PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Alıntı yapılan: Subutay - 06 Ocak 2013, 15:40:39
Alıntı yapılan: truman - 05 Ocak 2013, 04:06:08
Alıntı yapılan: SKYWOLF - 05 Ocak 2013, 03:24:40
Seni asmayacağız vaadi mi? Hiç güleceğim yoktu. Bu zaten olmayacak birşey. Zaten asılmayacaktı ki.
Ülkemiz malesef hızla bölünüyor. Milletimiz uyandığında çok geç kalınmış olacak.
Hiçbir devlet 40.000 vatandaşının ölümünden sorumlu olan terörist elebaşısından medet umarak onunla masaya oturmaz. Eğer oturuyorsa bu onun ne kadar aciz, ne kadar beceriksiz olduğunun kanıtıdır. Amaç öncelikle özerklik ve öcalanın hapisten çıkarılması, sonrasında da başkanlık sistemi devamında bağımsız kürdistandır. Bunu görebilmek için müneccim olmaya gerek yok.
Skywolf hocam neden 2012 de 1000 terörist öldürüldü , neden milyarlarca dolar T129 ve Anka için harcandı , neden büyük bütçelerle profesyonel birlikler kuruldu , Özel harekatçılar alındı size göre bu vatanı satanlar neden milli tankı yapıyor neden IMF ye olan borcu bitiriyorlar neden milli silah sistemleri için milyarlarca doları gözden çıkarmış bu adamlar   ... Bugün İmralıya  silah bırakın yoksa şansınız yok dağdakilerin hepsi geberecek , KCK lar müebbet yiyecek , sende asılacaksın deniliyor ama silah bırakırsanız operasyonlar duracak ölmeyeceksiniz ve KCK nın bazıları  serbest kalacak apo asılmayacak deniliyor olay bundan ibaret kürdistan filan yok zaten pkk nin böyle bir talebide yok  kürdistan talebi olan Barzani dir.

Bir de Þu yukarı da Asker Dindarlığı tehdit olarak görüyor kelimesine takıldım..
Asker dindarlığı tehdit olarak görmez..Asker Hilafet yanlılarını tehdit olarak görür..
Doğruyu ifade edelim..

[/b]

Bu sebeple MGK da pkk nin bile üstünde bir numaralı potansiyel tehdit olarak dindarlar seçilmiş binlerce asker ordudan atılmış onlar ordudan atılırken içeride kalanlar kimler diye düşündünüz mü?Işık Koşaner isyan ediyor subaylarımız silahlarını bırakıp kaçıyorlar çatışmada diyor dinlediniz mi?
Mesajı Paylaş

Kuyudaki kurbağa dünyayı kuyunun ağzından gördüğü kadar sanırmış.

Barzaniye, AB'ye, ABD'ye güvenilmez, bunlar dost olunmaz. Bunların ipiyle kuyuya inilmez. Bunların söylemlerine güvenerek ülke bütünlüğü asla tehlikeye atiılmaz. Apoya asılmama garantisi verilmesi bile palavra, asacak olan şimdiye kadar zaten asardı. Binlece insanın ölümünden  sorumlu bir terör örgütü lideriyle asla pazarlık yapılarak ülke bütünlüğü tehlikeye atılmaz. Sonuçları çok vahim olur. Çocuk oyunu değil bu. İleride bunun hesabını kimse veremez. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 06 Ocak 2013, 17:59:14
Apoya asılmama garantisi verilmesi bile palavra, asacak olan şimdiye kadar zaten asardı.

katılıyorum. bu adamı asamayacağımız belli oldu( ya da en başından beri belliydi). peki içeride kalp krizi ya da beyin kanaması geçirmeme garantisi verilebilir mi? malum adamın yaşı kemale erdi artık. Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Kime böyle bir garanti verildiği de ayrı bir rezalet. Apoya mı? Pkkya mı? Devlet 30 senden fazla bölmeye çalışan terör örgütüne garanti veriyor öyle mi? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 06 Ocak 2013, 18:26:15
Kime böyle bir garanti verildiği de ayrı bir rezalet. Apoya mı? Pkkya mı? Devlet 30 senden fazla bölmeye çalışan terör örgütüne garanti veriyor öyle mi?

hayır. hayır. beni yanlış anladınız. devlet böyle bir garanti veremez. Tövbe haşa Allah değil sonuçta. Ancak yaşlı bir mahkumun sağlık kontrolleri aksatılırsa neler olabileceğini biliyoruz.

bu süreç sandığımız kadar uzun sürmeyecek bana kalırsa. ülke olarak ya herro ya merro dediğimiz bir noktadayız bana göre. Mesajı Paylaş

Yok yok, yanlış anladığım yok. Birileri Apoya asılmayacağına dair garanti veriyor baksana...

Alıntı yapılan: truman - 06 Ocak 2013, 17:19:03
Siyasi çözüm terör örgütü silah  bırakırsa KCK tutuklularının bir kısmı serbest kalacak apo da asılma korkusu yaşamayacak apoya garanti verilecek asılmayacağı konusunda.
Mesajı Paylaş

bence o garanti 1999'da çok başka birilerine verilmişti. yeni birşey değil.

size tamamen katıldığım nokta da bu: asacak/asabilecek olsaydık, bu zamana kadar asardık. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 06 Ocak 2013, 18:46:14
Yok yok, yanlış anladığım yok. Birileri Apoya asılmayacağına dair garanti veriyor baksana...

Siyasi çözüm terör örgütü silah  bırakırsa KCK tutuklularının bir kısmı serbest kalacak apo da asılma korkusu yaşamayacak apoya garanti verilecek asılmayacağı konusunda.
Apoyu teslim alanlar garanti vermediler mi asılmayacağı konusunda , apo bize şartlı olarak verilmedi mi ... garanti kelimesi çok şaşılacak bir şey değil Skywolf hocam gördüğünüz gibi geçmiş dönemlerde sıkça kullanılmış. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: truman - 06 Ocak 2013, 19:57:25
Alıntı yapılan: SKYWOLF - 06 Ocak 2013, 18:46:14

Apoyu teslim alanlar garanti vermediler mi asılmayacağı konusunda , apo bize şartlı olarak verilmedi mi ... garanti kelimesi çok şaşılacak bir şey değil Skywolf hocam gördüğünüz gibi geçmiş dönemlerde sıkça kullanılmış.

Verildi mi? Sen orada mıydın teslim alırken? Apoya ve terör örgütüne garanti veren bunun bedelini ileride çok ağır ödeyecektir. Mesajı Paylaş

Çukurca'da karakola saldırı
yeni haberAJANSLAR Giriş Saati: 08.01.2013 10:13
Güncelleme : 08.01.2013 15:01
Çukurca'daki Karataş Karakolu'na sızmaya çalışan PKK'lılar ile çatışma çıktı, 1 asker şehit oldu 2 asker yaralandı.

Hakkari'nin Çukurca ilçesine 10 kilometre mesafede ve Irak'a sıfır noktasında bulunan Karataş Jandarma Karakolu'na sızmaya çalışan tarafından teröristler tarafından dün akşam saatlerinde açılan ateş ve ardından çıkan çatışmada, Adana nüfusuna kayıtlı 1 uzman çavuş şehit oldu, 2 asker yaralandı.

Çatışmanın ardından sabah saatlerinde yapılan arazi arama-tarama faaliyetlerinde 14 teröristin cesedine ulaşıldı. Çok sayıda yaralı teröristin de kızaklarla Zap Suyu geçirilerek kaçırıldığı değerlendiriliyor. Bölge operasyonlar devam ediyor. Teröristlerin Kuzey Irak'a kaçtıkları ve Zap Kampı'ndan geldiklerini belirtiliyor.

ÞEHİT ACISI ARTVİN'E DÜÞTÜ

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde askeri birliğe düzenlenen terör saldırısında şehit düşen Adanalı uzman çavuş Mehmet Doğan'ın ailesine acı haber Artvin'in Yusufeli ilçesinde polis olarak görev yapan oğullarının evinde verildi. Acılı aile haberi alır almaz Yusufeli ilçesinden memleketleri Adana'ya hareket etti.

Þehit Uzman Çavuş Mehmet Doğan'ın babası Ali Doğan ile annesi Hacer Doğan bir süre önce Yusufeli ilçesinde görev yapan oğulları Hasan Doğan'ın ziyaretine gelmişlerdi. Acılı baba ve anne bu sabah Hakkari'den gelen şehit haberi ile sarsıldı. Evli ve 1 çocuk babası 35 yaşındaki uzman çavuş Mehmet Doğan'ın şehit haberi anne ve babasına Yusufeli Kaymakamı Cumhur Duran, İlçe Emiyet Amiri Mustafa Cantürk ve Yusufeli Askerlik Þubesi Başkanı Üsteğmen Serkan Günendi tarafından verildi. Daha sonra ailenin evine taziyeye Artvin Garnizon Komutanı Piyade Albay Güven Dalgıç ve Jandarma Albay Alper Sır gelerek şehit ailesine başsağlığı dilediler. Baş sağlığından sonra aile görevliler nezaretinde Erzurum Havaalanı'na oradan da memleketleri olan Adana'ya gönderildi.

Baba Ali Doğan ve annesi Hacer Doğan, terör örgütüne 'Devletimiz sağolsun. Hainlerin eli kırılsın' diğerek tepki gösterdi.

http://www.sabah.com.tr/Gundem/2013/01/08/cukurcada-karakola-saldiri Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz