PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

İran'ı bir şekilde karıştırmak lazım.İran'da ki azeri vatandaşları vasıtasıyla birşeyler yapılmalı.Karşı atağa geçmeliyiz.İran'la israil arasında bir gerilim de olabilir.İran burda kilit ülke... Mesajı Paylaş

Þırnak'ın Beytüşşebap İlçe Merkezi'nde dün gece çıkan çatışmada 10 asker şehit olurken, 20 PKK'lı da etkisiz hale getirildi. Ölen PKK'lıların cenazelerinin ilçeden alınışı sırasında gerginlik yaşandı.

Ne demek etkisiz hale getirildi yahu...!!! >:( Þuna ''itler gebertildi'' desenize be kardeşim.

Mesajı Paylaş

Foça saldırganları öldürüldü
Hasan KIRMIZITAÞ/ÞANLIURFA, (DHA)
4 Eylül 2012

Foça saldırganları öldürüldü
ÞANLIURFA Valisi Celalettin Güvenç, geçen pazar günü güvenlik güçleriyle girdikleri çatışmada biri ölü, diğeri yaralı ele geçirilen 2 PKK'lı teröristin İzmir Foça'da askeri aracın geçişi sırasında bombalı saldırıyı düzenleyen teröristler olduğunu açıkladı.

Geçen pazar günü saat 19.00 sıralarında Viranşehir- Ceylanpınar karayolunda kontrol sırasında güvenlik güçleriyle çatışmaya giren PKK'lı teröristlerden Ahmet Bal ölü, Yunus Çiçek ise yaralı olarak ele geçirilmişti. Vali Güvenç, bu iki teröristin, 9 Ağustos'ta İzmir Foça'da 2 askerin şehit olduğu, 9 askerin de yaralandığı askeri araca yapılan bombalı saldırının da failleri olduğunu açıkladı. Vali Güvenç, Foça'daki eylemi bu iki teröristin yaptığının parmak izlerinden belirlendiğini söyledi.

Vali Güvenç, ayrıca Foça saldırısına ilişkin İzmir ve Þanlıurfa'da 5 kişinin de gözaltına alındığını bildirdi.

Pazar günü Viranşehir- Ceylanpınar karayolunda 3 güvenlik görevlisi 4 kişinin de yaralandığı operasyonda Foça bombacısı terörist üzerindeki bombayı atmaya çalışırken polisin silahından kurşunla vuruldu ve atmak istediği bombanın patlamasıyla parçalanarak öldü.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21378103.asp Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: M.B.T - 03 Eylül 2012, 22:23:38
İran'ı bir şekilde karıştırmak lazım.İran'da ki azeri vatandaşları vasıtasıyla birşeyler yapılmalı.Karşı atağa geçmeliyiz.İran'la israil arasında bir gerilim de olabilir.İran burda kilit ülke...

anlamadım nasıl yani? Mesajı Paylaş

ayrıca şu siyasiler program program gezip birbirlerine sataşacaklarına birlik olup bir şeyler yapsınlar... Mesajı Paylaş

ÜLKE BÖLÜNSÜN İSTİYORUM
Yandaş, yalaka ve yavşaklar bir tarafa - onurlu, şerefli
üreten emekçi insanlar bir tarafa... bu söz Can YÜCEL e aittir bilen bilir

Düzeltirsek herkes ne istyor şu eteğindeki taşları döksün zamanı geldi de geçti bence
inceldiği yerden kopsun Kimse için Elektrik faturası fazladan vermemek istiyorum 9-10 çocuğunun okul masrafını yolunu suyunu kullanmadığım kaçak elektriğin parasını ödemek istemiyorum.....ÞEHİT vermek de istemiyorum bayrağımı camdan Askeler tarafınmdan toplanmasını da istemiyorum

Evet Bölücüyüm ülke bölünsün istiyorum eğer kavga edeceksek iki ayrı ülke olarak savaşalım istiyorum .....
madem teröristin fikri özgürlüğü var bu da benim fikrim kimse kusura bakmasın ben şemdinli ya da yüksekovadaki hainler ve onlara destek verenler bayrak indirilsin diye tezahüret edenler yediği kaba pisleyenler ilei asalak ve vatan hainleri ile........ beraber yaşamak İ-S-T-E-M-İ-Y-O-R-U-M

Bırakınız Sn başbakanım oyuna gelmemeyi de insafa gelin ya memleketin geri kalanının kabahati o cenazelerin geldiği yerlerin kabahati memleket sevmekmi....   Mesajı Paylaş

Re bostancibasi,

Bir zamanlar ben ayni senin gibi dusunuyordum, böl gitsin niye vergilerimizi hainlerle paylasiyoruz diye ancak cozum degil. Haydi bu sorunu bitirdik bizi rahat mi birakacaklar? Daha dun sagci-solcu catismalari yasiyorduk, o sorunu kaba kuvvetle (Evren, inkilap) cozduk basimiza hemen PKK kurt sorunu cikardilar. Bu sorun cozulse inan bir iki yil gecmeden Sunni-Alevi catismasi cikarirlar. Cunku birileri Turkiyenin guclenmesini kesinlikle istemez, herzaman Turkiye'nin kendi icislerindeki karisiklik bataginla ugrasip dursun saga sola karismasin ister. Ha AKP'yi hic sevmem ideolojik yonden ancak Erdogan-Davutoglu en dogrusunu yapiyor sagimiza solumuza inadina karismaliyiz! Mesajı Paylaş

böl gitsin diyelim... hakkariyi verdik şırnakı isterler şırnakı veririz siirti isterler orayı veririsin zamanı gelir istanbulu isterler... sen veririsen donuna kadar isterler... Mesajı Paylaş

Aynen, baskalarinin istegi degil bizim istegimiz onemli!
Biz savunma sanayimiz, ekonomimiz ile en azindan ortadogunun agasi olmaliyiz. Aganin dedigi olur. Mesajı Paylaş

Aynen, baskalarinin istegi degil bizim istegimiz onemli!
Biz savunma sanayimiz, ekonomimiz ile en azindan ortadogunun agasi olmaliyiz. Aganin dedigi olur. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz