PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Alıntı yapılan: çiğil42 - 13 Eylül 2012, 14:22:00
hani şemdinlide sırf 140 pkk lı öldürülmüştü milleti kanıdırıyorlar pkk ile mücadelede başarısız demiyolar baş edemiyoz demiylar milleti kandırıyorlar 300 pkklı gebermiş başarı iye sayfa sayfa haber yapıyorlar daha biz bu belayla çok uraşırız böyle mücadele edersek istediklerinide alırlar

Þu yazdıklarını git doğudaki bir askere söyle Senin alnının çatısına yapıştırır mermiyi.

bu kadar asker canını dişine takmış vatanını korurken sen rahat koltuğunda mücadelenin başarısız olduğunu söylüyorsun.
Git ordaki askerlere sor bakalım başarılımı başarısız mı? Bu kadar Can sence hangi başarısızlık sonucu yitildi?

Ben böyle konuşanların TÜRKlüğünden ve insanlığından şüphe duyuyorum...

Kendinize gelin be.. >:(

Mesajı Paylaş

Aslinda hakikaten terorle mucadelede pek basariliyiz diyemeyiz.

En son bu harabeye karakola saldiri girisimi oldu. Fazla soze gerek yok, 30 yildir terorle mucadele eden bir ulkenin karakolu hala "gel bana saldir" bicimindeyse mucadelemiz basarili demek biraz tuhaf kaciyor.

http://www.haberturk.com/gundem/haber/776182-bu-kez-basaramadilar Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Nutuk - 13 Eylül 2012, 14:46:47
Aslinda hakikaten terorle mucadelede pek basariliyiz diyemeyiz.

En son bu harabeye karakola saldiri girisimi oldu. Fazla soze gerek yok, 30 yildir terorle mucadele eden bir ulkenin karakolu hala "gel bana saldir" bicimindeyse mucadelemiz basarili demek biraz tuhaf kaciyor.

http://www.haberturk.com/gundem/haber/776182-bu-kez-basaramadilar

Kendi paylaştığınız haberi okudunuz mu?

Orası karakol değil yol kontrol noktası, ayrıca saldırı girişimide İHA larla tespit edilip karşılık verilmiş.
Askerler daha ne yapsın.?

Başarıdan beklenen bütün pkklıların ölmesi ise o zaman bize milyonlarca ceset torbası lazım.... Mesajı Paylaş

Iyi de tesadufen IHA'larin tespit etmesi basari mi simdi? O karakol veya kontrol noktasi zaten kendine hayri yok yikilacakmis gibi duruyor saldiriya ugrasa verilen sehitler kader mi olacak?

Demek istedigim boyle ozensiz bir sekilde zaaflarla dolu bir sekilde teror ile mucadele etmenin basarili nitelendirilmesi biraz komik oluyor, hata traji komik. Mesajı Paylaş

Birisi o haberin altina su yorumu yapmis eklemek istiyorum:
Alıntı Yapfotoğrataki yapıda askerlerimiz nöbet tutuyor. belki kızılderili oklarına karşı emniyetli olabilir ama rpg7 ve havan topuna ne kadar dayanır, takdir sizin...

Yani bu yoruma katilmamak mumkun degil. Ata sozleri bosuna cikmamis: esegini once saglam kaziga bagla ondan sonra Allaha guven. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: M.B.T - 11 Eylül 2012, 14:31:15
Senelerdir aynı tas,aynı hamam.Bizde şehit bitmez,onlarda leş.Hep dış cepeyle uğrasıyoruz.İç cepedeki baş itlerle uğraşmıyoruz.Böyle gelmiş böyle gider.

çok haklısın...
Mesajı Paylaş

Bütün bunlar boş işler. İstediğiniz kadar silahla ve teknolojiyle donatılın, terörle yaşamayı kabullenmiş aciz siyasetçiler tarafından yönetiliyorsanız terörden kurtulmanız mümkün değildir. TErör bizden önce de vardı diyerek acziyetlilerine kılıf uyduran siyasetçiler, malesef terör bitirmek için, terörün kökünü kurutmak için gerekli hamleleri asla yapmayacaklardır. Yaptıkları sadece uyutmak. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: arnork - 13 Eylül 2012, 14:28:00
Alıntı yapılan: çiğil42 - 13 Eylül 2012, 14:22:00
hani şemdinlide sırf 140 pkk lı öldürülmüştü milleti kanıdırıyorlar pkk ile mücadelede başarısız demiyolar baş edemiyoz demiylar milleti kandırıyorlar 300 pkklı gebermiş başarı iye sayfa sayfa haber yapıyorlar daha biz bu belayla çok uraşırız böyle mücadele edersek istediklerinide alırlar

Þu yazdıklarını git doğudaki bir askere söyle Senin alnının çatısına yapıştırır mermiyi.

bu kadar asker canını dişine takmış vatanını korurken sen rahat koltuğunda mücadelenin başarısız olduğunu söylüyorsun.
Git ordaki askerlere sor bakalım başarılımı başarısız mı? Bu kadar Can sence hangi başarısızlık sonucu yitildi?

Ben böyle konuşanların TÜRKlüğünden ve insanlığından şüphe duyuyorum...

Kendinize gelin be.. >:(

resmi harp durumunda propaganda suçundan idam bile edilebilir Mesajı Paylaş
Eğer bir Türk devleti olmasaydı mutlaka yaratmak gerekirdi.
( THIERS )

Þemdinli'de Büyük Operasyon

Operasyona Org. Özel operasyona katıldı
Ferit DEMİR/TUNCELİ, (DHA) -
13 Eylül 2012

Genelkurmay Başkanı da katıldı
Genelkurmay Başkanlığı Þemdinli'de düzenlenen operasyona Genelkurmay başkanı Org. Necdet Özel'in de katıldığını açıkladı.Tunceli'de düzenlenen operasyonlarda ise çatışmalar devam ediyor.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan, Genelkurmay Başkanı'nın 2'nci Ordu Komutanlığındaki İncelemeleri hakkında açıklama yapıldı.

Genelkurmay Başkanlığı sitesinden duyurulan açıklamada Orgeneral Necdet Özel'in beraberindeki heyetle incelemelerde bulunup 7 taburun katıldığı Þemdinli'deki operasyonu izlediği belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Genelkurmay Başkanı, beraberinde Kara ve Hava Kuvvetleri Komutanları olduğu halde bugün Hakkari-Yüksekova ve Þemdinli'deki askerî birliklerde incelemede bulunmuş; Þemdinli'de devam etmekte olan büyük çaplı (7 Tabur) operasyon hakkında ilgililerden bilgi almış ve bir süre operasyonu izlemiştir."

TUNCELİ'DE PKK'YA BÜYÜK OPERASYONDA ÇATIÞMALAR YAÞANIYOR

Tunceli'de eylem hazırlığında olan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için düzenlenen operasyonda, güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmalar sürerken, PKK'lıların bulunduğu alanlar Kobra helikopterler tarafından bombalandı.

30'AR KİÞİLİK İKİ TERÖRİST GRUBU TESBİT EDİLDİ

Tunceli'nin Ovacık İlçesi'nde dün Çambulak Jandarma Karakolu'na ekmek taşıyan aracı ateşe verip yaktıktan sonar sürücü Deniz Beyazgül'ü da kaçıran PKK'lıları etkisiz hale getirmek için düzenlenen operasyon bugün genişletildi. İnsansız Hava Aracı ve teknik takipte Aşağıtorunoba, Çambulak, Gözen ve Sarıtaş köyleri arasında sayıları yaklaşık 30 olan ve hareket halinde 2 ayrı PKK'lı grup tespit edildi. Bölgeye Sikorsky helikopterlerle Jandarma Özel Harekat timleri indirilirken, Kobra helikopterler de PKK'lıların bulunabileceği alanları bombaladı.

Güvenlik güçleri sarp ve derin vadilerin bulunduğu ormanlık alan içinde gizlenen bir grup PKK'lı ile bu akşam saatlerinde çatışma yaşandı. Çatışmaların sürdüğü bölgeye takviye birlikler sevk edildi. Süren çatışmalarda ölen ve yaralı konusunda henüz bilgi alınamadı.

İL GENELİNDE BÜYÜK OPERASYON

Güvenlik birimleri teknik takip ve istihbaratta PKK'lıların Tunceli, merkez, Ovacık, Hozat Pülümür ilçeleri kırsalında eylem yapmak için telsizle şifreli konuşmalar yaptığını tespit etti. Güvenlik önlemlerinin en üst seviyeye çıkarılmasının ardından Tunceli genelinde eylem hazırlığında olan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için hava destekli geniş kapsamlı başlatılan operasyonlar sürdürülüyor. PKK'lıların eş zamanlı saldırılar düzenleyeceği bilgisi üzerine Tunceli 4'üncü Jandarma Komando Tugay Komutanlığı, Hozat 51'inci Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı ve Tunceli Jandarma Böle Komutanlığı'nın düzenlediği operasyonlar Pülümür Vadisi, Munzur Vadisi, Hozat'ın dağlık alanları ile Hozat-Ovacık arasındaki Karaoğlan Mevkii, merkez Geyiksuyu Köyü kırsalında yoğunlaştırılıyor.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21457394.asp Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz