PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 09 Ocak 2013, 15:28:56
Bir zamanlar "pkk ile görüştüğümüzü iddia edenler şerefsizdir" diyen adamın söylediklerini iyi irdeleyelim.

Siyasi uzantılarla müzakere...

Amaç bölücü terör örgütünün kadrolarının Türkiye'yi terk etmesi.

Kısacası amaç terörü yok etmek değil. Terörü siyasal rant olarak kullanmak...

Düşünebiliyor musunuz "Obama tvye çıkıp amacımız El-kaide'yik yok etmek değil, El-Kaide militanlarının silah bırakıp siyasete katılmasıdır." dese herhalde dünyanın büyük bir kısmı önce şaşırır, sonra bir taraflarıyla katıla katıla gülerlerdi. Tabi ki El-Kaide ABD içerisinde ayrı bir devlet için çabalayan bir terör örgütü değil. Ancak o da bir terör örgütü.

Bizimkilerin terörü çözme anlayışı teröristlerin silah bırakarak ülkeyi terk etmeleri. Teröristler de bunu paşa paşa yapmaya gönüllü ya zaten!
Silah bırakın deniliyor örgüte dağda ateş açmadan önce teslim olun çağrısı yapılmıyor mu aynısı bırakırsan silahı yaşarsın bu kez bunu Başbakan söylüyor ki teslim ol çağrısına ateşle karşılık verenlerin sonu ne oluyor biliyorsunuz şimdi çağrıyı Başbakan yapıyor gerekirse ateşide kendisi açacak ki bu özlemini duyduğunuz sınır ötesi harekat olabilir ...ABD nin El Kaide ile yaptığı mücadeleyi Türkiye nin pkk ile yaptığı mücadele ile karşılaştırmanız ise tam bir garabet. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: truman - 09 Ocak 2013, 15:49:15

Silah bırakın deniliyor örgüte dağda ateş açmadan önce teslim olun çağrısı yapılmıyor mu aynısı bırakırsan silahı yaşarsın bu kez bunu Başbakan söylüyor ki teslim ol çağrısına ateşle karşılık verenlerin sonu ne oluyor biliyorsunuz şimdi çağrıyı Başbakan yapıyor gerekirse ateşide kendisi açacak ki bu özlemini duyduğunuz sınır ötesi harekat olabilir ...ABD nin El Kaide ile yaptığı mücadeleyi Türkiye nin pkk ile yaptığı mücadele ile karşılaştırmanız ise tam bir garabet.

Ya evet, ateş açmadan çnce sizin siyasi uzantınızla görüşüyoruz, silahı bırakıp ülkeyi terk edin diyorlar. Her ikisinin çooooook farklı şeyler olduğunu sen de gayet iyi biliyorsun. Boşuna fanatiği olduklarını aklamaya çalışma...

Alıntı yapılan: truman - 09 Ocak 2013, 15:49:15ABD nin El Kaide ile yaptığı mücadeleyi Türkiye nin pkk ile yaptığı mücadele ile karşılaştırmanız ise tam bir garabet.

Her ikisi de masum insanların canına ve malına kastedmiş terör örgütleri. Karşılaştırmak garabet falan değil. Gerçekleri ortaya koyunca kuyruk acınız artıyor herhalde. ABD kendisini hedef alan terör örgütünü yok etmek için okyanus ötesinden kalkıp Afganistan'a yerleşip, liderlerini öldüren, hergeçen gün El-Kaideyi eriten bir mücadele veriyor.

Bizimkiler de bırakın okyanus ötesini, burnunun dibinde bulunan terör örgütü kamplarını yok etmek için kımıldamayarak, kendi ülkesini parçalamayı hedefleyen terör örgütünün uzantılarını meclisine kadar sokarak propaganda yapmalarına göz yumarak, o kadar para harcanmasına rağmen halen aynı şekilde saldırıya uğramasını başarı olarak göstermeye çalışarak, başarısızlığını gizlemeye çalışırken elindeki terör örgütünün liderinden medet umarak kapısında yatıp kalkarak vs vs çoook önemli bir mücadele veriyorlar.

Bırakın bu fanatizmi, ülke elden gidiyor... Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Skywolf hocam El Kaide her geçen gün gücüne güç katıyor ve etkinlik sağladığı bölgeler giderek genişliyor yani ABD tamamen başarısız üstelik ABD Afganistan ı terk etmeyi düşünürken bunlar yaşanıyor siz nereden El Kaidenin eridiğini öğrendiniz bir daha o kaynağa bakmayın üstelik Afganistan dan çıkış sürecinde CIA El Kaide ile görüşüyor aynısı Irak'ta da oldu Saddam ı yok edelim derken şimdi  İran yanlısı bir lider Irak'ı yönetiyor yani ABD karşıtı.Garabete gelince pkk Türkiye yi silahlı mücadele ile bölmek istiyor ama El Kaide ABD dağlarında yaşayan ayrılıkçı bir hareket değil pkk bizim namus timsali halkımızı katledip Þanlı Askerimize kurşun sıkarken El Kaide işgalci ABD ya kurşun sıkıyor aradaki farkı anladığınızı umuyorum.Dünyanın öbür tarafından sadece sömürü amacıyla gelip binlerce insanın ölmesine sebep olan ABD ile bizi karşılaştırıyorsunuz bu garabet değilde nedir? Mesajı Paylaş

El-Kaide de bir terör örgütü, pkk da...

Biri gökdelenlere uçakları çarptırıp binlece insanın ölümüne neden olani masum insanları kameralar karşısında çocuklara koyun gibi kestiren gözü dönmüş canilerin oluşturduğu bir terör örgütü. ABD El-Kaidenin liderlerini yok etti ve intikamını aldı.
Pkknın amacını bu zamana kadar halen anlayamamışsan bu senin sorunun.

Bütün bu gerçekleri görmezden gelip, ülkenin bölünmeye hızla gittiğini görmezden gelerek halen sorumlu olanların başarısızlıklarını gizleme çabalarını  başarı saymak garabetin kralı bence. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Alıntı yapılan: Truman - 06 Ocak 2013, 17:19:03
      Sayın Sabutay Ab yerel yönetim Özerklik şartlarını Türkiye  1988 de imzaladı 1992 de Bakanlar Kurulu tarafından imzalandı 1 Nisan 1993 te yürürlüğe girdi şartın bazı maddeleri imzalanmadı bugünde bu yönde bir adım yok varsa koyun ortaya herkes görsün. 1947 ABD ile askeri yardım şartları diyorsunuz adı üstünde 1947 ve biz şuanda 2012 deyiz...Barzani neden mi alkışlandı çünkü ABD nin bölgeden ayrılmasından sonra biz Türkiye olmadan yaşayamayız Türkiye ile her şeye evet dedi adam açık çek veriyor daha ne olsun artık Barzani den korkmaktan vazgeçin o sizden korksun.AB sivileşmeden yana olduğu için sınırların profesyonel polis gücünden oluşmasını istiyor ben zaten bundan bahsetmedim profesyonel askerlikti değindiğim.Siyasi çözümü çok merak ediyorsunuz size anlatayım hükümet yıllardır yapılamayanı yaptı ve artık operayonel birlikler profesyonel askerlerden oluşuyor Genelkurmay bile buna karşı çıkıyordu profesyonelleşmeye karşı direniyoruz diyen Işık Koşaner bunu Genelkurmay Başkanıyken anlatıyor bu süreçlerin sonunda terör örgütü artık ihalar prof birlikler ve kokuşmuş emir komuta zincirinin Nejdet Özel tarafından adam edilmesinden sonra dağlarda da mağaralarda da barınamayacağını biliyor. Barzani sert bir dille Leyla Zana ya saçma sapan isteklerden vazgeçin bunlar imkansız şeyler diye uyarıda bulundu.
      Siyasi çözüm terör örgütü silah  bırakırsa KCK tutuklularının bir kısmı serbest kalacak apo da asılma korkusu yaşamayacak apoya garanti verilecek asılmayacağı konusunda.Malesef halen daha Barzaniden korkuyorsunuz , AB den çekiniyorsunuz biz AB için ısrar ediyorduk çünkü 10 sene batık bir Türkiye vardı memur maaşları için IMF ile pazarlık yapan Türkiye ama artık IMF yok borçlar ödendi faizler tarihimizin en düşük seviyesinde bugün  AB de en düşük borç stoğu Türkiyede ve AB bölgesinin en fazla büyümelerini gerçekleştiren ülkeyiz siz düşünüyorsunuz neden o zaman Türkiye AB için haleinedaha uğraşıyor çünkü AB yi biz yönetebiliriz aldığımız kararların arkasında bütün AB olabilir nüfusumuz fazla AB parlementosunda Almanya ve Fransa kadar vekilimiz olacak olacak ta olacak...

Değerli Truman
Samimiyetimle ifade etmek isterim..Kırılmanı da arzu etmem..Ancak doğru bildiğimi de yazmak zorundayım..Senin adına gerçekten üzüldüğümü ifade etmek isterim.Zira Konular hakkında derinlemesine bilgin olmadığı gibi araştırmayarak  yüzeysel yazdığını görüyorum.ÖnceLİKLE ideolojİk gözlüğü çıkartmamakta ısrarlısın. Bu nedenle seninle bu konuda yazışmamayı tercih ediyorum..Umarım bir gün gerçeği ben neden göremedim demezsin..Biliyormusun ki 1919 da İstiklal Gazetesi bir başlık atmıştı.Başlık Büyük Puntolarla şöyleydi..BU HALE NASIL DÜÞTÜK..?
[/color][/i][/b][/i] Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 09 Ocak 2013, 17:11:02
Biri gökdelenlere uçakları çarptırıp binlece insanın ölümüne neden olani masum insanları kameralar karşısında çocuklara koyun gibi kestiren gözü dönmüş canilerin oluşturduğu bir terör örgütü. ABD El-Kaidenin liderlerini yok etti ve intikamını aldı.
Bunlara ek olarak ABD Irak ta kitle imha silahlarının olduğunu ve bunların dünyayı tehdit ettiğini söylüyordu bu sebeple işgalin zorunluluğundan bahsediyordu nerede kitle imha silahları , ABD açıkladı işgalin sebebini oluşturan böyle bir silah yokmuş. Siz yüzme bilmeyen adamların ABD gibi bir ülkede uçak kaçırıp gökdelenleri yok edebileceğini Pentagon u vurabileceğine inanıyormusunuz yalnızca 19 arap planlamış ve yapmış  ??? , ABD halkının yarısı 11 Eylül saldırısının gerçek olmadığına inanıyor. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Truman - 09 Ocak 2013, 17:37:25
Bunlara ek olarak ABD Irak ta kitle imha silahlarının olduğunu ve bunların dünyayı tehdit ettiğini söylüyordu bu sebeple işgalin zorunluluğundan bahsediyordu nerede kitle imha silahları , ABD açıkladı işgalin sebebini oluşturan böyle bir silah yokmuş. Siz yüzme bilmeyen adamların ABD gibi bir ülkede uçak kaçırıp gökdelenleri yok edebileceğini Pentagon u vurabileceğine inanıyormusunuz yalnızca 19 arap planlamış ve yapmış  ??? , ABD halkının yarısı 11 Eylül saldırısının gerçek olmadığına inanıyor.

11 Eylül saldırılarına kimin inanıp inanmadığı umurumda bile değil. İnsanların kafalarını kameralar karşısında tekbir sesleri ile keserek İslam'a leke süren beyinsizlerin kimler oldukları ortadayken...

Irak'da olmayan kitle imha silahlarının bizim terörle başarısız mücadelemizle ne alakası var bir türlü anlayamadım! Mesajı Paylaş

El Kaide ile pkk yi siz karşılaştırdınız bende size bu iki örgütün karşılaştırılmasının bir garabet olduğunu söyledim bana gökdelenlere çarptırılan uçaklardan burada ölen masum insanlardan bahsettiniz bu da pkk gibi terör yaptı dediniz bunun düzmece olduğunu size söyledim bu iddamı güçlendirmek için de Irakta olduğu savunulan kitle imha silahlarının olmadığını bizzat ABD nin açıklamasıyla ortaya çıktığını belirttim.Bahsettiğiniz beyinsizler her dönem  her yerde olmuştur. Mesajı Paylaş

Ben halen bizim bizim terörle mücadelemizin Irak'da bulunmayan kitle imha silahlarıyla alakasını anlayabilmiş değilim. O olmayan silahların El-Kaide ile bağlantısını da anlamış değilim. Ne alaka ya? Mesajı Paylaş

Bütün bu gerçekleri görmezden gelip, ülkenin bölünmeye hızla gittiğini görmezden gelerek halen sorumlu olanların başarısızlıklarını gizleme çabalarını  başarı saymak garabetin kralı bence.
Bu sizin görüşünüz ben ülkenin hızla büyüdüğünü kalkındığını güçlendiğini görüyorum ve benim gerekçelerim somuttur ülke bölünüyor gibi hayali hiçbir dayanağı olmayan bir söylem değildir. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz