PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

yakınlarda yapılan bir araştırma Türklerin %30 Kürtlerin de %10 Bölünme taraftarı

Adamlar alıştı beleşe bedevaya yaşamaya iki ayrı ülke olursan o zaman iş daha değişik olur adamın canı nasıl yakılırmış anlarlar...ne istiyorlar hakmı özgürlükmü ülkemi ne sürekli bu kavga böyle mi sürecek bu ay ki şehit sayımız 50+ bekleyelimmi ....istediğim şey basit teröriste onu destekleyene ve kucak açana kendisine ailesine selam verdiğine selam aldığına 7 göbek sülalasine asımayacaksın devlet devletlğini yapsın,

Ya bir gıdım vatanseverliği olan birine soraraım ne demek kendi ülkemin askerinin eli ile bir TÜRK BAYRAĞININ İNDİRİLMESİ.....

haberler geniş çaplı operasyon olmuş muş...YA O ÞEMDİNLİ NE DEN ALEV ALEV YANMIYOR HALA YA hangi masum halk ya ordaki kamu görevlileri ve aileleri hariç herkes orda saldırı olacağını  biliyordu ve onları DESTEKLİYOR...neyi bekliyosun yaaaaaa... Mesajı Paylaş

neden bölünüyor esad böldümü Türkiye ve diger ülkelerde 200000 mülteci var eger beğenmiyorlarsa k.arağa gitsinler Abdulhamidin dediği gibi bu topraklar kanla alındı kanla verilir Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: kara4915 - 05 Eylül 2012, 17:16:25
neden bölünüyor esad böldümü Türkiye ve diger ülkelerde 200000 mülteci var eger beğenmiyorlarsa k.arağa gitsinler Abdulhamidin dediği gibi bu topraklar kanla alındı kanla verilir
aynen öyle Mesajı Paylaş

Beytüşşebap'a saldıran 18 PKK'lı öldürüldü

Beytüşşebap ilçesindeki saldırıya katılan teröristlerden 18'inin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
07.09.2012 - 01:09

Beytüşşebap ilçesinde PKK mensuplarınca 2 Eylül'de yapılan saldırıda 10 güvenlik görevlisinin şehit olmasının ardından özellikle Kato Dağı başta olmak üzere başlatılan operasyonlar devam ediyor.
18 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

Operasyonda, ilçe merkezindeki saldırıya katıldıktan sonra kaçarak bir mağaraya sığındıkları tespit edilen 18 PKK'lının, Diyarbakır'dan havalanan savaş uçakları ile Þırnak 23. Sınır Tümen Komutanlığı'ndan kalkan kobra ve skorsky helikopterlerince etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

http://www.ensonhaber.com/beytussebapta-18-pkkli-olduruldu-2012-09-07.html Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Beytüşşebap'ta 30 PKK'lı öldürüldü

Emin BAL / DHA
8 Eylül 2012

Öldürülen terörist sayısı 30
Beytüşşebap'a saldırı gerçekleştiren PKK'lılara yönelik Kato Dağı, Laleş ve İncebel Dağları bölgesinde başlatılan operasyon kapsamında bugün de 8 PKK'lının öldürüldüğü belirtildi. Dün 18, ilk gün 4 ve bugün de 8 olmak üzere öldürülen terörist sayısı 30'a yükseldi.
Askeri yetkililer, Kobra helikopterleri ve savaş uçaklarının da havadan destek verdiği operasyon kapsamında Beytüşşebap'a saldırdığı tahmin edilen Laleş ve İncebel gruplarının büyük ölçüde etkisiz hale getirildiğini söyledi. Yetkililer, savaş uçaklarının bombalamasından sonra insansız hava araçları ile bölgenin havadan incelendiğini ve son 5 gün içerisinde etkisiz hale getirilen PKK'lı sayısının yaklaşık 30'a çıktığını ifade etti.

BDP'Lİ VEKİLLER BÖLGEDE

BDP Van Milletvekili Nazmi Gür, Þanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici, belediye başkanları ve partililerle Beytüşşebap'a geldi. Esnafı ziyaret eden BDP'liler, ardından belediye binasına geçti. Milletvekili İbrahim Binici, Kürt halkının hakları tanınmadıkça 30 yıldır süregelen savaşın devam edeceğini ileri sürdü. Binici, "Bizim mücadelemiz, tüm dünyadaki diğer halklar gibi insan olmaktan kaynaklanan haklarımızın verilmesi mücadelesidir. Kendi dilimizle, kendi kültürümüzle ve buna diğer haklarımızla yaşama mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğiz" dedi.

KATO DAĞI'NA GİTMELERİNE İZİN VERİLMEDİ

BDP'liler daha sonra operasyonları sürdüğü Kato Dağı'ndaki Laleş Yaylası'na gitmek için yola çıktı. İlçe çıkışında zırhlı araçlarla önlem alan güvenlik güçleri, operasyonun sürdüğü bölgeye geçişe izin vermedi. Milletvekilleri askerlerle konuşurken, yaylalarda kalanların durumlarını yerinde görmek istediklerini söyledi. Ancak yetkililer, valiliğin kararı uyarınca geçişlere izin veremeyeceklerini bildirdi.

Þırnak Valisi Vahdettin Özkan ile telefonla görüşen BDP'li vekiller, olumlu yanıt alamayınca ilçeden ayrıldı.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21407276.asp Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Leş sayısı 46 ya yükselmiş Mesajı Paylaş

Bu BDP'lilere neden izin verilmez anlamadim, yok mu soyle seken bir bomba. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Nutuk - 08 Eylül 2012, 17:34:08
Bu BDP'lilere neden izin verilmez anlamadim, yok mu soyle seken bir bomba.
:) :) :) :) :) Mesajı Paylaş

PKK İle Mücadele

TSK öldürülen PKK'lı sayısını açıkladı

TSK: Son 5 ayda 373 terörist etkisiz hale getirildi
10.09.2012 - 13:20

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, son 5 ayda 373 terörist etkisiz hale getirildi.

Açıklamaya göre, son 6 ayda 4 ilde 974 operasyon düzenlendi. 9 ayda 54'ü profesyonel 88 asker şehit düştü. Operasyonlar tamamen uzman personellerle gerçekleştiriliyor.
TSK: ÞEHİT DÜÞEN ASKERLER KISA SÜRELİ EĞİTİM  GÖRMEDİ

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, terörle mücadeleye yönelik operasyonların tamamen uzman personelden oluşan taburlar tarafından yapıldığı belirtilerek, ''Þehitlerimizin, kısa süreli eğitim görmüş, zorunlu askerlik sisteminden dolayı silah altına alınmış personelden olduğu şeklindeki yorumlar doğru değildir. 6 Eylül 2012 itibariyle verdiğimiz şehit sayısı 88 olup şehitlerimizin 54'ü profesyonel askerdir'' ifadelerine yer verildi.

330 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, güvenlik güçlerinin karakollarda ve üs bölgelerinde hareketsiz kaldığı yönündeki söylemlerin doğru olmadığı, operasyonel unsurların kırsalda aktif olarak görevlerini sürdürdüğü belirtilerek, ''Þubat – Ağustos 2012 tarihlerinde 330 ölü, 10 yaralı, 33 yakalama olmak üzere yurt içinde 373 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Ayrıca, 24 terörist teslim olmuştur'' bilgisine yer verildi.
http://www.ensonhaber.com/tsk-oldurulen-pkkli-sayisini-acikladi-2012-09-10.html Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz