PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

TSK'dan K.Irak'a hava harekatı açıklaması
TSK: 5-9 Eylül tarihleri arasında 14 hedef vuruldu. 25 terörist etkisiz hale getirildi.
10.09.2012 - 16:23

Genelkurmay Başkanlığı, 05-09 Eylül 2012 tarihleri arasında, Irak'ın kuzeyinde belirlenen 14 bölücü terör örgütü hedefine hava harekâtı icra edildiğini ve ilk bilgilere göre 25 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Genelkurmay'ın internet sitesindeki 2 maddelik açıklamada şunlar kaydedildi:

1. 05-09 Eylül 2012 tarihleri arasında, Irak'ın kuzeyinde belirlenen 14 bölücü terör örgütü hedefine hava harekâtı icra edilmiş ve;
a. 32 Barınma alanı,
b. 3 Depo,
c. 1 Doçka uçaksavar yüklü araç imha edilmiş,
ç. İlk bilgilere göre 25 terörist etkisiz hale getirilmiştir.

2. Irak'ın kuzeyinde harekât icra edilen hedeflere ilişkin bilgi toplama ve teyit çalışmaları devam etmektedir.

http://www.ensonhaber.com/tskdan-kiraka-hava-harekati-aciklamasi-2012-09-10.html Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Senelerdir aynı tas,aynı hamam.Bizde şehit bitmez,onlarda leş.Hep dış cepeyle uğrasıyoruz.İç cepedeki baş itlerle uğraşmıyoruz.Böyle gelmiş böyle gider. Mesajı Paylaş

Polis karakolunda patlama!

Sultangazi'deki Gazi Polis Merkezi'nde bir patlama meydana geldi. Patlamada polis memuru Bülent Özkan şehit oldu

Sultangazi'deki Gazi Polis Merkezi'nde meydana gelen patlamada, polis  memuru Bülent Özkan şehit oldu.

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Sultangazi'deki Gazi Polis Merkezi'nde meydana gelen patlamayla ilgili olarak, ''Gazi Karakolumuza bir canlı bomba gelip kendini patlatmıştır. Kendisi olay yerinde ölmüş. Bir polis arkadaşımız şehit olmuştur'' dedi.

Çapkın, olay yerindeki incelemesinin ardından gazetecilere özet bir açıklama yapacağını ifade etti.

Emniyet Müdürü Çapkın, ''Gazi Karakolumuza bir canlı bomba gelip kendini patlatmıştır. Kendisi olay yerinde ölmüş. Bir polis arkadaşımız, en yakın polis arkadaşımız, orada müracaatta vatandaşları karşılayan polis arkadaşımız... Vatandaşların girdiği x-ray kapısının önünde kendisini parçalıyor. Vatandaşlarımız oraya kadar rahatça gelebilir. Oradaki vatandaşlarımızı karşılayan en yakındaki polis memurumuz şehit'' diye konuştu.

Yaralılara ilişkin de bilgi veren çapkın, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Karakolun amiri, 2 komiser, 1 polis olmak üzere 4 personelimiz yaralı. Hafif yaralı genellikle. İçeride banklarda oturan 3-4 vatandaşımızın olduğunu biliyoruz. Onların dışarıya çıkıp içeriye girdiğini göremediğimiz için şimdilik onlarla ilgili hafif yaralı tespitimiz var. Bu değişebilir ama çok çoğalmaz görünüyor. Hafif yaralı durumu ve diğer nitelikleri değişebilir. Özeti bu...''

-''Tek bir kişi önce el bombası atmış, sonra kendisini patlatmış''-

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Çapkın, ''ikinci bir saldırgandan bahsedildiğinin'' belirtilmesi üzerine, ''Hayır, tek, bir kişi... Tek bir kişi önce el bombası atmış, sonra kendisini patlatmış. Eylemin çeşidi bu şekilde. (Canlı bombanın) Kimliği ile ilgili şu anda henüz açıklama yapmak istemiyoruz. Ama netleştirdik aşağı yukarı. 25 yaşlarında bir erkek. Örgütü de şimdilik söylemeyelim. Þimdilik bu kadar...'' şeklinde konuştu.

Hüseyin Çapkın, ''El bombası içeriye mi atılıyor?'' sorusuna ise ''Doğru, doğru'' yanıtını verdi.

Bu arada Çapkın'ın makam aracına akrep olarak bilinen iki zırhlı aracın eşlik ettiği görüldü.

Yaralananların hastanedeki tedavileri sürüyor

Sultangazi'deki Gazi Polis Merkezi'ne düzenlenen saldırıda yaralananların hastanedeki tedavileri sürüyor.

Saldırıda yaralanan polis merkezi amiri ve 1 komiserin tedavisi Özel Gazi Hastanesi'nde devam ediyor. Aynı hastanede ilk tedavisi yapılan 1 komiser Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nakledilirken, 1 polis memuru da Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Özel Gazi Hastanesi'nde tedavisi süren yaralıları ziyaret eden CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaralıların durumunun iyi olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

''Tehlikeli herhangi bir şeyleri yok. İlk tedavileri yapıldı. Þu anda müşahede altında tutuluyorlar. Aldığım bilgiye göre, üzerinde bomba taşıyan birisi x-ray'den geçerken üzerindeki bombayı patlatıyor. Þu anda burada bulunan yaralıların durumu iyi.''

-Yaralanan vatandaş helikopterle nakledildi-

Bu arada, saldırıda yaralandığı belirtilen 1 vatandaş da kaldırıldığı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki müdahalenin ardından ambulansla Afet Koordinasyon Merkezi'ne (AKOM) götürüldü. Yaralı, buradan da AKOM'a ait ambulans helikopterle Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nakledildi.

Yanık ünitesinde tedavi alınan vatandaşın, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Öte yandan, çok sayıda polis memuru da kan vermek üzere meslektaşlarının tedavisinin devam ettiği hastanelere geldi. Mesajı Paylaş

Arınç: Teröre karşı 3 yılda 30 yıldan 50 misli başarılı olduk

AA
12 Eylül 2012

Teröre karşı 3 yılda 30 yıldan 50 misli başarılı o
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Bugünlerdeki saldırılar adeta intihar saldırısıdır. Yani, ortaya atılanlar, kendilerini ateşe atıyorlar çünkü buradan kurtulsalar Kandil'de hesaplarını görecekler. 2012 yılına ait hedefleri var örgütün. Bunu bir final yılı olarak görüyorlar, devrimci halk savaşının finali olarak görüyorlar. Ve beklemedikleri bir şey, halkın bunlara itibar etmemesi. O yüzden halka çullanıyorlar" dedi. Arınç "Terörle son 3 yılda yapılan mücadelenin son 30 yıldır yapılan mücadelenin 50 misli başarılı sonuçlar verdiğini belirtti.

Arınç, TRT Haber'de yayınlanan İnce Çizgi programında soruları yanıtladı. Halkın terörün bitmesini istediğini belirten Arınç, bu konudaki çalışmalarının netice vereceğini söyledi. Terörle mücadelede başarılı olacaklarını ifade eden Arınç, terörün dış kaynaklarını, maddi kaynaklarını bitirdiklerini anlatan Arınç, terörün dışarıdan Türkiye'yi etkilemeye çalışan ülkelerle bütün irtibatlarını kesmeye çalıştıklarını dile getirdi.

"FİNAL YILI OLARAK GÖRÜYORLAR"

Terörle son 3 yılda yapılan mücadelenin son 30 yıldır yapılan mücadelenin 50 misli başarılı sonuçlar verdiğini belirten Arınç, şöyle devam etti: "Ama bugünlerdeki saldırılar adeta intihar saldırısıdır. Yani, ortaya atılanlar, kendilerini ateşe atıyorlar çünkü buradan kurtulsalar Kandil'de hesaplarını görecekler. 2012 yılına ait hedefleri var örgütün. Bunu bir final yılı olarak görüyorlar, devrimci halk savaşının finali olarak görüyorlar. Ve beklemedikleri bir şey, halkın bunlara itibar etmemesi. O yüzden halka çullanıyorlar. Þemdinli'ye, Beytüşşebap'a, kırsalıyla şehir merkeziyle kadınlara çocuklara saldırıyorlar. Gaziantep'te sokakta gezinen insanların ölümüne yol açıyorlar. Bu, akrebin kendini sokarak intihar etmesi gibi bence, intihar eylemleri. Biz, bunlara şu anda büyük bir acıyla ve sabırla katlanıyoruz ama tedbirlerimiz var, çaremiz var. Bu mücadelede başarılı olacağız ve Türkiye'yi huzurlu günlere bir an evvel kavuşturacağız. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın."

"EKONOMİ ETKİLENMİYOR"

Türkiye'de günlük hayatın devam ettiğine dikkati çeken Arınç, ekonominin, olanlardan etkilenmediğini söyledi. Vatandaşta da bir ümitsizlik olmadığını, sadece üzüntü olduğunu belirten Arınç, bürokrasinin çalıştığını, günlük hayattaki bütün şartların olağan akışı içinde devam ettiğini ifade etti.

Arınç, şunları kaydetti: "Sanki terörle yaşamaya alışmış bir toplum görüntüsü veriyoruz. Bu iyi bir şey değil ama terör, bırakın bir adamın kaşını çatması bile geçmişte Türkiye'yi devirirdi. Vatandaş, hükümetine güveniyor, bize kızsa bile bize güveniyor. 'Bunlar bu işi yapacaklar ve başaracaklar' diyor. Biraz daha sabır, bize güvenin, bize yardımcı olun, bizi eleştirin, bize öneriler getirin ama bu mücadelede siz de kendinize düşeni yapın. Özellikle bölge halkının bu konuda daha cesur, daha gayretli, devletiyle daha bütünleşik bir mücadele vermesi lazım. Onun dışında da yediden yetmişe Türkiye'nin terör ve terörü doğuran sebeplere karşı birlik içinde olması, bunu bir siyasi kazanç kapısı halinde görmemesi lazım. Þu anda ülkeyi biz yönetiyoruz, bütün sorumluluk bizdedir. Bunu başaramadığımız zaman, halk bizden bunun hesabını sorar. Başarırsak da bu bizimle birlikte buna destek olan herkesin ortak başarısı olacaktır."

"SİYASETİN  AKTİF YÖNÜNE SON VERMEK İSTİYORUM"

Arınç, Ak Parti tüzüğündeki milletvekilleri ve belediye başkanları için 3 dönem şartının değişmesi ihtimalinin olup olmadığına ilişkin soruyu yanıtlarken, uzun yıllar siyaset yaptığını, siyasette geleceği her noktaya da geldiğini söyledi. Arınç, "3 dönem yasağı olmasaydı bile ben siyasi hayatımın aktif yönüne bir şekilde son vermek istiyordum" dedi.

"MAALESEF BU TÜR MİLLETVEKİLLERİ VAR"

Arınç, BDP Mersin Milletvekili Ertuğrul Kürkçü'nün plajda bir kadınla görüntülendiğinin hatırlatılması üzerine, "Kürkçü dendiği zaman ben her zaman şunu düşünürüm. Geçmişinde Dev-Genç Başkanlığı, Kızıldere baskınından tek başına kurtulmuş olmanın, o travmanın verdiği belki birtakım rahatsızlıkların etkisiyle siyasette böyle bir davranışın içindedir diyebilirim. Mazur mu görmek lazım, maruz mu görmek lazım, bizi dinleyenler karar versinler. Maalesef BDP milletvekilleri içerisinde bu tür milletvekilleri de var" diye konuştu.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21442068.asp Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Yılmaz Özdil: 52 günde 124 şehit
Yılmaz Özdil, Suriye'nin Türk uçağını düşürmesinin ardından verilen şehitleri yazdı.
12.09.2012 - 06:32

Hürriyet yazarı Yılmaz Özdil, Suriye ile Türkiye arasındaki ilişkilerin tamamen kopmasına neden olan uçak krizinin ardından, 52 günde 124 şehit verildiğini yazdı.

Özdil, 124 şehidin adını tek tek yazarken, "Hala hergün 1 şehit" sözlerine de tepki gösterdi.

İşte o yazı;

Suriye'ye burnumuzu soktuk.
Fantomumuz düşürüldü.

Yüzbaşı Gökhan Ertan, Teğmen Hasan Hüseyin Aksoy, bilahare, Atanur Bal, Hakan Koçer, Mesut Günay, Mehmet Kıran, Mehmet Yıldız, Mustafa Aydın, Ahmet Dağlı, Hasan Erzi, Cevdet Özdemir, İbrahim Dal, Üsteğmen Muraz Hasırcıoğlu, Sikorksy düştü, Teğmen Nuri Akman, Regaip Þahin, Muharrem Saygün, Muhammed Þahin, Ahmet Çağlar... Çatışma, mayın, Ali Bozkurt, Ümit Akbaş, Selman Aksu, Kadir Kayıkçı, Yasin Bayraktar, Enis Yücel, Mehmet Kaya, Adnan Öztürk, Ahmet Ünler, Nuri Akdemir, Enes Çakırdoğan, Kamil Çelikkaya, Metin Çevik, Ahmet Kurak, Burak Mevlüt Tütüncüoğlu, Hakan Oktay, Yaşar Karadağ, Yıldırım Kuzucular, Özkan Ateşli, Hasan Furkan Özmen, Yusuf Seyhan, Mehmet Can, Mustafa Çiftçi, Mutlu Yıldırım... Sivillerimiz, 1 yaşındaki Melisa, 3 yaşındaki Süleyman, 11 yaşındaki Gülperi, 12 yaşındaki Sena, Fikret Aker, Duygu Aker, Mehmet Büber, Davut Adak, Safi Canbaş, İsmail Daler, Yaşar Bayram... Polislerimiz, Murat Dilmaç, Yasin Kaya, Salman Polat, Abdurrahman Doğan... Korucularımız, Mehmet Emin Yabalak, Medeni Taylak, Ferik Çiftçi, Cabbar Duman, Yunus Cin, Ömer Salık, Mehdi Çelik, Ali Apaydın, Reşat Gök, Kenan Taşel... Gene askerlerimiz, Süleyman Topal, Aziz Orman, Recep Göç, Gökhan Dokur, Altan Ceyhan, Ali Doğan, Murat Ustaoğlu, Osman Çelik, Atakan Çiller, Mehmet Suay, İbrahim Yıldız, Soner Özdemir, Hüseyin Çetin, İsmail Zengin, Bekir Yeşilyurt, Yüzbaşı Barış Kırıcı, Üsteğmen Sami Çiftçi, Asteğmen Burak Erdi Uysal, Ahmet Bozkurt, Erdoğan Sönmez, Ramazan Emre Ala, Süleyman Güleç, Serdar Küpeli, Osman Yıldız, Uğur Sağdıç, Emrah Karataban, Tanju Çolak, İlhan Akkoç, Çetin Doğan, Gökhan Öz, Güner Erdem... Dna'sına bakılanlar, Bedri Naim, Murat Döğer, Hüseyin Apaydın, Cüneyt Akkuş, Ayhan Kurtçu, Kadir Aydın, Fatih Þalgam, Bayram Uluer, Burak Kaplan, Emrah Aral, Emrah Kartal, Hayri Kaya, Emre Yıldırım, Emrah Sandalcı, Mehmet Özer, Gökhan Eriç, Tolga Taşdan, Ahmet Tosun, Umut Gedik, Fikret Gülger, Macit Coşkun, Barış Öztürk, Emin Çuğun, Abdullah Tokgöz, Faruk Ergeç... Dün, polisimiz Bülent Özkan.
52 GÜNDE 124 ÞEHİT

52 gün...
124 şehit.

*

Hâlâ...
Nedir bu böyle şekerim.
"Her gün bir şehit" deniyor!

http://www.ensonhaber.com/yilmaz-ozdil-52-gunde-124-sehit-2012-09-12.html Mesajı Paylaş

Arınç herhalde çocuk kandırdığını sanıyor. Başka bir ülkede olsa bırakın bu kadar yüzsüzce söylemler vermeyi derhal istifa ederlerdi ilgili siyasetçiler. Biten terörün hortlamasına göz yummak, ön ayak olmak 50 misli başarı. Rezalet! >:( >:( >:( Mesajı Paylaş

Hakkari Þemdinli'de çatışma: 2 şehit.  25 PKK'lı etkisiz hale getirildi

2 askerin şehit olduğu çatışmada 25 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi
11.09.2012 - 23:09

Hakkari'nin Þemdinli ilçesine bağlı Zorgeçit Köyü kırsalında gün boyu devam eden operasyonlarda 25 PKK'lı etkisiz hale getirilirken 2 asker de şehit oldu.
25 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

Güvenlik güçlerinin Bağlar ve Zorgeçit kırsallarında yürüttüğü operasyonda sıcak temaslar sağlandı. Gün içerisinde yaşanan çatışmalarda 25 PKK'lı etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

2 ÞEHİT

Alınan bilgiye göre dün Þemdinli ile Derecik beldesi arasında bulunan kırsallarda başlatılan operasyonlar bugün de gün boyu devam etti. Gün içerisinde Zorgeçit bölgesinde teröristlerle sıcak temas sağlandı, çıkan çatışmada 25 PKK'lı etkisiz hale getirilirken 2 asker de şehit oldu.

http://www.ensonhaber.com/hakkari-semdinlide-catisma-2-sehit-2012-09-11.html Mesajı Paylaş

Þemdinlide 315 teyitli 328 denildi, beytüşşebap sonrası kato 46, son hava operasyonu 25, üstüne küçük çaplı çatışmalar sonucu konuşulan rakamlar. sonuç kime neye inanalım?? Mesajı Paylaş

Böylesine gözü kapalı adamlar halkın desteğini alabildiği için yaşadığım ülkeden utanıyorum.Dünyada bilgisayar teknolojileri gelişti, devlet daireleri hızlandı diye herşeyi düzene koyduk deyip kendilerini kahraman ilan ettiler, 10 yıldır yaptıkları doğru düzgün bişey yok ve halkımız bunu göremiyor. Allah sonumuzu hayır etsin. Mesajı Paylaş

hani şemdinlide sırf 140 pkk lı öldürülmüştü milleti kanıdırıyorlar pkk ile mücadelede başarısız demiyolar baş edemiyoz demiylar milleti kandırıyorlar 300 pkklı gebermiş başarı iye sayfa sayfa haber yapıyorlar daha biz bu belayla çok uraşırız böyle mücadele edersek istediklerinide alırlar Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz