PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

... Mesajı Paylaş

nedenhavaya ateş açarak dağıtıyorsunuz ya üstüne ateş açarak leşlerini dağıtsanıza sizler böyle yaptılça o köpek sürüleri daha çok cesaret alıp daha fazla çoğalıp geliyor her zaman diyorum pkk yı bitirmek için bu örgüte yardım ve yataklık kim yapıyorsa vatandaşlıktan atıp mallarına el koyup o malları ordaki topraksız ve malı olmayanlara dağıtıp o kişileride dünyanın en ücra fakir ülkesine parasız bırakıcaksın bak o zaman 2 yıl içinde bu terör biter.
Mesajı Paylaş

hele bakalım CHP milletvekili gibi misafirni edicekler 1-2 gün yoksa aylarca esir olarak tutucaklarmı bu olay gösterecekki CHP=bdp,pkk Mesajı Paylaş

Tokat şehidinin dedesi herkesi ağlattı
Þemdinli'de şehit düşen Uğur Sağdıç'ın dedesinin, şehadet haberini veren komutanla diyaloğu herkesi ağlattı..
03.09.2012 - 17:01

Dün akşam saatlerinde Þırnak Beytüşşebap'ta gerçekleştirilen PKK saldırısında 10 asker şehit düştü. Þehit olan askerlerden birisi de Tokatlı Er Uğur Sağdıç 'tı.
"BU ÜNİFORMALAR BİZİM KEFENİMİZ"

Þehit ailesine acı haberi veren asker ve Sağdıç'ın dedesi arasındaki konuşmalar, dinleyenleri gözyaşlarına boğdu. Acılı dedeyi teselli etmeye çalışan komutan, "Dik duracaksın. Dosta düşmana karşı dik duracaksın. Biz bu üniformaları ne için giyindik? Bu üniformalar bizim kefenimiz" diye konuştu.
"KURBAN OLURUM SİZE"

Þehit torunu için gözyaşı döken acılı dede, 'Kurban olurum size komutan' diye bağırıp askere sarıldı.

İÞTE TOKAT'TAKİ O ANLAR >> http://videonuz.ensonhaber.com/izle/sehidin-dedesi-ve-komutanin-gozyaslari

http://www.ensonhaber.com/tokat-sehidinin-dedesi-herkesi-aglatti-2012-09-03.html Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

PKK'nın Beytüşşebap'taki asıl hedefi
Dün gece gerçekleştirilen hain saldırının ayrıntıları ortaya çıkıyor.
03.09.2012 - 16:08

Þırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde dün gece PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan, 10 askerin şehit olup 7 güvenlik görevlisinin yaralandığı, 20 teröristin de etkisiz hale getirildiği çatışmanın ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı.
ÞEMDİNLİ KAYMAKAMI'NDAN SONRA HEDEF BEYTÜÞÞEBAP KAYMAKAMI

PKK'nın, Þemdinli Kaymakamı'nı kaçırma girişiminin engellenmesinin ardından bu defa Beytüşşebap Kaymakamı İhsan Selim Baydaş'ı hedef alıdığı ortaya çıktı.

Þemdinli Kaymakamı Baydaş'ın evine girmeye çalışan PKK'lılar, girişimlerinde başarısız olunca, Kaymakam'ın evinin kapısını roketatar yağmuruna tuttu.

Yapılan saldırı güvenlik güçleri tarafından püskürtüldü.

http://www.ensonhaber.com/pkknin-beytussebaptaki-asil-hedefi-2012-09-03.html Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Başbakan Erdoğan'dan 10 şehit açıklaması

Recep Tayyip Erdoğan'dan Beytüşşebap açıklaması: Canilerin hedefine ulaşmasına müsaade etmeyeceğiz..
03.09.2012 - 17:30

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Þırnak Beytüşşebap'ta şehit olan 10 askerle ilgili Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'e başsağlığı mesajı gönderdi. Erdoğan mesajda, 'Uluslararası karanlık çevrelerin kuklası haline gelen terör örgütü, hangi kalleşçe tahrike, hangi namert senaryoya sarılırsa sarılsın, millet olarak bizler, bu canilerin hedeflerine ulaşmalarına asla müsaade etmeyeceğiz.' dedi.

İşte Erdoğan'ın o mesajı
MÜCADELE KARARLILIKLA SÜRECEK

"Þırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde dün gece meydana gelen çatışmada 10 askerimizin şehadetini ve 7 güvenlik görevlimizin yaralandığını derin bir teessürle öğrendim. Vatanları uğruna şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve aziz milletimize sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Þunu herkesin bilmesini isterim ki, Türkiye Cumhuriyeti, milletiyle ve devletiyle, terörle mücadeleye kararlılıkla devam edecektir.

ULUSLARARASI KARANLIK ÇEVRELER

Uluslararası karanlık çevrelerin kuklası haline gelen terör örgütü, hangi kalleşçe tahrike, hangi namert senaryoya sarılırsa sarılsın, millet olarak bizler, bu canilerin hedeflerine ulaşmalarına asla müsaade etmeyeceğiz. Bu alçakça saldırılar karşısında milletçe sağduyu ve metanetimizi de sabırla muhafaza edeceğiz.
HAİNLERİN TUZAĞINA DÜÞMEYECEĞİZ

Hainlerin, millet olarak bizleri öfke ve nefrete sevketme tuzaklarına asla düşmeyeceğiz. Þehitlerimize rahmet, kederli ailelerine, milletimize ve de sizin şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm mensuplarına sabır ve başsağlığı diliyorum."
http://www.ensonhaber.com/basbakan-erdogandan-10-sehit-aciklamasi-2012-09-03.html Mesajı Paylaş

Sen halen boş boş konuş Erdoğan, konuş...
Sana tavsiye verenlere hakaretler et, kimseyi dinleme, burnunun dikine git, sonra böyle boş boş konuş...

PKK'lıların cenazelerinin taşındığı konvoyda provokasyon
PKK'lıların cenazesinin içinde bulunduğu askeri araca sarı, kırmızı ve yeşil renklerde bez parçası asıldı.
03.09.2012 - 14:55

Þırnak'ın Beytüşşebap İlçe Merkezi'nde dün gece çıkan çatışmada 10 asker şehit olurken, 20 PKK'lı da etkisiz hale getirildi. Ölen PKK'lıların cenazelerinin ilçeden alınışı sırasında gerginlik yaşandı.

Dün gece Beytüşşebap'ta PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan şiddetli çatışma izlerini sürdürüyor.

İÞTE O PROVOKASYON ANLARI >> http://videonuz.ensonhaber.com/izle/beytussebap-ta-pkk-bayragiyla-provakasyon

Asıl hedeflerinin Beytüşşebap Kaymakamlığı'nı ele geçirmek olduğu ileri sürülen PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmalarda ilçe adeta savaş alanına döndü. Teröristlerin açtığı ateşle birçok ev ve iş yerine kurşun isabet ederken, ilçe merkezinde ve askeri üs bölgelerinde çatışma yaklaşık 2 saat sürdü.

Çatışmada 10 asker şehit düştü, 4'ü ağır 7 güvenlik görevlisi de yaralandı.
Saldırıyı düzenleyen PKK'lı grubun etkisiz hale getirilmesi için Kato Dağı ve Irak sınır hattında günün ilk ışıklarıyla birlikte hava destekli büyük bir operasyon başlarken, ilçe merkezinde ölü olarak ele geçirilen PKK'lıların cenazelerinin alımı sırasında gerginlik yaşandı.

ASKERİ ARACA PKK'NIN SÖZDE BAYRAĞI ASILDI

Cenazelerin alınmasını istemeyen bazı vatandaşlarla polis arasında çıkan gerginlik nedeniyle polisler havaya ateş açarak kalabalığı dağıtırken, daha sonra PKK'lıların cenazesinin içinde bulunduğu askeri araca ise sarı, kırmızı ve yeşil renklerde sözde bayrak asıldı.

http://www.ensonhaber.com/pkkli-cenazelerinin-tasindigi-askeri-araca-pkk-bayragi-2012-09-03.html Mesajı Paylaş

Þehit Güleç'in kardeşi: Bak Başbakan duy sesimi
Þehit Süleyman Güleç'in kardeşi ağabeyinin ölüm haberi sonrası Başbakan'a çattı.
03.09.2012 - 15:13

Þehit Süleyman Güleç'in şehadet haberi Bursa'nın İznik İlçesine bağlı Müşküle Köyü'ndeki ailesine tez ulaştı.

İznik Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Serkan Gök ile İznik Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu tarafından verilen şehadet haberi köyü üzüntüye boğdu. Fenalaşan anne Canan Güleç, ambulansla İznik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acılı anne, buradaki müdahalenin ardından evine gönderildi. Gözyaşlarına boğulan baba Halil Güleç ise güçlükle sakinleştirildi.

"KARDEÞİNİ DE GÖNDERECEĞİM"

Terör örgütüne lanet yağdıran Halil Güleç , "Bizim ciğerimiz yandı, bundan sonra kimsenin ciğeri yanmasın. Hiçbir şey diyecek halim yok. En son cuma günü görüştük. 'Kelle koltuğumuzun altında, hep dağda duruyoruz' dedi. Hep iyi olduğunu söylüyordu, başka bir şey demiyordu. Cenab-ı Allah en kısa zamanda bu teröristlerin ayaklarını kaydırsın, başka da diyecek bir şeyim yok. Küçük kardeşi de muayene oldu, hazır asker. Onu da göndereceğim" diye konuştu.

"4 TANE ÇAPULCUNUN HAKKINDAN GELEMİYORLAR"

Akrabası Muhammet Tekin ise, "Geriye dönsünler, ecdadının ettiklerine bir baksınlar. Bu millet Çanakkale'ye yedi düveli gömdü. 4 tane çapulcunun hakkından gelemiyorlar. Beceremiyorlarsa bırakıp gitsinler, becerenler mutlaka vardır, bunu da bilsinler. Bu millet boş değil. Sayın başbakan, hangi yüzle çıkıp hala onlara 'Kardeşim' diyor. Kardeşleri biziz esas. Onun kardeşim diyeceği kişiler Türk milletidir. Gelsinler de bu şehit ailesinin halini bir görsünler. Þunu bilsinler ki, bu millet sahipsiz değildir. Onların hakkından biz geliriz, vallahi de geliriz, billahi de geliriz." dedi.

"PKK'LILARIN HEPSİNİ ÖLDÜRECEĞİM"

Önümüzdeki mart ayında askere gidecek olan şehidin kardeşi Güleç Güleç ise, "Başbakan, bak duy sesimi! Senin oğlun Yalova otellerinde keyif çatarken, bizim askerciklerimiz şehit oluyor. Sen oğlunu kendin çürüğe çıkarttırıyorsun. Dün akşam mesaj atmış, 'Kardeşim, ben iyim, babama söyle' diye. Martta ben de gideceğim askere, o PKK'lıların hepsini öldüreceğim." diyerek, abisinin intikamını alacağını söyledi.

Anneannesi Zeliha Işık ise gözyaşlarına boğularak, "Kurban bayramına gelecekti tatlı kuzum. Tatlı Süleyman'ım, yandık cayır cayır. Kurbana gelecekti, artık gelemeyecek tatlı kuzum" diyerek ağladı.
http://www.ensonhaber.com/sehit-gulecin-kardesi-bak-basbakan-duy-sesimi-2012-09-03.html Mesajı Paylaş

Konya şehidinin son sözleri yürek dağladı
Emre Ala'nın son sözleri: Meclis'te benim vergimle maaşını alan, PKK yandaşı vekillerin olması çok zorumuza gidiyor.
03.09.2012 - 14:50

Þırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Piyade Çavuş Ramazan Emre Ala'nın bir sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı, "Bu vatan çok evladını şehit verdi ama yılmadı, yıkılmadı. Ama bizler ülkemizi bayrağımızı bu kadar çok severken, mecliste benim vergimle maaşını alan, PKK yandaşı vekillerin olması çok zorumuza gidiyor çok" yazısı yürekleri dağladı.

Þırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde dün akşam teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 10 asker şehit düşmüş, 7 güvenlik görevlisi yaralanmış, 20 PKK'lı da etkisiz hale getirilmişti.

http://www.ensonhaber.com/konya-sehidinin-son-sozleri-yurek-dagladi-2012-09-03.html
Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz