PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 11 Ocak 2013, 20:17:18
Kendisi dün de olayldan dolayı çok üzüldüğünü söylemişti. Ne zamandan beri devletin zirvesindekiler öldürülen pkklılar için üzülüyor, ki içlerinde kuruculardan  olan da var .
Epey bir süredir pkkyı bu millete mazlum göstermeye çalışanlar gerçek yüzlerini artık daha net bir şekilde ortaya koyuyorlar.
Arınç konusunda size sonuna kadar katılıyorum. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Subutay - 10 Ocak 2013, 18:44:54
Ve Merak ediyorum....Þu PKK ile Müzakere yürüten AKP açıklasa da bilsek..
Müzakere demek....Kabacası alış veriş demek.... Allah Aşkına bu müzakere sonucunda ne verecekler..
Bu pazarlıkların sonucunda PKK , BDP ve Öcalan ne elde edecekler? AKP onlara ne vaad etti ?
Ayrı bir devlet yok , özerklik yok , anadilde eğitimde yok.Þimdilik apoya radyo yerine bir tv verilecek.Teröristlerin yurdu terketmesine izin verilecek ama eğer bu dilden anlamazlarsa kapsamlı bir sınır ötesi harekat ve idam cezası onları bekliyor.Apo bunların olacağını biliyor sınır ötesi harekat umrunda değil ama idamın dedikodusu bile bu kitapsızı hoplatıyor. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Truman - 11 Ocak 2013, 22:23:07
Alıntı yapılan: Subutay - 10 Ocak 2013, 18:44:54
Ve Merak ediyorum....Þu PKK ile Müzakere yürüten AKP açıklasa da bilsek..
Müzakere demek....Kabacası alış veriş demek.... Allah Aşkına bu müzakere sonucunda ne verecekler..
Bu pazarlıkların sonucunda PKK , BDP ve Öcalan ne elde edecekler? AKP onlara ne vaad etti ?
Ayrı bir devlet yok , özerklik yok , anadilde eğitimde yok.Þimdilik apoya radyo yerine bir tv verilecek.Teröristlerin yurdu terketmesine izin verilecek ama eğer bu dilden anlamazlarsa kapsamlı bir sınır ötesi harekat ve idam cezası onları bekliyor.Apo bunların olacağını biliyor sınır ötesi harekat umrunda değil ama idamın dedikodusu bile bu kitapsızı hoplatıyor.

siz bu söylediklerinize inanıyormusunuz en başta pkk nasıl bir örğüt araştır öğren,bir tv ye silahmı bırakacak örğüt? akp nezaman kapsamlı sınır ötesi harekat yapmışda şimdi yapacak analar ağlamasın sloganının arkasına sığınıp milletin damarına girip kandırıyor,idam konusuna gelince siz hayal dünyanızda bir kurgu oluşturmussunuz onunla kendinizi avutuyorsunuz,idamı geçtik apo cinsel duygularnı bile tatmin ediyor en başta onu bi engellesinler, çıkın hayal dünyanızdanda etrafınızdaki gerçeklere bakın    Mesajı Paylaş

Son yıllarda pkkyı melek gibi gösterme çalışamları son günlerde nasıl da arttı. Neredeyse bütün medya el birliği içierisinde milletin bilinç altına böyle haberler yükleyerek birilerinin bu ülkeyi göz göre göre bölmesine yardım ediyorlar. Bugün terör sorununu çözme adı altında pkkyla görüşenlerin gerçek amacı nedir? Başarılı olduğunuzu iddia ettiğiniz terörle mücadele konusunda neden teröristbaşından medet umuyorsunuz? Yakalandığı andan itibaren "Türkleri severim, benim annem de Türktür" vs gibi saçmalayarak dansöz gibi kıvıran öcalanın söylediklerine kanacak kadar saf mısınız? Yoksa uzun süredir o kadar uyarıya kulak asmaksızın devam eden bölünme sürecinin son aşamasını bilerek mi işletiyorsunuz?

Öcalan'ın büyük emeli Ankara meyhanelerinde rakı içmekti

Uluengin: Öcalan patolojik zaafları olan bir insan
12.01.2013 - 16:49

ENSONHABER.com / DETAY HABER   Geçtiğimiz ay Taraf gazetesinden istifa eden gazeteci Hadi Uluengin, Bugün TV'de Erkam Tufan'la Analiz programında PKK lideri Abdullah Öcalan'a dair önemli açıklamalarda bulundu. 1987 yılında Öcalan'la Bekaa Vadisi'nde yaptığı görüşmeden ve izlenimlerinden bahseden Uluengin "Öcalan patolojik derecede zaafları olan bir insan" dedi.
ÖCALAN'IN EN BÜYÜK EMELİ

Uluengin Öcalan'ın en büyük emelini de açıkladı: "Türkiye'den ayrılmak gibi bir projesi olduğuna hiçbir zaman inanmadım. Esas emeli kendisinin Kürt aydınlar tarafından olarak kabul edilmesi. En büyük emeli Ankara'nın Sakarya meyhanelerinde oturup rakı içerek Galatasaray maçına bakmaktı."
ÖCALAN'DAN TERÖRİSTLERE: TÜRKÇE KONUÞ

Öcalan'ın Bekaa Vadisi'ndeki teröristlerle olan diyaloğuna dikkat çeken gazeteci "Teröristlerle konuşurken onlar Kürtçe konuştuğu takdirde 'sus, sus Türkçe konuş, ilkel milliyetçilik yapma derdi." dedi.

http://www.ensonhaber.com/ocalanin-buyuk-emeli-ankara-meyhanelerinde-raki-icmekti-2013-01-12.html Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Basit örnek daha...

Twitter'da Sulh Hayırdır kampanyası

Fethullah Gülen'in barış sürecine destek verirken söylediği 'Sulh Hayırdır' sözü sosyal medyada geniş yer buldu.
Vodafone'lu şirketler 2 kat konuşuyor, dünyaya açılıyor.
12.01.2013 - 12:45

8 Ocak Salı günü Kur'an-ı Kerim'de Nisa Suresi'nin 128. Ayetinde yer alan  'Sulh hep hayırdır'ı işaret eden  Fethullah Gülen, İmralı'da Abdullah Öcalan ile yapılan görüşmeleri değerlendiriken "Sulh hayırdır, hayır sulhtadır" diyerek devletin İmralı sürecine destek vermişti.
AKDOĞAN'DAN GÜLEN'E TEÞEKKÜR

Bu açıklamanın ardından Başbakan Recep Tayyip Erodğan'ın siyaset danışmanı, AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, Star gazetesinde yayınladığı köşe yazısında Fethullah Gülen'e barış sürecine verdiği destekten dolayı teşekkür ederek Sulh'un öneminden bahsetti.
SulhHAYIRDIR KAMPANYASI

Gülen'in bu açıklamaları ve ardından hükümet cephesinden gelen barış mesajları kamuoyunda büyük destek görürken sosyal medyada da geniş yankı buldu. Twitter üzerinden #sulhHAYIRDIR etiketi ile başlatılan kampanyada Türkiye'de 30 yıldır süren kardeş kanının son bulması temennileri dile getirildi.
İşte o tweetlerden bazıları..

Suat KILIÇ ‏@GSB_SuatKilic  #sulhhayırdır

Ahmet Böken ‏@a_ahmetboken

Hani derler ya "dua niyetine geçsin" diye. Biz de #sulhhayırdır diyelim

http://www.ensonhaber.com/twitterda-sulh-hayirdir-kampanyasi-2013-01-12.html Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Feto efendiye sormak lazım; bu ülkeyi yönetenler bir zamanlar Irak savaşına girmeye can atarlarken, ki milletin karşı çıkmasıyla emellerine ulaşamadılar, ABD ırak'da o kadar masum insanın canını alırken, birileri büyük bir savaş riskini bilerek İsrail'le dalaşırken, Suriye'ye saldırmaya can atarken, hatta bir zamanlar İran konusunda benzer şekilde düşünürlerken, çok daha öncesinde mesela Bosna'da binlerce müslüman, sadece müslüman oldukları için katledilirken, bunun gibi sayısız örnek varken sen "barış havarisi" olacağına neredeydin?

Dini kullanarak milyonları birilerinin çıkarlarına uygun şekilde yönlendirmek çok kolay değil mi?

İstersen yukarıdaki soruya senin yaptığın şekilde cevap verelim...

Yahudi Hahambaşı David Aseo ile...
' Sen onların dinine uymadıkça ne yahudiler ne de hıristiyanlar senden aslâ hoşnut olmazlar.' (Bakara: 120)

Kankası eski Papa ile...
"Ey iman edenler, Yahudi ve Hıristiyanları Dost edinmeyin; onlar birbirlerinin dostudurlar. Sizden kim onları dost edinirse, kuşkusuz onlardandır. Þüphesiz Allah zalimler topluluğuna hidayet vermez!"(Maide 51)

Bartelemeos ile...
" Onlar, müminleri bırakıp kafirleri dost edinirler. Kuvvet ve şerefi onların yanında mı arıyorlar? Þüphesiz bütün kudret ve şeref ALLAH'ındır. " (Nisa 139)

"Eğer onlar Allah'a, Peygamber'e ve ona indirilen Kur'an'a inanmış olsalardı, onları dost edinmezlerdi. Fakat onların çoğu yoldan çıkmışlardır." (Mâide: 81)

Mesajı Paylaş

Daha önce pkk tarafından kaçırılmış ve pkk liler için iyi çocuklar demişti şimdi de Paris'te öldürülen öldürülen 3 pkk lı için taziyeye katılmış üstelik kendisi twitter'den fotoğraf paylaşmış ama ne fotoğraf?Daha önce partiden uzaklaştırılacaktı Sayın Muharrem İnce kaçırılma olayından sonra bunu işaret etmişti şimdi de CHP Kayseri milletvekili aynı tepkiyi göstermiş ama bu adam partiden uzaklaştırılmadıkça hiçbir inandırıcılık yok.Bu adam hakkında parti içerisinde bırakın uzaklaştırılmayı tek bir  işlem yapılmadı ifadesi bile alınmadı.
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 12 Ocak 2013, 19:21:40
Feto efendiye sormak lazım; bu ülkeyi yönetenler bir zamanlar Irak savaşına girmeye can atarlarken, ki milletin karşı çıkmasıyla emellerine ulaşamadılar, ABD ırak'da o kadar masum insanın canını alırken, birileri büyük bir savaş riskini bilerek İsrail'le dalaşırken, Suriye'ye saldırmaya can atarken, hatta bir zamanlar İran konusunda benzer şekilde düşünürlerken, çok daha öncesinde mesela Bosna'da binlerce müslüman, sadece müslüman oldukları için katledilirken, bunun gibi sayısız örnek varken sen "barış havarisi" olacağına neredeydin?

Dini kullanarak milyonları birilerinin çıkarlarına uygun şekilde yönlendirmek çok kolay değil mi?

İstersen yukarıdaki soruya senin yaptığın şekilde cevap verelim...

Yahudi Hahambaşı David Aseo ile...
' Sen onların dinine uymadıkça ne yahudiler ne de hıristiyanlar senden aslâ hoşnut olmazlar.' (Bakara: 120)

Kankası eski Papa ile...
"Ey iman edenler, Yahudi ve Hıristiyanları Dost edinmeyin; onlar birbirlerinin dostudurlar. Sizden kim onları dost edinirse, kuşkusuz onlardandır. Þüphesiz Allah zalimler topluluğuna hidayet vermez!"(Maide 51)

Bartelemeos ile...
" Onlar, müminleri bırakıp kafirleri dost edinirler. Kuvvet ve şerefi onların yanında mı arıyorlar? Þüphesiz bütün kudret ve şeref ALLAH'ındır. " (Nisa 139)

"Eğer onlar Allah'a, Peygamber'e ve ona indirilen Kur'an'a inanmış olsalardı, onları dost edinmezlerdi. Fakat onların çoğu yoldan çıkmışlardır." (Mâide: 81)

Hocam çok güzel bir çalışma yapmışsınız lakin namaz kıldığı için binlerce subay astsubayın ordudan atıldığını hatırlatırım yani düzen bu surelere aykırı hareket etmeyi emrediyor.Eğer Hristiyanlara , Yahudilere savaş açarsan o ülkelerde islamiyeti tanıtma şansı bulamazsın. Mesajı Paylaş

Burada konu ne namaz kıldığı iddiasıyla ordudan kovulanlar, ne de hristiyan ve yahudiler. Anlayanlar ve anlamak isteyenler anladı ne olduğunu. Kimsenin avukatlığını yapmaya gerek yok. Mesajı Paylaş

Aygün, 'Ailelere başsağlığı diledik' mesajını atarken, CHP Kayseri Milletvekili Þevki Kulkuloğlu ise twitter üzerinden Aygün'e sert tepki gösterdi. Kulkuloğlu, "PKK'lı teröristlerin PKK bayraklı resimleri önünde resim çekinenler CHP'li olamaz, CHP'de de bulunamaz" diye yazdı.
Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz