PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Keşke yüz vermekle kalsaydı Mesajı Paylaş

Başbakanı destekleyen birisi olarak artık yeter denmesini bekliyorum!!! Mesajı Paylaş
ZOR HEMEN İMKANSIZ ZAMAN ALIR
             --------MAROON BERETS--------

Kucucuk bir kursunla su askerler de habire yan gelip yatiyor (tayeep mantigi) Mesajı Paylaş

Dün itibari ile Diyarbakır 2. taktik alanı içerisindeki 2 bayrağımız askerlerimizin gözü önünde indirildi.

Daha öncede bu tür olaylar yaşandı ama ilk kez askerin gözü önünde böyle bir hadise meydana geldi.

Son 12 yıldaki her başarıyı sahiplenen iktidar haklı olarak bu kepazeliği de sahiplenmesi gerekir.

Bu kepazeliğin tüm sorumlularının ve bu itleri bu kadar konuşturanların o bayrağa sahip çıkamayanların, çözüm süreci saçmalıklarınızın ve  topunuzun Allah belasını versin.... Malazgirt'ten Sakarya'ya Dumlupınar'a bütün şehitlerimizin ahı üzerinize olsun inşallah..

ARTIK İNCELDİĞİ YERDEN KOPSUN. Yemişim barışını Mesajı Paylaş

Þahsi Manifestomdur,zoruna gidenin borusuna gitsin.

O bayrağın indirilişini görüpte kanı donmayan,kanı donupta o şerefsizi o direkten kıbrıstaki gibi indirmeyen,yetkili yetkisiz vatanımı seviyorum diyen ne kadar şakşakçı varsa alayının köküne kibrit suyu sıkayım.Asker emir bekliyormuş böyle durumlarda,yemin ediyorum eğer orada görev yapan bir er olsaydım o bayrağa el uzatan şerefsizi gözünün yaşına ve ömrümün kalanının ne olacağına bakmadan indirmezsem benden aşağılık benden adisi olmasın.Siz ey paşalar omuzlarında ay-yıldızlı apoletlerle dolaşanlar az biraz onurunuz kaldıysa artık yeter deyin bu saçmalıklara,benim artık içimdeki yaralara sürecek yalancı merhemlerim kalmadı.Az daha zorlayın benide bunların kökünü kazımak için bir terör örgütü de ben kurayım.Belki sizin yapamadığınızı yapacak bir kaç vatan evladı bayrağına,milletinin namusuna ,şerefine sahip çıkar.

Böyle rezil,böyle zelil duruma düşmedi bu ülke hiç,izin verene de maşalık yapana da görüpte görmezden gelenede lanet olsun.Artık bu ülke bitmiş,dükkanı kapatalım olsun bitsin.Vatan dediğinizin nesi var sizin ey aşağılıklar,bayrağına sahip çıkmayanın onurumu olurmuş,şerefimi haysiyetimi ?Tarihinizden hiç mi utanmazsınız ne hale geldiniz böyle yazıklar olsun.Orada olupta o anı görüpte müdahale etmeyen asker sivil ben Türküm diyenler hepinize yazıklar olsun...

Mesajı Paylaş

Kıbrısta TÜRK BAYRAĞInı indirmeye çalışan Rumun sonunu hatırlayın. Birde bugün yaşananları
Meziyet şov için bayrağı yerden almakta değildir, Meziyet bayrağı canı uğruna korumaktır! Mesajı Paylaş
Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, önce onurlarını, sonra özgürlüklerini daha sonra da geleceklerini kaybetmeye mahkûmdurlar. Mustafa Kemal ATATÜRK

yasiklar olsun  ne  hane düstük Mesajı Paylaş

Inaninki icim aciyarak söylüyorum: Toplumlar layik olduklari gibi yönetilirler. Malesef toplumun cogunlugu 12 yildir böyle yönetilmek istiyor. Buyrun yönetilin ozaman. Zamaninda sayin basbakan degilmiydi "PKK ile görüstügümüzü isbatlamayan namertir, serefsizdir" diyen? Aradan 2-3 hafta sonra oslo görüsmeleri medyaya sizdi ve herkez gercekleri ögrendi ama ne degisti? Hic.. Cünkü malesef bizim millet buna layik ve bunu hakediyor. Devletin prestiji son 12 yildir onlarca defa sifirlandi. ya milletimizin serefi? Bir resim bin cümleden daha degerli. Ahh ahh o eski benim bile beyenmedigim basbakanlar olacakti iste ozaman CNN canli yayindayken o bayrak diregine tirmananlari tek kursunda indireceklerdi.

Bayrak namustur. Bayrak sereftir. Bayrak bu milletin gururudur. Bayrak vatan ugruna kanlariyla bu topraklari sulayan sehitlerimizin bizlere emanetidir. Izmirin kurtulusunda Atatürkun gecegi yere yunan bayragini sermislerdi hatirlarmisiniz? Atatürk ne demisti? Ne yapmisti? Anadoluya aci ve izdirap yasatan yunan ordusunun bayragina bile bu millet saygisizlik yapmadi. Artik türkiyede kendi vatanimizda bayrak sallayamaz, andimizi ve istiklal marsimizi söyleyemez hale geldik. Istanbulda protestolarda milletin gözünü canini aliyorlar ama diyarbakirda o "kahraman polisler" kafasini panzerden cikarmiyor. Neden? Iste onu sayin basbakana sorun, o size mutlaka "Asikar" bir cevap verir.
Anliniz ak sirtiniz dik olsun. Hepimiz bu vatan icin canini veren sehitlerin torunlariyiz. Türküm demeye utanmayin.

Ne mutlu türküm diyene... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: AVCI - 09 Haziran 2014, 13:20:11
Þahsi Manifestomdur,zoruna gidenin borusuna gitsin.

O bayrağın indirilişini görüpte kanı donmayan,kanı donupta o şerefsizi o direkten kıbrıstaki gibi indirmeyen,yetkili yetkisiz vatanımı seviyorum diyen ne kadar şakşakçı varsa alayının köküne kibrit suyu sıkayım.Asker emir bekliyormuş böyle durumlarda,yemin ediyorum eğer orada görev yapan bir er olsaydım o bayrağa el uzatan şerefsizi gözünün yaşına ve ömrümün kalanının ne olacağına bakmadan indirmezsem benden aşağılık benden adisi olmasın.Siz ey paşalar omuzlarında ay-yıldızlı apoletlerle dolaşanlar az biraz onurunuz kaldıysa artık yeter deyin bu saçmalıklara,benim artık içimdeki yaralara sürecek yalancı merhemlerim kalmadı.Az daha zorlayın benide bunların kökünü kazımak için bir terör örgütü de ben kurayım.Belki sizin yapamadığınızı yapacak bir kaç vatan evladı bayrağına,milletinin namusuna ,şerefine sahip çıkar.

Böyle rezil,böyle zelil duruma düşmedi bu ülke hiç,izin verene de maşalık yapana da görüpte görmezden gelenede lanet olsun.Artık bu ülke bitmiş,dükkanı kapatalım olsun bitsin.Vatan dediğinizin nesi var sizin ey aşağılıklar,bayrağına sahip çıkmayanın onurumu olurmuş,şerefimi haysiyetimi ?Tarihinizden hiç mi utanmazsınız ne hale geldiniz böyle yazıklar olsun.Orada olupta o anı görüpte müdahale etmeyen asker sivil ben Türküm diyenler hepinize yazıklar olsun...

+100000000

Bayrak milleti temsil eder. Kendilerini Türk milletinin ferdi olarak görmeyenler, O bayrağın kendilerini temsil etmediğini biliyorlar. Türkiye sınırları içerisinde kendilerine ait bir devlet kurma hayali içerisindeler. Hem de çok üzün süredir. Bütün bunlar BOP'un ilerleyişininin meyveleri. Mevcut hükümetin başı recep tayyip erdoğan isimli şahıs, göreve geldiğinden BOP eşbaşkanı olarak Türkiye Cumhuriyeti'ni bölmek isteyenlere olağanüstü ayrıcalıklar tanıdı. Ülkemizin iç savaşa sürükleneceğini bizler senelerdir dile getiriyoruz. Açılım masalıyla hiçbir tehlike yokmuş gibi düşünüp her şeyi toz pembe görenler artık uyanmalı ver gerçekleri fark edebilmeliler. Yoksa çok yakında Türk-Kürt ve ek olarak son yıllarda hazırlanmakta olan Alevi-Sünni çatışmaları ile ülkemiz Irak ve Suriye'den beter kan gölüne dönecek. Allah tez zamanda bu millete uyanmayı nasip etsin. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

O bayrağı göndere çekebilmek için Çanakkale ''Seddülbahir Muhaberelerinde'' bir dedem,''Kirte Muharebelerinde'' diğer dedem şehit düştü.Bizler; asker kaçağı olduğu halde, şehit torunlarıyız diyerek yalan söyleyenlerden değiliz çok şükür.

Eğer dedelerim şehit mezarından çıkıp gelmiş olsaydı ;o bayrağı el uzatanı da,bayrağını koru(ya)mayan askeri-subayı da,o bölgenin kaymakamı,valisi, mülki amirini de ,açılım-saçılım sürecini başlatan,yöneten,bu sürece hizmet eden zevatı-gürühu da , dünyanın öbür ucuna kadar (eğer öldürmezse) kovalardı.

Dedelerimizin torunları olduğumuzu ,aynı kanı taşıdığımızı,vatanımızı-milletimizi çok sevdiğimizi,bu memleketi ''dingonun ahırına'' çevirmek isteyenlere müsade etmeyeceğimizin bilinmesini isteriz !    Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz