PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Allah rahmet eylesin. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Sehidimize Allah rahmet eylesin. gkb de ancak taziyeden taziyeye gösteriyor kendini. hazret, Afyon'daki sucukları yeni tüketti galiba. Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Alıntı yapılan: UYVAR - 08 Ocak 2013, 16:36:30
Sehidimize Allah rahmet eylesin. gkb de ancak taziyeden taziyeye gösteriyor kendini. hazret, Afyon'daki sucukları yeni tüketti galiba.
GKB Genelkurmay Başkanı mı? Mesajı Paylaş

Çok ilginç! Genel Kurmay Başakanlığı sitesinde olayla ilgili bir haber yok. Sadece haberlerde şehit olduğu belirtilen Uzm.J.III.Kad.Çvş. Mehmet DOĞAN hakkında başsağlığı duyuRusu var.

Televizyon haberlerinde 110 kişilik terörist grubun saldırdığı söyleniyor. Saymışlar sanki. O kadar teröristten sadece 14 teröristin öldürüldüğü, diğerlerinin kaçtıkları söyleniyor. "Teröristlerin Kuzey Irak'a kaçtıkları ve Zap Kampı'ndan geldiklerini belirtiliyor." denildi.

Eğer haber doğruysa durum ciddi demektir. Terör örgütü bu mevsimde normalde inine çekilir. Bu karda kışta eylem yapmazlar. Bu sefer ne oldu da saldırıyorlar. Bazılarına göre yurt içinde sürekli terörist aramakla çözüleceği sanılan terör sorunun hiç de bu şekilde çözülmeyeceğinin bir kanıtı daha bu. Terörle müzakere edilmekle hiçbir şeyin çözülmeyeceğinin de kanıtı. Hani silah bırakıyordu bu köpekler. Bırakın bu işleri. Ülkeyi bölmek isteyenlerle anlaşılmaz.

Terörü çözmek istiyorsanız yüreğinizi ortaya koyup  Kuzey Irak'daki Zap Kampı ve diğer kampları bir daha kurulmamak üzere yok etmeniz gerekli. Terörün kaynağını kurutmadıkça siz istediğiniz kadar içeride dağ taş dolaşıp terörist peşinde koşun. Son günlerde o kadar yapılan operasyona rağmen, o kadar yüksek teknoloji kullanılmasına rağmen, yok etmeniz gereken kamplarda çıkan teröristler bu hava şartlarında bile saldırarak sizinle alay ederlerken siz halen teröre karşı başarılı olduğunuzu iddia ediyorsunuz. Sizden önce bitme noktasındayeken sizden sonra eski günlerinden bile aktif hale geçen terör örgütüne karşı başarılıysanız neden bölücübaşından medet umuyorsunuz? Siz bu milleti aptal mı sanıyorsunuz? Gerçekleri görmezden gelerek ve milletten sakladığınızı düşünerek terörü bitiremeyeceğiniz gibi içerisinden çıkamayacağınız şekilde büyümesine neden olmaktan başka birşey yapmamış olursunuz.
Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 08 Ocak 2013, 18:57:09
Çok ilginç! Genel Kurmay Başakanlığı sitesinde olayla ilgili bir haber yok. Sadece haberlerde şehit olduğu belirtilen Uzm.J.III.Kad.Çvş. Mehmet DOĞAN hakkında başsağlığı duyuRusu var.

Televizyon haberlerinde 110 kişilik terörist grubun saldırdığı söyleniyor. Saymışlar sanki. O kadar teröristten sadece 14 teröristin öldürüldüğü, diğerlerinin kaçtıkları söyleniyor. "Teröristlerin Kuzey Irak'a kaçtıkları ve Zap Kampı'ndan geldiklerini belirtiliyor." denildi.

Eğer haber doğruysa durum ciddi demektir. Terör örgütü bu mevsimde normalde inine çekilir. Bu karda kışta eylem yapmazlar. Bu sefer ne oldu da saldırıyorlar. Bazılarına göre yurt içinde sürekli terörist aramakla çözüleceği sanılan terör sorunun hiç de bu şekilde çözülmeyeceğinin bir kanıtı daha bu. Terörle müzakere edilmekle hiçbir şeyin çözülmeyeceğinin de kanıtı. Hani silah bırakıyordu bu köpekler. Bırakın bu işleri. Ülkeyi bölmek isteyenlerle anlaşılmaz.

Terörü çözmek istiyorsanız yüreğinizi ortaya koyup  Kuzey Irak'daki Zap Kampı ve diğer kampları bir daha kurulmamak üzere yok etmeniz gerekli. Terörün kaynağını kurutmadıkça siz istediğiniz kadar içeride dağ taş dolaşıp terörist peşinde koşun. Son günlerde o kadar yapılan operasyona rağmen, o kadar yüksek teknoloji kullanılmasına rağmen, yok etmeniz gereken kamplarda çıkan teröristler bu hava şartlarında bile saldırarak sizinle alay ederlerken siz halen teröre karşı başarılı olduğunuzu iddia ediyorsunuz. Sizden önce bitme noktasındayeken sizden sonra eski günlerinden bile aktif hale geçen terör örgütüne karşı başarılıysanız neden bölücübaşından medet umuyorsunuz? Siz bu milleti aptal mı sanıyorsunuz? Gerçekleri görmezden gelerek ve milletten sakladığınızı düşünerek terörü bitiremeyeceğiniz gibi içerisinden çıkamayacağınız şekilde büyümesine neden olmaktan başka birşey yapmamış olursunuz.

Karakol baskını var yalnızca 1 şehidimiz var  en az 14  terörist öldürülmüş yani pkk yine bozguna uğradı önceden en az 8-10 asker şehit olurdu şimdi karakol baskınlarında çok zor şehit veriyoruz ve teröristler büyük kayıp veriyor.
       Hangi yüksek teknoloji yalnızca 3 insansız hava aracı mı yoksa AH-1W nin 16 renkli fliri mi?Terör örgütü kışın eylem yapmazdı ancak yapmak zorunda kaldı neden acaba demekki damarlarına basıyoruz kış uykusuna huzurlu bir şekilde yatamıyorlar bu güzel haber.Sınır ötesi sınır ötesi diyorsunuzda en basit bir sınır ötesi harekatta bile 5 ayrı bölgede çatışma çıkıyor 3 ihanın 6 helikopterin desteğiyle bu basit harekat bile çok riskli kısacası iha ve helikopter durumu sayısı yükselmedikçe sınır ötesi harekat olmaz çok risklidir ve yeterli sayıya ulaştıklarında da ben sınır ötesi harekatın yapılacağını düşünüyorum. Mesajı Paylaş

İnşallah yapılır. Evet 3 insansız hava aracından, 3-5 süper cobradan, bilmem kaç renkli flirden, uzaya gönderilen gözetleme uydularından, bize istihbarat desteği sağlayacak olan sözde müttefiklerimizin üstün teknolojilerinden, istihbarat adındaki teşkilatımızdan vs vs istersen daha da sayayım, bahsediyorum. O üç insansız hava aracının hava koşulları nedeniyle uçamadığı söyleniyor haberlerde. Bir de silahlısından alıp terörü bitireceğimizden bahsedenler var aramızda. Ama o yüksek teknoloji terör bitiren araçlar kar nedeniyle uçamazken 100'den fazla terörist, bu havada kilometrelerce yol yürüyerek sınırın öte yanından bu tarafa geçip saldırı düzenliyorlar. Üstelik geleceklerini çok iyi bildiğimiz, sürekli yollarını gözlediğimiz yerden gelerek. Karda izlerini nasıl kaybediyorlar bilemem ama geldikleri şekilde izlerini kaybederek kaçıyorlar da. Resmen meydan okuyorlar. Siz istediğiniz kadar takla atın biz silah bıramayacağız diyorlar açık bir şekilde. Halen buna başarı diye sevinen beyinsizlerle terör bitirmekten bahsediyoruz ya o da ayrı bir muamma zaten. Mesajı Paylaş

Meydan okumuyorlar Skywolf hocam meydan okumaya çalışıyorlar ve başarısız oldular yalnızca 1 şehit varken onlar en az 14 kayıp vermişler oysa onlar en az 8-10 askeri şehit edip Türkiye nin gündemine oturmayı planlıyorlardı  Karayılan bile karakol baskınlarında ne değişti rezil olup geri kaçıyoruz diyor.Silahlı iha konusunda tartıştık ben size en son Bilgesam ın raporunu kanıt  gösterdim onlar kim oluyormuş gibisinden bir tavır gösterdiniz  , casus yazılımlar konusunda tartıştık ben emekli generallerin yazılarını buraya aktardım onlar daha farklı bir şeyden bahsediyor dediniz  kısacası sizinle baş edemedim  ;) Mesajı Paylaş

Silahlı iha konusunda söylediklerine gayet güzel ve açık bir cevap verdim. Üstüne de belirttim anlamak için yüksek bir zeka seviyesine gerek olmadığını. Bugün hava koşulları nedeniyle uçamayan ihalara atıyorlar medyada suçu. Adamların 14  leş vermeleri umurlarında bile değil. Onlarda verilecek çok leş var. İlk defa bu mevsimde eylem yapmaları umurlarında. Hani geçenlerde bir haber eklenmişti. Bilmem kaç terörist öldürüldü diye. Hani sınırdan sızmaya çalıştıkları yönünde alınan istihbarata yönelikti operasyon. Hani hiçbir resmi kaynak haberi doğrulamamıştı! bu sefer nerede o istihbarat? Karakola sızmaya çalışan o kadar teröristten neden ilk olarak o karakoldaki mevzide nöbet turan erin haberi oluyor. Yıl 2013 ve 30 seneyi aşkın biz bunlarla uğraşıyoruz. Milyonlarca doları bu mikropları temizlemek için harcamıyor muyuz? O kadar sistemi ve silahı bunun için almadık mı? Hadi birilerinin iddialarnı gerçek sayalım da eski komutanların terörle uğraşmak yerine sürekli hükümetleri devirmek için darbe planladıklarını varsayalım. E artık onlar da yoklar. E profesyonel bir ordumuz da var. Nasıl oluyor bu?

Siz buna başarı diğerek kendinizi ve sizin gibi düşünenleri tatmin edersiniz. Bölgede sürekli o kadar operasyon yapılırken bu kadar büyük bir grupla saldırıp çok az kayıp vererek kaçmak onlar için başarı, bizim için değil. Yarın öbür gün benzer saldırılarla pek çok yerde pek çok şehite neden olmalarının hiç de zor olmadığını açık bir şekilde göstermişler. Halen başarıdan bahsediyorsunuz. Yuh artık. Bunun neresi başarı. Resmen alay ediyorlar bizimle halen bunu göremeyip kendilerini başarılı sanan insanlar tarafından yönetiliyoruz. Tek kelime ile rezalet...

Bunun başarı olmadığını herkez çok iyi biliyor. Görünen köy kılavuz istemez. Başarılı olunsaydı İmralı'daki itten bu devlet medet ummazdı. Deve kuşu taklidi yapmaya gerek yok. Mesajı Paylaş

PKK'ya flaş çağrı

9 Ocak 2013

PKK'ya flaş çağrı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Nijer'de açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan, PKK süreciyle ilgili de konuştu. Erdoğan, "Amaç bölücü terör örgütünün Türkiye'yi terketmesidir" dedi. İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları.

PKK'NIN SİLAH BIRAKMASI

Soru: Süreç sabote mi ediliyor? PKK'nın silah bırakması konusunda takvim var mı?
Erdoğan: Bölücü terör örgütünün şüphesiz ki provokasyonları yeni değildir. Bu tür barışa yönelik girişimlerde her zaman elinden gelen her tür olumsuz gayreti göstermiştir. Bu da provokatif eylemlerden biridir. Operasyonlar konusunda mücadelemiz sürecek. Siyasi uzantısıyla müzakereleri yapabiliriz dedik. Þu anda da aynı noktayız. Samimiyetimiz son günlerde attığımız adımlardır. Bu adımları nasıl attığımızı ve nerede atttığımızı da uygulamalarımızda gösterdik. Tabii detay bilgiler verdiler. Bu bilgilerden haberim yok. Nereden, nasıl bu bilgiler yansımış bunu da bilmiyorum. Bunlar bana yansıyacak olursa ülkeye döndüğümüzde bunun değerlendirmesini yaparız. Bölücü terör örgütünün Türkiye'yi terketmesidir amaç. Silahı bırakarak terketmesidir.

Bu konuda herkes dikkatli olmalıdır. Derdimiz bağcı dövmekten öte üzümü yemektir.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/22325178.asp Mesajı Paylaş

Bir zamanlar "pkk ile görüştüğümüzü iddia edenler şerefsizdir" diyen adamın söylediklerini iyi irdeleyelim.

Siyasi uzantılarla müzakere...

Amaç bölücü terör örgütünün kadrolarının Türkiye'yi terk etmesi.

Kısacası amaç terörü yok etmek değil. Terörü siyasal rant olarak kullanmak...

Düşünebiliyor musunuz "Obama tvye çıkıp amacımız El-kaide'yik yok etmek değil, El-Kaide militanlarının silah bırakıp siyasete katılmasıdır." dese herhalde dünyanın büyük bir kısmı önce şaşırır, sonra bir taraflarıyla katıla katıla gülerlerdi. Tabi ki El-Kaide ABD içerisinde ayrı bir devlet için çabalayan bir terör örgütü değil. Ancak o da bir terör örgütü.

Bizimkilerin terörü çözme anlayışı teröristlerin silah bırakarak ülkeyi terk etmeleri. Teröristler de bunu paşa paşa yapmaya gönüllü ya zaten! Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz