PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Þimdi moda, tutanakları kimin sızdırdığı konusu.Kimin sızdırdığı tartışmasını ön plana çıkararak sızan şeyin içeriğinin üzerini örttüler.BDP'de bu örtme işlemi süresince AKP'ye destek olmak için güzelce üstlendi sızmayı.Her ne olduysa yıllarca terör örgütünü terörist olarak kabul etmeyenler , bir anda sızma konusundaki  "hata"(!)'larını kabul eder oldular.

Ah biz ne safmışız, yıllarca tek bölücü olarak PKK'yı bilmişiz biz... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Tuco - 13 Mart 2013, 15:17:19
Þimdi moda, tutanakları kimin sızdırdığı konusu.Kimin sızdırdığı tartışmasını ön plana çıkararak sızan şeyin içeriğinin üzerini örttüler.BDP'de bu örtme işlemi süresince AKP'ye destek olmak için güzelce üstlendi sızmayı.Her ne olduysa yıllarca terör örgütünü terörist olarak kabul etmeyenler , bir anda sızma konusundaki  "hata"(!)'larını kabul eder oldular.

Ah biz ne safmışız, yıllarca tek bölücü olarak PKK'yı bilmişiz biz...

Yavuz hırsız ev sahibini bastırır Arda'cığım. Tutanakları kimin sızdırdığı önemli  değil ki! O tutanakların içeriğindeki rezaleti gerçekleştiren görevliler önemli. Devleti yönetenler teröristlerle böyle bir görşmeyi nasıl yaparlar! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Gizli gizli yenilen haltların ortaya çıkmasına sinirlenen taraflı medya'da bugünlerde Cilvegözü sınır kapısında olan patlama sonrasında yapılmış olduğunu iddia ettikleri sınır ötesi operasyonla ilgili hükümeti yüceltiyorlar , peki ya 2 senedir PKK'nın elinde olan bu asker ve polisler için yapıl"MA"mış sınır ötesi operasyon için niye ihaleyi hükümete yüklemiyorlar ? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Tuco - 13 Mart 2013, 15:33:15
Gizli gizli yenilen haltların ortaya çıkmasına sinirlenen taraflı medya'da bugünlerde Cilvegözü sınır kapısında olan patlama sonrasında yapılmış olduğunu iddia ettikleri sınır ötesi operasyonla ilgili hükümeti yüceltiyorlar , peki ya 2 senedir PKK'nın elinde olan bu asker ve polisler için yapıl"MA"mış sınır ötesi operasyon için niye ihaleyi hükümete yüklemiyorlar ?

Zaman ilerledikçe maskeler bir bir düşüyor. Maskeler düştükçe uykudan uyanan insanların sayıları da artıyor. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Bu da kaçırılmış  asker ve polislerin serbest bırakılmasıyla ilgili bir medya kuruluşunda  verilen haberin fotoğrafı...

Her ne olduysa oradaki PKK sovunda çekilmiş fotoğrafı keserek sadece kaçırılmış askerleri göstermişler...

Kaynak: http://www.samanyoluhaber.com/gundem/15-yil-sonra-ogrendi/967290/

Nedense "PKK Þovu" yerine "Teröristin elini sıkmadılar" sloganıyla bir haber başlığı

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu kaynaktan haberi okuyanların düşündüğü

Gerçekte olan

Mesajı Paylaş

Elbiselerin hepsi aynı galiba. Pkknın kimlerle işbirliği yaptığı için araştıralacak bir ipucu. Mesajı Paylaş

ASIL MESELE VER KURTUL DEĞİL O BÖLGE YÜKSELTİSİ ÇOK FAZLA OLDUĞU İÇİN KIÞIN KAR YAĞIÞI ALIYOR VE BU KAR YAĞIÞI İLKBAHARDA SUYA DÖNÜÞÜYOR GELECEKTE SAVAÞLAR SU İÇİN OLACAK BUNU HERKES BİLİYOR VE O BÖLGE DÜNYANIN EN VERİMLİ TARIM  ARAZİLERİNE SAHİP TÜRKİYE GAP DENEN PROJEYE ÇOK BÜYÜK PARA YATIRDI EĞER O BÖLGEYİ VER KURTUL MANTIĞINA GİRECEK HÜKÜMET, BÜROKRAT VARSA KEFEN GİYİP GEZSSİN DERİM AYRICA OLAY SADECE SU İLE DE BİTMİYOR DOĞU ANADOLU DAĞLARININ ALTI MADEN KAYNIYOR GÜNEYDOĞU ANADOLUNUN ALTI PETROL O BÖLGEYİ KAN DÖKMEDEN VERİP KURTULACAK ADAMIN ALNINI KARIÞLARLAR KISACASI BU İÞİN UCU GÖZÜKÜYOR DAHA FAZLA YAZDIRMAYIN BENİ ÞİMDİ BURAYA Mesajı Paylaş

Iki Direk daha var. Tekine Ampulü ötekinede ABD bayragini ceksinler..yakisir..

>:( Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: kara4915 - 18 Ocak 2013, 16:45:30
az kaldı arkadaşlar bu hükümet varken bir kaç seneye ülkeyede dikecekler şu bir kaç yıl içinde yaşadığımız bütün bunlar bu hükümetin abd ve israilin ve batının birlikte planlı adımlarıdır çünkü bu ülkeyi parçalamak istemişler çanakkale de kurtuluş savaşında ağızlarının payını aşmışladır bu hükümet zamanında yapılan ortak çalışmalarla şu anda ver kurtul durumuna getirilmiştir halkımız peki ya bu ülke için şehit olan 500 000 bedrin aslanı ve onların kanı ne olacak bundan 5 yıl sonra ülke parçalanırsa çıkıpda başbakan ya biz barış için çabaladık ama olmadı derse olan kime olacak   ya o batının köpekliğini yapanlar 20.000.000 Türkiye +5.000.000 ırak +4,500.000 suriye bugün yaptıkları gibi o zamanda Türkiye cumhuriyetine saldırırlarsa ne olur evlatlarımıza çocuklarımıza o zaman bir hükümet vardı barış barış diye ülkeyi bu hale getirdi bizde her dediğine inandık ve bu hale geldik mi diyeceğiz ne olacaksa 10 yıl içinde olacak Allah sonumuzu iyi eder inşallah inşallah söylenilenler olurda barış olur ben umudumu kaybetsemde

Sadece sunu Hatirlatirim. Sayin Basbakanimiz kendine 400 Milyon Dolarlik VIP Ucagi aldi. Bu Ucakla Zamani gelince baska yere (Baska bir Ülkeye) yerlesmeyide planlayabilir. Yani Türkiyemiz batsa bile, Basimizin Taci Hükümetimiz yeni Memleketlerinde rahat edeceklerdir! Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz