PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Alıntı yapılan: DELİ_BAMYA - 03 Mayıs 2013, 04:07:13
ASIL MESELE VER KURTUL DEĞİL O BÖLGE YÜKSELTİSİ ÇOK FAZLA OLDUĞU İÇİN KIÞIN KAR YAĞIÞI ALIYOR VE BU KAR YAĞIÞI İLKBAHARDA SUYA DÖNÜÞÜYOR GELECEKTE SAVAÞLAR SU İÇİN OLACAK BUNU HERKES BİLİYOR VE O BÖLGE DÜNYANIN EN VERİMLİ TARIM  ARAZİLERİNE SAHİP TÜRKİYE GAP DENEN PROJEYE ÇOK BÜYÜK PARA YATIRDI EĞER O BÖLGEYİ VER KURTUL MANTIĞINA GİRECEK HÜKÜMET, BÜROKRAT VARSA KEFEN GİYİP GEZSSİN DERİM AYRICA OLAY SADECE SU İLE DE BİTMİYOR DOĞU ANADOLU DAĞLARININ ALTI MADEN KAYNIYOR GÜNEYDOĞU ANADOLUNUN ALTI PETROL O BÖLGEYİ KAN DÖKMEDEN VERİP KURTULACAK ADAMIN ALNINI KARIÞLARLAR KISACASI BU İÞİN UCU GÖZÜKÜYOR DAHA FAZLA YAZDIRMAYIN BENİ ÞİMDİ BURAYA

Bunlarin üstünde durmak gerek. Baris Baris deyip herseyimizi elimizden almayi planlayanlar var bence. Mesajı Paylaş

Skandaldi gercek oluyor. Sanki Paralize olmusuz. ??? Mesajı Paylaş

PKK artik Terrör Örgütü sayilmiyor. Bakin.

http://www.gercekgundem.com/?p=539342&com=all

Listeden cikti. Artik PKKlilar Aktivist sayiliyor Uluslararasi Arenada. Bilginiz icin. Mesajı Paylaş

Evet Arkadaslar, Bugün benim Gerceklesecegini tahmin etmedigim Olay gerceklesti. PKK resmen elini kolunu sallayarak Siniri gecti. Bizde IHAlarimizin ucmasini yasakladik...

Askerlerimizi, Polisimizi, Ögretmenimizi, Iscimizi, Vatandasimizi ve Doktorlarimizi Sehit edenleri savusturduk. Kazasiz Belasiz istediklere yere ulasmalarini sagladik..

Hoscakalin, yarin buyrun birdaha gelin. PKK artik Kardesimiz olmustur, Barisa kavusmus bulunuyoruz Arkadaslar.

http://video.cnnturk.com/2013/haber/5/4/pkklilar-coktan-cekildi

Baris gelmistir. Sehitlerimiz nihayet Rahmete kavusmustur. Okadar sene ölmemek zordu tabiki ama artik onlarida ugurladik. Allah Rahmet eylesin. Ailelerine Sayin Basbakanimiz Kelle basina 400 TL Maas baglamistir, sagolsun. Allah kendisinden Razi olsun.

Artik büyük bir Devletiz, hep beraber Bayram yapalim. Mesajı Paylaş

http://www.radikal.com.tr/turkiye/sinirda_koyluler_ile_askerler_arasinda_gerginlik-1132685

Akcakale Türkiye (yeni adi ile Anatolia Federal Cumhuriyeti) 08.05.2013

Güneydogulu Kardeslerimiz yeni Baris Bayramimizi hep beraber kutlamak icin Ellerine Baris Tasi almislar. Türk Askerlerini Güneydogudan ugurluyorlar.

Ne mutlu barisciyiz diyene. Mesajı Paylaş

Goygoycularin degerli Yorumlarini bekliyoruz. Mesajı Paylaş

400 milyon dolarlık uçak mı vardı bu ne ya bu kadar bilgisizce yorum yapılır bir f-35 bile 225 milyon dolar lütfen yazdıklarınıza dikkat edin :( Mesajı Paylaş
ZOR HEMEN İMKANSIZ ZAMAN ALIR
             --------MAROON BERETS--------

liste satış fiyatı 200 milyon dolar vip dizayn ile birlikte 300 milyon dolar fakat anlaşma şartları gereği 120milyon dolara mal olacağı söyleniyor
kaynak:http://www.memurlar.net/haber/336315/ Mesajı Paylaş
tuhaf olan sahtesinin gerçeğinden daha iyi olmasıdır ...

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Teröristlerden askerlere ateş uzman çavuş yaralandı
3 Haziran 2013

Teröristler askerlere ateş açtı
Genelkurmay Başkanlığı teröristlerin üs bölgesine ateş açtığını duyurdu.

TSK'nın internet sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi:

Bugün (3 Haziran 2013) saat 12.05 ve saat 12.30 sıralarında, Türkiye-Irak Hududu üzerinde ve Þırnak-Uludere-Gülyazı bölgesinde bulunan Karaçalı Üs Bölgesine bir grup terörist tarafından taciz ateşi açılmış, açılan ateş sonucu yerden seken taşlardan bir Jandarma Uzman Çavuş hafif şekilde yaralanmıştır. Ateş edilen bölgeye, meşru müdafaa kapsamında, 12.40-13.00 saatleri arasında bir Kobra (AH-1) Taarruz Helikopter kolu ile ateşle keşif faaliyeti icra edilmiştir.

Durumdan Þırnak Valiliği bilgilendirilmiştir.

EN SON ÞEHİT VE YARALI 7 OCAK'TA

En son 7 Ocak 2013 tarihinde, Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde sınıra sıfır noktasındaki Karataş Karakolu'na yaklaşık 110 kişilik PKK'lı terörist grubunun düzenlediği saldırıda bir uzman çavuş şehit oldu, 2 asker yaralandı. Çıkan çatışmada 14 terörist de öldürüldü. Yaklaşık olarak Mayıs ayının başından itibaren ise hiç çatışma yaşanmadı.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23426755.asp Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz