında iddialarınızı söylesenize herkes biliyormuş ben bilmiyorum bir açın şu konuyu... ama yine amerikanın ajanı falan diyecekseniz hiç açmayın o palavraları çok dinledim ben... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Tuco - 24 Ağustos 2012, 20:15:59
Alıntı yapılan: sorenson - 24 Ağustos 2012, 18:22:45
öristle savaşsın ben savaşmasın demiyorum... ama terörü bitirmek için teröristle savaşmak yetmiyecek... ölen pkk lıların sayısına bakın birde ölen askerlerin... ne kadar başarılı olduk siz hesaplayın... türkiyenin terör illetinden kurtulması için '' GÜÇLÜ TÜRKİYE'' olması gerek başka yolu yok...

Onlar ölmediler evlat , şehit oldular...

Allah yolunda öldürülenlere "ölüler" demeyin. Bilakis onlar diridirler, fakat siz hissedemezsiniz. (Bakara 154)

haklısınız...  herkesden bu konuda özür dilerim...

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: sorenson - 24 Ağustos 2012, 20:24:44

apoyu biz almadık apo bize verildi... apo olayında türkiye bir başarya ulaşamadı... ayrıca jitemle askerle ilgili bölgede büyük iddialar var ohal döneminde halka zulüm vardı pkk dan kaçmaya çalışan halka bir de devlet vuruyordu... bu olay 10 sene önce olsaydı halk hiç birşey yapmazdı... yaptırmazlardı... farkındaysanız bdpnin de tek saldırdığı parti hükümet... demekki doğru birşeyler oluyor... ama terörün çözülmesi için yetmiyor... merhum cumhurbaşkanı konusunda da ben doğal yönlerden dolayı öldüğünü düşünmüyorum... hükümet hakkında iddialarınızı söylesenize herkes biliyormuş ben bilmiyorum bir açın şu konuyu... ama yine amerikanın ajanı falan diyecekseniz hiç açmayın o palavraları çok dinledim ben...

Apoyu kimse babasının hayrına vermedi. Söküp aldık.  Senelerce Suriye'de zevk-ü sefa içerisinde yaşayan apo nasıl oldu da Kıbrıs, Yunanistan ve sonunda Kenya'ya gitti? Rahat mı battı sence? Hafız Esad'a adam gibi resti çeken herhalde ABD istiyor diye Suriye'ye yüklenen RTE değildi. O zaman birkaç mehmet ölüyor diye toplanmayız diyen zihniyet yoktu. Devletin teröre karşı kararlılığı tamdı. Kaç yaşındaydın sen o zamanlar?

10 Sene önce ben vardım. Bu olay o zaman olsa emin ol millet ayaklanırdı. Þimdi teröristi mazlum göstermek moda tabi...Bebek katillerini... Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 24 Ağustos 2012, 22:31:11
Alıntı yapılan: sorenson - 24 Ağustos 2012, 20:24:44

apoyu biz almadık apo bize verildi... apo olayında türkiye bir başarya ulaşamadı... ayrıca jitemle askerle ilgili bölgede büyük iddialar var ohal döneminde halka zulüm vardı pkk dan kaçmaya çalışan halka bir de devlet vuruyordu... bu olay 10 sene önce olsaydı halk hiç birşey yapmazdı... yaptırmazlardı... farkındaysanız bdpnin de tek saldırdığı parti hükümet... demekki doğru birşeyler oluyor... ama terörün çözülmesi için yetmiyor... merhum cumhurbaşkanı konusunda da ben doğal yönlerden dolayı öldüğünü düşünmüyorum... hükümet hakkında iddialarınızı söylesenize herkes biliyormuş ben bilmiyorum bir açın şu konuyu... ama yine amerikanın ajanı falan diyecekseniz hiç açmayın o palavraları çok dinledim ben...

Apoyu kimse babasının hayrına vermedi. Söküp aldık.  Senelerce Suriye'de zevk-ü sefa içerisinde yaşayan apo nasıl oldu da Kıbrıs, Yunanistan ve sonunda Kenya'ya gitti? Rahat mı battı sence? Hafız Esad'a adam gibi resti çeken herhalde ABD istiyor diye Suriye'ye yüklenen RTE değildi. O zaman birkaç mehmet ölüyor diye toplanmayız diyen zihniyet yoktu. Devletin teröre karşı kararlılığı tamdı. Kaç yaşındaydın sen o zamanlar?

10 Sene önce ben vardım. Bu olay o zaman olsa emin ol millet ayaklanırdı. Þimdi teröristi mazlum göstermek moda tabi...Bebek katillerini...

çekiç güç operasyonları veya ırakın işgalinde kullanılacak üslerden dolayı verilmiş olmasın apo türkiyeye...sizin savunduunuz zihniyet amerika dış işleri bakanı istemedi diye apoyu asmadı...asamadı... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: sorenson - 25 Ağustos 2012, 01:44:30

çekiç güç operasyonları veya ırakın işgalinde kullanılacak üslerden dolayı verilmiş olmasın apo türkiyeye...sizin savunduunuz zihniyet amerika dış işleri bakanı istemedi diye apoyu asmadı...asamadı...

Farkındaysan ben hiçbir zihniyeti savunmuyorum. Senin gibi gerçekleri görmezden gelen bir fanatik değilim. Yapılan doğruları ve yanlışları belirtiyorum. Karşılaştırıyorum. Sonuçlar ortada...

Sözünü ettiğin nedenlerden dolayı verilecek olsaydı ilk Körfez Savaşı için de verilebilirdi. Kaçacak bir deliği kalmadığı için verildi. Daha doğrusu söküp alındı.
Devlet bugünkü gibi acziyet göstermedi.

O dönem apoyu köpeğinin asılmaması gerekiyordu. Çünkü terör örgütünün başındaki adamdı ve terörün arkasında kimler var en iyi bilen kişiydi. Gerekli bilgiler alınmadan ortadan kaldırılmamalıydı. Kaldırılmadı da. Doğru olan yapıldı. Bülbül gibi konuşturuldu. Oldukça fazla bilgi elde edildi. Ondan sonrasında çok iyi tecrit edilmesi gerekirdi.

Açık ve net AKP hükümeti terör konusunda son derece başarısızdır. İktidarı devraldığı dönemde neredeyse yok olmak üzere olan terör örgütü bugün tavan yapmıştır. Geçmiş hükümetlerin vs uygulamalarının veya başarısız olmaları ve benzeri bahanelerin bu gerçeği hiçbir şekilde değiştiremeyeceği net bir şekilde belirgindir. Fanatizmi bir kenara bırakıp, seçim meydanlarında avaz avaz bağırarak vaadlerde bulunan siyasetçilerin başarısız olduklarında halk tarafından eleştirilmelerinin, sorgulanmalarının demokrasinin gerekliliği olduğunu kabul edin artık. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

apo itinin alınması ve Türkiyeye getirilmesi hakkında getirildikten sonra karar verilmesi amacı ile yapılan toplantı  tutanaklarını incelemeniz kafidir bazı liderler adeta kendi evladını savunur gibi savunmuşlardır peki neden ?
  Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: kara4915 - 25 Ağustos 2012, 12:11:39
apo itinin alınması ve Türkiyeye getirilmesi hakkında getirildikten sonra karar verilmesi amacı ile yapılan toplantı  tutanaklarını incelemeniz kafidir bazı liderler adeta kendi evladını savunur gibi savunmuşlardır peki neden ?

Þu toplantı tutanalarını inceleyebilmemiz için bizimle paylaşır mısınız? Mesajı Paylaş

O tutanaklari altina atilmis imzalari cok inceledik arkadasim. Acik ve net idamin ab mahkemesi kararindan sonra yerine getirilmesi konusunda mutabakati soyluyor. Bunu okuyup anlamak icin Einstein olmak mi gerek?  Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: TrMhMt - 25 Ağustos 2012, 18:09:56

O tutanaklari altina atilmis imzalari cok inceledik arkadasim. Acik ve net idamin ab mahkemesi kararindan sonra yerine getirilmesi konusunda mutabakati soyluyor. Bunu okuyup anlamak icin Einstein olmak mi gerek? 

Sadece einstein olmak yetmez , birde medyum olmak lazim sanirim o tutanaklari gorebilmek icin. Tebrikler walla bizim varligindan haberimiz yok tutanaklardan, insanlar acik net imzalari inceliyo, cok cahiliz sanirim.o zaman bizimdeaydinlanabilmemiz icin su tutanaklari bizimle paylasir misiniz?? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Tuco - 25 Ağustos 2012, 18:17:49
Alıntı yapılan: TrMhMt - 25 Ağustos 2012, 18:09:56

O tutanaklari altina atilmis imzalari cok inceledik arkadasim. Acik ve net idamin ab mahkemesi kararindan sonra yerine getirilmesi konusunda mutabakati soyluyor. Bunu okuyup anlamak icin Einstein olmak mi gerek? 

Sadece einstein olmak yetmez , birde medyum olmak lazim sanirim o tutanaklari gorebilmek icin. Tebrikler walla bizim varligindan haberimiz yok tutanaklardan, insanlar acik net imzalari inceliyo, cok cahiliz sanirim.o zaman bizimdeaydinlanabilmemiz icin su tutanaklari bizimle paylasir misiniz??

Ben mi payalasacagim? Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz