PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Atatürk diyor ki; Beni Türk doktorlarına emanet ediniz.Savaş meydanlarında yenemedikleri bir dahiyi kirli oyunlarla alt etmek istediklerini Atatürk demek ki biliyordu,o nedenle Türk doktorlar dışında ki kimseye güvenmiyordu.Ama Türk doktorları arası sızmış truva atlarının olabileceği gerçeğini unutmamak gerekir.Terörist başını ise yabancı doktorların hazırlayacağı rapor ile serbest bırakmaya çalışmak, Türk doktorlarının vatana bağlılıkları ile buna müsaade etmeyecekleri endişesi mi, yoksa olayı uluslar arası bir boyuta taşıma çabasımıdır ! Mesajı Paylaş

Öcalan'ın avukatlarından 'yeniden yargılama' talebi
Abdullah Öcalan'ın avukatları, müvekkillerinin yeniden yargılanması talebiyle daha önce Öcalan hakkında mahkumiyet kararı veren Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi'ne başvuruda bulundu.
   26.07.2013 16:32 tarihinde yayınlandı

Öcalan'ın avukatlarından 'yeniden yargılama' talebi
Dicle Haber Ajansı'nda (DİHA) yer alan habere göre, Öcalan'ın avukatları Rezan Sarıca, Cengiz Yürekli ve Mazlum Dinç, kamuoyunda 4'üncü yargı paketi olarak bilinen 6459 sayılı yasanın 21'inci maddesinin yeniden yargılama noktasındaki mevzuatı düzenleyen geçici 2'inci maddesine dayanarak, müvekkilleri Öcalan'ın yeniden yargılanması talebiyle daha önce Öcalan hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası veren Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi'ne "yeniden yargılama ve infazın durdurulması" talebiyle başvuruda bulundu.

Avukatlar başvuru dilekçesinde başvuru gerekçelerini şöyle özetledi:

"5271 Sayılı Ceza Muhakemeleri Kanunu'na, 6459 Sayılı İnsan Hakları ve İfade Özgürlüğü Bağlamında Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'un 21. maddesiyle eklenen Geçici Madde 2 kapsamında değerlendirilmek üzere, hakkındaki mahkûmiyet hükmü Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi'nin ihlali suretiyle verildiği ve hükmün bu aykırılığa dayandığı Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin kesinleşmiş kararı ile tespit edilen müvekkil Sayın Öcalan'ın yeniden yargılama talebinin kabul edilmesi ile infazın geri bırakılması veya durdurulmasına; Sayın Mahkeme aksi kanıda ise Anayasanın 152/1. maddesi uyarınca; bahsi geçen yasa maddesinde yer alan "15.6.2012 tarihi itibarıyla Avrupa Konseyi Bakanlar Komitesi önünde denetlenmekte bulunanlar bakımından" ibaresinin iptali istemiyle dosyanın Anayasa Mahkemesi'ne gönderilmesine ve anılan yasa hükmünün iptalinin istenilmesine karar verilmesi talebinden ibarettir."

Müvekkilleri Öcalan'ın bu gerekçelerle yeniden yargılanması ve verilen cezanın infazının durdurulması için taleplerini ise şöyle sıraladı:
"Hakkındaki mahkumiyet hükmü Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi'nin ihlali suretiyle verildiği ve hükmün bu aykırılığa dayandığı Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin kesinleşmiş kararı ile tespit edilen müvekkil Sayın Öcalan'ın yeniden yargılama talebinin kabul edilmesine, Ceza Muhakemesi Kanunu'nun 312. maddesi gereği infazın geri bırakılmasına veya durdurulmasına karar verilmesine, şayet sayın mahkeme'niz aksi kanaatte ise, Anayasa'nın 152/1. maddesi uyarınca; 5271 Sayılı Ceza Muhakemeleri Kanunu'na, 6459 Sayılı İnsan Hakları ve İfade Özgürlüğü Bağlamında Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'un 21'inci maddesiyle eklenen Geçici Madde 2'de yer alan '15.6.2012 tarihi itibarıyla Avrupa Konseyi Bakanlar Komitesi önünde denetlenmekte bulunanlar bakımından' ibaresinin iptali istemiyle dosyanın Anayasa Mahkemesi'ne gönderilmesine ve anılan yasa hükmünün iptalinin istenilmesine karar verilmesini saygıyla talep ederiz."

http://haberartiturk.com/Haber/ocalan-in-avukatlarindan--yeniden-yargilama--talebi.html Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Mahkeme talebi oybirliği ile reddetti. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: AVCI - 04 Ağustos 2013, 17:25:58
Mahkeme talebi oybirliği ile reddetti.

Mahkeme bugün için koşullar gereği talebi reddetmiş olabilir.Lakin bu durum Aponun serbest bırakılması için değişik yolların var olduğu gerçeğini değiştirmez.Üstelik bu metod daha önceden denendi.Hatırlatalım...

Terörle Mücadele Kanununun Bazı Maddelerinde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı; 21 Nisan 2006 tarih ve 1/1194 numara ile Başbakan Erdoğan ve Bakanlar Kurulu üyelerinin imzalarıyla ,Meclis Başkanlığı'na gönderilen tasarının 6. maddesi o tarihte büyük olay olmuştu. Söz konusu madde şunu söylüyordu: "Bu hükme göre, terör örgütünün kurucusu, yöneticisi veya üyesi konumundaki kişi, etkin pişmanlık hükümlerinden ancak bir defa yararlanabilecektir".

Eğer kanun yasalaşmış olsaydı, taa 2006 senesinde Terörist başı Abdullah Öcalan serbest kalacaktı.Bu kanun tasarısı Türkiye Büyük Milllet Meclisine geldiğinde dönemin CHP Genel Başkanı Deniz BAYKAL kanun tasarısında ki bu maddeyi farkediyor ve kamu oyunu uyarıyor.Bunun üzerine oluşan infial neticesi kanunun yasalaşmasına cesaret edilemedi.

Millet Meclisinde kanunların nasıl yasalaştığını hepimiz biliyoruz.İktidar partisi milletvekilleri bile kendi arkadaşlarının sundukları kanun tasarılarının ne olduğunu bilmeden,tamamen parmak indirme kaldırma mantığı ile kanun tasarısının yasalalaşmasını kabul ediliyor.Þunu da söylemelim ki kanun tasarısını sunan milletvekilleri bile hangi tasarıyı meclise sunduklarından tamamen haberdar olmuyor bazı durumlarda.Kanun tasarıları bir beyin takımı tarafından hazırlanıyor ve her hangi bir milletvekili tasarıyı hazırlamış gibi meclis başkanlığına sunuluyor.Zaten millet vekili seçilen çoğu vekilin ne kadar çapsız ve yetersiz olduğuna, meclis tv yi seyreden her normal vatandaş utanarak şahit olmaktadır.

Allahtan o dönemde kamuoyu uyarıldı da APO nun serbest bırakılması bugüne kadar geciktirilebildi.Yalnız şimdide aynı durumun olmayacağı anlamına gelmez.Bir geceyarısı kanun tasarısı ile bir bakmışsınız ertesi gün genel af ilan edilmiş,bütün mahkumlarla beraber terörist başıda serbest kalmış.Kanun yazmak ve kabul etmek bir parmak indirip kaldırmaya bakar.Vebali ağır olur lakin !  Mesajı Paylaş

Flaş! PKK 4 askeri kaçırdı

Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde yol kesen PKK'lı teröristler 4 askeri kaçırdı.

DHA

Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde yol kesen PKK'lı teröristler 4 askeri kaçırdı.
Olay bu akşam saatlerinde Fis Ovası kesiminde meydana geldi. Karayolunu kesen bir grup PKK'lı terörist, durdurdukları aralarda bulunanların kimliklerini kontrol etti. Araçlardaki 2 astsubay ve 2 uzman çavuşu etkisiz hale getiren PKK'lılar, araçlardan indirdikleri kişilere bir süre örgüt propagandası yaptı. Ardından 3 aracı ateşe verip yakan PKK'lı teröristler, astsubay ve uzman çavuşları yanlarına alıp götürdü.

Kaçırılan askerlerin kurtarılması için bölgeye sevk edilen Jandarma Özel Harekat timleri operasyon başlattı.

Kaynak: http://gundem.milliyet.com.tr/flas-pkk-4-askeri-kacirdi/gundem/detay/1804418/default.htm Mesajı Paylaş

Kacirilanlar kesin barisi provoke eden ergenekon ajanlaridir, apo'nun iyi niyetli yaklasimlarini ve sartlarini sabote etmek istiyorlar AKP bu tuzaklara dusmeyecektir!

birkac saat sonra Erdogan televizyona cikip soylermis...... Mesajı Paylaş

Eheheh soylediginize çok yakın bir açıklama görünce çok güldüm

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, özel bir hastanede tedavi gören ünlü sanatçı Adnan Þenses'i ziyaret ettikten sonra gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Başbakan Erdoğan, Diyarbakır'da kaçırılan 4 askerle ilgili sorular üzerine, "Zaten bunlar sürece zarar vermek isteyenlerin yaptığı eylemler. Hakkari eylemleri yine aynı şekilde sürece zarar vermek isteyenlerin attığı adımlar, yaptığı eylemler. Ve bunlar da bunun bir benzeridir. Fakat bunlar her halükarda biz tabi bu oyuna gelmeden sürece devam edeceğiz" dedi. Gazetecilerin "Çağrınız ne olacak" şeklindeki sorusu üzerine ise Erdoğan, "Bizim bir an önce askerlerimizi bırakmalarıdır" diye yanıtladı. Başbakan Erdoğan, yaptığı açıklamanın ardından hastaneden ayrıldı.

kaynak: siyaset.milliyet.com.tr/kacirilan-askerlerle-ilgili/siyaset/detay/1804469/default.htm Mesajı Paylaş

Aaaa olur mu canım! Pkklı köpeklerin hepsi birer melek. Barış barış diye yanıp tutuşuyor bu caniler. O askerler askerlik vazifelerinden kaçıp bir yerlde yan gelip yatıyorlardır. O tertemiz eli kanlı teröristlere iftira atarak malum şahsiyetlerin sürecini baltalamak istiyorlardır. Hatta bu dört askerin ardına faiz lobisi vardır. Hatta cehape vardır. Hatta esed vardır. Hatta...

Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Offf şimdi ne şovlar ,ne tehditler gelecek...Askerlerin serbest bırakılma törenleri...Gidip BDPliler askerleri teslim alacak , Pkk hastaneleri tarafından askerler için sağlıklıdır raporları verilecek...PKK güç gösterisi yapacak...daha neler neler...

Yine Türk ulusunun onurunu ayaklar altına alan görüntüler olacak.Sonrasında hükümet üzerine düşeni yapmazsa savaş başlar falan filan...

Canım bir ay boyunca falan şartellerimi indirmek istiyo,görmek istemiyorum bir daha o görüntüleri... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Tuco - 08 Aralık 2013, 23:56:02
Offf şimdi ne şovlar ,ne tehditler gelecek...Askerlerin serbest bırakılma törenleri...Gidip BDPliler askerleri teslim alacak , Pkk hastaneleri tarafından askerler için sağlıklıdır raporları verilecek...PKK güç gösterisi yapacak...daha neler neler...

Yine Türk ulusunun onurunu ayaklar altına alan görüntüler olacak.Sonrasında hükümet üzerine düşeni yapmazsa savaş başlar falan filan...

Canım bir ay boyunca falan şartellerimi indirmek istiyo,görmek istemiyorum bir daha o görüntüleri...

Üzülme canım, ne de olsa dünya liderimiz var. Neyin dünyasını yaşıyorlarsa! Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz