PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Hakkari Valiliği: 75 PKK'lı öldürüldü
Hakkari Valiliği, Genelkurmay Başkanı'nın yönettiği operasyonla ilgili ilgili açıklama yaptı.
14.09.2012 - 10:10

Hakkari Valiliği, Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'in komuta ettiği ve 7 tabur askerin katıldığı operasyonun ayrıntılarını açıkladı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 8-14 Eylül tarihleri arasında asker, polis, özel harekat ve geçici köy korucularından oluşan birliklerce terör örgütüne yönelik operasyon icra edildiği belirtildi.
75 PKK'LI ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

4 askerin şehit olduğu operasyonlarda, 75 teröristin etkisiz hale getirildiği kaydedilen açıklamada, ''Bölgede terörü önleyici faaliyetlere hassasiyetle devam edilmektedir. Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diler, ailelerine ve milletimize sabır temenni ederiz'' denildi.

http://www.ensonhaber.com/hakkari-valiligi75-pkkli-olduruldu-2012-09-14.html Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

PKK yine Beytüşşebap'a saldırdı!
Roketatar ve uzun namlulu silahlarla...
14 Eylül 2012 Cuma, 13:23:29
ÞIRNAK'ın Beytüşşebap İlçesi'nde dün gece PKK'lılar, polis noktası ve lojmanlarına roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırdı. Saldırıda ölen ve yaralanan olmazken, ilçe merkezindeki binalar ve araçlarda hasar meydana geldi.

ÞIRNAK'ın Beytüşşebap İlçesi'nde dün gece PKK'lılar, polis noktası ve lojmanlarına roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırdı. Saldırıda ölen ve yaralanan olmazken, ilçe merkezindeki binalar ve araçlarda hasar meydana geldi.

Beytüşşebap'ta dün gece bir grup PKK'lı, polis noktası ve polis lojmanlarının bulunduğu TOKİ konutlarına roketatar ve uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Yaklaşık 30 dakika süren çatışma sırasında PKK'lıların attığı roket ve kurşunlar lojmanlar, polis noktası ile bazı işlerleri ve araçlara isabet etti. Yoğun ateş altında kalan PKK'lılar gecenin ;karanlığından ;yararlanarak kaçtı. Kaçan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için başlatılan operasyon, bu sabahtan itibaren hava destekli olarak genişletildi.

Ölen ve yaralananın olmadığı saldırıda PKK'lıların açtığı ateşte ilçe merkezindeki bazı işyerlerii, ev ve araçlar da hasar gördü. Saldırının ardından sabah saatlerinden itibaren ev ve işyerleri hasar görenler temizlik çalışması ve onarım yaptı. İlçe merkezinde sıkı güvenlik önlemleri alındı.

DHA
http://www.haberturk.com/gundem/haber/776475-pkk-yine-beytussebapa-saldirdi Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Þemdinli'de 1 korucu şehit

Þemdinli'de çıkan çatışmada 1 korucu şehit oldu, 10 terörist de etkisiz hale getirildi
14 Eylül 2012 Cuma, 22:26:02
Þemdinli'de 1 korucu şehit

Hakkari Valiliği, Þemdinli ilçesi Güzelkonak Jandarma Karakol Komutanlığı'na teröristlerce yapılan saldırının ardından çıkan çatışmada, 1 korucunun şehit olduğunu, 6'sı asker 9 kişinin yaralandığını, 10 teröristin de etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Karakola bomba yüklü araçla saldırı girişimi

Diyarbakır'ın Lice ilçesine 15 kilometre uzaklıktaki Tepe Jandarma Karakolu'na bomba yüklü araçla saldırı girişiminde bulunan terör örgütü PKK mensupları ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Bir askerin hafif şekilde yaralandığı çatışmanın yaşandığı bölgede hava destekli operasyon başlatıldı.
Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, bomba yüklü aracın karakol girişinde patladığını, patlamanın ardından teröristlerin karakola roketatarlı saldırıda bulunduğunu belirtti.

http://www.haberturk.com/gundem/haber/776571-semdinlide-1-korucu-sehit Mesajı Paylaş

Burada terorle mucadeleyi ve sagliksiz bilgilendirmeyi elestirenler lince ugruyor anladigim kadari ile.

Tsk demiski 320 civari olu ele gecirildi. Sadece karakol caskinlarinda ve farkli zamanlarda ufak capli catismalarda oldurulen Resmi olarak 150 civari. Bunun ustune tsk 1 ayni once aciklama yapmisti yalniz semdinlide 318demisti. Bunlari toplarsan diger buyuk operasyonlar ( kato ve cudi) bunlar haric zaten 470 den fazla olmasi gerekiyordu. Gel gorki tsk yeniden 320 ye indirmis sayiyi.

Hadi bunlari gectim, daha dun devlet haber kanali 24 terrorist diyordu sonra vali 10  a indirdi. Bakalim o dedikleri 10 tane morga gidicek mi? Artik insanlar vali aciklamalarina bile itibar etmiyor.Birakin basini  resmi kurumlar bile celisiyor.

Ozetle birileri bizi fena kekliyor gibime geliyor. Haa benim gibiler suphe diyor diye idam  edilcekse, halkin yarisindan fazlasini idam etmen lazim. Bunu yapacak olana kolay gelsin. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: pseudocode - 15 Eylül 2012, 12:03:25
Burada terorle mucadeleyi ve sagliksiz bilgilendirmeyi elestirenler lince ugruyor anladigim kadari ile.

Tsk demiski 320 civari olu ele gecirildi. Sadece karakol caskinlarinda ve farkli zamanlarda ufak capli catismalarda oldurulen Resmi olarak 150 civari. Bunun ustune tsk 1 ayni once aciklama yapmisti yalniz semdinlide 318demisti. Bunlari toplarsan diger buyuk operasyonlar ( kato ve cudi) bunlar haric zaten 470 den fazla olmasi gerekiyordu. Gel gorki tsk yeniden 320 ye indirmis sayiyi.

Hadi bunlari gectim, daha dun devlet haber kanali 24 terrorist diyordu sonra vali 10  a indirdi. Bakalim o dedikleri 10 tane morga gidicek mi? Artik insanlar vali aciklamalarina bile itibar etmiyor.Birakin basini  resmi kurumlar bile celisiyor.

Ozetle birileri bizi fena kekliyor gibime geliyor. Haa benim gibiler suphe diyor diye idam  edilcekse, halkin yarisindan fazlasini idam etmen lazim. Bunu yapacak olana kolay gelsin.

ama verilen haberlerde süre ve yerleri belirtiyorlar... 320 terörist sadece 1 aylık süreçte öldürülen zannedersem... 8-12 eylüldede 75 terörist öldürülmüş ... 320 şemdinlide(zannedersem) bu 75 beytüşşebapta olması gerekiyor... (ayrı ayrı) Mesajı Paylaş

Son 5 ayin verileri olarak verildi 320 rakami. 1 ayni kadar oncede bir ayda 318 denildi sadece semdinlide. Mesajı Paylaş

Cukurcada bugun olan patlama gecen yil biri binbasi  9 asker ve 2 korucu sehit verdigimiz yerin100 mt ilerisi. Bu seferde 3 sehidimiz 1 i agir 5 yaralimiz var.

Nasil oluyorda ayni noktada yine pusu yiyoruz anlamiyorum. Mantikli bir izahi var mi bu durumun? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: pseudocode - 15 Eylül 2012, 19:24:08
Cukurcada bugun olan patlama gecen yil biri binbasi  9 asker ve 2 korucu sehit verdigimiz yerin100 mt ilerisi. Bu seferde 3 sehidimiz 1 i agir 5 yaralimiz var.

Nasil oluyorda ayni noktada yine pusu yiyoruz anlamiyorum. Mantikli bir izahi var mi bu durumun?

onlarin bu saldirganligi onlarin gucunden degil, bizim umursamazligimizdan alin bakin:
http://www.adiyaman-haber.com/Default.asp?mxz=haber&hid=2295
Daha kac sene gecmis guneydogda askere hafif zirh, millipiyade tufegi, saldiri helisi hatta adam gibi bot bile verilmiyor!
Mesajı Paylaş

Konvoya hain tuzak: 4 şehit 5 asker yaralı
DHA
16 Eylül 2012

Konvoya hain tuzak: 4 şehit 5 asker yaralı
Hakkari-Çukurca Karayolu üzerinde askeri aracın geçişi sırasında PKK'lılar tarafından yola yerleştirilen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 4 asker şehit oldu, 5 asker yaralandı

Patlama, Hakkari merkeze 35 kilometre uzaklıkta bulunan Oğul Köyü yakınlarında bugün öğle saatlerinde meydana geldi. Askeri konvoyun geçişi sırasında yola döşenen patlayıcı, uzaktan kumanda düzeneği ile patlatıldı, 4 asker şehit oldu 5 asker de yaralandı.

ASKERİ KONVOYUN GEÇİÞİ SIRASINDA PATLAMA / WEB TV

Olayın ardından bölgede operasyon başlatıldı. Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'ndan çok sayıda helikopterin gittiği bölgeden silah seslerinin geldiği belirtildi.

YOL TRAFİĞE KAPATILDI BÖLGE HELİKOPTERLERLE BOMBALANDI

Karayolu güvenlik nedeniyle ulaşıma kapatıldı. Bölgede kobra tipi helikopterlerin belirlenen hedefleri ateş altına alması üzerine dağlardan ve tepelerde dumanların yükseldiği görüldü. Çok sayıda zırhlı araçla bölgeye takviye birlikler gönderilirken, çatışmaların yer yer sürdüğü ve bölgeye ambulansların gittiği belirtildi.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Hakkari Valiliği, Çukurca karayolundaki 4 askerin şehit olduğu ve 5 askerin yaralandığı patlamayla ilgili şu açıklamayı yaptı: "15.09.2012 saat 14.00 sıralarında Hakkari-Çukurca karalyolunda askeri birliğin geçişi sırasında mayan taraması yapan askerlerimize, menfeze yerleştirilen uzaktan kumandalı 'EYP' türü mayınlı saldırı yapılmıştır. Bunu neticesinde 4 askerimiz şehit olmuş, 5 asker yaralanmıştır. Bölgede terörü önleyici faaliyetlere hassasiyetle devam edilmektedir. Þehit askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, yakınlarına ve aziz milletimize sabır niyaz ederiz."
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21474079.asp Mesajı Paylaş

Bingöl'de mayınlı saldırı: 8 polis şehit

Bingöl Karlıova'da çevik Kuvvet ekiplerini taşıyan servis aracının geçişi sırasında yola döşenen mayın patladı. 10:15 sıralarında meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 8 polis şehit oldu, 9 polis de yaralandı. Yaralı polisler Bingöl Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/38223/0/1/bingol-de-polise-mayinli-saldiri-8-sehit.aspx

Olay yerinin videosu.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21478433.asp

Allah rahmet eylesin demekten başka ne kaldı  >:( Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz